Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 885 — Így remélem megfelelek nektek.....
Így van és az csakis a Spurs meg a Liverpool lehet 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Gondolom cserébe a 2015-ös berlini döntőben 2 angol csapat lesz... 😀
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Robbennek viszont nagyon örülök mert idén tényleg csapatember volt. Ő nagyon megérdemelte a tavalyi év után.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 432 — "Grammar maci"
Riberynél kevés önteltebb, beképzelt focistát láttam. Szégyen, hogy ez az ember a pályán maradhatott a végéig. Gratula a Bayernek, de a két elmaradt kiállítással más lett volna.FViktor93
Vrijbloed
Egy ilyen dolog /= azzal amit ma 90 percen keresztül művelt. És sajnos nem az első meccsén csinálta ezt már meg.FViktor93
Most is odament a dortmundiakhoz. Lehet hogy az, de ilyen gesztusokra sem sok játékos képes...Vrijbloed
ugyanmár, az hogy odament a dortmundiakhoz nem olyan amit más nem csinálna meg, viszont ez hogy odaadta neki a mezét tényleg szép gesztus volt (na ezt nem nagyon láttam még másnál)

ettől függetlenül meccs alatt nyugodtan lehet egy kötsög (és sokszor az is)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Gratula a Bayernnek! Közben szép csendben a bajorok vezetőségén mosolygok...januárban kvázi kiadják az edzőjük útját, és hoznak helyette egy biztos jó, de máshol-más rendszerben-más állománnyal még semmit nem bizonyított edzőt...közben szerencsétlen még aktív edző megnyeri a bajnokságot, kupát, és a BL-t...ezen kb csak rontani lehet 😀
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 538 — Panthers fan
Nembaj egy régi gimis osztálytársam akivel 99 óta nem találkoztam most biztos nagyon örül, őrült Bayern szurkoló volt már akkor is.dande
azóta is még a gyengélkedőn van 😛davemayer
Ugyan már, ez csak soccer 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Nembaj egy régi gimis osztálytársam akivel 99 óta nem találkoztam most biztos nagyon örül, őrült Bayern szurkoló volt már akkor is.dande
azóta is még a gyengélkedőn van 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Riberynél kevés önteltebb, beképzelt focistát láttam. Szégyen, hogy ez az ember a pályán maradhatott a végéig. Gratula a Bayernek, de a két elmaradt kiállítással más lett volna.FViktor93
Vrijbloed
Egy ilyen dolog /= azzal amit ma 90 percen keresztül művelt. És sajnos nem az első meccsén csinálta ezt már meg.FViktor93
Most is odament a dortmundiakhoz. Lehet hogy az, de ilyen gesztusokra sem sok játékos képes...
több mint 12 éve
Vrijbloed
Egy ilyen dolog /= azzal amit ma 90 percen keresztül művelt. És sajnos nem az első meccsén csinálta ezt már meg.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 885 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nembaj egy régi gimis osztálytársam akivel 99 óta nem találkoztam most biztos nagyon örül, őrült Bayern szurkoló volt már akkor is.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 730 — nabege2@yahoo.com
Önző Robben tuti egyet bevág majd a 20 helyzetéből.NB2
Megmondtam. Bár tényleg Ri és Ro baromi unszimpatikusak. Egészében megérdemelte a Bayern, de a bírót elő fogják szedni.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Én imádom az öntelt Ribery játékát és ezt a csapatot! Nagyon megérdemelte ezt a szezont a Bayern! Ha Lewandovsky is jön nyáron akkor a következő szezonban még erősebbek leszünk 😊
több mint 12 éve
Riberynél kevés önteltebb, beképzelt focistát láttam. Szégyen, hogy ez az ember a pályán maradhatott a végéig. Gratula a Bayernek, de a két elmaradt kiállítással más lett volna.
több mint 12 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 297
Hát ez így nagyon fájt. Amit év közben művelt a Bayern, az előtt le a kalappal, de ezt a BVB behúzhatta volna. Az első félidőben be kellett volna rúgni egy ziccert. (Meg nyilván a franciát le kellett volna zavarnia a bírónak.)
Már csak a hangulat miatt is be kellene jutnia jövőre is a BVB-nek, ilyen szurkolótábora senkinek nincs 😊
több mint 12 éve
nagyon jó kis döntő volt, aki eddig esetleg nem követte a bunást most tuti utána néz hogy mi van a németeknél 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Boldog vagyok! Végre megvan! 😊
több mint 12 éve
Pepnek nem lesz egyszerű dolga de hát ő vállalta..........
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Jobb csapat a Bayern, de tele van számomra unszimpatikus és irritáló játékossal. Ettől függetlenül teljesen megérdemelte a kupát.

Do your job
több mint 12 éve
Hát, kereken 10 éve erre a pillanatra vártam. 😀
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 154 — Gràcies Pep!
Szép gól.Sinisa
de miért pont ez a gyökér????davemayer
... hogy a BVB szurkolóknak meg jobban fájjon.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 538 — Panthers fan
Amúgy sem szeretem a Bayernt nagyon nem a két okostóni (Ri.Ro) miatt meg pláne nem örülök de meg fogják érdemelni.....dande
Hát a mai meccs alapján pont nem, de amúgy az egész évet tekintve igen.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 154 — Gràcies Pep!
Egész meccsen a Bayern felé pattantak a labdák, most is.Jakehomer
Nem akartam en írni... 😊
Szerintem ez általában is így van, de ezzel biztos sokan nem értenek egyet.. 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Amúgy sem szeretem a Bayernt nagyon nem a két okostóni (Ri.Ro) miatt meg pláne nem örülök de meg fogják érdemelni.....
több mint 12 éve
Szép gól.Sinisa
de miért pont ez a gyökér????

BEARS BABY!

Sir Alex immortal