Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 1 éve
KeyG
9 501
WednesdayBaszott jó, élvezetes, alkot egy saját világot és átadja.
Jenna Ortega jó színésznő ez sokat számított, profi volt.
10/8
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Engem jobban zavar hogy nincs streamingen. 😀A legrosszabb, hogy még magyar feliratot se gyártanak hozzá.Ott nincs csak s3-ig, elvileg Maxon van de nálunk nem talalom. Rohadjon ki a szívük 😊Titans s04-et semmilyen streamingen nem lehet nézni itthon ?Sztem Netflix!
Toca
steelwolf
Toca
Brotesz
több mint 1 éve
Brotesz
123
A legrosszabb, hogy még magyar feliratot se gyártanak hozzá.Ott nincs csak s3-ig, elvileg Maxon van de nálunk nem talalom. Rohadjon ki a szívük 😊Titans s04-et semmilyen streamingen nem lehet nézni itthon ?Sztem Netflix!
Toca
steelwolf
Toca
több mint 1 éve
Ott nincs csak s3-ig, elvileg Maxon van de nálunk nem talalom. Rohadjon ki a szívük 😊Titans s04-et semmilyen streamingen nem lehet nézni itthon ?Sztem Netflix!
Toca
steelwolf
több mint 1 éve
Titans s04-et semmilyen streamingen nem lehet nézni itthon ?Sztem Netflix!
Toca
több mint 1 éve
Titans s04-et semmilyen streamingen nem lehet nézni itthon ?
több mint 1 éve
Jó, tudom hogy koreai sorozat, és középsulis karakterek, de azért a Revenge of Others nagyon szépen összerakott sztori, jó szórakozás.
több mint 1 éve
bogjosi
1 494
01.16jó kis Paint it black 😊
youtu.be/26puGCMWaxE
Ezt jött be nagyon, hát a vége nem is tudom, volt katarzis is, meg kérdések is
maradtak bennem. Közben berendelték a 2. évadot. Remélem lesznek válaszok.
www.youtube.com/watch?v=QS1tojGz93U
Nekem ez volt a kedvenc-)youtu.be/ZLiEl1NE9DYWednesday?Remek kis szórakozás volt, a kiscsaj csak úgy tündökölt Wednesday szerepében! A zenéjét imádtam, a tánc pedig ikonikus lett!
hát ez nekem kuuurvára bejött 😀 sokan húzták a szájukat rá, meg hogy CZJ Morticia, de szerintem hibátlan mindegyik.
az meg nagy plusz, hogy benne van Christina Ricci is 😊
petey
steelwolf
petey
www.youtube.com/watch?v=lUd9eggsKM8
steelwolf
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
01.16youtu.be/26puGCMWaxE
Ezt jött be nagyon, hát a vége nem is tudom, volt katarzis is, meg kérdések is
maradtak bennem. Közben berendelték a 2. évadot. Remélem lesznek válaszok.
www.youtube.com/watch?v=QS1tojGz93U
Nekem ez volt a kedvenc-)youtu.be/ZLiEl1NE9DYWednesday?Remek kis szórakozás volt, a kiscsaj csak úgy tündökölt Wednesday szerepében! A zenéjét imádtam, a tánc pedig ikonikus lett!
hát ez nekem kuuurvára bejött 😀 sokan húzták a szájukat rá, meg hogy CZJ Morticia, de szerintem hibátlan mindegyik.
petey
steelwolf
petey
www.youtube.com/watch?v=lUd9eggsKM8
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Feleségem vett rá, hogy nézzük, alapvetően nem szoktak tetszeni az Addams Familys cuccok, de ez meglepően jó volt, a kiscsaj tényleg zseniális, de nagyjából minden szereplőt remekül választottak meg szerintem, tényleg szórakoztató.youtu.be/ZLiEl1NE9DYWednesday?Remek kis szórakozás volt, a kiscsaj csak úgy tündökölt Wednesday szerepében! A zenéjét imádtam, a tánc pedig ikonikus lett!
petey
steelwolf
petey
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Mikey
18 751
A táncot egyébként Jenna saját maga koreografálta és tán a zenét is ő választotta, miután a sorozat rendezője rábízta, ahogy csellón is megtanult játszani a két jelenet kedvéért és ezt a tanulást folytatni is akarja.youtu.be/ZLiEl1NE9DYWednesday?Remek kis szórakozás volt, a kiscsaj csak úgy tündökölt Wednesday szerepében! A zenéjét imádtam, a tánc pedig ikonikus lett!
petey
steelwolf
petey
Szimpatikus csajszi volt már korábban is, de ezek után még inkább az lett.
több mint 1 éve
youtu.be/ZLiEl1NE9DYWednesday?Remek kis szórakozás volt, a kiscsaj csak úgy tündökölt Wednesday szerepében! A zenéjét imádtam, a tánc pedig ikonikus lett!
petey
steelwolf
több mint 1 éve
Mikey
18 751
Wednesday?Szerintem zseniális lett. Remélem lesz második évad.
petey
több mint 1 éve
nézzen inkább Van Helsinget meg Sabrinát...Szerintem ha egy az egyben kihagyja valaki az Ozarkot, akkor se veszít a világon semmit.az Ozark le lett zárva, de ha az utolsó 1-2 évadot nem nézed meg, azzal sem vesztesz sokatKöszi, de nem lettem okosabb. 😊A Peaky Blinders, illetve az Ozark lezárt sorozat?a peakyből még lesz egy film valamikor, ozarkot nem néztem, de elvileg le van zárva(?)
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
A Peaky a film után lesz teljes, az Ozark meg vagy le van, vagy nincs?
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
warr_b
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Szerintem ha egy az egyben kihagyja valaki az Ozarkot, akkor se veszít a világon semmit.az Ozark le lett zárva, de ha az utolsó 1-2 évadot nem nézed meg, azzal sem vesztesz sokatKöszi, de nem lettem okosabb. 😊A Peaky Blinders, illetve az Ozark lezárt sorozat?a peakyből még lesz egy film valamikor, ozarkot nem néztem, de elvileg le van zárva(?)
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
Pedig most keresek jó, lezárt sorozatokat Netflixen.A Peaky Blinders nagyon ellaposodik a végére és folyton azt ordítják egymásnak a szereplők hogy “WE ARE THE PEAKY FUCKING BLINDERS!” birminghami dialektussal. Ezen a ponton nem tudtam eldönteni, hogy a karaktereknek szól, vagy a színészek lelkesítése, feltüzelése volt a cél. Persze a lezárás egy kurva nagy cliffhanger, marha idegesítő.
A Dark is szar?
Őszentsége Sobri Jóska
A Dark meg szerintem olyan, hogy egy pont után belevisznek még egy duplacsavart, majd mégegyet, majd mégegyet. Ha nem érted, akkor hülye vagy, ha meg igen (nem fogod, mert a készítők se tudják már mi van) akkor élvezni fogod. Nem bírtam végignézni, pedig nagy a tűrőképességem sorozatok terén.
Ugyanitt Gangs of London-t nézi valaki? Vélemény a második évadról? Én teljesen elfelejtettem az első évadot, így picit kusza volt az eleje a másodiknak. Jó a színészi játék, az akció és az operatőri munka. De már a vége fele kezdett sok lenni, hogy minden létező párosításban összeálltak már az egymással szembenálló felek és hirtelen tét nélkülinek tűnt az egész. | Ujjongtam, amikor Floriana golyót kapott a fejébe, és akkor is amikor Luan megmentette a feleséget. |
több mint 1 éve
Pedig most keresek jó, lezárt sorozatokat Netflixen.nem szar sőt.
A Dark is szar?
Őszentsége Sobri Jóska
utolsó évad már kicsit meredek de első kettő kurvajó, főleg ha szereted ha kicsit emberszerübb európai szinészek szerepelnek
több mint 1 éve
Wednesday?Remek kis szórakozás volt, a kiscsaj csak úgy tündökölt Wednesday szerepében! A zenéjét imádtam, a tánc pedig ikonikus lett!
petey
több mint 1 éve
Pedig most keresek jó, lezárt sorozatokat Netflixen.egy ismerősömnek az lett az új kedvenc sorozata, állandóan ajnározza, és az teljesen le van zárva (az ő elmondása szerint 😊)
A Dark is szar?
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Pedig most keresek jó, lezárt sorozatokat Netflixen.A Dark is szar?
több mint 1 éve
a Peaky a film után lesz teljes, bár az utolsó két évad ott is elég gyengeKöszi, de nem lettem okosabb. 😊A Peaky Blinders, illetve az Ozark lezárt sorozat?a peakyből még lesz egy film valamikor, ozarkot nem néztem, de elvileg le van zárva(?)
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
az Ozark le lett zárva, de ha az utolsó 1-2 évadot nem nézed meg, azzal sem vesztesz sokatKöszi, de nem lettem okosabb. 😊A Peaky Blinders, illetve az Ozark lezárt sorozat?a peakyből még lesz egy film valamikor, ozarkot nem néztem, de elvileg le van zárva(?)
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Köszi, de nem lettem okosabb. 😊A Peaky Blinders, illetve az Ozark lezárt sorozat?a peakyből még lesz egy film valamikor, ozarkot nem néztem, de elvileg le van zárva(?)
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
több mint 1 éve
A Peaky Blinders, illetve az Ozark lezárt sorozat?a peakyből még lesz egy film valamikor, ozarkot nem néztem, de elvileg le van zárva(?)
Őszentsége Sobri Jóska