NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Karácsonyi dupla
5
5
19:00-től, NETFLIX
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
vassadi
15 620
Hoppá, Barca-botlás, döntetlen a Sporting Gijón otthonában.
több mint 13 éve
Bázzeg hát épp a hang a lényeg 😀 Szól a Robinho kórus 😀...először én is vmi joga bonitot vártam, de csak ez lett 😊Divatüdvözlik Robinhot, aki ki is int a tábornak.Divat😂
Na hang az pont nincs ezen a gépemen 😀
Azt hittem, valamit trükközik.Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Dzsudzsák :cool:-----------------------
Hogy a barcának milyen ocsmány mezei vannak 😂
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
először én is vmi joga bonitot vártam, de csak ez lett 😊😂izé, lehet én vagyok a vak, de ezen most mit lássak?Stezüdvözlik Robinhot, aki ki is int a tábornak.Divat
Azt hittem, valamit trükközik.Stez
|
több mint 13 éve
😂üdvözlik Robinhot, aki ki is int a tábornak.Divathttp://www.youtube.com/watch?v=Ujcazyu_E_Yizé, lehet én vagyok a vak, de ezen most mit lássak?Stez
azért tud a gyerek 😊 Ma is bizonyította. 😊eaglesmcnabb
Azt hittem, valamit trükközik.
több mint 13 éve
üdvözlik Robinhot, aki ki is int a tábornak.http://www.youtube.com/watch?v=Ujcazyu_E_Yizé, lehet én vagyok a vak, de ezen most mit lássak?Stez
|
több mint 13 éve
vassadi
15 620
Simább Milan-győzelem, mint amire számítottam (Cassano mekkorát játszott :cool: ), tökéletessé tették ezt a hétvégét. 😊 Az üldözők azért még hozzájárulhatnak ahhoz, hogy még ennél is jobb legyen az összkép. Kedden pedig jöhet a Spurs elleni megmérettetés - végre BL; én már nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mit tud ez a Milan a nemzetközi porondon.Nani eltakarodhatna már a picsba, önző fasz. Ha legalább csak akkor passzolt volna amikor vkit 100%os ziccerbe hozhatott vna, akkor 5-1 lett vna a vége. De ő inkább ahelyett elkúrja a lelátóra...DuffOK, nyilván ma se volt hibátlan a játéka, de könyörgöm, legalább egy olyan United-meccs után ne átkozza őt senki, amikor gólt lő és gólpasszt ad a városi rivális ellen megnyert meccsen... 😊 De úgy látom, hiába beszélek, egyedül maradtam. 😊
Amúgy ma a szélsőjátékunk is remekül működött, és ne felejtsük el, Park és Valencia visszatérése gyakorlatilag egy-egy új igazolással érhet fel, attól függően, hogy milyen formában lesznek. Utóbbi egy ilyen komoly sérülés után erősen kérdéses lehet, előbbi viszont remélhetőleg úgy fog játszani, ahogy az Ázsia-kupa előtt tette, mert ebben a szezonban Park is egyértelműen a legjobbak között volt - talán az eddigi legjobb United-es idényét futotta/futja.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Ujcazyu_E_Yizé, lehet én vagyok a vak, de ezen most mit lássak?
több mint 13 éve
Ejj, de utálom ezt a 70 emberrel védekezős focit, mint amit ma a Wigan játszott :mad: Na mindegy, a céljukat végülis elérték vele, azt meg pont leszarják, hogy nekem ez tetszik-e, avagy sem 😀
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Ujcazyu_E_Yazért tud a gyerek 😊 Ma is bizonyította. 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Cassano assist, Robinho gól, 3-0, sima W :cool: fontos 3 pont a két botlásunk után
több mint 13 éve
Cassano góól, 2-0 16. percben 😀Mekkora játék volt húhhhúúúúú
több mint 13 éve
Mikey
18 844
2 kapufa Suáreztől, egy lesgól a Wigannek, és egy elmaradt kiállítás Caldwell (?) révén.Ezek nélkül se lenne jogos az x, ezt a meccset így is négyszer meg kellett volna nyerni.
több mint 13 éve
United&Pool topic 😀😀😀DDDDDDDDDe amúgy bazdmeg... ilyen Wigan nem érdemel egy szaros pontot sem, egy ilyen Pool ellen... Látszik, hogy néha teljesen igazságtalan a foci. 😊
több mint 13 éve
bosszantó h egy helyzetet találtak és 1 pontra jók is voltak vele...
több mint 13 éve
Robbery végre újra a pályán, hengereltek is a bajorok. 😊rem befér ez is ide a United & Pool topikba 😛
|
több mint 13 éve
Duff
3 144
Rooney fenomenális, ezért imádjuk mi ezt az embert. 😉 Giggs is zseniálisan játszott, és Nanit is ki kell emelni (gól és gólpassz), merje valaki ezek után azt állítani, hogy idén nem a United bajnoki szereplésének egyik legfőbb letéteményese... 😛 😊Rooney meglőtte az év gólját, Giggs meg Scholes még mindig rohadt jó, de Nani eltakarodhatna már a picsba, önző fasz. Ha legalább csak akkor passzolt volna amikor vkit 100%os ziccerbe hozhatott vna, akkor 5-1 lett vna a vége. De ő inkább ahelyett elkúrja a lelátóra...
vassadi27
több mint 13 éve
hehehe Fake, előbb szerkesztettem be mint ahogy írtad 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Mikey
18 844
Aranycipő még mindig!! :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sok lesz mar a kib***** unitedbol. gratulalunk szep gyozelem volt meg minden de ne pofatlankodjatok be legyszives a topicunkba.
azt hallotattok h a csodalatosfantasztikus daniel ayalat kolcsonadtuk a derby countynak ev vegeig ?
elozo felevet a hullban toltotte hat nekem elegge ugy tunik h nem dob sokat. 3 ev alatt ossz 5 meccs az elso csapatban.
ezzel meg carrat sem fogja tudni kiszoritani amikor az 40 eves lesz.
btw nekem nagyon szimpatikus ez a kezdo csapat es agger jobban hianyzik nekem legalabbis mint steve ...
több mint 13 éve
vassadi
15 620
Dave, én is adom a Smallingos véleményed! Abszolút jó volt, örülök neki hogy idehoztuk nyáron! Fiatal és megvan benne a potenciál, hogy majd bármikor beugorva pótolja Riot, vagy esetleg kitúrja a kezdőből! Mondjuk annak nem örülnék, mert kedvenceim közt van Rio is.Raider89A Vidics-Ferdinand páros egy ideig még alap, de Smalling valóban nagy húzás volt, ha így folytatja, nem kell sokáig keresnünk Ferdinand utódját (Evans pedig nyáron mehet kölcsönbe, de az is lehet, hogy nem sokáig tartozik már a csapat kötelékébe). Rio egy ideig még biztosan nem állhat a csapat rendelkezésére sérülése miatt, úgyhogy Smalling előtt itt a lehetőség a bizonyításra. 😉
több mint 13 éve
Raider Rio-nak kb 2-3 éve van még szvsz hátra, Smallingot pont jókor hoztuk el ilyen szempontból: ha beilleszkedik és jó lesz átveheti a helyét később, most még én is jobban bízom Ferdinand-ban. Ő és Vidic nagyon ott vannak a szeren...szerk.: de fejezzük is be mert azt mondják túl sok a Unitedból a Pool topic-ban 😛 😛 😂 😂 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Dave, én is adom a Smallingos véleményed! Abszolút jó volt, örülök neki hogy idehoztuk nyáron! Fiatal és megvan benne a potenciál, hogy majd bármikor beugorva pótolja Riot, vagy esetleg kitúrja a kezdőből! Mondjuk annak nem örülnék, mert kedvenceim közt van Rio is.
Just Win Baby!
több mint 13 éve
vassadi
15 620
Ez megint valami hihetetlen volt, nem találok rá szavakat. Ez a UNITED!Rooney fenomenális, ezért imádjuk mi ezt az embert. 😉 Giggs is zseniálisan játszott, és Nanit is ki kell emelni (gól és gólpassz), merje valaki ezek után azt állítani, hogy idén nem a United bajnoki szereplésének egyik legfőbb letéteményese... 😛 😊
Újabb klasszikus derbi, újabb győzelem. Tudtam, hogy a félidei egygólos előny a végén nem lesz elég a sikerhez, gondoltam, hogy David Silva vagy Dzeko összehoznak valamit (ellenünk mindig az ilyenek lőnek gólt, most mindkettő jegyzett egy "felet"), de összességében ez megint csak az a Man. City volt, amit ellenünk már megszokhattunk: nagy szavak a meccs előtt, aztán idejönnek, de játszani nem tudnak, csak hogy majd valahogy úgyis begyötörnek egy(-két) gólt, aztán mindig ez a vége (ősszel mondjuk kiizzadtak egy gól nélküli döntetlent); egész egyszerűen nem tudják a győzelem "receptjét" ellenünk.
Óriási győzelem volt!
GLORY, GLORY MAN. UNITED!
több mint 13 éve
egy nagy játékos nagy góljai közül a legfrissebb 😀http://www.youtube.com/watch?v=wkLA03VGNmU 😊bogec7ROOOOOOOONEY!!! :oHát ez ilyen 'aztakurva'... Hatalmas meccs volt, végén egy nagy góllal. Wazza 😛 😊
szerk1. : 2-1!!! :cool: fantasztikus 😊 Giggsre meg nem lehet szavakat találni. Rooney gól meg...úgy üvöltöttem, hogy megfájdult monstanra a torkom :rolleyes:bogec7
Giggs meg überklasszis mint mindig. Maradjon csak még 10 évet, 40+ évesen is elnézném.Raider89
Nem kényeztetett el minket a teljesítményével az elmúlt időkben de mint ahogy most is bizonyította: a harcosság mellett a skillje is megvan ehhez a játékhoz...
Nekem ezzel együtt is a meccs embere (Giggs mellett) SMALLING volt. Elsőrangú teljesítmény volt az övé, felülről kilógni egy ilyen védelemből óriási dolog szvsz. Neki is felfelé ível a teljesítménye a szezonban, reméljük nincs még a zeniten 😊
Nagyon jó meccs volt és el kell ismerni hogy a City is nagyon jó volt, David Silvával nagyon jól jártak de nem is vettek zsákbamacskát...
UNITED!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal