NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=aaQSScwZPbASzemét Angelo, papának nem tartotta be az ígéretét h jó útra tér 🤣
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Uhh apám ugyanez. Ilyen napi frusztrációlevezetés, vagy nem tudom, de nagyon mondja mindig. 😀nem, csak a híradóval 😀régen szenvedtem már annyira mint a hobbitok búcsúzkodásán.Te is úgy nézed a sorozatokat mint nagyanyám ordbialsz és kommentelsz közben ? 😀
9 és fél perc kín. 6.percnél már felkiáltottam h MEDDIG KELL MÉG EZT NÉZNI?! és még odaszaladt a másik kislány is ölelkezni.
komolyan fájt 😀
braxa88
Toca
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
nem, csak a híradóval 😀régen szenvedtem már annyira mint a hobbitok búcsúzkodásán.Te is úgy nézed a sorozatokat mint nagyanyám ordbialsz és kommentelsz közben ? 😀
9 és fél perc kín. 6.percnél már felkiáltottam h MEDDIG KELL MÉG EZT NÉZNI?! és még odaszaladt a másik kislány is ölelkezni.
komolyan fájt 😀
braxa88
Toca
Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
sorozatfüggő, de pl én discordon rendszeresen beszélek ha olyan a sorozat hogy megállítom valamiértrégen szenvedtem már annyira mint a hobbitok búcsúzkodásán.Te is úgy nézed a sorozatokat mint nagyanyám ordbialsz és kommentelsz közben ? 😀
komolyan fájt 😀
braxa88
Toca
magamba beszélni ritkán szoktam
mondjuk ha a félhobbitok tényleg ekkora szerepet kapnak annak nem fogok örülni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
régen szenvedtem már annyira mint a hobbitok búcsúzkodásán.Te is úgy nézed a sorozatokat mint nagyanyám ordbialsz és kommentelsz közben ? 😀
komolyan fájt 😀
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
régen szenvedtem már annyira mint a hobbitok búcsúzkodásán.9 és fél perc kín. 6.percnél már felkiáltottam h MEDDIG KELL MÉG EZT NÉZNI?! és még odaszaladt a másik kislány is ölelkezni.
komolyan fájt 😀
több mint 2 éve
A Szilmarilok tényleg nehezen fogyaszható.Regényként konkrétan olvashatatlan. Szerepjátok sztorikhoz jó segédanyag, szerintem semmi másra nem alkalmas.
Olyan mintha egy
hiányos forrás gyűjteményből idézve/használva próbálna, elbeszélő regényt alkotni valaki...
Fattyu
több mint 2 éve
Fattyu
1 919
Mind a Hobbit mind a GYU jó mint fantasy, bár utóbbinál a második könyvet szenvedve olvastam végig annak idején, a Szilmarilokat meg most olvasom és bár látom, hogy miért gondolják jónak (a lore miatt), mint olvasmány iszonyatosan borzalmas eddig.A Szilmarilok tényleg nehezen fogyaszható.
Lúdas Solymi
Olyan mintha egy
hiányos forrás gyűjteményből idézve/használva próbálna, elbeszélő regényt alkotni valaki...
több mint 2 éve
Azt viszont nehéz elfogadni, hogy simán eljutott a sárkányáig, ill mi a fenének volt a koronázás a sárkányistállóban.Nem is feltétlenül az. Hanem ha egész Rhaenys karakterét, életet figyelembe veszed, amilyen kurva jó mimikaval tokre jól játszik is a színésznő, én tokre el tudom fogadni h miért tette pontosabban nem tette ezt a végénJaja, kellett az évadzáróra hagyni eseményt.Piszok egy erős rész volt ez, talán a GOT hetedik évada óta nem volt ilyen faszán összerakott epizód.Sztem is nagyon jól felépített okos rész volt. Abban is van magyarázat h miért nincs dacarys, tokre érthető
Kenny
csebi
Mikey
csebi
több mint 2 éve
Nem is feltétlenül az. Hanem ha egész Rhaenys karakterét, életet figyelembe veszed, amilyen kurva jó mimikaval tokre jól játszik is a színésznő, én tokre el tudom fogadni h miért tette pontosabban nem tette ezt a végénJaja, kellett az évadzáróra hagyni eseményt.Piszok egy erős rész volt ez, talán a GOT hetedik évada óta nem volt ilyen faszán összerakott epizód.Sztem is nagyon jól felépített okos rész volt. Abban is van magyarázat h miért nincs dacarys, tokre érthető
Kenny
csebi
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Jaja, kellett az évadzáróra hagyni eseményt.Piszok egy erős rész volt ez, talán a GOT hetedik évada óta nem volt ilyen faszán összerakott epizód.Sztem is nagyon jól felépített okos rész volt. Abban is van magyarázat h miért nincs dacarys, tokre érthető
Kenny
csebi
több mint 2 éve
Nem tudom, nem láttam, én csak akkor nézek sorozatot, ha már lezárult.| Öreg szőkecsaj a sárkánnyal rákiabál mindenkire és elrepül nemtudni hová az nemaz? |A cliffhenger az nem váratlan csavart jelent, hanem félbehagyott, elvágott, később kibontásra kerülő történetszálat.Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Mi volt ebben a nagy cliffhanger? Melyi része volt számodra váratlan ?
Vitézlő Titoknok tomz
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Vitézlő Titoknok tomz
Csak a "cliffhanger" fogalom pontos jelentését osztottam meg.
több mint 2 éve
Piszok egy erős rész volt ez, talán a GOT hetedik évada óta nem volt ilyen faszán összerakott epizód.Sztem is nagyon jól felépített okos rész volt. Abban is van magyarázat h miért nincs dacarys, tokre érthető
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Nem, mivel csak egy helyre repülhet. Akkor lett volna nagy cliffhanger, ha megáll a sárkánnyal az új király előtt, a sárkány kinyitja a száját... és vége, várhatod a következő részt, hogy mi lesz.| Öreg szőkecsaj a sárkánnyal rákiabál mindenkire és elrepül nemtudni hová az nemaz? |A cliffhenger az nem váratlan csavart jelent, hanem félbehagyott, elvágott, később kibontásra kerülő történetszálat.Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Mi volt ebben a nagy cliffhanger? Melyi része volt számodra váratlan ?
Vitézlő Titoknok tomz
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
| Öreg szőkecsaj a sárkánnyal rákiabál mindenkire és elrepül nemtudni hová az nemaz? |A cliffhenger az nem váratlan csavart jelent, hanem félbehagyott, elvágott, később kibontásra kerülő történetszálat.Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Mi volt ebben a nagy cliffhanger? Melyi része volt számodra váratlan ?
Vitézlő Titoknok tomz
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Ott is a nagy egészt érdemes nézni. Ha nem gyújtják fel utána, akkor tényleg elég furcsa mondat lett volna. Így viszont reális volt.Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Jaja, amikor Fehér Féreg aszondja, hogy de minden hatalom a dolgozó népé, hát annál tényleg nincs lejjebb 😉
Vitézlő Titoknok tomz
ender1112
több mint 2 éve
A cliffhenger az nem váratlan csavart jelent, hanem félbehagyott, elvágott, később kibontásra kerülő történetszálat.Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Mi volt ebben a nagy cliffhanger? Melyi része volt számodra váratlan ?
Vitézlő Titoknok tomz
Toca
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
| A legvége? Hogy miért csak vaktölténnyel nyomta a sárkány? És hogy mi lesz ebből a következő részben? Hová áll az öreg szőke néni? És miért oda? |Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Mi volt ebben a nagy cliffhanger? Melyi része volt számodra váratlan ?
Vitézlő Titoknok tomz
Toca
több mint 2 éve
Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Mi volt ebben a nagy cliffhanger? Melyi része volt számodra váratlan ?
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Jóvan, és akkor mi van, biztos ellenzéki fordította... 😀Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Jaja, amikor Fehér Féreg aszondja, hogy de minden hatalom a dolgozó népé, hát annál tényleg nincs lejjebb 😉
Vitézlő Titoknok tomz
ender1112
index.hu/belfold/2022/03/08/itt-az-ellenzek-kampanydala-a-hatalom-a-nepe/
több mint 2 éve
shagi0206
10 939
Aemond a könyvben is idősebbnek tűnik, mint Aegon, hiába fiatalabb.Kérdés mi köze Szürke Féreghez 😀Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Jaja, amikor Fehér Féreg aszondja, hogy de minden hatalom a dolgozó népé, hát annál tényleg nincs lejjebb 😉
Vitézlő Titoknok tomz
ender1112
Amúgy a szőke gyerek castingja csak szerintem tragikus? Mármint Aegon vagy hogyhíjják (ez is, baszki, nem elég hogy tök ugyanúgy néz ki egy csomó szereplő, még a nevük is tök egyforma. És akkor 6 meg 10 éveket ugrálnak az időben, én meg kövessem hoigy éppen ki kicsoda. Faszom.), egy fejjel alacsonyabb az öccsénél és jópár évvel fiatalabbank is néz ki (mármint a félszeműnél). Mehh.
warr_b
Egyébként én is legalább fél fejjel magasabb vagyok bátyámnál, és vszeg öregebbnek is tűnök 😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 939
Előtte már kinevezték a királyi testőrség parancsnokának, mivel az eredeti parancsnok nem akart részt venni abban, amit terveztek. Csak az indoka volt az, hogy neki csak király parancsol, az pedig abban a pillanatban éppen nem volt 😊Azt én is néztem, hogy wtf? 😀Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Fasza volt. Bar nem ertem | miert az ozvegy kiralyne testore teszi fel a koronat es kialtja ki az uj uralkodot 😀 |
Vitézlő Titoknok tomz
JéBé
warr_b
Hogy éppen miért a parancsnok koronáz, az már jó kérdés, nem tudom ki lenne a legmegfelelőbb rá. A fősepton esetleg?
több mint 2 éve
Nem hájpolta senki. "Bejött"Belenéztem, ha már ennyire hájpoltátok, de szvsz csak középszerű. Mármint a Kék vér vírus, mert a Perry Mason az tényleg jó.Nézte valaki a "Kék vér vírus" c. sorozatot? Nekem bejött, és persze 1 évad után kasza.lö rövölüsziön?
Parry Masonnek sem lett nagyon 2. évada. 😕
Bánom, szerettem.
Helmut _Professional drinker
oui
kàr érte
Gróf de sutianap
ender1112
több mint 2 éve
Azt én is néztem, hogy wtf? 😀Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Fasza volt. Bar nem ertem | miert az ozvegy kiralyne testore teszi fel a koronat es kialtja ki az uj uralkodot 😀 |
Vitézlő Titoknok tomz
JéBé
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta