Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Kellemes meglepetés volt. A svédek ellen elég lesz kiküldeni a mezeket. 😀SancoA svédek ki sem jönnek a pályára, már fosnak tőlünk
biztos 3 pont :cool:
több mint 14 éve
Kellemes meglepetés volt. A svédek ellen elég lesz kiküldeni a mezeket. 😀
több mint 14 éve
Gulácsi kapuba, Balogh Béci szélre és nem lesz gond 😀 😛Ja és ezt nem lehet, mert akkor elvárás lesz és akkor néha harcolni is kéne.Matthew99Pooontosan, milyen lenne már elkéne fáradni minden meccsen? Ne viccelj már...
Amúgy ma nekem is elég volt Fülöpből, jöjjenek a fiatalok :rolleyes:Hanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
büszke vagyok a válogatottra,szép volt fiúk,így ki lehet kapni!mostantól mindenkit szarrá verünk 😀
több mint 14 éve
hát mindent összefoglalva azért nem szégyenkezhetünk, de hát Urbyyy ellen sanszunk sem volt 😊
azért szép volt fiúk!
több mint 14 éve
Ja és ezt nem lehet, mert akkor elvárás lesz és akkor néha harcolni is kéne.Matthew99Pooontosan, milyen lenne már elkéne fáradni minden meccsen? Ne viccelj már...
Amúgy ma nekem is elég volt Fülöpből, jöjjenek a fiatalok :rolleyes:
több mint 14 éve
Kár, hogy már nem csinálnak hőtérképet. Szívesen megnézném a sporiét. Két vörös pötty lenne összesen.
több mint 14 éve
Ja és ezt nem lehet, mert akkor elvárás lesz és akkor néha harcolni is kéne.Mert akkor még véletlenül kijutnánk az EBre 😐HanniAzért nekem tetszett ez a meccs. Végre volt elképzelés. Végre volt hajtás.FViktor93De miért nem tudnak mindig így játszani?Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
lehet mindig bundázik 😊tényleg egyébként magyarokról beszélünk. simán benne van a bunda.itt max azzal bundázhattunk, hogy Egervárit lefizették, ezért nem hívta be Sanyííít a csapatba..
megnézném azért fülöp híváslistáját 😛haromt
így esélyünk sem volt, Fülöp meg mindig ekkora foshalmaz szerencsétlenStez
|
több mint 14 éve
tényleg egyébként magyarokról beszélünk. simán benne van a bunda.itt max azzal bundázhattunk, hogy Egervárit lefizették, ezért nem hívta be Sanyííít a csapatba..
megnézném azért fülöp híváslistáját 😛haromt
így esélyünk sem volt, Fülöp meg mindig ekkora foshalmaz szerencsétlen
több mint 14 éve
Mert akkor még véletlenül kijutnánk az EBre 😐Azért nekem tetszett ez a meccs. Végre volt elképzelés. Végre volt hajtás.FViktor93De miért nem tudnak mindig így játszani?Matthew99
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tényleg egyébként magyarokról beszélünk. simán benne van a bunda.megnézném azért fülöp híváslistáját 😛
több mint 14 éve
Azért nekem tetszett ez a meccs. Végre volt elképzelés. Végre volt hajtás.FViktor93De miért nem tudnak mindig így játszani?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Drága Attilám 10 perce állt be és végignézi ahogy tőle 2 méterre az ellenfél saját tizenhatosán a holland leveszi mellel a labdát...JayBfáradt, hagyjad már
komoly 10 perc volt ez 😀
Divat: Jaja, csak Urby pályán nem lesz 😕
Szombaton amúgy utazom el, így sajnos nem láthatom a vereségünket..
több mint 14 éve
Azért nekem tetszett ez a meccs. Végre volt elképzelés. Végre volt hajtás.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kéne ide a megmentőmióta névvel ellátott mezünk van sanyi nem játszhat, mert az adidas nem bírná a magyar szurkolók megrendeléseit.
Sebii
megmondom őszintén, ha én vennék soccer mezt akkor az csak sanyi lehetne
több mint 14 éve
Akkor csak gólcsúcs beállítás. 😀Legközelebb összejön a 4-4. 😊
Persze megint rossz arányban.danyly
több mint 14 éve
Drága Attilám 10 perce állt be és végignézi ahogy tőle 2 méterre az ellenfél saját tizenhatosán a holland leveszi mellel a labdát...
több mint 14 éve
azóta szopunk amúgy megint, mióta Urby bent vanna majd szombaton 😛
egyértelmű tények ezek kérem szépen 😀Stez
|
több mint 14 éve
Akkor csak gólcsúcs beállítás. 😀 Persze megint rossz arányban.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
azóta szopunk amúgy megint, mióta Urby bent vanegyértelmű tények ezek kérem szépen 😀
több mint 14 éve
melyik hülye tolt egy műesést az előbb? 😀shawnkasztem Gera volt ,de védő összerúgta lábát szvsz
|
több mint 14 éve
😂a mágus éra lezárása. ott is vezettünk 😀haromtA végén még gólcsúcs lesz ha így folytatjuk.Volt egy 7-1 nekik...Vrijbloed
Szerintem ennyi gól még nem volt holland-magyaron.
Persze itt az 5-ik. 😕
Gyerünk hátha sikerül még szépíteni az eredményen. Itt már bármi megtörténhet...danyly
több mint 14 éve
melyik hülye tolt egy műesést az előbb? 😀

Sebii