Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 1 éve
Vagy akkor már inkább az 1-2, bár az nagyon más stílus.Mondjuk ha van egy pc-je valakinek akkor inkább New Vegas mint 4Nekem egyébként a Fallout nem jött át, mondjuk én egy darab játékkal se játszottam. A színészi játékok jók voltak Cooper Howard nálam vitte a showt. A Maximus rohadt unszimpatikus és eljutunk a főszereplőhöz Lucyhoz aki egy olyan világban nőtt fel, ahonnan nem lehet életben maradni “fent” és nekem emiatt inkább tűnt mesének, mint komolyan vehető sorozatnak.a Fallout világa a játékokban is iszonyat groteszk és fekete humor, lényegében a full kapitalista világot figurázza ki posztapokaliptikus formában. ha tudod akkor mondjuk kezdj neki a Fallout 4-nek. már az első 5 perc ott is hátborzongató.
10/6 de felkerekítéssel.
KeyG
petey
Negritis, a vajda
A 3-mal még elszórakoztam, de nekem az NV nem jött be.
Túl nagyra szabták, túl sok a halmozódó küldetés benne, a töltögetés és a mászkálás és az a motor nem igazán öregedett jól, még modokkal sem, ezzel szemben a Skyrimba meg bőven beletoltam 100+ órát.
több mint 1 éve
Mondjuk ha van egy pc-je valakinek akkor inkább New Vegas mint 4Nekem egyébként a Fallout nem jött át, mondjuk én egy darab játékkal se játszottam. A színészi játékok jók voltak Cooper Howard nálam vitte a showt. A Maximus rohadt unszimpatikus és eljutunk a főszereplőhöz Lucyhoz aki egy olyan világban nőtt fel, ahonnan nem lehet életben maradni “fent” és nekem emiatt inkább tűnt mesének, mint komolyan vehető sorozatnak.a Fallout világa a játékokban is iszonyat groteszk és fekete humor, lényegében a full kapitalista világot figurázza ki posztapokaliptikus formában. ha tudod akkor mondjuk kezdj neki a Fallout 4-nek. már az első 5 perc ott is hátborzongató.
10/6 de felkerekítéssel.
KeyG
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nekem egyébként a Fallout nem jött át, mondjuk én egy darab játékkal se játszottam. A színészi játékok jók voltak Cooper Howard nálam vitte a showt. A Maximus rohadt unszimpatikus és eljutunk a főszereplőhöz Lucyhoz aki egy olyan világban nőtt fel, ahonnan nem lehet életben maradni “fent” és nekem emiatt inkább tűnt mesének, mint komolyan vehető sorozatnak.a Fallout világa a játékokban is iszonyat groteszk és fekete humor, lényegében a full kapitalista világot figurázza ki posztapokaliptikus formában. ha tudod akkor mondjuk kezdj neki a Fallout 4-nek. már az első 5 perc ott is hátborzongató.
10/6 de felkerekítéssel.
KeyG
több mint 1 éve
Aki csinálta a Shogunt… kapja be😃 várhatok jövő keddig, ki bírja ezt??? 😂| úgyis túlelte 🤣 mondjuk sokat rontana nálam a sorozat színvonán az tuti, de nem hiszem h a kiscsajnak ennyi szerep jutott |
- JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Nekem egyébként a Fallout nem jött át, mondjuk én egy darab játékkal se játszottam. A színészi játékok jók voltak Cooper Howard nálam vitte a showt. A Maximus rohadt unszimpatikus és eljutunk a főszereplőhöz Lucyhoz aki egy olyan világban nőtt fel, ahonnan nem lehet életben maradni “fent” és nekem emiatt inkább tűnt mesének, mint komolyan vehető sorozatnak.Lucy lényegében | a játékost testesíti meg
10/6 de felkerekítéssel.
KeyG
A legelején az interjú 1-1ben a játékokból van |
Maximus pedig a brotherhood of steel faszsagara világít rá
több mint 1 éve
Nekem egyébként a Fallout nem jött át, mondjuk én egy darab játékkal se játszottam. A színészi játékok jók voltak Cooper Howard nálam vitte a showt. A Maximus rohadt unszimpatikus és eljutunk a főszereplőhöz Lucyhoz aki egy olyan világban nőtt fel, ahonnan nem lehet életben maradni “fent” és nekem emiatt inkább tűnt mesének, mint komolyan vehető sorozatnak. 10/6 de felkerekítéssel.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
erős eddig az év sorikban. ripley is kurvajójaja, és pozitív értelembe mondom hogy vannak összecsengések a Westworld S1elFallout erős lettimádtam minden percét
színészek, akciók rendbe van
és az egész szitu aberrált faszságát is sikerült visszaadni
nagyon jól mutatják be a Vaultok és a kinti világ közti disszonanciát
az érdekes hogy a sorozat be merte vállalni | hogy konkrétan megnevez kísérleteket a vaultokban és kimondja hogy honnan indult az első bomba |
maradt benne pár elvarratlan szál amire lehet folytatrást építeni, én várom
Negritis, a vajda
ennek a sorozatnak szíve-lelke van
petey
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
jaja, és pozitív értelembe mondom hogy vannak összecsengések a Westworld S1elFallout erős lettimádtam minden percét
az érdekes hogy a sorozat be merte vállalni | hogy konkrétan megnevez kísérleteket a vaultokban és kimondja hogy honnan indult az első bomba |
Negritis, a vajda
petey
több mint 1 éve
Fallout erős lettimádtam minden percét
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Én is egybe nézem majd 😊Aki csinálta a Shogunt… kapja be😃 várhatok jövő keddig, ki bírja ezt??? 😂en.
- JC6
majd ledaralom egyben mikor vegeznek az evaddal.
csebi
Mármint meg mindig 4. Résznél vagyok
A chess candidates sok időt megesz 😊
több mint 1 éve
tudom, csak huzom JC-t 😊de úgy könnyű, hogy fogalmad sincs, hogy mit/miért kellene ténylegesen kibírni 😊Aki csinálta a Shogunt… kapja be😃 várhatok jövő keddig, ki bírja ezt??? 😂en.
- JC6
csebi
bogjosi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
de úgy könnyű, hogy fogalmad sincs, hogy mit/miért kellene ténylegesen kibírni 😊Aki csinálta a Shogunt… kapja be😃 várhatok jövő keddig, ki bírja ezt??? 😂en.
- JC6
csebi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Aki csinálta a Shogunt… kapja be😃 várhatok jövő keddig, ki bírja ezt??? 😂en.
- JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Aki csinálta a Shogunt… kapja be😃 várhatok jövő keddig, ki bírja ezt??? 😂
több mint 1 éve
Fargo S5, Shogun, Fallout akkor így szép sorrendben (+ Tokyo vice), a college szezon kezdetére talán végzek is velük, köszi 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Fallout erős lettszínészek, akciók rendbe van
több mint 1 éve
Shogun megvolt már? annak mindjárt vége. HBO-n most kezdett a The Sympathizer, Park Chan-wook rendezte a felét, a pilot szerintem marha jó volt, de ez ugye heti.ez a tokyo vice vége elég erőltetett fing lett szerintem, az első pár részben azért el tudott kapni a hangulata, de a végére nagyon szétesett a sztori, főleg a Jake-Samantha szál irritáltAz első rész tetszett, de van értelme szerinted erőltetnem, ha ez az egyetlen sorozat, amire van időm?
Löfli
Esetleg bármi más az hbo maxon? A Lucky Hankből egy fél epizód is elég volt, pedig Odenkirköt is imádom
r.baggio
esetleg Newsroom vagy Veep 😀
(amúgy a Tokyo Vice 2. évadáról sok jót hallottam, még lehet én is újrakezdem, de hát nincs rá idő 😀)
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Az egész szürreális, olyan idiótaságokkal megspékelve hogy rossz nézni. Élveztem, egy darabig, de rohadt unalmas, mindig ugyanaz a kör..illetve costner is befuckolt és elhúzott saját westernt csinálni. ezért is állok a negyedik évan végénél, addig nem szarakodok vele tovább amíg nincs meg a hatodik záró bejelentése legalább. amúgyis kezdtem megunni meg kezdett szürreálba átcsapni a dolog...Ne, mert ott sincs lezárva. A záróévad pont beleesett az forgatókönyvírók sztrájkjába, így egyelőre egy torzó az a sorozat, pont a vége, a lezárás hiányzik.Gondolom már lerágott csont és "vótmá", de én csak most jutottam hozzá. Yellowstone, az első másfél évad alapján, részemről brilliáns.Netflix amúgy szarjon sünt, hatosikreket. Képesek berakni csak az S01-S02-t, a többiért meg fizessek elő a Skyshowtime-ra?
Vitézlő Titoknok tomz
Vitézlő Titoknok tomz
Őszentsége Sobri Jóska
peach
több mint 1 éve
Ellenvélemény: teljesen jó és fordulatos sztori, vannak filler részek, de szerintem olyan, mint egy sok darabos puzzle: az egyszínű sarkot is ki kell rakni, hogy kerek egész legyen a kép.ez a tokyo vice vége elég erőltetett fing lett szerintem, az első pár részben azért el tudott kapni a hangulata, de a végére nagyon szétesett a sztori, főleg a Jake-Samantha szál irritáltAz első rész tetszett, de van értelme szerinted erőltetnem, ha ez az egyetlen sorozat, amire van időm?
Löfli
Esetleg bármi más az hbo maxon? A Lucky Hankből egy fél epizód is elég volt, pedig Odenkirköt is imádom
r.baggio
Ha tetszett az eleje, akkor nyugodtan szánd rá az időt, megéri.
több mint 1 éve
én szeretem a sorit, jó a hangulata de már a legelső részektől fogva teljesen szürreál volt killcount meg minden egyéb terénilletve costner is befuckolt és elhúzott saját westernt csinálni. ezért is állok a negyedik évan végénél, addig nem szarakodok vele tovább amíg nincs meg a hatodik záró bejelentése legalább. amúgyis kezdtem megunni meg kezdett szürreálba átcsapni a dolog...Ne, mert ott sincs lezárva. A záróévad pont beleesett az forgatókönyvírók sztrájkjába, így egyelőre egy torzó az a sorozat, pont a vége, a lezárás hiányzik.Gondolom már lerágott csont és "vótmá", de én csak most jutottam hozzá. Yellowstone, az első másfél évad alapján, részemről brilliáns.Netflix amúgy szarjon sünt, hatosikreket. Képesek berakni csak az S01-S02-t, a többiért meg fizessek elő a Skyshowtime-ra?
Vitézlő Titoknok tomz
Vitézlő Titoknok tomz
Őszentsége Sobri Jóska
peach
több mint 1 éve
Én szerkesztettem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
valamiért mégis abba raktad 😊Nincs spoiler, újságcikkek mindennaposak erről.| Kostner már állítólag /jó pínzért/mondjuk annyit írhatnál hogy mire vonatkozik a spoiler 😀
visszatérne, csak már kiírták /igaz nem forgattàk még le/ |
ozibozi
Negritis, a vajda
Elment westernt forgatni, peachre akartam válaszolni,
Sorry
ozibozi
engem nem zavar, ritkán vagyok háklis spoilerekre
valahol ezzel tudok egyetérteni:
youtu.be/5ggke9pDUho?si=l676ri5In7LGC6MO
több mint 1 éve
Nincs spoiler, újságcikkek mindennaposak erről.| Kostner már állítólag /jó pínzért/mondjuk annyit írhatnál hogy mire vonatkozik a spoiler 😀
ozibozi
Negritis, a vajda
Elment westernt forgatni, peachre akartam válaszolni,
Sorry
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
| Kostner már állítólag /jó pínzért/mondjuk annyit írhatnál hogy mire vonatkozik a spoiler 😀
ozibozi
több mint 1 éve
ez a tokyo vice vége elég erőltetett fing lett szerintem, az első pár részben azért el tudott kapni a hangulata, de a végére nagyon szétesett a sztori, főleg a Jake-Samantha szál irritáltAz első rész tetszett, de van értelme szerinted erőltetnem, ha ez az egyetlen sorozat, amire van időm?
Löfli

---