Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
ez nem kis meglepetés,nagyon leült a Barca és ezt eddig keményen megbüntetjük 😊2-1,háháháááááááá :cool:NewmanTitkon remélted, hogy nem lesz igazad 😉nDRo
még a végén visszanyerem a soccer iránti érdeklődésemet....nem,azt azért nem 😛
több mint 13 éve
United drukkerként: Asszem ez játék volt 😀 Jó ez az Arsenal de annyira nem mint a tavalyi Inter márpedig máshogy nem lehet megállítani ezt a Barcát, a szép játék nem elég mert ők abban a legjobbak.
de azt hiszem sok csapat fellélegezne ha kiütnétek valahogy őket 😛 - onnantól tényleg nyílt lehetne ez a BL
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Arshaviiiiin 😀
több mint 13 éve
😂 😂 😂 ez kontra! 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 572
OTTVAN! EXTÁZIS!
több mint 13 éve
Valdes, Valdes... :o
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
nDRo
1 593
RvP :cool: 1-1,megérdemelt egyenlítésNewmanNem gyenge gól azért azt tegyük hozzá 😀 Mondjuk Valdez benne van, indult ki beadásra...
több mint 13 éve
Kapushiba
több mint 13 éve
Sebii
3 572
Azt honnan lőtte be te jóég. 😮
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Hát a kijöveteleivel van gond és igazából akkor is elég furcsán mozdult ki. Nem vagyok kapus, de nem az a megszokott mozdulatsor volt, ettől függetlenül gyéb panasz valóban nem lehet rá.Mondjuk az Arsenal kapusa elég érdekesen jön ki a kapujából. Messi oldalhálója sem rajta múlott. Meg ott volt a gól is...nDRoelső BL meccse Szczęsnynek,a gól szerintem nem rajta múltNewman
több mint 13 éve
Mondjuk az Arsenal kapusa elég érdekesen jön ki a kapujából. Messi oldalhálója sem rajta múlott. Meg ott volt a gól is...nDRoelső BL meccse Szczęsnynek,a gól szerintem nem rajta múlt
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Mondjuk az Arsenal kapusa elég érdekesen jön ki a kapujából. Messi oldalhálója sem rajta múlott. Meg ott volt a gól is...
több mint 13 éve
Barca fanként én azt mondom egyenrangú a két csapat nagyon pofás focit játszik az Arsenal is.BleviJa, az Arsenal már 5-6 éve nagyon pofás focit játszik, csak a jó eredménytől vannak nagyon távol. Ez a probléma.
több mint 13 éve
10 másodpercen belül 2 gólpasszt adhatott volna Messi, önző volt most...
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Hát szomorú, nem szomorú néha nekem is elcsúszik 1-2. Az aktuális idegállapottól függ. Nyom az Arsenal 😊Ettől szép a magyar nyelv. Ezektől a kulturált, változatos hozzászólásoktól...nem tudom,hogy feltűnt-e,de ez a fórum kicsit sem mentes a káromkodásoktól....Newman
HAJRÁ BARCA! Már 11 éve!JC6
Mire kimondom lehiggadnak a kedélyek.
több mint 13 éve
Ettől szép a magyar nyelv. Ezektől a kulturált, változatos hozzászólásoktól...nem tudom,hogy feltűnt-e,de ez a fórum kicsit sem mentes a káromkodásoktól....
HAJRÁ BARCA! Már 11 éve!JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ettől szép a magyar nyelv. Ezektől a kulturált, változatos hozzászólásoktól...HAJRÁ BARCA! Már 11 éve!
több mint 13 éve
Barca fanként én azt mondom egyenrangú a két csapat nagyon pofás focit játszik az Arsenal is.
több mint 13 éve
"Ott volt közvetlenül az eset közvetlen közelében..." ARC 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Sebii
3 572
Jók vagyunk eddig, csak nincs szerencsénk. Wilshere szenzációs eddig. Amikor lenyomta Messit mint a bélyeget az hatalmas volt.Na már szopkodják a barca farkát a szagértők....
több mint 13 éve
csak én nem látom azt a kurva nagy Barcelona fölényt? (tisztára mint a 2006-os BL döntő,ott is a szakmai tudás teljes hiánya látszott)
több mint 13 éve
amúgy a bíró a baszásoknak szokás szerint semmit sem fúj le...