Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 1 éve
Továbbra sem pótoltátok be a legjobb sorozatokat, sajnos.1., Mad Men
2., Six feet under
3., Deadwood
4., Better Call Saul
5., Atlanta
6., Shameless
7., Community
8., Louie
9., Inside no. 9.
10., Band of brothers
+1, mint maximális guilty pleasure: Spartacus
honorable mention: Rome, Chernobyl // Fargo, Westworld és True detective első évadok // Vikingek Ragnar haláláig
... és természetesen a The Simpsons, mindenek felett, besorolhatatlanul.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
1. Yes Minister/ Prime Minister2. House of Cards
3. West Wing
4. House M.D.
5. X-akták
6. Breaking Bad/Better call Saul
7. Trónok harca
8. True Detective (első évad)
9. Deadwood
10. Fekete vipera
Vigaszág: Csernobil, Drót, Maffiózók, Városfejlesztési osztály 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
LeftoversWatchmen
Hand of God
The Wire
Banshee
House of Lies
Sex and the City
Young Sheldon
Modern Family
Monty Python Flying Circle
több mint 1 éve
top10 sitcom:Scrubs
Veep
Arrested Development
Community
Party Down
Parks and Recreations
BoJack Horseman
Inside no. 9
The Office (UK)
Fleabag
top10 dráma:
The Leftovers
The Wire
Lost
Breaking Bad
Better Call Saul
Band of Brothers
The Shield
Fargo
The Get Down
Southland
az utóbbi évek nagy durranásai mondjuk kimaradtak, meg úgyis régen minden jobb vót

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
top 10 nekem:1. Sopranos
2. Better Call Saul
3. The Wire
4. Lost
5. Breaking Bad
6. Malcolm in the Middle
7. Seinfeld
8. The Simpsons
9. Band of Brothers
10. Friends
guilty pleasure:
Columbo, Tatort 😛
most nézem Cranston 4-ben is nem is gondoltam volna
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
minőségre legjobbak sztem:Chernobyl
Band of Brothers
Boys
minőségi gondok és inkonzisztencia akard, de mégis imádom:
Stargate
Supernatural
Rém rendes család
+1
Vinland Saga Season 2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
offseason van végülisJó, azóta volt egy Haunting of Hill House 😁Nem nem, azt 2002 szeptember 20-án mutatták be 😊top 10-et megadom fireflynak, de all time best-et vitatom
warr_b
Kúrfürst briareos
Írjunk top10-et? Rég volt 😂
warr_b
több mint 1 éve
Jó, azóta volt egy Haunting of Hill House 😁Nem nem, azt 2002 szeptember 20-án mutatták be 😊top 10-et megadom fireflynak, de all time best-et vitatom
warr_b
Kúrfürst briareos
Írjunk top10-et? Rég volt 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nem nem, azt 2002 szeptember 20-án mutatták be 😊top 10-et megadom fireflynak, de all time best-et vitatom
warr_b
több mint 1 éve
Nem nem, azt 2002 szeptember 20-án mutatták be 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Hét éve ezen a napon mutatták be minden idők legjobb sorozatát.Amire Te gondolsz, az 2001-es
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Hét éve ezen a napon mutatták be minden idők legjobb sorozatát.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
The Ipcress File / Az Ipcress-ügyirat - 2022Brit sorozat az azonos című regény alapján.
Volt már ebből film, 1965-ben Michael Caine főszereplésével, bár egyik sem követi hűen a regényt, inkább csak feldolgozások.
Maga a sorozat egészében nézve félig-meddig érdekfeszítő csak, hisz hiába jók a színészek, az éra, a téma és a környezet, maga a megvalósítás közelebb áll a nagyon korai tv filmek világához mintsem a modern követelményekhez.
Továbbá nem tett jót neki, hogy a Spy Among Friends után néztem meg, amivel szemben elég keményen elveszítette a csatát.
Hovatovább, a történések az utolsó két részre annyira sablonosak lettek, hogy elég kelletlenül néztem meg őket, bár a záró epizódban különböző csavarokkal próbáltak ezen javítani és a szereplők emberi oldalát megmutatni, csak épp pont az utóbbival rontották el az egészet, mert az egyik karakter inkább csak ostobábbá vált ezáltal, cselekedetei meg érthetetlenné.
IMDB-n 7.3 az értékelése, a Kém a csapatban meg 7.2, ami szerintem nem fedi a valóságot, már csak a színészi játék miatt sem, a Rotten 61% vs 82%-os nézői értékelése az közelebb áll a valósághoz.
Mondanám, hogy van egy langyos James Bond utánérzés is benne viszont ebben az esetben a Martinit nem rázták, hanem csak kevergették.
Kár érte, mert sokkal több volt ebben a sorozatban, de a történetvezetés miatt elég sok ziccert kihagytak, ami egy 2022-es sorozattól érthetetlen.
több mint 1 éve
nem az első, de ez volt a legjobb rész a képregénybenvégre eljutottam a Boys 3. évadának a végéig, és egyszerűen kivágták a kánon legnagyobb fordulatát Black Noir-ral..nem ez az első nagy változtatás amit csináltak
csalódás
sapka
Negritis, a vajda
| mármint, az eredeti black noir meghalt nicaraguában és a tényleg psycho Homelander clone volt a maszkban, aki rendszeresen cserélt a másik Homelanderrel (aki kb. az a karakter aki a sorozatban is szerepel, nárcisztikus anyaközpontú); és ez eléggé lefedte Homelander karakterének árnyalatiat+imádták egymást |
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
végre eljutottam a Boys 3. évadának a végéig, és egyszerűen kivágták a kánon legnagyobb fordulatát Black Noir-ral..nem ez az első nagy változtatás amit csináltak
csalódás
sapka
több mint 1 éve
végre eljutottam a Boys 3. évadának a végéig, és egyszerűen kivágták a kánon legnagyobb fordulatát Black Noir-ral.. csalódás
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
3 Body Problem valamennyi rész/évad berendelve. És ezzel kaszálva is a sorozat. (Egyelőre nem tudni, hogy hány részről van szó, de el fogják mesélni a könyveket. A készítők eredetileg 4 évadban gondolkodtak, hogy ez egy kettészedett, több részes 2. évadot jelent, vagy többet, nem tudni.)Pedig a könyvek alapján most kéne a nagy zsé.
Fordítás: jó eséllyel azt jelenti, hogy még tárgyalnak róla, a sorozat elég jól teljesített ahhoz, hogy folytassák, de annyira jól nem, hogy megtartsák a költségvetést.
-sorozatjunkie
steelwolf
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
3 Body Problem valamennyi rész/évad berendelve. És ezzel kaszálva is a sorozat. (Egyelőre nem tudni, hogy hány részről van szó, de el fogják mesélni a könyveket. A készítők eredetileg 4 évadban gondolkodtak, hogy ez egy kettészedett, több részes 2. évadot jelent, vagy többet, nem tudni.)Fordítás: jó eséllyel azt jelenti, hogy még tárgyalnak róla, a sorozat elég jól teljesített ahhoz, hogy folytassák, de annyira jól nem, hogy megtartsák a költségvetést.
-sorozatjunkie
több mint 1 éve
youtu.be/09GWakDEPQw?si=erAWJiu0r5VB4Gtsjajj, ennek az eredeti pilotja olyan szar lett, hogy inkább újraírták az egészet 😀
steelwolf

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
youtu.be/09GWakDEPQw?si=erAWJiu0r5VB4Gts
több mint 1 éve
youtu.be/E_DYJaXfUQc?si=Znmf4eWIJW0UWc9T
több mint 1 éve
youtu.be/3IA6PuGWkZ0?si=bAX6FS5lB3CG6iYD
több mint 1 éve
a Spy X Family, Demon Slayer és One Piece után a Haikyuu film is jönkiváncsi vagyok a Blue Lockkal mi lesz
több mint 1 éve
Nemrég jutottam el a Call of the Night ( slice of life/romance) animehez. Hihetetlen látványvilág és nagyon jó animáció. A sorozat maga se rossz. Az animáció eléggé emlékeztetett a Cyberpunk-ra lehet ezért is ragadott magával.