Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 1 éve
Kifejezetten zöld nőket kerestek a szerepre, a maszkmesterek éppen sztrájkoltak, szóval zöld.Gamoraként el van maszkírozva, igazából nem zöld. 😛Zoe Saldana azon rendkívül kevés igazi felsőpolcos prémium nő közé tartozik számomra, akinek minden eleméből sugárzik a nőiesség, báj és szépség és mindeközben olyan szexuális kisugárzása van ribancoskodás nélkül, hogy 100% magabiztossággal merem kijelenteni, hogy imádja 😀 bárhol, bármikor WOULD!Zöld. Nálam ez red flag.
Hanni
Dzsokijuing
Jughead
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Gamoraként el van maszkírozva, igazából nem zöld. 😛Zoe Saldana azon rendkívül kevés igazi felsőpolcos prémium nő közé tartozik számomra, akinek minden eleméből sugárzik a nőiesség, báj és szépség és mindeközben olyan szexuális kisugárzása van ribancoskodás nélkül, hogy 100% magabiztossággal merem kijelenteni, hogy imádja 😀 bárhol, bármikor WOULD!Zöld. Nálam ez red flag.
Hanni
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Zoe Saldana azon rendkívül kevés igazi felsőpolcos prémium nő közé tartozik számomra, akinek minden eleméből sugárzik a nőiesség, báj és szépség és mindeközben olyan szexuális kisugárzása van ribancoskodás nélkül, hogy 100% magabiztossággal merem kijelenteni, hogy imádja 😀 bárhol, bármikor WOULD!Zöld. Nálam ez red flag.
Hanni
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Kellemes meglepetés volt a Gen VÖnmagában is megállja a helyét, de a Boys karakterek is jól passzolnak a cameokkal
Kicsit bánom hogy a Boys S4 után néztem meg mert pár karakter esetében kisebb volt a tét, de sebaj
S2 várós nagyon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Zoe Saldana azon rendkívül kevés igazi felsőpolcos prémium nő közé tartozik számomra, akinek minden eleméből sugárzik a nőiesség, báj és szépség és mindeközben olyan szexuális kisugárzása van ribancoskodás nélkül, hogy 100% magabiztossággal merem kijelenteni, hogy imádja 😀 bárhol, bármikor WOULD!
több mint 1 éve
Egyik szívfájdalmam azok a Star Trek filmek nehézkes folytatása, szerintem nagyon jó filmek voltak.khm, uhura hadnagy.colombianaMeg ugye az Avatarban Neytiri.Lioness főszereplő csaja, sok szerepe volt már a Marvel univerzumban ő játszotta Gamorrát a zöld csajt, Thanos fogadott lányát.az ki?Ha már mély, én mély nyomott hagynék Zoe Saldanaban.Lioness-rol valaki tudna par sort irni. Erdemes elkezdeni?Ha bírod a párductestű csokimilfeket, mindenképpen. Amúgy nem nagy durranás, az első évadot kb. fél éve néztem meg, de már fogalmam nincs, miről szólt, ennyire nem hagyott mély nyomot bennem. 😊
no
Vitézlő Titoknok tomz
KeyG
no
KeyG
warr_b
Kúrfürst briareos
peach
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
khm, uhura hadnagy.colombianaMeg ugye az Avatarban Neytiri.Lioness főszereplő csaja, sok szerepe volt már a Marvel univerzumban ő játszotta Gamorrát a zöld csajt, Thanos fogadott lányát.az ki?Ha már mély, én mély nyomott hagynék Zoe Saldanaban.Lioness-rol valaki tudna par sort irni. Erdemes elkezdeni?Ha bírod a párductestű csokimilfeket, mindenképpen. Amúgy nem nagy durranás, az első évadot kb. fél éve néztem meg, de már fogalmam nincs, miről szólt, ennyire nem hagyott mély nyomot bennem. 😊
no
Vitézlő Titoknok tomz
KeyG
no
KeyG
warr_b
Kúrfürst briareos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
colombianaMeg ugye az Avatarban Neytiri.Lioness főszereplő csaja, sok szerepe volt már a Marvel univerzumban ő játszotta Gamorrát a zöld csajt, Thanos fogadott lányát.az ki?Ha már mély, én mély nyomott hagynék Zoe Saldanaban.Lioness-rol valaki tudna par sort irni. Erdemes elkezdeni?Ha bírod a párductestű csokimilfeket, mindenképpen. Amúgy nem nagy durranás, az első évadot kb. fél éve néztem meg, de már fogalmam nincs, miről szólt, ennyire nem hagyott mély nyomot bennem. 😊
no
Vitézlő Titoknok tomz
KeyG
no
KeyG
warr_b
több mint 1 éve
Meg ugye az Avatarban Neytiri.Lioness főszereplő csaja, sok szerepe volt már a Marvel univerzumban ő játszotta Gamorrát a zöld csajt, Thanos fogadott lányát.az ki?Ha már mély, én mély nyomott hagynék Zoe Saldanaban.Lioness-rol valaki tudna par sort irni. Erdemes elkezdeni?Ha bírod a párductestű csokimilfeket, mindenképpen. Amúgy nem nagy durranás, az első évadot kb. fél éve néztem meg, de már fogalmam nincs, miről szólt, ennyire nem hagyott mély nyomot bennem. 😊
no
Vitézlő Titoknok tomz
KeyG
no
KeyG

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Lioness főszereplő csaja, sok szerepe volt már a Marvel univerzumban ő játszotta Gamorrát a zöld csajt, Thanos fogadott lányát.az ki?Ha már mély, én mély nyomott hagynék Zoe Saldanaban.Lioness-rol valaki tudna par sort irni. Erdemes elkezdeni?Ha bírod a párductestű csokimilfeket, mindenképpen. Amúgy nem nagy durranás, az első évadot kb. fél éve néztem meg, de már fogalmam nincs, miről szólt, ennyire nem hagyott mély nyomot bennem. 😊
no
Vitézlő Titoknok tomz
KeyG
no
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Ez a Dune sorozat egészen borzalmas. Melyikőtök írta? A főszereplőről ki gondolta, hogy bármilyen szempontból is meg fog felelni a szerepnek?Nekem tetszett amíg az első részben tele volt Mark Stronggal. 😀
Sixo
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Ez a Dune sorozat egészen borzalmas. Melyikőtök írta? A főszereplőről ki gondolta, hogy bármilyen szempontból is meg fog felelni a szerepnek?
több mint 1 éve
Nem az a kérdés, hogy Who? vagy Where?....hanem, hogy Why??az ki?Ha már mély, én mély nyomott hagynék Zoe Saldanaban.Lioness-rol valaki tudna par sort irni. Erdemes elkezdeni?Ha bírod a párductestű csokimilfeket, mindenképpen. Amúgy nem nagy durranás, az első évadot kb. fél éve néztem meg, de már fogalmam nincs, miről szólt, ennyire nem hagyott mély nyomot bennem. 😊
no
Vitézlő Titoknok tomz
KeyG
no
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
az ki?Ha már mély, én mély nyomott hagynék Zoe Saldanaban.Lioness-rol valaki tudna par sort irni. Erdemes elkezdeni?Ha bírod a párductestű csokimilfeket, mindenképpen. Amúgy nem nagy durranás, az első évadot kb. fél éve néztem meg, de már fogalmam nincs, miről szólt, ennyire nem hagyott mély nyomot bennem. 😊
no
Vitézlő Titoknok tomz
KeyG
több mint 1 éve
Ha már mély, én mély nyomott hagynék Zoe Saldanaban.Lioness-rol valaki tudna par sort irni. Erdemes elkezdeni?Ha bírod a párductestű csokimilfeket, mindenképpen. Amúgy nem nagy durranás, az első évadot kb. fél éve néztem meg, de már fogalmam nincs, miről szólt, ennyire nem hagyott mély nyomot bennem. 😊
no
Vitézlő Titoknok tomz
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Lioness-rol valaki tudna par sort irni. Erdemes elkezdeni?Ha bírod a párductestű csokimilfeket, mindenképpen. Amúgy nem nagy durranás, az első évadot kb. fél éve néztem meg, de már fogalmam nincs, miről szólt, ennyire nem hagyott mély nyomot bennem. 😊
no
több mint 1 éve
Lioness-rol valaki tudna par sort irni. Erdemes elkezdeni?igen, aki szereti a kémes lövöldözős beépülős cuccokat
no
több mint 1 éve
Az első két rész annak aki vakon ül le nézni nem egy nagy kaland, ezt aláírom. Mindenképpen érdemes folytatni, a cselekmény a 3. résztől indul be igazán.Arcane, csupa jókat olvasok róla, de eddig egyszerüen nem fog meg.Dettó.
steelwolf
Első rész se tetszett, de annyira hypeolt, hogy a másodikat is megnéztem, de nekem nulla. Pedig csípem a fantasykat, de nem lett kedvem folytatni.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Lioness-rol valaki tudna par sort irni. Erdemes elkezdeni?
több mint 1 éve
végre a Dororo végére értem, nem könnyű nézni mer az egész tematika meg korítés iszonyat nehézVinland Saga S2 óta a legjobb anime amit néztem
aki szereti a japán középkori fantasyt mindneképp tegyen vele egy próbát
masterclass a mappától
fent is van prime videon
nemtom hogy mi lesz a következő pótlásom
86, Monster, Galaxy Express 999 folytatása, Cowboy Bepop, Trigun, Planetes, Steins Gate, Texhnolyze vagy Frieren
de most sztem élőszereplős sorozatot darálok
ott meg a Loki S2, RoP S2, Gen V S1, Gentlemen, Warrior S3 van terítéken
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szerintem meg zsenialis. Evek ota nem lattam ennyire SZAMOMRA minden szempontbol ennyire igenyes, szepen kidolgozott sorozatot. Irasban es anomacioban is, szinkronban, zeneben, stb. Latszik rajta, hogy a Riot semmivel sem sporolt. A soundtrack kibaszott jo, az ido haladtaval a legtobbeknel szep karakterivet ir le a sorozat, a szukseges jellemfejlodesek megvannak, nagyjabol mindenkinel szepen kirajzolodik a motivacio, egy-egy oda nem illo jelenettol eltekintve (ez a masodik evados leszbizes, ami egyaltalan semennyire sem vitt elorebb egyetlen szalat sem, csak kotelezobol odaraktak, peldaul nagyon tre volt) nalam ez egy tokeletes sorozat.Arcane, csupa jókat olvasok róla, de eddig egyszerüen nem fog meg.Dettó.
steelwolf
Első rész se tetszett, de annyira hypeolt, hogy a másodikat is megnéztem, de nekem nulla. Pedig csípem a fantasykat, de nem lett kedvem folytatni.
Őszentsége Sobri Jóska
Es mondom ezt ugy, hogy sosem LOL-oztam, a kozelebe sem mentem, de amiket lattam videokat, azok alapjan szamomra inkabb egy „gyerek jatek” feelinget adott, nem igazan fogott meg, nem nekem talaltak ki. Megis, a sorozat nalam 10/10. Igen, vannak kiszamithato szalak es esemenyek, volt, ami kevesbe jott be, a befejezes is lehetett volna meg tokeletesebb, de megis, szamomra egyszeruen perfekt.
Sobri: Mondjuk pont kb. a harmadik resztol kezdenek el erdekesse valni a dolgok, amikor mar kicsit idosebbek es nem gyerekek. Az elso ket resz csak csendben megagyazza a Vi es Powder kozotti viszonyt. Ugyhogy en ajanlanam, hogy nezd tovabb, de igazabol ahany ember, annyi velemeny.
több mint 1 éve
Ismerem a történetet, végignézettem már, csak most kicsit nosztalgiázom 😀Ledaráltam munka mellett az Odaát első négy évadát. Tényleg igazatok volt, iszonyatosan nagy a színvonal esés a harmadik évad után, nem gondoltam volna hogy ekkora..az angyalok bejövetel tette tönkre az egészet. Hiába imádom Castielt, de ő szakítottam meg az a dinamikát ami a két testvér között volt az első három évadban.Nálam ez az 5. évad után következik be. Szerintem ott zárul le kereken a történet, de ha tovább nézed meg fogsz mindent érteni. 😁
Nomac
KeyG
több mint 1 éve
Persze, hogy ott volt a törés az eredeti ötletben ennyi volt. Kripke az elso showrunner pont ezért szállt itt ki.Ledaráltam munka mellett az Odaát első négy évadát. Tényleg igazatok volt, iszonyatosan nagy a színvonal esés a harmadik évad után, nem gondoltam volna hogy ekkora..az angyalok bejövetel tette tönkre az egészet. Hiába imádom Castielt, de ő szakítottam meg az a dinamikát ami a két testvér között volt az első három évadban.Nálam ez az 5. évad után következik be. Szerintem ott zárul le kereken a történet, de ha tovább nézed meg fogsz mindent érteni. 😁
Nomac
KeyG
több mint 1 éve
Ledaráltam munka mellett az Odaát első négy évadát. Tényleg igazatok volt, iszonyatosan nagy a színvonal esés a harmadik évad után, nem gondoltam volna hogy ekkora..az angyalok bejövetel tette tönkre az egészet. Hiába imádom Castielt, de ő szakítottam meg az a dinamikát ami a két testvér között volt az első három évadban.Nálam ez az 5. évad után következik be. Szerintem ott zárul le kereken a történet, de ha tovább nézed meg fogsz mindent érteni. 😁
Nomac
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Ledaráltam munka mellett az Odaát első négy évadát. Tényleg igazatok volt, iszonyatosan nagy a színvonal esés a harmadik évad után, nem gondoltam volna hogy ekkora..az angyalok bejövetel tette tönkre az egészet. Hiába imádom Castielt, de ő szakítottam meg az a dinamikát ami a két testvér között volt az első három évadban.