Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 1 éve
ok. de ki kicsoda, kinek a kije? biztos az én agyam a szita, de ennyi év után részletesen esélyem sincs.delaney megszopatott mindenkit és elindult amcsibavan ember aki emlékszik ennyi idő után mik történtek az első évadban?forog a season 2 elvilegTaboo folytatásrol beszéltünk már?Az csak a szellemvilágban létezik 👻 🙂
Kúrfürst briareos
steelwolf
Kúrfürst briareos
peach
Kúrfürst briareos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
true true.Az Azori-szigetekre.delaney megszopatott mindenkit és elindult amcsibavan ember aki emlékszik ennyi idő után mik történtek az első évadban?forog a season 2 elvilegTaboo folytatásrol beszéltünk már?Az csak a szellemvilágban létezik 👻 🙂
Kúrfürst briareos
steelwolf
Kúrfürst briareos
peach
Kúrfürst briareos
És ezzel szépen le is zárult a sorozat.
Lehetséges ezekkel a karakterekkel még persze bárhány évadot összerakni, de teljesen felesleges, csak elbaszni lehet.
Őszentsége Sobri Jóska
meglátjtuk mit hozott össze knight meg hardy, elvileg mindketten eléggé szivügynek tetkintik a temat, de ettől még elbaszhatják. Nincs benne pénzem szóval max kellemesen csalódok
több mint 1 éve
Az Azori-szigetekre.delaney megszopatott mindenkit és elindult amcsibavan ember aki emlékszik ennyi idő után mik történtek az első évadban?forog a season 2 elvilegTaboo folytatásrol beszéltünk már?Az csak a szellemvilágban létezik 👻 🙂
Kúrfürst briareos
steelwolf
Kúrfürst briareos
peach
Kúrfürst briareos
És ezzel szépen le is zárult a sorozat.
Lehetséges ezekkel a karakterekkel még persze bárhány évadot összerakni, de teljesen felesleges, csak elbaszni lehet.
több mint 1 éve
delaney megszopatott mindenkit és elindult amcsibavan ember aki emlékszik ennyi idő után mik történtek az első évadban?forog a season 2 elvilegTaboo folytatásrol beszéltünk már?Az csak a szellemvilágban létezik 👻 🙂
Kúrfürst briareos
steelwolf
Kúrfürst briareos
peach
több mint 1 éve
Spoilerezek neked kettőt, de csak általánosságban:| Frászt tett jót 😀 az ilyen exitek akkor jók, ha az ember egy fontos, neki valamiért szimpatikus, a történet szempontjából hasznos stb. karaktert veszít el - ez pipa. DE a sorozat ADDIGRA fel kell hogy építsen legalább 2-3 másik karaktert, akihez tud kapcsolódni az egyszeri néző. Én nem játszottam a játékkal, de az első évad tetszett, bírom a zombis cuccokat, PP kurvajó volt stb. Még az első évadban a csaj aki meghalt az elején asszem, az egy szimpi karakter volt és ennyi. Eltelt egy évad meg két rész úgy, hogy PP-n kívül egy darab karakter nincs, akiért szorítani lehetne, aki szimpi, aki megér 55 percet egy héten a szűkös sorozatra fordítható időmből, hogy nézzem. Bella Ramseynek nem a kinézetével van a baj, hanem hogy rossz szinésznő, nulla érdekességgel tudta a karaktert megtölteni, Joel tesója tucat arc és szerep, a felesége úgy-ahogy érdekes, az őrsrác megint egy 6odlagosan érdekes karakter (ha kap 3 percet egy részben oké, de egy fél epizód...) és ennyi, nagyon mást még csak fel se tudok sorolni. Most ez a katona csaj, aki megölte Joelt szintén korlátozottan érdekes, de meh, annyira szögegyszerű a sztori innen, hogy a karaktereknek kéne elvinni a hátán a sorozatot, azt meg nem csináltak. Adok még egy részt - mondjuk tuti, hogy filler jön - aztán meglássuk kasza-e. |Miket nem tudsz 😉lasztafasz odabasz...Kaitlyn Dever (Abby) 3 nappal az édesanyja temetése után forgatta le ezt az epizódot. Eddig is tiszteltem meg csodáltam, de ezzel most belépett a nagy kedvencek közé.
Löfli
iktriad
A második részről..
| Ez a rész ütött volna, ha nem láttam volna a játék hypeja miatt Joel ,kilépését'
Eddig se voltam túl nagy fanja a sorozatnak, sőt egyenesen utálom/nagyon kevés sorozat jön be aminek ekkora a hypje.
Ramseynek tenyérbe mászó képe van, sehol egy jó mellékszereplö. Ha átadnák Devernek a sorozatot akkor kurvajó lenne, de így? Nem tudom mit, hogyan tovább. Meg még a 3. évadban is...
Lehet h jót tesz a sorozatnak a PP kilépése,mert már a csapból is ő folyik. |
steelwolf
MC12
| A katona csaj sztorija zorall lesz, tetszeni fog.
A sztori pláne nem lesz szögegyszerű, az is tetszeni fog.
Ennyit tudtam segíteni, de persze a te időd. |
több mint 1 éve
| Frászt tett jót 😀 az ilyen exitek akkor jók, ha az ember egy fontos, neki valamiért szimpatikus, a történet szempontjából hasznos stb. karaktert veszít el - ez pipa. DE a sorozat ADDIGRA fel kell hogy építsen legalább 2-3 másik karaktert, akihez tud kapcsolódni az egyszeri néző. Én nem játszottam a játékkal, de az első évad tetszett, bírom a zombis cuccokat, PP kurvajó volt stb. Még az első évadban a csaj aki meghalt az elején asszem, az egy szimpi karakter volt és ennyi. Eltelt egy évad meg két rész úgy, hogy PP-n kívül egy darab karakter nincs, akiért szorítani lehetne, aki szimpi, aki megér 55 percet egy héten a szűkös sorozatra fordítható időmből, hogy nézzem. Bella Ramseynek nem a kinézetével van a baj, hanem hogy rossz szinésznő, nulla érdekességgel tudta a karaktert megtölteni, Joel tesója tucat arc és szerep, a felesége úgy-ahogy érdekes, az őrsrác megint egy 6odlagosan érdekes karakter (ha kap 3 percet egy részben oké, de egy fél epizód...) és ennyi, nagyon mást még csak fel se tudok sorolni. Most ez a katona csaj, aki megölte Joelt szintén korlátozottan érdekes, de meh, annyira szögegyszerű a sztori innen, hogy a karaktereknek kéne elvinni a hátán a sorozatot, azt meg nem csináltak. Adok még egy részt - mondjuk tuti, hogy filler jön - aztán meglássuk kasza-e. |Miket nem tudsz 😉lasztafasz odabasz...Kaitlyn Dever (Abby) 3 nappal az édesanyja temetése után forgatta le ezt az epizódot. Eddig is tiszteltem meg csodáltam, de ezzel most belépett a nagy kedvencek közé.
Löfli
iktriad
A második részről..
| Ez a rész ütött volna, ha nem láttam volna a játék hypeja miatt Joel ,kilépését'
Eddig se voltam túl nagy fanja a sorozatnak, sőt egyenesen utálom/nagyon kevés sorozat jön be aminek ekkora a hypje.
Ramseynek tenyérbe mászó képe van, sehol egy jó mellékszereplö. Ha átadnák Devernek a sorozatot akkor kurvajó lenne, de így? Nem tudom mit, hogyan tovább. Meg még a 3. évadban is...
steelwolf
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 1 éve
The Punisher 1-2. szezonén még csak az első 2 résznél vagyok, de nekem is tetszik eddig
Valóban jó lett ez is, kiemelném, hogy az első az sokkal jobb volt a másodiknál azt lepörgettem pár nap alatt, viszont a 2. szezon volt 1 hét legalább.
A Billy Russo vonal a második évadban nem tetszett nekem szerintem sokkal jobb lett volna ha emlékszik mindenre és vérbosszút fogad, ja és az arca is jobban össze lehetett volna baszva az a korábbi filmben jobb lett.
Ami tetszik, hogy Mahoney nyomozó hova eljutott a végére a Castle témában.
Kemény és brutális volt tényleg Megtorlós a jellmez szerepelhetett volna többet.
10/8 ez is, de talán picit gyengébb mint a Daredevil, nálam.
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
van ember aki emlékszik ennyi idő után mik történtek az első évadban?forog a season 2 elvilegTaboo folytatásrol beszéltünk már?Az csak a szellemvilágban létezik 👻 🙂
Kúrfürst briareos
steelwolf
Kúrfürst briareos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
The Punisher 1-2. szezonValóban jó lett ez is, kiemelném, hogy az első az sokkal jobb volt a másodiknál azt lepörgettem pár nap alatt, viszont a 2. szezon volt 1 hét legalább.
A Billy Russo vonal a második évadban nem tetszett nekem szerintem sokkal jobb lett volna ha emlékszik mindenre és vérbosszút fogad, ja és az arca is jobban össze lehetett volna baszva az a korábbi filmben jobb lett.
Ami tetszik, hogy Mahoney nyomozó hova eljutott a végére a Castle témában.
Kemény és brutális volt tényleg Megtorlós a jellmez szerepelhetett volna többet.
10/8 ez is, de talán picit gyengébb mint a Daredevil, nálam.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
forog a season 2 elvilegTaboo folytatásrol beszéltünk már?Az csak a szellemvilágban létezik 👻 🙂
Kúrfürst briareos
steelwolf
több mint 1 éve
Taboo folytatásrol beszéltünk már?Az csak a szellemvilágban létezik 👻 🙂
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Miket nem tudsz 😉lasztafasz odabasz...Kaitlyn Dever (Abby) 3 nappal az édesanyja temetése után forgatta le ezt az epizódot. Eddig is tiszteltem meg csodáltam, de ezzel most belépett a nagy kedvencek közé.
Löfli
iktriad
A második részről..
több mint 1 éve
lasztafasz odabasz...Kaitlyn Dever (Abby) 3 nappal az édesanyja temetése után forgatta le ezt az epizódot. Eddig is tiszteltem meg csodáltam, de ezzel most belépett a nagy kedvencek közé.
Löfli
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
lasztafasz odabasz...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Csak tipp, de talán Last of usakkor nem csak én nem tudom miről van szó 😊eros volt ez a masodik resz.Gangs of London 2. része, biztos is h erős volt. 😉
Kenny
steelwolf
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
akkor nem csak én nem tudom miről van szó 😊eros volt ez a masodik resz.Gangs of London 2. része, biztos is h erős volt. 😉
Kenny
steelwolf
több mint 1 éve
meccslazban egsz mar teljesen😃eros volt ez a masodik resz.annyira vasárnap érzésem van, hogy el is felejtettem, hogy van új rész. na meg én most Adolescence-t daráltam végre
Kenny
Löfli
több mint 1 éve
eros volt ez a masodik resz.annyira vasárnap érzésem van, hogy el is felejtettem, hogy van új rész. na meg én most Adolescence-t daráltam végre
Kenny

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
eros volt ez a masodik resz.Gangs of London 2. része, biztos is h erős volt. 😉
Kenny
több mint 1 éve
Ha valaki meg unatkozik akkor egy nem zsenialis de nem rossz, de eleg sok reszes : Jack Irish
több mint 1 éve
Jobb i egyben en most varhatok ra, de unatkoztam es elkezdtem.moblandHardy miatt leszedtem én is
Nagyon jo 4 resz van meg meg de eddig eleg jo
no
mondjuk van még pár cucc mielőtt nekiesek
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
moblandHardy miatt leszedtem én is
Nagyon jo 4 resz van meg meg de eddig eleg jo
no
mondjuk van még pár cucc mielőtt nekiesek