Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
a logo nagyon meleg, kissé messze van a XXI. századi külsőtől, de ez úgy se érdekel senkit.Ahhoz képest,hogy kik voltak a jelöltek (Kuntics,Urbán tudjafaszom) ez a Takács tényleg nem valami nagy név.
ellenben egy nagyobb nevű edzőt el tudtam volna képzelni (ha már markolóval borítják be a pénzt a kapun a hírek szerint).
én kis seggdugasz vagyok még, nyilván ezért nem hallottam soha az életben erről a Takács Lászlóról. De az így is szembetűnő, hogy a '80-as évek elején visszavonult, aztán 2002-ben kezdett utánpótlásedzősködni. Kissé szokatlan karrier.
csak ki ne derüljön, hogy valami kesztyűbáb csak.Höri
Mondjuk engem jobban aggaszt,hogy sehol nem tartanak az igazolásokkal.
több mint 14 éve
a logo nagyon meleg, kissé messze van a XXI. századi külsőtől, de ez úgy se érdekel senkit.ellenben egy nagyobb nevű edzőt el tudtam volna képzelni (ha már markolóval borítják be a pénzt a kapun a hírek szerint).
én kis seggdugasz vagyok még, nyilván ezért nem hallottam soha az életben erről a Takács Lászlóról. De az így is szembetűnő, hogy a '80-as évek elején visszavonult, aztán 2002-ben kezdett utánpótlásedzősködni. Kissé szokatlan karrier.
csak ki ne derüljön, hogy valami kesztyűbáb csak.
több mint 14 éve
de bazmeg, ez nem 40 méter, hanem 6szor 40mnek (20mp szünetekkel) az átlagakristofBizonyára az első három alkalommal megfutotta 1.5 másodperc alatt a 40eket, aztán mivel azok jól megadják az átlagot, a maradékot már lesétálta.
mindegy inkább nem is írom amit akartam..
Mellesleg kicsit lehetne humorérzéke néhányaknak. Elég sok ész kell elhinni, hogy valaki komolyan mondja, hogy egy lomha falember lefut egy alapvetően gyors focistát. Gratula!
több mint 14 éve
Szerintem aki kicsit belegondol abba,hogy Cody lefutja Dzsudzsit az nem is ír le ilyet.de bazmeg, ez nem 40 méter, hanem 6szor 40mnek (20mp szünetekkel) az átlagakristofDe ilyen apróságok nem számítanak, ha lehet Dzsudzsákot oltogatni...Schleck
DeSean alighanem de a DT-k biztos nem.
több mint 14 éve
Mindig jön egy megmentő...remélem nem azért lett Kapic a segédedző Szegeden, mert 69 jugóval akarják feltölteni a keretet.HöriTökmindegy, úgyis fél év alatt kiveszik a cápák azt a pénzt amit kilehet, aztán hagyják majd szétrohadni az egészet, ahogy az az elmúlt 10 évben gyönyörűen mindig megvalósult Szegeden, ha kicsit tűzközelbe került az aktuális csodacsapat...Döme
Nekem anno Bereczk úr volt a "kedvenc" megmentőm.
Az amelyik idehozta Verebest.
A címer amúgy vérciki:

http://szegedma.hu/hir/szeged/2011/07/takacs-laszlo-lesz-a-szeged-2011-vezetoedzoje.html
több mint 14 éve
de bazmeg, ez nem 40 méter, hanem 6szor 40mnek (20mp szünetekkel) az átlagakristofDe ilyen apróságok nem számítanak, ha lehet Dzsudzsákot oltogatni...
több mint 14 éve
remélem nem azért lett Kapic a segédedző Szegeden, mert 69 jugóval akarják feltölteni a keretet.HöriTökmindegy, úgyis fél év alatt kiveszik a cápák azt a pénzt amit kilehet, aztán hagyják majd szétrohadni az egészet, ahogy az az elmúlt 10 évben gyönyörűen mindig megvalósult Szegeden, ha kicsit tűzközelbe került az aktuális csodacsapat...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de bazmeg, ez nem 40 méter, hanem 6szor 40mnek (20mp szünetekkel) az átlaga
több mint 14 éve
Így van. Dzsudzsák 6.2 másodperce nem 40 yard, hanem majdnem 44. Tehát Dzsdzs úgy kb. 5.67-et fut 40 yardon. Terrance Cody-t neccesen, de azért lefutja 😉Mint Pocs is írta, ennek az égvilágon semmi köze az nfl combineos 40 yardhoz. Nagyon jó, hogy lassan egy oldal óta full hülyeségről megy a vita.SchleckHurrá, Dzsudzsák a leggyorsabb macskahalacska ^^ 40 métert 6.2 másodperc alatt fut. falembernek NFL-be is elmenne 😀fetomyazért ez szégyen. Gumicsizmában futották a 40et? nem hiszem el, hogy ezek jó számok.Habi
több mint 14 éve
gsn
3 548
Plusz 40 yard az durván 36 méter csak. A 40 méter pedig 44 yard.Mint Pocs is írta, ennek az égvilágon semmi köze az nfl combineos 40 yardhoz. Nagyon jó, hogy lassan egy oldal óta full hülyeségről megy a vita.SchleckHurrá, Dzsudzsák a leggyorsabb macskahalacska ^^ 40 métert 6.2 másodperc alatt fut. falembernek NFL-be is elmenne 😀fetomyazért ez szégyen. Gumicsizmában futották a 40et? nem hiszem el, hogy ezek jó számok.Habi
Mondjuk ez az 54 centi nagyon gáz. amit Döme írt, annyi nekem is van a súlypontemelkedésem.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Mint Pocs is írta, ennek az égvilágon semmi köze az nfl combineos 40 yardhoz. Nagyon jó, hogy lassan egy oldal óta full hülyeségről megy a vita.Hurrá, Dzsudzsák a leggyorsabb macskahalacska ^^ 40 métert 6.2 másodperc alatt fut. falembernek NFL-be is elmenne 😀fetomyazért ez szégyen. Gumicsizmában futották a 40et? nem hiszem el, hogy ezek jó számok.Habi
több mint 14 éve
Hurrá, Dzsudzsák a leggyorsabb macskahalacska ^^ 40 métert 6.2 másodperc alatt fut. falembernek NFL-be is elmenne 😀fetomyazért ez szégyen. Gumicsizmában futották a 40et? nem hiszem el, hogy ezek jó számok.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Na a zsici és a kppasz holnap ülnek össze Allegrivel és a klub további okostojásaival, hogy megbeszéljék a listát, hogy mely játékosokat akarjuk.Illetve hát még elég fontos ez a holnapi találkozó abból a szempontból is, mivel a zsicit az előző héten 560 millió eurós büntetéssel sújtották, aztán most lehet aggódni amiatt, hogy ez némileg az átigazolásainkat is befolyásolják-e a továbbiakban!?
Egyelőre akikről nagyon hallani lehet, az Pastore, Hamsík, Schweinsteiger, Ganso, Danilo, Bale. Ha a zsici hajlandó lesz pénzt beleadni a büntetése után egy komoly igazolásba, akkor valszeg közülük fog érkezni valaki, ő lesz a híres nevezetes Mr. X.
több mint 14 éve
remélem nem azért lett Kapic a segédedző Szegeden, mert 69 jugóval akarják feltölteni a keretet.
több mint 14 éve
Holland és angol források szerint az Inter vezetősége állítólag holnap dönt arról, hogy eladják-e Sneijdert a Unitednek.
több mint 14 éve
Cody a Pro Day-én ugrott 22 inchet (kb. 55-56cm között) 😀Volt egy cikk, hogy 54 centis a súlypontemelkedése még a PSV-ben, és ezzel ott is a legjobb volt. Hát nem tudom nem ugrik e nagyobbat egy Terrence Cody, de sanszos hogy igen. 😛 Ilyen szuperatléták ezek a soccerösök.DömeHurrá, Dzsudzsák a leggyorsabb macskahalacska ^^ 40 métert 6.2 másodperc alatt fut. falembernek NFL-be is elmenne 😀fetomyDeSean Jackson mennyit verne rá 40 méteren?! 😀 😀 😀Amadeus91
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/anzsi-roberto-carlos-neymart-gyozkodi-hogy-igazoljon-a-klubhoz-2085559?nocacheNeymar-->Mahacskala?! 😀 😀 😀 😀
egyébként elképesztő, hogy mekkora fizikális különbség van az európai labdarúgók és a tengerentúli NFL/NCAA játékosok között. (nem gondoltam volna)
több mint 14 éve
ne viccelj már, Hamsíkkal és Drogbával kiegészülve fossá verjük majd a Serie A-t 😀naaa...majd idén helyre áll a világ rendje Itáliában, a tavalyi csak kisiklás volt amúgyis, h ne menjen el a kedvetek. 😛Divategyik kutya, másik eb (de milánó az kéken szebb 😛)fetomyboooooooooooooooooooooooo fetomy 😀Stez
De jöhetne Schweinsteiger is, nagy upgrade lenne a középpályánkra. 😀
több mint 14 éve
hátráfelé? 😊Hurrá, Dzsudzsák a leggyorsabb macskahalacska ^^ 40 métert 6.2 másodperc alatt fut. falembernek NFL-be is elmenne 😀fetomyDeSean Jackson mennyit verne rá 40 méteren?! 😀 😀 😀Amadeus91
|
több mint 14 éve
Volt egy cikk, hogy 54 centis a súlypontemelkedése még a PSV-ben, és ezzel ott is a legjobb volt. Hát nem tudom nem ugrik e nagyobbat egy Terrence Cody, de sanszos hogy igen. 😛 Ilyen szuperatléták ezek a soccerösök.Hurrá, Dzsudzsák a leggyorsabb macskahalacska ^^ 40 métert 6.2 másodperc alatt fut. falembernek NFL-be is elmenne 😀fetomyDeSean Jackson mennyit verne rá 40 méteren?! 😀 😀 😀Amadeus91
több mint 14 éve
naaa...majd idén helyre áll a világ rendje Itáliában, a tavalyi csak kisiklás volt amúgyis, h ne menjen el a kedvetek. 😛boooooooooooooooooooooooo fetomy 😀Stezkezdek rájönni, h te még rosszabb v mint én... 😀Divategyik kutya, másik eb (de milánó az kéken szebb 😛)fetomy
|
több mint 14 éve
Hurrá, Dzsudzsák a leggyorsabb macskahalacska ^^ 40 métert 6.2 másodperc alatt fut. falembernek NFL-be is elmenne 😀fetomyDeSean Jackson mennyit verne rá 40 méteren?! 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Hivatalos, az Arsenal vett még egy "Chamakh"-ot.vassadiAzért Gervinho jobb játékos mint Chamakh.
több mint 14 éve
Hivatalos, az Arsenal vett még egy "Chamakh"-ot.
több mint 14 éve
boooooooooooooooooooooooo fetomy 😀kezdek rájönni, h te még rosszabb v mint én... 😀Divategyik kutya, másik eb (de milánó az kéken szebb 😛)fetomy