Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Az Andor kurva jó kis sorozat lett
több mint 2 éve
Titans 4. évadkezdő hozza az eddigi színvonalat.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Én a harmadik évad harmadik részénél engedtem el a Westworldöt emlékeim szerint.Westworld kasza.Én az első évad után elengedtem.
steelwolf
KeyG
Olvastam több helyen, hogy a negyedik évad egész jó lett, de egyszerűen nem vesz rá a lélek, hogy végignézzem a harmadikat, hogy aztán talán érthessem a negyediket. 😀
több mint 2 éve
Barbárok második évad - amennyire jó volt az első évad, annyira középszerű lett sajnos a második, hiába dícsérték...nyeh
Az első két rész még hagyján, de a harmadik-negyedik (meg az ötödik fele is) az sajnos nagyon nulla, nem történik semmi az értelmetlen filozofáláson és moralizáláson kívül. Az utolsó részben legalább van akció, de a vége nagyon meh, ráadásul történeti hűséget csak nyomokban tartalmaz. A látvány és az eredeti nyelv (a germán és főleg a latin) továbbra is fasza, és hamar le is lehet darálni, hat kb 40-45 perces rész, de ennél azért többet vártunk. Kötelező buzis szálat is tettek bele, ha már netflix, hát annak se volt semmi értelme vagy jelentősége...
warr_b
legalabb sikerült felhúzni a történetet egy gyorsan süllyesztőben eltűnő törzs szarkeverőjére, akki addig "kiraly" míg meg nem jön a bátyja a horvát tengerpartról (Flavius ugye itt homokmenő és öccs, és eredetileg Italicus apja, de a filmben Ármin a papa) és a nagyobblélegzetű törzset (markomann) negatívan bemutatni - valamint Lóma egyik legnagyobb hadvezérét, Germanicust halálbabaszni
nyeh
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Barbárok második évad - amennyire jó volt az első évad, annyira középszerű lett sajnos a második, hiába dícsérték... Az első két rész még hagyján, de a harmadik-negyedik (meg az ötödik fele is) az sajnos nagyon nulla, nem történik semmi az értelmetlen filozofáláson és moralizáláson kívül. Az utolsó részben legalább van akció, de a vége nagyon meh, ráadásul történeti hűséget csak nyomokban tartalmaz. A látvány és az eredeti nyelv (a germán és főleg a latin) továbbra is fasza, és hamar le is lehet darálni, hat kb 40-45 perces rész, de ennél azért többet vártunk. Kötelező buzis szálat is tettek bele, ha már netflix, hát annak se volt semmi értelme vagy jelentősége...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
raised by wolves után várható volt, túl drága és a nézettsége pedig túl középszerűWestworld kasza.Jah, hat ez van.
steelwolf
Pedig a 4. evad egesz korrekt lett, igaz kapott lezarast is, megha mindent nem is magyarazott meg.
Kivancsi lennek az 5. evadra, hatha a Netflix, Amazon vagy vmelyik felkapja es lesz lehetoseguk bejezni.
Ed Harrist elneznem meg egy darabig ebben a szerepben.
Lúdas Solymi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
a második évadban nálam ő vágta haza az egészetWestworld kasza.Én az első évad után elengedtem. Thandiwe Newton mellei voltak számomra a sorozat fénypontjai.
steelwolf
Ezzel el is mondtam mindent.
KeyG
nagyon szar volt a történet szála a karaktere és a "játéka" is
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Westworld kasza.Jah, hat ez van.
steelwolf
Pedig a 4. evad egesz korrekt lett, igaz kapott lezarast is, megha mindent nem is magyarazott meg.
Kivancsi lennek az 5. evadra, hatha a Netflix, Amazon vagy vmelyik felkapja es lesz lehetoseguk bejezni.
Ed Harrist elneznem meg egy darabig ebben a szerepben.
több mint 2 éve
KeyG
9 501
Westworld kasza.Én az első évad után elengedtem. Thandiwe Newton mellei voltak számomra a sorozat fénypontjai.
steelwolf
Ezzel el is mondtam mindent.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Westworld kasza.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Nem, de vannak olasz csöcsök!White Lotus s2e1Sydney Sweeney szerepel a második évadban?
hozta az első évad minőségét. Tök fura hogy új a helyszín és a karakterek, de 100%ban az mint előző évad.
braxa88
Mikey
több mint 2 éve
nope, csak Jennifer Coolidge van benne az első évadból, meg a pasijaWhite Lotus s2e1Sydney Sweeney szerepel a második évadban?
hozta az első évad minőségét. Tök fura hogy új a helyszín és a karakterek, de 100%ban az mint előző évad.
braxa88
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 752
White Lotus s2e1Sydney Sweeney szerepel a második évadban?
braxa88
több mint 2 éve
Inside man4 részes, lezárt, angol mini-krimi, dráma.
Steven Moffat a készítő, David Tennant és Stanley Tucci színészkedik hatalmasat (vagy csak a szokásosat 🙂)!
/Netflix/
több mint 2 éve
braxa88
12 534
White Lotus s2e1hozta az első évad minőségét. Tök fura hogy új a helyszín és a karakterek, de 100%ban az mint előző évad.
több mint 2 éve
Guillermo del ToroCabinets of Curiosities
vegyes de mindenképp jó, főleg, hogy végre nekiestek a Lovecraft adaptációknak - a Pickman és a boszorkányház..
bár mindegyik beleférne egy egészestésbe, de a felpörgésben kicsit elveszett a lovecratiánizmus és sikerül beleerőltetni valami dualista marhaságot - Tulajdonképp trilógiát lehetne csinálni a Pickman/Zahn/Boszorkányház hármasból - a doors another dimension - csak nem a faszságot belerakni, igen dimenziókapu, de a másik oldal nem gonosz, hanem csak szenvetelen, saját maga szerint cselexik, így nem valami eltervezett istentelen szarság, hanem a meg nem érthető őrület - Nah mindegy, de legalább elkezdték használgatni.
mosmá csak a Gyűrűt (DK Moran) mega Korbácsot kell várni
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Azért nem lett egy nagy sorozat, pedig vártam nagyon. Pláne a 2. évad…Liam Hemstworth váltja Henry Cavillt a Witcher s4-től!miután be lett jelentve hogy visszatér mint superman nem lep meg
steelwolf
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Magyar premier – HBO: 01.16 The Last of Us (The Last of Us) 1. évad
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Liam Hemstworth váltja Henry Cavillt a Witcher s4-től!Kasza lesz belőle. 😕 Meglepne ha végigvinnék a sztorit
steelwolf
több mint 2 éve
nem láttam mégNekem 8, a Witchernek nagyobb a hype-ja mint a lángja!Liam Hemstworth váltja Henry Cavillt a Witcher s4-től!miután be lett jelentve hogy visszatér mint superman nem lep meg
steelwolf
Negritis, a vajda
steelwolf
több mint 2 éve
Nekem 8, a Witchernek nagyobb a hype-ja mint a lángja!Liam Hemstworth váltja Henry Cavillt a Witcher s4-től!miután be lett jelentve hogy visszatér mint superman nem lep meg
steelwolf
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Liam Hemstworth váltja Henry Cavillt a Witcher s4-től!miután be lett jelentve hogy visszatér mint superman nem lep meg
steelwolf
több mint 2 éve
Liam Hemstworth váltja Henry Cavillt a Witcher s4-től!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Star Wars: Tales of the JediJó kis "minisorozat". Animáció korrekt. Ahsoka 3 rész kicsit mehh, de Dooku érdekes.
Pár pont, ami így hirtelen eszembe jut:
| - Ahsoka könyvet retconolták Filoniék a 3. részben
- némi betekintés Dooku hogyan kezd kiábrándulni Jedi rendből
- durva h Yaddle halálát ilyen egyszerűen kanonizálták és elintézték
- Ahsoka valóban részt vett Padmé temetésén és Rex vitte el oda, ne magyarázza be nekem senki h ne észlelné senki egy ismeretlen hajó leszállását egy ilyen fontos eseményen? 😀 |