NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
Engem megvett az a teória, hogy | Halbrand=Sauron |
Bruce
Egyébként 99%, hogy Halbrand | Sauron | . Pont egy reddit leak miatt, ami kb már 1 hónapja kering ott, mondanám ezt ennyire biztosra, mert abban a posztban epizódról epizódra eddig meg lettek "jósolva" a fontosabb történések. Gondolok itt a | a 6. rész csatájára és a Mount Doom kitörésére, valamint a mostani rész történései is ugyan úgy történtek, mint ahogy abban a posztban leírták | Ezért, ha nem akarjátok lelőni a következő rész csavarjait inkább a következő spoileres tag-et ne is olvassátok el. | Ugyanis a 8. részben fog kiderülni, hogy Halbrand=Sauron, itt legalább a könyveket követve Galadriel fog rájönni erre, valamint a következő részben fog Halbrand/Sauron találkozni Celebrimborral és a gyűrűk ötletével, plusz a meteor man személyét is felfedik és meglepő módon a meteor man=Gandalf lesz |
Mr.Breaker
Hat kossz, ezt az egeszet rakhattad volna spoiler-spoilerbe…
Rohadtul utalom ezeket a leakeleseket, mar a GoT-nal is elbaszta a dolgokat, pedig kerultem mint a tuzet az ilyen infokat, te meg idebaszod fullba…
több mint 2 éve
Bruce
Ugyesen jatszanak ezzel a resszel meg mindig. | Ugye Delfolde nincs mar, azaz Mordor neven fut es Halbrand nem gyogyulo sebere a tundek gyogyszerei vhogy lass csodat, nem fognak hatni.
Immaron tudjuk h az egbol pottyant orias tud eletet csiholni az elhalt dolgokba, kerdes h ki az a harom egyen, aki uldozi ot es a gyapjasok dolgait felegette. Mindenesetre a gyapjasok szerepei rohadt gazak es irritaloak eddig.
|
Beki
|
Halbrand karaktere érdekes amúgy, de nem biztos, hogy ő lesz Sauron, direkt játszanak vele.
Theoval is folyamatosan játszanak, aztán ott van Isildur, de Gil-Galadot is befolyásolhatja valaki, aki még nem lépett színre.
Meg a történet szerint Sauron befolyásolja az elfeket, hogy készítsék el a gyűrűket, szóval benne van, hogy még színre se lépett a karakter.

Nekem a hobbitokkal semmi bajom nincs, jól hozzák a karaktert és szerethetőek, még ha kicsit idegesítőek tudnak is lenni, de ők ilyenek.

Na most az lesz a kérdés, hogy az első évadot zárják-e valami cliffhangerrel, pl. kiderül kicsoda Sauron vagy az inkább majd a második évadra marad.
|

Itt szépen össze van gyűjtve a Másodkor történéseinek kronológiája:
Képet nem rakom be, mert nagyon nagy.

"https://www.reddit.com/r/lotr/comments/pgh5k6/timeline_of_the_second_age_my_best_friend_and_i/"
Lúdas Solymi
Franko kep ez, csak tenyleg lehetetlen behatarolni hol tartunk, vagy mire megy ki a jatek. | Galadriel ugye azt mondja h ferjet, Celebornt elvesztette mar. Kepen van h elso numenori hajok megjelennek Kozepfolde partjainal, ami kesobb van. Sorozatban vmi mixelt osszkepet kapunk a kepen szereplo dolgokbol, miutan tudjuk h a rendezok nem hasznalhatjak fel pontosan Tolkien muveit. |
Beki
| Na ja, meg muszaj zanzasitaniuk az idovonalat h idoben egy pontban fusson ossze minden, de a fobb szereploket mar igy is felvazoltak.

Eszembe jutott h Halbrandra megint raosztottak az aktualis gyanusitott szerepet ezzel a sebhellyel meg azzal h megint ketertelmu megjegyzest tett Galadrielnek aki meg szinten furan nezett vissza ra.
Allitom h csak direkt szivatnak minket a keszitok es Szauron meg nem lep szinre ebben az evadban es nem Halbrand lesz az, bar ki tudja.
|
több mint 2 éve
Mr.Breaker 1 903
Bruce
Egyébként 99%, hogy Halbrand | Sauron | . Pont egy reddit leak miatt, ami kb már 1 hónapja kering ott, mondanám ezt ennyire biztosra, mert abban a posztban epizódról epizódra eddig meg lettek "jósolva" a fontosabb történések. Gondolok itt a | a 6. rész csatájára és a Mount Doom kitörésére, valamint a mostani rész történései is ugyan úgy történtek, mint ahogy abban a posztban leírták | Ezért, ha nem akarjátok lelőni a következő rész csavarjait inkább a következő spoileres tag-et ne is olvassátok el. | Ugyanis a 8. részben fog kiderülni, hogy Halbrand=Sauron, itt legalább a könyveket követve Galadriel fog rájönni erre, valamint a következő részben fog Halbrand/Sauron találkozni Celebrimborral és a gyűrűk ötletével, plusz a meteor man személyét is felfedik és meglepő módon a meteor man=Gandalf lesz |
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Bruce
Ugyesen jatszanak ezzel a resszel meg mindig. | Ugye Delfolde nincs mar, azaz Mordor neven fut es Halbrand nem gyogyulo sebere a tundek gyogyszerei vhogy lass csodat, nem fognak hatni.
Immaron tudjuk h az egbol pottyant orias tud eletet csiholni az elhalt dolgokba, kerdes h ki az a harom egyen, aki uldozi ot es a gyapjasok dolgait felegette. Mindenesetre a gyapjasok szerepei rohadt gazak es irritaloak eddig.
|
Beki
|
Halbrand karaktere érdekes amúgy, de nem biztos, hogy ő lesz Sauron, direkt játszanak vele.
Theoval is folyamatosan játszanak, aztán ott van Isildur, de Gil-Galadot is befolyásolhatja valaki, aki még nem lépett színre.
Meg a történet szerint Sauron befolyásolja az elfeket, hogy készítsék el a gyűrűket, szóval benne van, hogy még színre se lépett a karakter.

Nekem a hobbitokkal semmi bajom nincs, jól hozzák a karaktert és szerethetőek, még ha kicsit idegesítőek tudnak is lenni, de ők ilyenek.

Na most az lesz a kérdés, hogy az első évadot zárják-e valami cliffhangerrel, pl. kiderül kicsoda Sauron vagy az inkább majd a második évadra marad.
|

"https://www.reddit.com/r/lotr/comments/pgh5k6/timeline_of_the_second_age_my_best_friend_and_i/"
Lúdas Solymi
Franko kep ez, csak tenyleg lehetetlen behatarolni hol tartunk, vagy mire megy ki a jatek. | Galadriel ugye azt mondja h ferjet, Celebornt elvesztette mar. Kepen van h elso numenori hajok megjelennek Kozepfolde partjainal, ami kesobb van. Sorozatban vmi mixelt osszkepet kapunk a kepen szereplo dolgokbol, miutan tudjuk h a rendezok nem hasznalhatjak fel pontosan Tolkien muveit. |
több mint 2 éve
Bruce
|
Beki
|

|

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Bruce
még nem néztem a mait, de tartom hogy ő a | Witch-king |
Negritis, a vajda
Mindenesetre par evad kell meg h eljutunk oda h pontosan ki is Sauron igazabol. Megtippelni sem tudom h az evadzaro ugrik eveket, vagy mit akar elokesziteni, mert ha mai epizod utan folytatodik, akkor totymorges lesz csak.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
Bruce
még nem néztem a mait, de tartom hogy ő a | Witch-king |

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Bruce
|
több mint 2 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
Végeztem a Black Birddel. Hát izé... Nem volt rossz, de a műfaj és a kritikák alapján én többet vártam. Mindenképp megéri megnézni, de számomra nem ütött akkorát. Ahogy már valaki mondta itt korábban, filmként jobban működhetett volna.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
Szőkecsajos sárkányos: ez most 5*-os, kb. a sírból hozta vissza a szériát. Végre olyan, amilyenre számított az ember a GoT univerzumtól.
Vitézlő Titoknok tomz
tegnap este lestem meg, es rohadt jo resz volt. picit erdekes az, hogy | Aemond ilyen rohadt nagy jatekos lett, de hat Vhagar hatan mkinek megjonne az onbizalma. nagyon jo intrikakat fog hozni sztem a maradek par resz. |
csebi
Nekem is nagyon tetszett, de mondjuk nekem korábban sem volt igazán problémám vele.
| Feltehetően a következő részben fog meghalni Viserys, és ha hasonló lesz a trónok harcához, akkor a 9. részben lesz egy nagy csata, a 10. részben meg majd úgy zárják le a sorozatot, hogy a sárkányok tánca az igazából csak elkezdődik és a második évadban fog kiteljesedni. |
Bruce
igen, | a legos nagy papa befejezhetne mar a muvet es elhunyhatna |

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Szőkecsajos sárkányos: ez most 5*-os, kb. a sírból hozta vissza a szériát. Végre olyan, amilyenre számított az ember a GoT univerzumtól.
Vitézlő Titoknok tomz
tegnap este lestem meg, es rohadt jo resz volt. picit erdekes az, hogy | Aemond ilyen rohadt nagy jatekos lett, de hat Vhagar hatan mkinek megjonne az onbizalma. nagyon jo intrikakat fog hozni sztem a maradek par resz. |
csebi
Nekem is nagyon tetszett, de mondjuk nekem korábban sem volt igazán problémám vele.
| Feltehetően a következő részben fog meghalni Viserys, és ha hasonló lesz a trónok harcához, akkor a 9. részben lesz egy nagy csata, a 10. részben meg majd úgy zárják le a sorozatot, hogy a sárkányok tánca az igazából csak elkezdődik és a második évadban fog kiteljesedni. |
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Dongalábú Larys az nekem egy az egyben Nagy Laci

több mint 2 éve
 www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/the-rings-of-power-season-2-filming-1235231978/

Remélem a nz to UK nem fog feltűnni

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Na ez a Gyűrűs rész már kezdett hasonlítani arra amit kb mindenki várt tőle előzetesen.
Képi megjelenítés csillagots ötös kétségtelen.
Meg azért volt pár jelenet ami elgondolkodtatott. Pl amikor Adar kérdezi, hogy ki vagy és Halbrand hátra se néz, na az valami zseniális volt. Pláne úgy ,hogy előtte nappal olvastam a reddit teóriákat, hogy ki kicsoda.
A végén meg a robbanás, na ilyet TV-ben még nem láttam.
Nem tudom hány évadra van szerződés, de ha ezeket a kezdetleges gyerekbetegségeket levetkőzik, amik egyébként a GOT első évadában is voltak, akkor simán klasszikus lesz ebből is.
| Én felültem arra a vonatra, hogy Halbrand Sauron és az égből pottyant fószer meg Gandalf 😀 |
Kenny
| Halbrand valamelyik lidérc lesz majd sztem
és az égi fószer az Sauron 😀
|

amúgy ahhoz hogy a résznek legyen súlya kell az alapozás, ami lehetne izgisebb de engem nem zavar
Negritis, a vajda
| Igen az is lehet ,de van egy kép ahol a King of the Dead mellvértjével egyezik meg az övé. Szóval ezt ügyesen csinálják, mert gyakorlatilag bárki lehet bárki 😀 |

több mint 2 éve
Na ez a Gyűrűs rész már kezdett hasonlítani arra amit kb mindenki várt tőle előzetesen.
Meg azért volt pár jelenet ami elgondolkodtatott. Pl amikor Adar kérdezi, hogy ki vagy és Halbrand hátra se néz, na az valami zseniális volt. Pláne úgy ,hogy előtte nappal olvastam a reddit teóriákat, hogy ki kicsoda.
Nem tudom hány évadra van szerződés, de ha ezeket a kezdetleges gyerekbetegségeket levetkőzik, amik egyébként a GOT első évadában is voltak, akkor simán klasszikus lesz ebből is.
| Én felültem arra a vonatra, hogy Halbrand Sauron és az égből pottyant fószer meg Gandalf 😀 |
Kenny
| Halbrand valamelyik lidérc lesz majd sztem
és az égi fószer az Sauron 😀
|

amúgy ahhoz hogy a résznek legyen súlya kell az alapozás, ami lehetne izgisebb de engem nem zavar

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!

Szerkesztette: Kenny

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 422 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Will Smith és az alma esete.

youtu.be/hGoNxmTDsJs
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
En azt nem ertem miert csinalnak ilyen filmeket.😀
YoungZeeZee
mert az ilyen sztorik mindig nagyot mennek és viszonylag olcsók
Negritis, a vajda
Mas kerdes, hogy en egyebkent teljesen megertem a sorozat koruli cirkuszt, egyreszt az aldozatok hozzatartozoitol, masreszt sok kritikustol, mert rengetegszer tipikusan az jon le, mintha sajnalni kellene Dahmert ebben a sztoriban a szar gyerekkora es az idiota szulei miatt. Pedig Murphy allitolag pont ezt akarta elkerulni, de szvsz ez sok esetben nem sikerult.
Stez
Teljesen egyetertek, jol leirtad. A minap fejeztem be en is, s a sorozat elso fele igencsak jol sikeredett. Elborzasztott, s ismét rámutatott arra, hogy ebben a hercegnokkel teli vilagban, bizony ott van a sotet is, tele beteg emberekkel, s akar gyerekkorodban/felnott korodban is siman aldozatul eshettel volna/eshetsz. Nem szamitasz ra.
A sorozat masodik fele ugymond laposodik, s tulsagosan átvált a “lelki gyotrodesre”: mivel szerencsere nem éltük at, s a film egy muveszet, ovatosan kellett volna megrendezni, s nem feltüntetni a vegere jobb szinben dahmer-t. En megertem, hogy szerette volna teljes egészében bemutatni a tortenteket, de nem lett volna szabad abbahagyni a feszultseg keltest kozben.
Ventura
en ugy ertem miert kell ilyen lelekromobolo, nyomaszto, sotet hangulatu filmeket sorozatokat csinalni. persze ez kell a nepnek...es itt nem feltetlenul csak erre ertem, lasd gyilkos elmek amiben kurva sok szadista dolgot mutattak be.
en mar nem is nezek se mozifilmet se sorozatot lassan 3-4 eve.
a lelkemnek mar nem jo.
YoungZeeZee
Szerintem ez nem problema. Nezd, retek vilagban elunk, ami teke van elmebetegekkel. Ezeket bemutatni azert jo is lehet olyan teren, hogy talan elgondolkodtat sokakat, hogy mindig legyen ovatos.

Szimplan ez a sorozat azert is ennyire nyomaszto, mert direkt rajatszanak, aminek erdekeben meg valotlansagokat is beleszonek.

Na ez utobbi nalam mar problema. De az nem, hogy vannak filmek, sorozatok ezekrol az elmebetegekrol, mert elgondolkodtato azert.

A baj ott kezdodik, ha ezeket a kocsogoket ugy allitjak be nekunk, hogy aztan meg sajnaljuk is oket.

több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 561
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
Mas kerdes, hogy en egyebkent teljesen megertem a sorozat koruli cirkuszt, egyreszt az aldozatok hozzatartozoitol, masreszt sok kritikustol, mert rengetegszer tipikusan az jon le, mintha sajnalni kellene Dahmert ebben a sztoriban a szar gyerekkora es az idiota szulei miatt. Pedig Murphy allitolag pont ezt akarta elkerulni, de szvsz ez sok esetben nem sikerult.
Stez
Teljesen egyetertek, jol leirtad. A minap fejeztem be en is, s a sorozat elso fele igencsak jol sikeredett. Elborzasztott, s ismét rámutatott arra, hogy ebben a hercegnokkel teli vilagban, bizony ott van a sotet is, tele beteg emberekkel, s akar gyerekkorodban/felnott korodban is siman aldozatul eshettel volna/eshetsz. Nem szamitasz ra.
A sorozat masodik fele ugymond laposodik, s tulsagosan átvált a “lelki gyotrodesre”: mivel szerencsere nem éltük at, s a film egy muveszet, ovatosan kellett volna megrendezni, s nem feltüntetni a vegere jobb szinben dahmer-t. En megertem, hogy szerette volna teljes egészében bemutatni a tortenteket, de nem lett volna szabad abbahagyni a feszultseg keltest kozben.
Ventura
en ugy ertem miert kell ilyen lelekromobolo, nyomaszto, sotet hangulatu filmeket sorozatokat csinalni. persze ez kell a nepnek...es itt nem feltetlenul csak erre ertem, lasd gyilkos elmek amiben kurva sok szadista dolgot mutattak be.
en mar nem is nezek se mozifilmet se sorozatot lassan 3-4 eve.
a lelkemnek mar nem jo.

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 2 éve
Charlie Dance az olyan mint Sean Bean hasonló módon hal meg állandóan 😀

több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
nekem eddig is tetszett az epitkezes, picit a timeline vagast nem ertettem, hogy miert epp ekkor, de mindegy mar. este meg is nezem szepen.

több mint 2 éve
hogy ebben a hercegnokkel teli vilagban, bizony ott van a sotet is, tele beteg emberekke
Ventura
ha arra gondolsz hogy a modern világban az ember aljább mint régen akkor sztem masszívan tévedsz

több mint 2 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
Stez

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------