Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Ki a fak volt az a lassú balfasz, akit így lefutott egy Santa Cruz? 😀
több mint 14 éve
Ebbe a brazil válogatottba is egy erőcsatárra lenne szükség, nem a porszem Patora, akinél még mindig nem akar feltűnni, hogy szintén árnyékék és habár tavaly nyáron sokat magára szedett, de nem kifejezetten az ő posztja ez a befejezőcsatár..Stezpedig ez egyértelmű: Felipe Félix!!!
|
több mint 14 éve
Moú helyében fehívnám Battistát, hogy nem-e néznénk meg egy Higany-Tevez vagy Milito-Tevez elhelyezkedésű játékot, s lehet még Moratti is beleadna egy kicsit a közösbe 😂

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Tévez árnyékék, eredetileg legalábbis.nem klasszikus befejező csatár, Delgadóból is ő csinált gólkirályt. mondjuk egy etot betolsz mellé arany életed lesz 😛sutianapSzerintem egyáltalán nincs túlértékelve. Első manchesteri szezonjában átlagos gólszámot hozott, de nehéz is lett volna kiemelkedőt nyújtani, amikor Ronaldo 40 fölött termelt; a második idényét érthetetlen módon végigpadozta Berbatov mögött; a City színeiben első évében 23 gólt lőtt a bajnokságban, legutóbb pedig a PL társgólkirálya lett. Jó ő, nagyon is, csak én sem hiszem, hogy illene ebbe a Realba (de vigyék csak a városi riválistól...).vassadiHát ez valahogy elkerülte a figyelmem hogy ilyen eredményes volt a Cityben ezek szerint. De én akkor sem tartom a legkiemelkőbb csatárok között semmiképp.zavi27
A Cityben játszik csak befejezőcsatárt, de jól tolja kifejezetten.
Ebbe a brazil válogatottba is egy erőcsatárra lenne szükség, nem a porszem Patora, akinél még mindig nem akar feltűnni, hogy szintén árnyékék és habár tavaly nyáron sokat magára szedett, de nem kifejezetten az ő posztja ez a befejezőcsatár.. Így sincs meg a fizikuma, ő nem ez a stílusú játékos. Simán leszedném a faszba és Fabianot játszatnám, esetleg Jadson helyére hátrébb tolnám Patot és Neymarral váltogatnám őket középen, illetve baloldalon.
Ramires meg most is fos, annak ellenére, hogy volt 2 jó megmuzdulása és az egyikből gól is lett. Lucas viszont kifejezetten jól játszik.
Ganso is kezd magára találni, míg Neymar is néha csillogtatja a tudását, miért is állnak érte sorba a nagy csapatok, csak éppen még egy szélfújástól is elesik. A fizikum elég gyenge a primadonnáknál.
több mint 14 éve
Andrezinhot és Félixet a Seleçãoba... 😛nekem legjobban az tetszett, amikor J. Césár "kirúgás" háromszögelt a védőkkel. 😊
|
több mint 14 éve
A gólra gondolsz? Mert ott a támadásépítésben semmi sem volt. Rámírezs balfaszkodott, majd a másik brazil elé pattant a labda. A lövés az valóban szép volt.EZT a brazil csapatot mondjuk nem is tudom hogy lehet szeretni.. 😊Hurkana ez viszont gyönyörű támadás voltHurka
Ha meg nem a gólra gondolsz, akk mind1.. 😀
több mint 14 éve
nem klasszikus befejező csatár, Delgadóból is ő csinált gólkirályt. mondjuk egy etot betolsz mellé arany életed lesz 😛Hát ez valahogy elkerülte a figyelmem hogy ilyen eredményes volt a Cityben ezek szerint. De én akkor sem tartom a legkiemelkőbb csatárok között semmiképp.zavi27nekem sose jött be szerintem túl van értékelve rendesen. Sehol nem emlékszem rá, hogy sok gólt termelt volna szezonokon át, a válogatottba is szar most is. Ez a lelkizése meg a már nem öröm a foci neki, inkább abbahagyja duma meg elég fura szintén. Remélem nem kerül oda a Madridba főleg ekkora ellenértékkel.zavi27Szerintem egyáltalán nincs túlértékelve. Első manchesteri szezonjában átlagos gólszámot hozott, de nehéz is lett volna kiemelkedőt nyújtani, amikor Ronaldo 40 fölött termelt; a második idényét érthetetlen módon végigpadozta Berbatov mögött; a City színeiben első évében 23 gólt lőtt a bajnokságban, legutóbb pedig a PL társgólkirálya lett. Jó ő, nagyon is, csak én sem hiszem, hogy illene ebbe a Realba (de vigyék csak a városi riválistól...).vassadi

több mint 14 éve
EZT nagyon nehezen... Iszonyatosan nincs középpálya elképzeléstelen a játék egy távoli lövésből lett gól.Kéne úgy 2-3 támadó középpályás ebbe a csapatba.
Lucas Leiva az egyik legjobb brazil és ez nem az Ő kritikája. :/
több mint 14 éve
Hát ez valahogy elkerülte a figyelmem hogy ilyen eredményes volt a Cityben ezek szerint. De én akkor sem tartom a legkiemelkőbb csatárok között semmiképp.nekem sose jött be szerintem túl van értékelve rendesen. Sehol nem emlékszem rá, hogy sok gólt termelt volna szezonokon át, a válogatottba is szar most is. Ez a lelkizése meg a már nem öröm a foci neki, inkább abbahagyja duma meg elég fura szintén. Remélem nem kerül oda a Madridba főleg ekkora ellenértékkel.zavi27Szerintem egyáltalán nincs túlértékelve. Első manchesteri szezonjában átlagos gólszámot hozott, de nehéz is lett volna kiemelkedőt nyújtani, amikor Ronaldo 40 fölött termelt; a második idényét érthetetlen módon végigpadozta Berbatov mögött; a City színeiben első évében 23 gólt lőtt a bajnokságban, legutóbb pedig a PL társgólkirálya lett. Jó ő, nagyon is, csak én sem hiszem, hogy illene ebbe a Realba (de vigyék csak a városi riválistól...).vassadi
több mint 14 éve
na bazmeg ez a legalja, pont Jadson lő gólt, a mezőny legszarabbjana azért Ganson is látszik, hogy nem ügyetlen gyerek... de minden mozdulatából kitűnik, hogy még nem friss és sérülésből lábadozik.. no meg fizikum az 0
több mint 14 éve
EZT a brazil csapatot mondjuk nem is tudom hogy lehet szeretni.. 😊Hurkana ez viszont gyönyörű támadás volt
több mint 14 éve
EZT a brazil csapatot mondjuk nem is tudom hogy lehet szeretni.. 😊
több mint 14 éve
Moú papa tuggya mi az Apacs legfőbb stresszora - a kurva Messzi. - S most fijjam megmutathatnád ki is a jobb focista. hüm............nekem sose jött be szerintem túl van értékelve rendesen. Sehol nem emlékszem rá, hogy sok gólt termelt volna szezonokon át, a válogatottba is szar most is. Ez a lelkizése meg a már nem öröm a foci neki, inkább abbahagyja duma meg elég fura szintén. Remélem nem kerül oda a Madridba főleg ekkora ellenértékkel.zavi27Szerintem egyáltalán nincs túlértékelve. Első manchesteri szezonjában átlagos gólszámot hozott, de nehéz is lett volna kiemelkedőt nyújtani, amikor Ronaldo 40 fölött termelt; a második idényét érthetetlen módon végigpadozta Berbatov mögött; a City színeiben első évében 23 gólt lőtt a bajnokságban, legutóbb pedig a PL társgólkirálya lett. Jó ő, nagyon is, csak én sem hiszem, hogy illene ebbe a Realba (de vigyék csak a városi riválistól...).vassadi

több mint 14 éve
eskü ez a Dani Alves irritáló.. hol a faszomba van Maicon a kezdőből?
több mint 14 éve
hehe majdnem megy Paraguay 😀Robinho meg nem játszik, Milan power 😀
több mint 14 éve
Jadson - Lucas - Ramires van lejjebb?
több mint 14 éve
bírom Hegyi Ivánt, messze a legjobb szakértő a sport1en. Bár Puhlt is birom, de nem a szakértelme miatt, hanem az atomfos poénjai miatt 😀
több mint 14 éve
na akkor lássuk, mit művelnek a brazilok...sajnos Galliani ismét azt nyilatkozta, hogy Gansot és Danilot akarjuk, aminek baromira nem örülök..
Ganso a tuti, Danilo akkor jönne, ha Taiwo megkapja a francia állampolgárságot és lenne 2 non EU-s helyünk
hehe, sport 1-en fossá oltják Lucast, holott ő még pont tök normális teljesítményt nyújtott az első meccsen
több mint 14 éve
nekem sose jött be szerintem túl van értékelve rendesen. Sehol nem emlékszem rá, hogy sok gólt termelt volna szezonokon át, a válogatottba is szar most is. Ez a lelkizése meg a már nem öröm a foci neki, inkább abbahagyja duma meg elég fura szintén. Remélem nem kerül oda a Madridba főleg ekkora ellenértékkel.zavi27Szerintem egyáltalán nincs túlértékelve. Első manchesteri szezonjában átlagos gólszámot hozott, de nehéz is lett volna kiemelkedőt nyújtani, amikor Ronaldo 40 fölött termelt; a második idényét érthetetlen módon végigpadozta Berbatov mögött; a City színeiben első évében 23 gólt lőtt a bajnokságban, legutóbb pedig a PL társgólkirálya lett. Jó ő, nagyon is, csak én sem hiszem, hogy illene ebbe a Realba (de vigyék csak a városi riválistól...).
több mint 14 éve
nekem sose jött be szerintem túl van értékelve rendesen. Sehol nem emlékszem rá, hogy sok gólt termelt volna szezonokon át, a válogatottba is szar most is. Ez a lelkizése meg a már nem öröm a foci neki, inkább abbahagyja duma meg elég fura szintén. Remélem nem kerül oda a Madridba főleg ekkora ellenértékkel.Ha tényleg odaadjuk Higany/Benzemát +28 millát Tevezért akkor joseban is nagyot csalódokTocaalapjába véve ér ennyit szerintem, mert egy állat, csak a Madridba nem illene beleStez
több mint 14 éve
Fabregas hivatalosan sérülés miatt nem utazik el az Arsenal ázsiai túrájára, Nasri ellenben ott lesz.
több mint 14 éve
Ha tényleg odaadjuk Higany/Benzemát +28 millát Tevezért akkor joseban is nagyot csalódokTocaalapjába véve ér ennyit szerintem, mert egy állat, csak a Madridba nem illene bele
több mint 14 éve
Ha tényleg odaadjuk Higany/Benzemát +28 millát Tevezért akkor joseban is nagyot csalódok
több mint 14 éve
http://dvtk.eu/hirek/uj-csatarunk-enrique-carre-o/3385/ti már előbb elkezdtétek, a Vidi másol, Luque volt a kulcs 😀
hasonló út mint a Vidié, bár én jobban bízom a sajátjainkban 😛kristof