Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 1 éve
www.pcguru.hu/hirek/egyre-tobb-sorozat-kerul-ki-az-amerikai-hbo-max-kinalatabol/76940a list említve a cikkben:
www.indiewire.com/gallery/removed-hbo-max-movies-shows-warner-bros-discovery-merger-list/about-last-night-2/
és akkor még ez a cikk mint érdekesség a témában
www.theverge.com/2022/12/14/23507793/streaming-wars-hbo-max-netflix-ads-residuals-warrior-nun
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
port.hu/cikk/stream/kiderult-miert-szabadulnak-meg-az-hbo-maxnal-a-westworldtol/article-89658
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
index.hu/mindekozben/poszt/2022/12/15/az-amazon-keszit-eloszereplos-sorozatot-a-haboru-istenerol/
több mint 1 éve
Discovery lesz az, ez nem HBO döntés...Tényleg két kézzel lökik vissza az embert a torrent felé. Ott leszeded, megmarad, szevasz.igazából csak az hbo ilyen szarházi egyelőre. amúgy is sokan vannak, kell egy kis fluktoáció
Bálesz
peach
több mint 1 éve
Tényleg két kézzel lökik vissza az embert a torrent felé. Ott leszeded, megmarad, szevasz.igazából csak az hbo ilyen szarházi egyelőre. amúgy is sokan vannak, kell egy kis fluktoáció
Bálesz
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Amortizacio címszóval leírják az adóból
több mint 1 éve
Tényleg két kézzel lökik vissza az embert a torrent felé. Ott leszeded, megmarad, szevasz.
több mint 1 éve
Egyrészt a további évad(ok) gyártási, promotálási költsége, másrészt attól hogy egy már elkészült anyag kint van a platformon, attól még van vele költség, jellemzően sugárzási jogdíjak az alkotók, szereplők felé.de ezen mi a sporolas? mar nincs penz tarhelyre vagy mi?"Spórolás"... Közben az embereket is százasával rugdossák ki.port.hu/cikk/stream/ujabb-sorozatok-kerulnek-le-varatlanul-az-hbo-maxrol-koztuk-a-westworld-is/article-89572nem is ertem, a szolgallany meseje utan akartam elkezdeni nezni, igy meg majd huzhatom le nmagrol.
*shake head*
warr_b
csebi
warr_b
csebi
Leszedik, nem kell fizetni.
"While HBO Max already paid for the production of these shows, it's still on the hook for residuals, including so-called back-end payments to cast, crew and writers, based on long-term viewership metrics.
By removing these films and shows, especially the ones HBO Max created rather than licensed, executives can cut expenses immediately. Warner Bros. Discovery has promised at least $3 billion in synergies stemming from the merger of WarnerMedia and Discovery, announced in May.
The content eliminations in total will save "tens of millions of dollars," according to two people familiar with the matter, who asked not to be named because the finances are private."
több mint 1 éve
de ezen mi a sporolas? mar nincs penz tarhelyre vagy mi?"Spórolás"... Közben az embereket is százasával rugdossák ki.port.hu/cikk/stream/ujabb-sorozatok-kerulnek-le-varatlanul-az-hbo-maxrol-koztuk-a-westworld-is/article-89572nem is ertem, a szolgallany meseje utan akartam elkezdeni nezni, igy meg majd huzhatom le nmagrol.
*shake head*
warr_b
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
"Spórolás"... Közben az embereket is százasával rugdossák ki.port.hu/cikk/stream/ujabb-sorozatok-kerulnek-le-varatlanul-az-hbo-maxrol-koztuk-a-westworld-is/article-89572nem is ertem, a szolgallany meseje utan akartam elkezdeni nezni, igy meg majd huzhatom le nmagrol.
*shake head*
warr_b
csebi
több mint 1 éve
port.hu/cikk/stream/ujabb-sorozatok-kerulnek-le-varatlanul-az-hbo-maxrol-koztuk-a-westworld-is/article-89572nem is ertem, a szolgallany meseje utan akartam elkezdeni nezni, igy meg majd huzhatom le nmagrol.
*shake head*
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
port.hu/cikk/stream/ujabb-sorozatok-kerulnek-le-varatlanul-az-hbo-maxrol-koztuk-a-westworld-is/article-89572*shake head*
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=zXTmH6C4LHY
több mint 1 éve
Ugyanitt Gangs of London-t nézi valaki? Vélemény a második évadról? Én teljesen elfelejtettem az első évadot, így picit kusza volt az eleje a másodiknak. Jó a színészi játék, az akció és az operatőri munka. De már a vége fele kezdett sok lenni, hogy minden létező párosításban összeálltak már az egymással szembenálló felek és hirtelen tét nélkülinek tűnt az egész. | Ujjongtam, amikor Floriana golyót kapott a fejébe, és akkor is amikor Luan megmentette a feleséget. | [/quote]Most végeztem fele!
Elég negatív a szám íze! De csakis azért, mert az s1 elég magasan van nálam!
| Nem tudom h mennyire vett részt Gareth Evans, de a verekedős jelenetek se olyan színvonaluak voltak!
Koba-az 1. részben látott rendkívül higgadt, kegyetlen igazi Dark Van Damme, az évad vége fele már nem hasonlított rá! Miután Sean feltűnt, háttérbe állították! Azt hittem Ő lesz a főgenya és alig vártam h összecsapjon Elliottal! Erre semmi!
Az h visszatért Sean, számomra egy faszság volt. Most ez komoly? Jobbat nem tudtak kitalálni, és akkor még ezt az évadot is túléli. Mondjuk engem a színész is irritál!
Kicsit már tétnélkülinek is éreztem, basszus mindenki mindent túlel!
Nem hiszem h pótolhatalanok lennének!
Wallacek nálam simán mehetnének a föld alá! |
Hát kissé csalódot lettem.
A jó hír az h berendelték a 3. évadot!
több mint 1 éve
Nagyon érdekes, viszonylag spoilermentes elmélkedés Kenytől Andor ügyben.www.youtube.com/watch?v=qC0I0WgGSCg
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
WednesdayA főszereplő jól hozza a szerepet, és én imádtam a szivárványos kiscsajt is. A story és az operatőri munka alapvetően jó.
A szülők között 0 kémia van, miközben kb egymást falják folyton, az nem tetszett. Mortitia egyáltalán nem végzet asszonya itt, ami gagyivá teszi a komoly nézéseit. A CGI is hagy kívánnivalót maga után.
több mint 1 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Ezt néztétek Ti is?van másik is?
steelwolf
aszittem csak a burning angel produktuma létezik 😀
több mint 1 éve
Addams Family csak flipper formájában 😊Semmi Addams Familyt nem néztem én se, és nagyon bejöttWednesdayEz annak is élvezhető akinek semmi köze az Adams Familyhez?
Baszott jó, élvezetes, alkot egy saját világot és átadja.
Jenna Ortega jó színésznő ez sokat számított, profi volt.
10/8
KeyG
zavi27
Wester
több mint 1 éve
Semmi Addams Familyt nem néztem én se, és nagyon bejöttWednesdayEz annak is élvezhető akinek semmi köze az Adams Familyhez?
10/8
KeyG
zavi27
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Tulsa King PilotSly már elég vén és tuti nem műpuffancs van az arcában de azért még mindig király a kivénhedt bajkeverő szerepben 😊
több mint 1 éve
KeyG
9 501
Nekem semmi közöm nem volt hozzá és élveztem.WednesdayEz annak is élvezhető akinek semmi köze az Adams Familyhez?
10/8
KeyG
zavi27
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
WednesdayEz annak is élvezhető akinek semmi köze az Adams Familyhez?
10/8
KeyG