Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 100 — The Mathematician
 www.pcguru.hu/hirek/egyre-tobb-sorozat-kerul-ki-az-amerikai-hbo-max-kinalatabol/76940

a list említve a cikkben:
 www.indiewire.com/gallery/removed-hbo-max-movies-shows-warner-bros-discovery-merger-list/about-last-night-2/

és akkor még ez a cikk mint érdekesség a témában
 www.theverge.com/2022/12/14/23507793/streaming-wars-hbo-max-netflix-ads-residuals-warrior-nun

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 24 156 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 port.hu/cikk/stream/kiderult-miert-szabadulnak-meg-az-hbo-maxnal-a-westworldtol/article-89658

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
 index.hu/mindekozben/poszt/2022/12/15/az-amazon-keszit-eloszereplos-sorozatot-a-haboru-istenerol/
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 24 156 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tényleg két kézzel lökik vissza az embert a torrent felé. Ott leszeded, megmarad, szevasz.
Bálesz
igazából csak az hbo ilyen szarházi egyelőre. amúgy is sokan vannak, kell egy kis fluktoáció
peach
Discovery lesz az, ez nem HBO döntés...

több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 14 857 — a new hope (again)
Tényleg két kézzel lökik vissza az embert a torrent felé. Ott leszeded, megmarad, szevasz.
Bálesz
igazából csak az hbo ilyen szarházi egyelőre. amúgy is sokan vannak, kell egy kis fluktoáció

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Amortizacio címszóval leírják az adóból

több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló

több mint 1 éve
 port.hu/cikk/stream/ujabb-sorozatok-kerulnek-le-varatlanul-az-hbo-maxrol-koztuk-a-westworld-is/article-89572

*shake head*
warr_b
nem is ertem, a szolgallany meseje utan akartam elkezdeni nezni, igy meg majd huzhatom le nmagrol.
csebi
"Spórolás"... Közben az embereket is százasával rugdossák ki.
warr_b
de ezen mi a sporolas? mar nincs penz tarhelyre vagy mi?
csebi
Egyrészt a további évad(ok) gyártási, promotálási költsége, másrészt attól hogy egy már elkészült anyag kint van a platformon, attól még van vele költség, jellemzően sugárzási jogdíjak az alkotók, szereplők felé.
Leszedik, nem kell fizetni.

"While HBO Max already paid for the production of these shows, it's still on the hook for residuals, including so-called back-end payments to cast, crew and writers, based on long-term viewership metrics.

By removing these films and shows, especially the ones HBO Max created rather than licensed, executives can cut expenses immediately. Warner Bros. Discovery has promised at least $3 billion in synergies stemming from the merger of WarnerMedia and Discovery, announced in May.

The content eliminations in total will save "tens of millions of dollars," according to two people familiar with the matter, who asked not to be named because the finances are private."

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
 port.hu/cikk/stream/ujabb-sorozatok-kerulnek-le-varatlanul-az-hbo-maxrol-koztuk-a-westworld-is/article-89572

*shake head*
warr_b
nem is ertem, a szolgallany meseje utan akartam elkezdeni nezni, igy meg majd huzhatom le nmagrol.
csebi
warr_b
de ezen mi a sporolas? mar nincs penz tarhelyre vagy mi?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve

*shake head*
warr_b
csebi

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott

*shake head*
warr_b

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve

*shake head*

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 420 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Egy kis összefoglalás..

www.musoron.hu/legjobb-streaming-magyarorszag-2023/
több mint 1 éve
 www.youtube.com/watch?v=zXTmH6C4LHY

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 420 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ugyanitt Gangs of London-t nézi valaki? Vélemény a második évadról? Én teljesen elfelejtettem az első évadot, így picit kusza volt az eleje a másodiknak. Jó a színészi játék, az akció és az operatőri munka. De már a vége fele kezdett sok lenni, hogy minden létező párosításban összeálltak már az egymással szembenálló felek és hirtelen tét nélkülinek tűnt az egész. | Ujjongtam, amikor Floriana golyót kapott a fejébe, és akkor is amikor Luan megmentette a feleséget. |
[/quote]Most végeztem fele!
Elég negatív a szám íze! De csakis azért, mert az s1 elég magasan van nálam!
| Nem tudom h mennyire vett részt Gareth Evans, de a verekedős jelenetek se olyan színvonaluak voltak!
Koba-az 1. részben látott rendkívül higgadt, kegyetlen igazi Dark Van Damme, az évad vége fele már nem hasonlított rá! Miután Sean feltűnt, háttérbe állították! Azt hittem Ő lesz a főgenya és alig vártam h összecsapjon Elliottal! Erre semmi!
Az h visszatért Sean, számomra egy faszság volt. Most ez komoly? Jobbat nem tudtak kitalálni, és akkor még ezt az évadot is túléli. Mondjuk engem a színész is irritál!
Kicsit már tétnélkülinek is éreztem, basszus mindenki mindent túlel!
Nem hiszem h pótolhatalanok lennének!
Wallacek nálam simán mehetnének a föld alá!
|
Hát kissé csalódot lettem.
A jó hír az h berendelték a 3. évadot!
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nagyon érdekes, viszonylag spoilermentes elmélkedés Kenytől Andor ügyben.
 www.youtube.com/watch?v=qC0I0WgGSCg
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 483
Wednesday

A főszereplő jól hozza a szerepet, és én imádtam a szivárványos kiscsajt is. A story és az operatőri munka alapvetően jó.
A szülők között 0 kémia van, miközben kb egymást falják folyton, az nem tetszett. Mortitia egyáltalán nem végzet asszonya itt, ami gagyivá teszi a komoly nézéseit. A CGI is hagy kívánnivalót maga után.
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Ezt néztétek Ti is?

steelwolf
van másik is?
aszittem csak a burning angel produktuma létezik 😀

több mint 1 éve
Ezt néztétek Ti is?

több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Wednesday

Baszott jó, élvezetes, alkot egy saját világot és átadja.
Jenna Ortega jó színésznő ez sokat számított, profi volt.

10/8
KeyG
Ez annak is élvezhető akinek semmi köze az Adams Familyhez?
zavi27
Semmi Addams Familyt nem néztem én se, és nagyon bejött
Wester
Addams Family csak flipper formájában 😊

több mint 1 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 702 — Jó ötletnek tűnt!
Wednesday

10/8
KeyG
zavi27
Semmi Addams Familyt nem néztem én se, és nagyon bejött

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Tulsa King Pilot

Sly már elég vén és tuti nem műpuffancs van az arcában de azért még mindig király a kivénhedt bajkeverő szerepben 😊

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 501
Wednesday

10/8
KeyG
zavi27
Nekem semmi közöm nem volt hozzá és élveztem.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 909 — Amerikai sportok rajongója
Wednesday

10/8
KeyG