Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
Nekem nem is azzal van a bajom, hogy kihullott minden magyar csapat még júliusban. Ez benne van a pakliban, voltak már nagyobb égések is. Az én problémám az a borzasztóan kilátástalan játék, amit minden csapatunktól láthattunk. Egyszerűen nem értem az egészet, miért gondolják azt az edzők, játékosok, hogy ha beállunk a térfelünkre és fölrugdossuk a labdákat, majd továbbjutunk. Még ha felfedezhető lenne helyenként egy-két olyan dolog a csapataink játékában, ami arra utal, hogy valami taktikája van a csapatnak.. De így.. Szégyen ez a produkció.

több mint 13 éve
NB2 New England Patriots 29 731 — nabege2@yahoo.com
Őszintén mit érezhet egy úszó egy kajakos, aki ennek a pénznek a töredékét kapja? Mert nem csak Kovácsok, Gyurták vannak, van olyan kajak-kenus aki a hatalmas felhozatal miatt oda sem jut a tűz közelébe? Pedig szerintem 3x többet gürizik mint bármelyik focista. És mégis mi hülyék nézzük továbbra is ezeket a botlábuakat és vesszük a jegyet a meccsekre és szurkolunk nekik, pedig inkább le kéne őket ....ni.
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 631 — Lucas Scott
"2013–14-es idény: július 25. (kupaindulóink: Győri ETO, DVSC-Teva, Videoton, Bp. Honvéd) Egyedül a Honvéd tudott párharcot nyerni. Sosem estek ki a magyar csapatok ily korán – még júliusban, egy nappal az NB I rajtja előtt."Kenny
ez is mutatja, hogy a mennyei a legfontosabb, mki arra készül!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 865 — Omar's Coming Yo!
"2013–14-es idény: július 25. (kupaindulóink: Győri ETO, DVSC-Teva, Videoton, Bp. Honvéd) Egyedül a Honvéd tudott párharcot nyerni. Sosem estek ki a magyar csapatok ily korán – még júliusban, egy nappal az NB I rajtja előtt."

több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Ejj még mindig nem működik a válasz opció.

Elfogadom hogy van egy értékrend, amibe nem fér bele a fütyülgetés, csak nehéz azt egy olyan közegre ráhúzni, aminek minden szinten része ez a kezdetek óta. Megye 3-tól kezdve. Ez nem a szép része a sportnak, de a része.
Vagy azzal van a probléma hogy valakinek szíve joga hogy egy játékos ne legyen neki szimpatikus, és ennek hangot ad fütyüléssel? Vagy nem értem. A huhogás, meg a cigányozás, meg a kurvaanyázás szereplése a tiltolistán világos, de mostantól érzelmet se lehet a lelátóra vinni, meg csak eu norma szerint lehet kifejezni ha véletlenül valami a zsebedben marad belőle. Fizessél,bólogassál, de soha se jusson eszedbe kérdezni, hogy mi ez a szemét, meg viselkedj úgy mint egy robot, érzelmek nélkül.
Tényleg megértem hogy az érzelmet ne nyílvánítsuk ki megbontrákoztatóan, de ha mondjuk egy gyerek kérdezné, hogy miért fütyülik ki a bácsit, akkor arra van normális, és elfogadható magyarázat szvsz.
A profizmust idehozni meg nem szerencsés addig, amíg egy El Classicon van fütyülés, a Loki meccsen meg nincs színvonal. Mondjuk az tény hogy mindenért a csúnya sportszerűtlen szurkoló a hibás, de Bundesligába illő szurkolás az legyen...

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 242 — no es importante
ezért volt kár megszüntetni az intertotó-kupát, az EL lett a tipszmiksz-liga

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ez a Hibernian-Malmö 0-7 ez mi? Kicsit soknak tűnik egy skót meg egy svéd csapat között.
több mint 13 éve
ezek kajak eladták ezt a meccset,hogy lehet 4szer az ötösről 3méterrel fölé lőni?HOGY?

több mint 13 éve
lányoknál hosszabbítás!
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 538 — Cowboys fan
Úgy fest a magyar labdarúgás 9/11 vagy Csernobilja 2013.07.25.-én úgy 22.45.-kor eljött. A hazai labdarúgás képviselői gyorsan, mindannyian kiíratkoztak erre a szezonra a nemzetközi osztályból! Lehet nyugodtan készülni a magyar bajnokságra! Új tetoválásokat varratni, nagy zsíros terepjárókat vásárolni, meg díszes csatos bőröveket, közben kicsit tippmixelni. Finoman kamuzgatni, milyen jól sikerült a felkészülés, és a zenbéegy mennyire kiveszi az energiát a vitézekből! Óh igen!!!
Innentől szabad röhögni azokon a hülyéken, akik novemberben meg decemberben a BL-ben rohangálnak. Nem jobb ez így srácok? NB1. Így szeretünk titeket!
Horti@fb

milyen igaza van.Kenny
A lényegen nem változtat, de menjen már ez a tróger a kurva anyjába 9/11-éssel meg csernobilozással. Üvöltözzön a Barcelona TV-ben, ott sem fogom ugyan nézni, de legalább hülyeségeket ne írogatna.berger90
miért is?Mi akik EB-t akarunk rendezni,ki akarunk jutni a VB-re,nem éljük meg az AUGUSZTUST a nemzetközi kupaporondon.Szerintem ez simán több mint katasztrófa.Kenny
És jobb lett volna, ha egy Liverpool (fogalmam sincs ott vannak-e, mondtam egy kvázi európai topcsapatot) picsázza ki bármelyik magyar csapatot augusztusban? Vagy a csoportkörben egy Sturm Graz csipkézi ki a picsájukat? Vagy megint egy Fiorentina-bundameccs, mint négy éve? Ugye, hogy nem.berger90
Sturm Graz mondjuk pont nem tudja, 0-0, 0-1-gyel (a hazai meccs lett a bukó) sikerült kizúgniuk egy izlandi csapat ellen.
a mi hadaink legalább a kaput is eltalálták...
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 538 — Cowboys fan
amúgy a mladost podgorica továbbment a senica ellen is 😀#1patsfan
sőt, azért a holland valahanyadik kiesett egy luxemburgi csapat ellen, meg ugye az grazi vihar is csak egy biliben létezett. ha ehhez hozzávesszük, hogy a dán ötödik most készül kiszopni a grúz második ellen (van ott egynél több csapat?!), akkor azt mondhatjuk, a mi focinkkal még talán nincs is olyan nagy baj...slowmotion
a világ legesetlegesebb játékában ilyen dolgok előfordulnak 😉 a beszariság viszont mindig megbosszulja magát, mikor hallottam kondás nyilatkozatát, hogy "ez egy gólos meccs lesz", már borítékoltam a kieséstjjncaa
Kondás, pfff... még mindig a két évvel ezelőtti veretlen szezonból akar élni, aztán mondjuk simán előfordulhat, hogy idén sem lesz meg a dobogó, mert az ETO meg a Vidi előttük végez, de még a Fradi is simán odaérhet...
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 000
"Videó: szerencsés gólokkal vezetnek a norvégok a Loki ellen" - nso

😀 here we go
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 492 — Expect the Best !
De azért ezek a csapatok nem világverő gárdák! Egyiket másikat ütni kellett volna! És így mivel mindenki kizúg igenis k...a nagy szégyen!NB2
érdemes lesz holnap megvenni a sportot és nagyon komoly fejjel vagy éppen szórakozva kinek mi tetszik kicsit böngészgetni hogy milyen nevű csapatok lesznek még bent
ezekben a ligákban...
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 430
Fel nem fogom mi a probléma a kifütyüléssel. Ha profi vagy akkor ne sírjál miatta. Nem színház a lelátó, más az illem...
Geeri
Gratulálok. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 492 — Expect the Best !
Kovács Péter elég nagy tukó nyilatkozatot tolt én is fütyülném!

NB2
szvsz, azon kéne elgondolkodni, hogy mégis miért nem fért be ez az ember évekig a válogatottba? Magas, erős, küzd, megvan minden a karakterében amit hiányolunk a mai magyar "profikból".Amadeus91
ez a szerep már köztudottan foglalt örökre a magyar labdarúgásban...
azt hiszem nevet sem kell mondanom.. 😊
több mint 13 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 193 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Menjen má' nyugdíjba ez a köcsög speaker, mit nem lehet azon érteni, h kurva gyenge?
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 725 — "Grammar maci"

NB2
szvsz, azon kéne elgondolkodni, hogy mégis miért nem fért be ez az ember évekig a válogatottba? Magas, erős, küzd, megvan minden a karakterében amit hiányolunk a mai magyar "profikból".Amadeus91
elmondom én neked,majd minden kapitány azzal takarózott,hogy messzi földi bajnokságban játszik és nem tudják követni a teljesítményét.
Érted a 21. században nem tudják követni a teljesítményét..Kenny
Matthaus anno kipróbálta de szar volt, persze nem sok esélyt kapott

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 808 — Amerikai sportok rajongója
Hála az égnek, de jól döntöttem, hogy a tegnapi és a mai kalap szar játék, leszereplések helyett, 2 bowl gamet néztem inkább. Na azok SPORTÉLMÉNYEK voltak gazdagon!😊
több mint 13 éve
YoungZeeZee 9 979
Ez ez ez.....szegyen.egyik meccset sem lattam.de ez egy vicc.
gondolat:lehet h esetleges jatek bar ezzel nagyon vitatkoznek DE ket meccsen ki kell jonni a ket csapat kozti kulonbsegnek.....Kijott.Tavalyhoz kepest ez lofasz esti fennyel.
Iden sem fogok egy meccset sem latni az nb1bol....erdekes dolog ez szar de megis a mienk es erdekel...
több mint 13 éve
De azért ezek a csapatok nem világverő gárdák! Egyiket másikat ütni kellett volna! És így mivel mindenki kizúg igenis k...a nagy szégyen!
több mint 13 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 980
Úgy fest a magyar labdarúgás 9/11 vagy Csernobilja 2013.07.25.-én úgy 22.45.-kor eljött. A hazai labdarúgás képviselői gyorsan, mindannyian kiíratkoztak erre a szezonra a nemzetközi osztályból! Lehet nyugodtan készülni a magyar bajnokságra! Új tetoválásokat varratni, nagy zsíros terepjárókat vásárolni, meg díszes csatos bőröveket, közben kicsit tippmixelni. Finoman kamuzgatni, milyen jól sikerült a felkészülés, és a zenbéegy mennyire kiveszi az energiát a vitézekből! Óh igen!!!
Innentől szabad röhögni azokon a hülyéken, akik novemberben meg decemberben a BL-ben rohangálnak. Nem jobb ez így srácok? NB1. Így szeretünk titeket!
Horti@fb

milyen igaza van.Kenny
A lényegen nem változtat, de menjen már ez a tróger a kurva anyjába 9/11-éssel meg csernobilozással. Üvöltözzön a Barcelona TV-ben, ott sem fogom ugyan nézni, de legalább hülyeségeket ne írogatna.berger90
miért is?Mi akik EB-t akarunk rendezni,ki akarunk jutni a VB-re,nem éljük meg az AUGUSZTUST a nemzetközi kupaporondon.Szerintem ez simán több mint katasztrófa.Kenny
És jobb lett volna, ha egy Liverpool (fogalmam sincs ott vannak-e, mondtam egy kvázi európai topcsapatot) picsázza ki bármelyik magyar csapatot augusztusban? Vagy a csoportkörben egy Sturm Graz csipkézi ki a picsájukat? Vagy megint egy Fiorentina-bundameccs, mint négy éve? Ugye, hogy nem.

Mindig jövőre
több mint 13 éve
Horti@fb

milyen igaza van.Kenny
miért is?Mi akik EB-t akarunk rendezni,ki akarunk jutni a VB-re,nem éljük meg az AUGUSZTUST a nemzetközi kupaporondon.Szerintem ez simán több mint katasztrófa.

több mint 13 éve

NB2
elmondom én neked,majd minden kapitány azzal takarózott,hogy messzi földi bajnokságban játszik és nem tudják követni a teljesítményét.
Érted a 21. században nem tudják követni a teljesítményét..

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 242 — no es importante
Horti@fb

milyen igaza van.Kenny
akit ez kicsit is érdekel, annak is illene azért tükörbe néznie

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kispest sem akar lemaradni!😕