Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 1 éve
A Peaky Blinders, illetve az Ozark lezárt sorozat?
több mint 1 éve
youtu.be/-W_-gwKiH4s
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Szintén zenész!igen, amennyire kurva jó volt az első, és érdekes a második, a harmadik évad nekem egy nagy wtf voltnekem a harmadik évad túl sok volt, konkrétan vártam, hogy vége legyen. nem is nagyon emlékszem rá, csak, higy egy rohadt nagy zagyvaság volt az egész.1899 pilotreméljük tartják a szintet évadokon át, mert darknál is már kicsit sok volt a kokó a vége felé
hát ezek a Darkosok nagyon tudnak valamit.
braxa88
Kúrfürst briareos
peach
Kúrfürst briareos
1899 s1 nagyon rendbe volt, mint a Dark s1. Aztan az s2-nél azt éreztem h a kevesebb néha több, az s3-at a mai napig nem néztem végig!
több mint 1 éve
igen, amennyire kurva jó volt az első, és érdekes a második, a harmadik évad nekem egy nagy wtf voltnekem a harmadik évad túl sok volt, konkrétan vártam, hogy vége legyen. nem is nagyon emlékszem rá, csak, higy egy rohadt nagy zagyvaság volt az egész.1899 pilotreméljük tartják a szintet évadokon át, mert darknál is már kicsit sok volt a kokó a vége felé
braxa88
Kúrfürst briareos
peach
több mint 1 éve
Zac Efron Down to Earth 2. évad is nagyon fontos és jó dolgokat mutat be, remélem korrekt a nézettsége, pacsi a Netflixnek.
több mint 1 éve
nekem a harmadik évad túl sok volt, konkrétan vártam, hogy vége legyen. nem is nagyon emlékszem rá, csak, higy egy rohadt nagy zagyvaság volt az egész.1899 pilotreméljük tartják a szintet évadokon át, mert darknál is már kicsit sok volt a kokó a vége felé
braxa88
Kúrfürst briareos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
végeztem az első évaddal és igencsak erős lett a Warrioregyből rá is küldöm a másodikat
sajnos a harmadik sorsa kérdéses és félek hogy a buzi discoverysek ezt is elmeszelik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
én mondjuk ugye 13 éves voltam mikor a baljós árnyak kijött és szegeden néztük moziban 😀Adom, de amikor az ewokok megjelentek tizenegykét éves voltam, jar-jart meg már felnőtt fejjel láttam.ewokok és 3cpo sztem borzalmasabb mint jar-jar bármikor btwAndort tudnám még nézni. Nagyon jó lett.Engem a SW jarjar binksszel elveszített. Persze tv-n annyiszor jöttek velem szembe az "új" részek, hogy csak megnézegettem őket.
Andor stáblista utáni jelenet megvan?
Amit szereltek a börtönbe, alkatrész lett a halalcsillagba.
Bazsinho
Itt annyi pozitív hsz volt az Andorról, hogy adtam neki egy esélyt és baromi kellemeset csalódtam. Kb. 3 nap alatt ledaráltam az egészet. Nem volt darth vader, sith és jedi lovag, idegesítő lények, viszont volt sztori, feszültség, jó karakterek.
kittli
Negritis, a vajda
Baromi nagy várakozással, külön felmenve a városba mert ott olyan effektek vannak mint otthon álmodni sem merünk...
A technikában nem csalódtam.
kittli
több mint 2 éve
Adom, de amikor az ewokok megjelentek tizenegykét éves voltam, jar-jart meg már felnőtt fejjel láttam.ewokok és 3cpo sztem borzalmasabb mint jar-jar bármikor btwAndort tudnám még nézni. Nagyon jó lett.Engem a SW jarjar binksszel elveszített. Persze tv-n annyiszor jöttek velem szembe az "új" részek, hogy csak megnézegettem őket.
Bazsinho
Itt annyi pozitív hsz volt az Andorról, hogy adtam neki egy esélyt és baromi kellemeset csalódtam. Kb. 3 nap alatt ledaráltam az egészet. Nem volt darth vader, sith és jedi lovag, idegesítő lények, viszont volt sztori, feszültség, jó karakterek.
kittli
Negritis, a vajda
Baromi nagy várakozással, külön felmenve a városba mert ott olyan effektek vannak mint otthon álmodni sem merünk...
A technikában nem csalódtam.
több mint 2 éve
ewokok és 3cpo sztem borzalmasabb mint jar-jar bármikor btwAndort tudnám még nézni. Nagyon jó lett.Engem a SW jarjar binksszel elveszített. Persze tv-n annyiszor jöttek velem szembe az "új" részek, hogy csak megnézegettem őket.
Bazsinho
kittli
több mint 2 éve
Andort tudnám még nézni. Nagyon jó lett.Engem a SW jarjar binksszel elveszített. Persze tv-n annyiszor jöttek velem szembe az "új" részek, hogy csak megnézegettem őket.
Bazsinho
több mint 2 éve
Bazsinho
1 004
Andort tudnám még nézni. Nagyon jó lett. Andor stáblista utáni jelenet megvan?
több mint 2 éve
Van olyan aki most kezdte ez a GoT-t?Nem hiszem de eddig imádom. 1 évad 2 nap alatt 😀
több mint 2 éve
1899 jóval gyorsabban építkezik mint a Dark. Elképzelni nem tudom hogy fogják folytatni, de ez a Darkal is hasonló volt 😀
több mint 2 éve
3 részenként lesz időugrás a tervek szerint.Kíváncsi leszek, hogy 12 rész alatt hogyan oldják meg 4 év felölelését. 😀AndorAsszem lesz belőle még egy évad szintén 12 résszel. Egyébként minőségileg toronymagasan nyerte surranópályán a Hatalom gyűrűi-Sárkányok Háza-Andor őszi streaming csillagok háborúját. Mondom ezt úgy, hogy nekem bejött a másik kettő is.
Korrekt sorozat, jo kis lezarassal. Orulok h vegre ilyen temaju SW sorozat keszult vegre.
Beki
iktriad
Beki
több mint 2 éve
Andort még nem nem láttam, Gyűrűből az uccsó rész még hátravan.😊Mennyi időtök van ilyenekre 😏😉 örülök ha a meccsekig eljutok 😊Kíváncsi vagyok rá, de nekem ebből a hármasból nehéz lesz űberelni bármelyiknek is a Hatalom Gyűrűit.AndorAsszem lesz belőle még egy évad szintén 12 résszel. Egyébként minőségileg toronymagasan nyerte surranópályán a Hatalom gyűrűi-Sárkányok Háza-Andor őszi streaming csillagok háborúját. Mondom ezt úgy, hogy nekem bejött a másik kettő is.
Korrekt sorozat, jo kis lezarassal. Orulok h vegre ilyen temaju SW sorozat keszult vegre.
Beki
iktriad
zavi27
dande2
több mint 2 éve
Mennyi időtök van ilyenekre 😏😉 örülök ha a meccsekig eljutok 😊Kíváncsi vagyok rá, de nekem ebből a hármasból nehéz lesz űberelni bármelyiknek is a Hatalom Gyűrűit.AndorAsszem lesz belőle még egy évad szintén 12 résszel. Egyébként minőségileg toronymagasan nyerte surranópályán a Hatalom gyűrűi-Sárkányok Háza-Andor őszi streaming csillagok háborúját. Mondom ezt úgy, hogy nekem bejött a másik kettő is.
Beki
iktriad
zavi27
több mint 2 éve
A Darkról mondják, hogy a végén minden a helyére kerül, nem tudtam kivárni. Nekem átment olyan Lost-szerű zagyvalékba.1899 pilotreméljük tartják a szintet évadokon át, mert darknál is már kicsit sok volt a kokó a vége felé
braxa88
Kúrfürst briareos
Az 1899 eddig tetszik, jó lassú, amit szeretek.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok rá, de nekem ebből a hármasból nehéz lesz űberelni bármelyiknek is a Hatalom Gyűrűit.AndorAsszem lesz belőle még egy évad szintén 12 résszel. Egyébként minőségileg toronymagasan nyerte surranópályán a Hatalom gyűrűi-Sárkányok Háza-Andor őszi streaming csillagok háborúját. Mondom ezt úgy, hogy nekem bejött a másik kettő is.
Beki
iktriad
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi leszek, hogy 12 rész alatt hogyan oldják meg 4 év felölelését. 😀AndorAsszem lesz belőle még egy évad szintén 12 résszel. Egyébként minőségileg toronymagasan nyerte surranópályán a Hatalom gyűrűi-Sárkányok Háza-Andor őszi streaming csillagok háborúját. Mondom ezt úgy, hogy nekem bejött a másik kettő is.
Beki
iktriad
több mint 2 éve
AndorAsszem lesz belőle még egy évad szintén 12 résszel. Egyébként minőségileg toronymagasan nyerte surranópályán a Hatalom gyűrűi-Sárkányok Háza-Andor őszi streaming csillagok háborúját. Mondom ezt úgy, hogy nekem bejött a másik kettő is.
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
AndorKorrekt sorozat, jo kis lezarassal. Orulok h vegre ilyen temaju SW sorozat keszult vegre.
több mint 2 éve
rip Megport.hu/cikk/tv/47-evesen-meghalt-nicki-aycox-az-odaat-tevesorozat-sztarja/article-88986?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=content
több mint 2 éve
A Király E01Nem volt ez rossz egyébként, akár egy Aranyélet szintű sorozat is lehet majd ebből
több mint 2 éve
1899 pilotreméljük tartják a szintet évadokon át, mert darknál is már kicsit sok volt a kokó a vége felé
braxa88