NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 422 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.youtube.com/watch?v=aaQSScwZPbA
Negritis, a vajda
Szemét Angelo, papának nem tartotta be az ígéretét h jó útra tér 🤣
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
régen szenvedtem már annyira mint a hobbitok búcsúzkodásán.
9 és fél perc kín. 6.percnél már felkiáltottam h MEDDIG KELL MÉG EZT NÉZNI?! és még odaszaladt a másik kislány is ölelkezni.
komolyan fájt 😀
braxa88
Te is úgy nézed a sorozatokat mint nagyanyám ordbialsz és kommentelsz közben ? 😀
Toca
nem, csak a híradóval 😀
braxa88
Uhh apám ugyanez. Ilyen napi frusztrációlevezetés, vagy nem tudom, de nagyon mondja mindig. 😀
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
9 és fél perc kín. 6.percnél már felkiáltottam h MEDDIG KELL MÉG EZT NÉZNI?! és még odaszaladt a másik kislány is ölelkezni.
komolyan fájt 😀
braxa88
Te is úgy nézed a sorozatokat mint nagyanyám ordbialsz és kommentelsz közben ? 😀
Toca
nem, csak a híradóval 😀

Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
komolyan fájt 😀
braxa88
Toca
sorozatfüggő, de pl én discordon rendszeresen beszélek ha olyan a sorozat hogy megállítom valamiért
magamba beszélni ritkán szoktam

mondjuk ha a félhobbitok tényleg ekkora szerepet kapnak annak nem fogok örülni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
komolyan fájt 😀
braxa88
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
komolyan fájt 😀
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 438 — #NoStress
A Szilmarilok tényleg nehezen fogyaszható.
Olyan mintha egy
hiányos forrás gyűjteményből idézve/használva próbálna, elbeszélő regényt alkotni valaki...
Fattyu
Regényként konkrétan olvashatatlan. Szerepjátok sztorikhoz jó segédanyag, szerintem semmi másra nem alkalmas.

több mint 2 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 919
Mind a Hobbit mind a GYU jó mint fantasy, bár utóbbinál a második könyvet szenvedve olvastam végig annak idején, a Szilmarilokat meg most olvasom és bár látom, hogy miért gondolják jónak (a lore miatt), mint olvasmány iszonyatosan borzalmas eddig.

Lúdas Solymi
A Szilmarilok tényleg nehezen fogyaszható.
Olyan mintha egy
hiányos forrás gyűjteményből idézve/használva próbálna, elbeszélő regényt alkotni valaki...

több mint 2 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 318 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Piszok egy erős rész volt ez, talán a GOT hetedik évada óta nem volt ilyen faszán összerakott epizód.
Kenny
Sztem is nagyon jól felépített okos rész volt. Abban is van magyarázat h miért nincs dacarys, tokre érthető
csebi
Jaja, kellett az évadzáróra hagyni eseményt.
Mikey
Nem is feltétlenül az. Hanem ha egész Rhaenys karakterét, életet figyelembe veszed, amilyen kurva jó mimikaval tokre jól játszik is a színésznő, én tokre el tudom fogadni h miért tette pontosabban nem tette ezt a végén
csebi
Azt viszont nehéz elfogadni, hogy simán eljutott a sárkányáig, ill mi a fenének volt a koronázás a sárkányistállóban.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
Piszok egy erős rész volt ez, talán a GOT hetedik évada óta nem volt ilyen faszán összerakott epizód.
Kenny
Sztem is nagyon jól felépített okos rész volt. Abban is van magyarázat h miért nincs dacarys, tokre érthető
csebi
Mikey
Nem is feltétlenül az. Hanem ha egész Rhaenys karakterét, életet figyelembe veszed, amilyen kurva jó mimikaval tokre jól játszik is a színésznő, én tokre el tudom fogadni h miért tette pontosabban nem tette ezt a végén

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Kenny
csebi
több mint 2 éve
Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.
Vitézlő Titoknok tomz
Mi volt ebben a nagy cliffhanger? Melyi része volt számodra váratlan ?
Toca
A cliffhenger az nem váratlan csavart jelent, hanem félbehagyott, elvágott, később kibontásra kerülő történetszálat.
Őszentsége Sobri Jóska
| Öreg szőkecsaj a sárkánnyal rákiabál mindenkire és elrepül nemtudni hová az nemaz? |
Vitézlő Titoknok tomz
Nem tudom, nem láttam, én csak akkor nézek sorozatot, ha már lezárult.
Csak a "cliffhanger" fogalom pontos jelentését osztottam meg.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
Kenny

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 318 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.
Vitézlő Titoknok tomz
Toca
A cliffhenger az nem váratlan csavart jelent, hanem félbehagyott, elvágott, később kibontásra kerülő történetszálat.
Őszentsége Sobri Jóska
| Öreg szőkecsaj a sárkánnyal rákiabál mindenkire és elrepül nemtudni hová az nemaz? |
Vitézlő Titoknok tomz
Nem, mivel csak egy helyre repülhet. Akkor lett volna nagy cliffhanger, ha megáll a sárkánnyal az új király előtt, a sárkány kinyitja a száját... és vége, várhatod a következő részt, hogy mi lesz.
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 355
Vitézlő Titoknok tomz
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 493 — Steelers fan
Vitézlő Titoknok tomz
Jaja, amikor Fehér Féreg aszondja, hogy de minden hatalom a dolgozó népé, hát annál tényleg nincs lejjebb 😉
ender1112
Ott is a nagy egészt érdemes nézni. Ha nem gyújtják fel utána, akkor tényleg elég furcsa mondat lett volna. Így viszont reális volt.
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
Toca

több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
Toca
| A legvége? Hogy miért csak vaktölténnyel nyomta a sárkány? És hogy mi lesz ebből a következő részben? Hová áll az öreg szőke néni? És miért oda? |
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
Jaja, amikor Fehér Féreg aszondja, hogy de minden hatalom a dolgozó népé, hát annál tényleg nincs lejjebb 😉
ender1112
Jóvan, és akkor mi van, biztos ellenzéki fordította... 😀
 index.hu/belfold/2022/03/08/itt-az-ellenzek-kampanydala-a-hatalom-a-nepe/
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!

Szerkesztette: Kenny

több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 939
Vitézlő Titoknok tomz
ender1112
Kérdés mi köze Szürke Féreghez 😀

Amúgy a szőke gyerek castingja csak szerintem tragikus? Mármint Aegon vagy hogyhíjják (ez is, baszki, nem elég hogy tök ugyanúgy néz ki egy csomó szereplő, még a nevük is tök egyforma. És akkor 6 meg 10 éveket ugrálnak az időben, én meg kövessem hoigy éppen ki kicsoda. Faszom.), egy fejjel alacsonyabb az öccsénél és jópár évvel fiatalabbank is néz ki (mármint a félszeműnél). Mehh.
warr_b
Aemond a könyvben is idősebbnek tűnik, mint Aegon, hiába fiatalabb.
Egyébként én is legalább fél fejjel magasabb vagyok bátyámnál, és vszeg öregebbnek is tűnök 😀
több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 939
Vitézlő Titoknok tomz
Fasza volt. Bar nem ertem | miert az ozvegy kiralyne testore teszi fel a koronat es kialtja ki az uj uralkodot 😀 |
JéBé
Azt én is néztem, hogy wtf? 😀
warr_b
Előtte már kinevezték a királyi testőrség parancsnokának, mivel az eredeti parancsnok nem akart részt venni abban, amit terveztek. Csak az indoka volt az, hogy neki csak király parancsol, az pedig abban a pillanatban éppen nem volt 😊
Hogy éppen miért a parancsnok koronáz, az már jó kérdés, nem tudom ki lenne a legmegfelelőbb rá. A fősepton esetleg?
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Nézte valaki a "Kék vér vírus" c. sorozatot? Nekem bejött, és persze 1 évad után kasza.
Parry Masonnek sem lett nagyon 2. évada. 😕
Bánom, szerettem.
Helmut _Professional drinker
lö rövölüsziön?
oui
kàr érte
Gróf de sutianap
Belenéztem, ha már ennyire hájpoltátok, de szvsz csak középszerű. Mármint a Kék vér vírus, mert a Perry Mason az tényleg jó.
ender1112
Nem hájpolta senki. "Bejött"
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 158 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vitézlő Titoknok tomz
Fasza volt. Bar nem ertem | miert az ozvegy kiralyne testore teszi fel a koronat es kialtja ki az uj uralkodot 😀 |
JéBé
Azt én is néztem, hogy wtf? 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta