Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem ment azzal vmiertChromecast?megnyugtatlak, nem. 9.7″ 😊Nyugtass meg, hogy nem 10-12"-on nézel ilyen kontentet.Sárkányosdi, senki? 😊vszeg este nezem meg, mar letoltottem ipadre
warr_b
csebi
warr_b
amiota Maltan vagyunk nincs mas lehetosegem. egyszeruen a tulaj JVC tvjere nem tudom tukrozni az ipadet (lehet bena vagyok, probaltam ezer felekeppen, de istennek sem sikerult), itt nincsen amugysem hbo max, ezert trukkoznom kell vpn-nel meg (ezert van lengyel elofizum), nmag nem jatszik, mert csak ceges laptop van, azon meg nem futtatok torrentet, szoval nincs mas lehetosegem sajna. otthon amugy 22es monitoron neztem.
csebi
Janek
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Nordvpn és van specko VPN serveruk ami erre is van kitalálva. Pl magyar server nincs is ilyen legközelebbi ahhoz lengyel volt így kapom a lengyel e-maileket az hbotol. Vmi olyasmi a neve h obfuscated server. Úgy szoktam h letoltom a részeket elore és repülő uzemmódban nezem meg utána.megnyugtatlak, nem. 9.7″ 😊Hogy sikerült vpn-el életet lehelned az HBO maxba? Nekem sehogy nem megy. Netflix és Disney+ sima, de az HBO az makacs nagyon.
amiota Maltan vagyunk nincs mas lehetosegem. egyszeruen a tulaj JVC tvjere nem tudom tukrozni az ipadet (lehet bena vagyok, probaltam ezer felekeppen, de istennek sem sikerult), itt nincsen amugysem hbo max, ezert trukkoznom kell vpn-nel meg (ezert van lengyel elofizum), nmag nem jatszik, mert csak ceges laptop van, azon meg nem futtatok torrentet, szoval nincs mas lehetosegem sajna. otthon amugy 22es monitoron neztem.
csebi
Hanni
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Sokkolt hogy Aemond nem akarta, de imádom ezt a változtatást.Fantasztikus évad volt.
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Sárkánynak lovasa? Lónak sárkányosa?Spoilerbe rakomSárkányosdi, senki? 😊Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy hogyan is állnak a felek akkor most sárkány létszámmal? 😀
warr_b
Beki
| Rhaenyra - Syrax
Daemon - Caraxes
Laenor Velaryon - Seasmoke - ez most nem tudom kié...
Rhaenys - Meleys - ő valószínüleg ezt az oldalt válaszotta
Jace Velaryon - Vermax
Lucerys - Arrax (de ő ugye off...)
Baela Targaryen - Moondancer
Joffrey Velaryon - Tyraxes, de ő asszem még pici
Vermithor - nincs lovasa, de Dragonstone.ban van, őt látogatta meg Daemon
Silverwing - neki sincs lovasa, szintén a Dragonstone-i sárkányveremben van elvileg
Meg van még 3 vad sárkány, azok kérdésesek, de elvileg szintén Dragonstone körül lebzselnek.
-----------------------------------------------
Helaena Targaryen - Dreamfyre
Aemond - Vhagar
Aegon, az új "király" - Sunfyre
|
warr_b
Szerkesztette: Mikey
több mint 2 éve
megnyugtatlak, nem. 9.7″ 😊Hogy sikerült vpn-el életet lehelned az HBO maxba? Nekem sehogy nem megy. Netflix és Disney+ sima, de az HBO az makacs nagyon.
csebi
több mint 2 éve
van ilyen cucc (amazonon is kapható) www.apple.com/shop/product/MD826AM/A/lightning-digital-av-adapterés ezzel kirakható TV-re
nmag opció amúgy egy plex szerverrel működik faszánt, azt meg RPi 4 + külső vinyó kombóval meg lehet oldani simán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Chromecast?megnyugtatlak, nem. 9.7″ 😊Nyugtass meg, hogy nem 10-12"-on nézel ilyen kontentet.Sárkányosdi, senki? 😊vszeg este nezem meg, mar letoltottem ipadre
warr_b
csebi
warr_b
csebi
több mint 2 éve
Uhh, hát az gyász 😄megnyugtatlak, nem. 9.7″ 😊Nyugtass meg, hogy nem 10-12"-on nézel ilyen kontentet.Sárkányosdi, senki? 😊vszeg este nezem meg, mar letoltottem ipadre
warr_b
csebi
warr_b
csebi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
megnyugtatlak, nem. 9.7″ 😊Nyugtass meg, hogy nem 10-12"-on nézel ilyen kontentet.Sárkányosdi, senki? 😊vszeg este nezem meg, mar letoltottem ipadre
warr_b
csebi
warr_b
Szerkesztette: csebi
több mint 2 éve
Ja, amúgy a Barbárok második évada is kint van már Netflixen. Hat rész az egész, mint az első is volt, a felét már letoltuk.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
| Lényegében akkor kb 2 vs 2 a kifejlett sárkányok aránya, meg rengeteg pici? Vermithort kinek szánja Daemon? |Spoilerbe rakomSárkányosdi, senki? 😊Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy hogyan is állnak a felek akkor most sárkány létszámmal? 😀
warr_b
Beki
| Rhaenyra - Syrax
Daemon - Caraxes
Jace Velaryon - Vermax
Silverwing - neki sincs lovasa, szintén a Dragonstone-i sárkányveremben van elvileg
Meg van még 3 vad sárkány, azok kérdésesek, de elvileg szintén Dragonstone körül lebzselnek.
Aemond - Vhagar
|
warr_b
több mint 2 éve
Spoilerbe rakomSárkányosdi, senki? 😊Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy hogyan is állnak a felek akkor most sárkány létszámmal? 😀
warr_b
Beki
| Rhaenyra - Syrax
Daemon - Caraxes
Jace Velaryon - Vermax
Aemond - Vhagar
|
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Sárkányosdi, senki? 😊Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy hogyan is állnak a felek akkor most sárkány létszámmal? 😀
warr_b
Beki
több mint 2 éve
Nyugtass meg, hogy nem 10-12"-on nézel ilyen kontentet.Sárkányosdi, senki? 😊vszeg este nezem meg, mar letoltottem ipadre
warr_b
csebi
több mint 2 éve
Sárkányosdi, senki? 😊vszeg este nezem meg, mar letoltottem ipadre
warr_b
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Sárkányosdi, senki? 😊Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy hogyan is állnak a felek akkor most sárkány létszámmal? 😀
warr_b
több mint 2 éve
Sárkányosdi, senki? 😊
több mint 2 éve
Hé, ő magától ilyen nonbináris vagy mi 😂Amúgy revideálnom kell magam, eleinte nem tetszett Emma D'Arcy, de így a végére fasza lett.Naaa, már Westeroson is átoperálják az embereket a libsik?
warr_b
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Amúgy revideálnom kell magam, eleinte nem tetszett Emma D'Arcy, de így a végére fasza lett.Naaa, már Westeroson is átoperálják az embereket a libsik?
warr_b
több mint 2 éve
Asszondják h azinterneten van a fináléja Sárkányok haza c. darabnak!Szerintem jól tették hogy kvázi | kettébontották az utolsó két részt, külön mutatták a zöldek oldalát, majd a feketékét. |
steelwolf
Amúgy revideálnom kell magam, eleinte nem tetszett Emma D'Arcy, de így a végére fasza lett. A másik aki nagyon jó és egy szó nélkül le tudja uralni a képernyőt, az Eve Best.
És a végére Sobri is | megkapja a cliffhangerét 😄 |
több mint 2 éve
Asszondják h azinterneten van a fináléja Sárkányok haza c. darabnak!Tru, mar szembejött egy spoiler.
steelwolf
több mint 2 éve
Asszondják h azinterneten van a fináléja Sárkányok haza c. darabnak!
több mint 2 éve
Welcome to Wrexham,Nagy volt a hype körülötte, de tök nézhető, igényes kis feelgood doku sorozat.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Nekem is ez volt a fejemben, hogy lore szempontjából használható, meg elég képzelőerővel az eseményeket meg lehet nagyon komolyan csinálni, valószínű ezért háborognak a rajongók, viszont 2 esemény között az időt valahogy ki kell tölteni, hiába néz ki úgy az egész vázlatpontok alapján mint valami iszonyatosan pörgő, drámával, cselszövéssel és akcióval teli történet.A Szilmarilok tényleg nehezen fogyaszható.Regényként konkrétan olvashatatlan. Szerepjátok sztorikhoz jó segédanyag, szerintem semmi másra nem alkalmas.
Olyan mintha egy
hiányos forrás gyűjteményből idézve/használva próbálna, elbeszélő regényt alkotni valaki...
Fattyu
Őszentsége Sobri Jóska
régen szenvedtem már annyira mint a hobbitok búcsúzkodásán.Nekem az a rész is tetszett, bár tény, hogy hosszabb lett mint kellett volna.
9 és fél perc kín. 6.percnél már felkiáltottam h MEDDIG KELL MÉG EZT NÉZNI?! és még odaszaladt a másik kislány is ölelkezni.
komolyan fájt 😀
braxa88