Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 1 éve
MC12
6 372
Elképesztően sok pénzt lehet kiszedni az állami finanszírozású magyar filmekből, nem túl sok meló befektetésével. Bő 1 milliárd ment el rá (nem hivatalosan, tehát valószínűleg több) ami két rész megnézése után olyan 80%os lopási arányt (ezt a minőséget részenként pár 10 millióból ki lehetett hozni) feltételez. Volt ennek a síbolási típusnak nagy hagyománya 2000 - 2010 között, aztán a Vajna lelőtte, úgy látszik, mostanság megint divatba jön. Én a Petőfi filmtől se remélek sokat.Én is megnéztem, hát így tényleg mi értelme volt ennek? A történészek elmondják a kimaradt jeleneteket?mi ez a fos?Megneztem az Aranybulla elso ket reszet, kivancsi voltam mert a temaban boven van, hatha sikerul jol megcsinalni. Nem sikerult. Grandiozus sorozathoz keves, dokunak sok. Egyebkent tehetseges szinhazi szineszek szajaba olyan botranyos dialogusokat sikerult adni hogy szekunder szegyenerzeted van kozben. Bosszanto mert ez lehetett volna jo is, penz volt ra. A kepi vilag az egyetlen amiben ez meglatszik. A Petofi filmet remelem nem szurjak igy el, de ezekutan vannak ketsegeim.magyarok nem tudnak dialogusokat irni, évtizedek óta
JéBé
Kúrfürst briareos
Kedvenc mondatom: a két nagyformátumú Árpád-házi sarj találkozása… trónok harca édes istenem 😢😂
A magyarok és “valódi keresztény értékeket (wtf???) védő II. András”.
Nyilván ilyen malaszttal teljes hozzáállással esélytelen bármilyen érdekfeszítő storyt lehozni, az pedig, hogy ekkora költségvetésű filmnél 8 lovasból áll a király serege, már megszokott - nyilván minden kreatív energia a majd 1 milliárdos budget eltüntetésére fordítódott.
Rohadt izgalmas lesz ennek fényében a Petőfi film is, ahol gondolom Petőfi személyiségén az egyetlen folt az lesz, hogy egyszer kicsit sokat ivott, de utána gyorsan meggyónta.
vpi
Úgy általában, a magyar filmes akkor tud nagyot alkotni - évtizedes viszonylatban - ha nem kap sok pénzt az államtól. Vagy semennyit.
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Elég megnézni milyen autóval jár, hogy belődd a szépérzékét és kifinomult ízlését.Rákay Philiptől vár valaki minőséget? Az már régen rossz.Én is megnéztem, hát így tényleg mi értelme volt ennek? A történészek elmondják a kimaradt jeleneteket?mi ez a fos?Megneztem az Aranybulla elso ket reszet, kivancsi voltam mert a temaban boven van, hatha sikerul jol megcsinalni. Nem sikerult. Grandiozus sorozathoz keves, dokunak sok. Egyebkent tehetseges szinhazi szineszek szajaba olyan botranyos dialogusokat sikerult adni hogy szekunder szegyenerzeted van kozben. Bosszanto mert ez lehetett volna jo is, penz volt ra. A kepi vilag az egyetlen amiben ez meglatszik. A Petofi filmet remelem nem szurjak igy el, de ezekutan vannak ketsegeim.magyarok nem tudnak dialogusokat irni, évtizedek óta
JéBé
Kúrfürst briareos
Kedvenc mondatom: a két nagyformátumú Árpád-házi sarj találkozása… trónok harca édes istenem 😢😂
Nyilván ilyen malaszttal teljes hozzáállással esélytelen bármilyen érdekfeszítő storyt lehozni, az pedig, hogy ekkora költségvetésű filmnél 8 lovasból áll a király serege, már megszokott - nyilván minden kreatív energia a majd 1 milliárdos budget eltüntetésére fordítódott.
Rohadt izgalmas lesz ennek fényében a Petőfi film is, ahol gondolom Petőfi személyiségén az egyetlen folt az lesz, hogy egyszer kicsit sokat ivott, de utána gyorsan meggyónta.
vpi
Toca
több mint 1 éve
Rákay Philiptől vár valaki minőséget? Az már régen rossz.Én is megnéztem, hát így tényleg mi értelme volt ennek? A történészek elmondják a kimaradt jeleneteket?mi ez a fos?Megneztem az Aranybulla elso ket reszet, kivancsi voltam mert a temaban boven van, hatha sikerul jol megcsinalni. Nem sikerult. Grandiozus sorozathoz keves, dokunak sok. Egyebkent tehetseges szinhazi szineszek szajaba olyan botranyos dialogusokat sikerult adni hogy szekunder szegyenerzeted van kozben. Bosszanto mert ez lehetett volna jo is, penz volt ra. A kepi vilag az egyetlen amiben ez meglatszik. A Petofi filmet remelem nem szurjak igy el, de ezekutan vannak ketsegeim.magyarok nem tudnak dialogusokat irni, évtizedek óta
JéBé
Kúrfürst briareos
vpi
több mint 1 éve
Én is megnéztem, hát így tényleg mi értelme volt ennek? A történészek elmondják a kimaradt jeleneteket?mi ez a fos?Megneztem az Aranybulla elso ket reszet, kivancsi voltam mert a temaban boven van, hatha sikerul jol megcsinalni. Nem sikerult. Grandiozus sorozathoz keves, dokunak sok. Egyebkent tehetseges szinhazi szineszek szajaba olyan botranyos dialogusokat sikerult adni hogy szekunder szegyenerzeted van kozben. Bosszanto mert ez lehetett volna jo is, penz volt ra. A kepi vilag az egyetlen amiben ez meglatszik. A Petofi filmet remelem nem szurjak igy el, de ezekutan vannak ketsegeim.magyarok nem tudnak dialogusokat irni, évtizedek óta
JéBé
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
MC12
6 372
Nem is hallottam eddig erről a sorozatról, de úgy meghoztátok pár napja a kedvem, hogy bele is kezdtem a darába és tényleg elég fasza - kösz srácok! (második évad második résznél járok)achát!alice in borderland s2 gondolomEz melyik sorozat ? Netflixes Alice?Csatlakozom, nagyon tetszett a 2. évad is!Alice, odabaszott rendesennNagyon rendben volt ez a 2. évad. Folytatás azért lepne meg, mert az eredeti műnek a végére értünk és bár van egy rövid folytatás, az maximum csak 1-2 sorozatrészre lenne elég, nem egy teljes évadra.
elvileg kerek így is, de ugysetuggyákabbahagyni...
Gróf de sutianap
Wester
A jàtékok nagyon jók voltak, az érzelmi töltet és a flashback a helyén volt.
Ami nem tetszett az a | halhatatlanság és az elnyújtott utolsó rész. |
Bárcsak egy Battle Royale és a Death Note is feldolgozásra kerülne!
steelwolf
Toca
Kúrfürst briareos
Gróf de sutianap
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Megneztem az Aranybulla elso ket reszet, kivancsi voltam mert a temaban boven van, hatha sikerul jol megcsinalni. Nem sikerult. Grandiozus sorozathoz keves, dokunak sok. Egyebkent tehetseges szinhazi szineszek szajaba olyan botranyos dialogusokat sikerult adni hogy szekunder szegyenerzeted van kozben. Bosszanto mert ez lehetett volna jo is, penz volt ra. A kepi vilag az egyetlen amiben ez meglatszik. A Petofi filmet remelem nem szurjak igy el, de ezekutan vannak ketsegeim.magyarok nem tudnak dialogusokat irni, évtizedek óta
JéBé
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Megneztem az Aranybulla elso ket reszet, kivancsi voltam mert a temaban boven van, hatha sikerul jol megcsinalni. Nem sikerult. Grandiozus sorozathoz keves, dokunak sok. Egyebkent tehetseges szinhazi szineszek szajaba olyan botranyos dialogusokat sikerult adni hogy szekunder szegyenerzeted van kozben. Bosszanto mert ez lehetett volna jo is, penz volt ra. A kepi vilag az egyetlen amiben ez meglatszik. A Petofi filmet remelem nem szurjak igy el, de ezekutan vannak ketsegeim.
több mint 1 éve
achát!alice in borderland s2 gondolomEz melyik sorozat ? Netflixes Alice?Csatlakozom, nagyon tetszett a 2. évad is!Alice, odabaszott rendesennNagyon rendben volt ez a 2. évad. Folytatás azért lepne meg, mert az eredeti műnek a végére értünk és bár van egy rövid folytatás, az maximum csak 1-2 sorozatrészre lenne elég, nem egy teljes évadra.
Gróf de sutianap
Wester
steelwolf
Toca
Kúrfürst briareos
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
alice in borderland s2 gondolomEz melyik sorozat ? Netflixes Alice?Csatlakozom, nagyon tetszett a 2. évad is!Alice, odabaszott rendesennNagyon rendben volt ez a 2. évad. Folytatás azért lepne meg, mert az eredeti műnek a végére értünk és bár van egy rövid folytatás, az maximum csak 1-2 sorozatrészre lenne elég, nem egy teljes évadra.
Gróf de sutianap
Wester
steelwolf
Toca
több mint 1 éve
Ez melyik sorozat ? Netflixes Alice?Csatlakozom, nagyon tetszett a 2. évad is!Alice, odabaszott rendesennNagyon rendben volt ez a 2. évad. Folytatás azért lepne meg, mert az eredeti műnek a végére értünk és bár van egy rövid folytatás, az maximum csak 1-2 sorozatrészre lenne elég, nem egy teljes évadra.
Gróf de sutianap
Wester
steelwolf
több mint 1 éve
Csatlakozom, nagyon tetszett a 2. évad is!Alice, odabaszott rendesennNagyon rendben volt ez a 2. évad. Folytatás azért lepne meg, mert az eredeti műnek a végére értünk és bár van egy rövid folytatás, az maximum csak 1-2 sorozatrészre lenne elég, nem egy teljes évadra.
Gróf de sutianap
Wester
több mint 1 éve
Alice, odabaszott rendesennNagyon rendben volt ez a 2. évad. Folytatás azért lepne meg, mert az eredeti műnek a végére értünk és bár van egy rövid folytatás, az maximum csak 1-2 sorozatrészre lenne elég, nem egy teljes évadra.
Gróf de sutianap
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
A spy among friendsÉn kifejezetten bírom a hidegháborús kémdrámákat, de itt sajnos annyira csapongó a történetvezetés, hogy az ront az élvezeti értéken.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Alice, odabaszott rendesennelvileg kerek így is, de ugysetuggyákabbahagyni...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
befejeztem a 2. évadát a Warriornak és ez is nagyon jó letta tömeg jeleneteknél van 1-2 látványos "mellé ütés", de összességében ül a sorozat
remélem tényleg jön a 3. előbb utóbb hogy lezárja
volt egy rész ami kicsit animés volt, de nekiem ez összességében inkább tetszett mint hátrány
|
Ah Sahm ugye azért veszti el a Li Yong elleni harcot mert ő csak a dícsőségre hajt nem pedig küzd valamiért
az első évad végén
a második végén viszont Leary ellen pont azért nyeri meg mert tudja hogy mi a tét és miért kell küzdenie és nyernie |
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mikey
18 751
Mennék is fanboyt játszani a forgatási helyszínekre Jenna miatt. 😀Hát amúgy tényleg nem, itt olyan kiépített infrastruktúra meg filmipar van rengeteg szakemberrel, hogy vonzó célpont vagyunk Hollywoodnak 10-15 éve, szóval jöjjenek csak 😀Wednesday tényleg jó volt 😊Ha már Wednesday...
warr_b
transtelex.ro/eletmod/2022/12/24/nem-romaniaban-forgatjak-a-wednesday-kovetkezo-evadat-mert-a-keszitoket-lepten-nyomon-le-akartak-huzni
Nálunk biztos nem húznák le őket.
Mikey
Löfli
több mint 1 éve
Hát amúgy tényleg nem, itt olyan kiépített infrastruktúra meg filmipar van rengeteg szakemberrel, hogy vonzó célpont vagyunk Hollywoodnak 10-15 éve, szóval jöjjenek csak 😀Wednesday tényleg jó volt 😊Ha már Wednesday...
warr_b
transtelex.ro/eletmod/2022/12/24/nem-romaniaban-forgatjak-a-wednesday-kovetkezo-evadat-mert-a-keszitoket-lepten-nyomon-le-akartak-huzni
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 751
Wednesday tényleg jó volt 😊Ha már Wednesday...
warr_b
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Wednesday tényleg jó volt 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Lesz itt mit nézni jövőre is (A True Detective Jodie Foster-rel a főszerepben, valamint Christopher Eccleston-nal és John Hawkes-al van a listám élén innen).www.youtube.com/watch?v=i0SZ2C1MT68
több mint 1 éve
Persze, különben nem örülnék a másodiknak.www.youtube.com/watch?v=cdzl1LjoExQJó volt az első ?
Perry Mason második évad jövőre 😊
ender1112
Toca
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=cdzl1LjoExQJó volt az első ?
Perry Mason második évad jövőre 😊
ender1112