Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 1 éve
A csodálatos X-men 97 után, gondoltam nézek még egy animációs cuccot.Az X-men 97 túl van pörgetve. Olyan gyorsak a történések + karakterváltozások, hogy az egyértelműen az élvezhetőség rovására megy.
Hát a Blue eye Samurai-ban sem kell csalódni 🙂
steelwolf
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 397
no meg bobby kilep a furdobol es torol par reszt full. ertelmetlen.Az ucsó évadokra azért befáradtak látványosanA Barátok közt vagy a Szomszédokat esetleg a Dallast mèr nem írja senki 😏🤔😉A Dallason gondolkodtam, gyerekkorom meghatározó sorozata volt, és mai szemmel se öregszik rosszul Btw. Megkockáztatom, egy 20as lista végére beférne nálam.
dande2
MC12
ozibozi
több mint 1 éve
Én az aranyeletet dobtam hasonlók miattOké, de én sorozatot azért nézek, hogy szórakozzak, nem pedig azért, hogy felidegesítsem magam. Sajna ezt számomra a Dexter nem hozta a fentiek miatt. És gondolom mások is így vannak ezzel, ezért maradt ki mindenhol a Dexter, mint top10 sorozat.4. Evad talan a legerosebb 😀 Debra karaktere tenyleg kurva idegesito de nem rontja el nalam. Egyebkent IRL egy part alkottak.Dextert nem sokatoknal lattam pedig az nalam nagyon top 5.Dexter húga alltime top3 legirritatívabb, legnézhetetlenebb sorozatkarakter, én a harmadik évad feléig bírtam, és még így is csak az idegesítő kiscsajra emlékszem belőle. Talán ezért.
JéBé
Őszentsége Sobri Jóska
JéBé
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Oké, de én sorozatot azért nézek, hogy szórakozzak, nem pedig azért, hogy felidegesítsem magam. Sajna ezt számomra a Dexter nem hozta a fentiek miatt. És gondolom mások is így vannak ezzel, ezért maradt ki mindenhol a Dexter, mint top10 sorozat.4. Evad talan a legerosebb 😀 Debra karaktere tenyleg kurva idegesito de nem rontja el nalam. Egyebkent IRL egy part alkottak.Dextert nem sokatoknal lattam pedig az nalam nagyon top 5.Dexter húga alltime top3 legirritatívabb, legnézhetetlenebb sorozatkarakter, én a harmadik évad feléig bírtam, és még így is csak az idegesítő kiscsajra emlékszem belőle. Talán ezért.
JéBé
Őszentsége Sobri Jóska
JéBé
több mint 1 éve
4. Evad talan a legerosebb 😀 Debra karaktere tenyleg kurva idegesito de nem rontja el nalam. Egyebkent IRL egy part alkottak.Dextert nem sokatoknal lattam pedig az nalam nagyon top 5.Dexter húga alltime top3 legirritatívabb, legnézhetetlenebb sorozatkarakter, én a harmadik évad feléig bírtam, és még így is csak az idegesítő kiscsajra emlékszem belőle. Talán ezért.
JéBé
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
Az én alltime kedvenceim közül talán még csak a This Is Us-t nem láttam írva, illetve ha lehet itt bizonyos évadokat kizárni, akkor Homeland.
több mint 1 éve
Dextert nem sokatoknal lattam pedig az nalam nagyon top 5.Dexter húga alltime top3 legirritatívabb, legnézhetetlenebb sorozatkarakter, én a harmadik évad feléig bírtam, és még így is csak az idegesítő kiscsajra emlékszem belőle. Talán ezért.
JéBé
több mint 1 éve
1883-at sem láttam senkinél. Pedig egy mestermű, az utóbbi évek legjobb mini sorozata. Pont most tették fel a tékába szinkronosan.
több mint 1 éve
Dextert nem sokatoknal lattam pedig az nalam nagyon top 5.
több mint 1 éve
AppleTVn mit érdemes most nézni?A Big Cigart kezdtem el, kicsit fura történetvezetés, de tetszik.
Toca

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
A csodálatos X-men 97 után, gondoltam nézek még egy animációs cuccot.én most a Sand Land-et kezdtem el
Hát a Blue eye Samurai-ban sem kell csalódni 🙂
steelwolf
és bár látszik a cgi, de Toriyama stílusa sokat "enyhít" rajta
több mint 1 éve
A csodálatos X-men 97 után, gondoltam nézek még egy animációs cuccot. Hát a Blue eye Samurai-ban sem kell csalódni 🙂
több mint 1 éve
de a sok amerikai nem értené ezt az idegen cimetNa de akkor minek hívják Watchmen-nek? Hívja 'Amerika tökéletes látleletének', és akkor nem sírok 😊Mert leragadtál az alapanyagnál.Dehogy az, egy teljesen értelmetlen és logikátlan "továbbgondolása" a képregénynek 😊A Lost azért is megdöbbentő, hogy ennyire rétes tészta fos lett, mert ue. az alkotói gárda összehozta a Watchment, ami pedig egy valódi gyöngyszem.Bónusz legrosszabb, amit végignéztem (nagyjából)Úristen, ez mekkora egy borzalom volt valóban. Szenvedtem, szenvedtem, mindneki állította, hogy ez kurva jó, vagy kurva jó lesz - aztán sose lett. Borzasztó színészek, inkoherens és rosszul vezetett story line, bogyó és Babóca szintű párbeszédek… pár éve nekiugrottam mégegyszer, hátha én voltam türelmetlen, de csak rosszabb véleményem lett, kb. Az egyik legrosszabbul öregedő sorozat.
Lost
ender1112
MC12
Dzsokijuing
ender1112
A Watchmen a mai Amerika tökéletes látlelete.
Dzsokijuing
ender1112
több mint 1 éve
Na de akkor minek hívják Watchmen-nek? Hívja 'Amerika tökéletes látleletének', és akkor nem sírok 😊Mert leragadtál az alapanyagnál.Dehogy az, egy teljesen értelmetlen és logikátlan "továbbgondolása" a képregénynek 😊A Lost azért is megdöbbentő, hogy ennyire rétes tészta fos lett, mert ue. az alkotói gárda összehozta a Watchment, ami pedig egy valódi gyöngyszem.Bónusz legrosszabb, amit végignéztem (nagyjából)Úristen, ez mekkora egy borzalom volt valóban. Szenvedtem, szenvedtem, mindneki állította, hogy ez kurva jó, vagy kurva jó lesz - aztán sose lett. Borzasztó színészek, inkoherens és rosszul vezetett story line, bogyó és Babóca szintű párbeszédek… pár éve nekiugrottam mégegyszer, hátha én voltam türelmetlen, de csak rosszabb véleményem lett, kb. Az egyik legrosszabbul öregedő sorozat.
Lost
ender1112
MC12
Dzsokijuing
ender1112
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Az itt levo listakbol szemezgetve megneztem a Ted Lasso-t. Nekem nem jott be, de nezheto volt. De abszolut megertem ha az Usaban nagy durranas volt. Olyan ez nekik mint nekem egy fozosmusor amiket imadok ( ami nem biztos hogy igaz egy szakacsra )engem rohadtul kidobott hogy egy megye1es csapat komolyabb stábbal és nagyobb profizmussal dolgozik
no
több mint 1 éve
hétvégén ledaráltam az invincible S2-t isegyetlen bajom a sorozattal, hogy | még kb sehol nem tartunk de van már időutaztás, multiverzum, és cosmic shit
mellé a múmia féle bs, ami remélem csak running gag lesz |
az animáció fasza, a történet jó és a kis utalások is nagyon ülnek
több mint 1 éve
Az itt levo listakbol szemezgetve megneztem a Ted Lasso-t. Nekem nem jott be, de nezheto volt. De abszolut megertem ha az Usaban nagy durranas volt. Olyan ez nekik mint nekem egy fozosmusor amiket imadok ( ami nem biztos hogy igaz egy szakacsra )
több mint 1 éve
Mert leragadtál az alapanyagnál.Dehogy az, egy teljesen értelmetlen és logikátlan "továbbgondolása" a képregénynek 😊A Lost azért is megdöbbentő, hogy ennyire rétes tészta fos lett, mert ue. az alkotói gárda összehozta a Watchment, ami pedig egy valódi gyöngyszem.Bónusz legrosszabb, amit végignéztem (nagyjából)Úristen, ez mekkora egy borzalom volt valóban. Szenvedtem, szenvedtem, mindneki állította, hogy ez kurva jó, vagy kurva jó lesz - aztán sose lett. Borzasztó színészek, inkoherens és rosszul vezetett story line, bogyó és Babóca szintű párbeszédek… pár éve nekiugrottam mégegyszer, hátha én voltam türelmetlen, de csak rosszabb véleményem lett, kb. Az egyik legrosszabbul öregedő sorozat.
Lost
ender1112
MC12
Dzsokijuing
ender1112
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Nekem is favorit feelgood cuccom, de halisten nem sitcom mert akkor nem nézném 😃AppleTVn mit érdemes most nézni?Egyik kedvenc feel good sitcomom: Acapulco
Toca
JéBé
több mint 1 éve
AppleTVn mit érdemes most nézni?Egyik kedvenc feel good sitcomom: Acapulco
Toca
több mint 1 éve
Mindháromról volt szó bőven itt a topikban is.azokat nem láttam még, de jókat olvastam rólaEzek szerintem is.AppleTVn mit érdemes most nézni?teljesség igénye nélkül
Toca
WeCrashed - WeWorkről egy sorozat, sztem egész jó
Ted Lasso - nekem annyira nem jött be, de amúgy még így is jó
Black Bird - Paul Walter Hauser és Taron Egerton zseniális, egy börtönbe próbál egy beépített zsaru kiszedni infokat egy sorozatgyilkos áldozatairól
For all mankind, Severance, Constellation, Foundation, Monarch legend of monsters, Masters of air
és egy doksi:
Wanted: The Escape of Carlos Ghosn
Negritis, a vajda
warr_b
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
azokat nem láttam még, de jókat olvastam rólaEzek szerintem is.AppleTVn mit érdemes most nézni?teljesség igénye nélkül
Toca
Black Bird - Paul Walter Hauser és Taron Egerton zseniális, egy börtönbe próbál egy beépített zsaru kiszedni infokat egy sorozatgyilkos áldozatairól
For all mankind, Severance, Constellation, Foundation, Monarch legend of monsters, Masters of air
és egy doksi:
Negritis, a vajda
warr_b
több mint 1 éve
Ezek szerintem is.AppleTVn mit érdemes most nézni?teljesség igénye nélkül
Toca
és egy doksi:
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
AppleTVn mit érdemes most nézni?teljesség igénye nélkül
Toca
és egy doksi: