Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 929 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ezt a spoilerezéses dolgot nem értem srácok.
Én 1.5 hónapig nem néztem fel ide mert elöbb a Sárkányok házánál voltam lemaradásba majd a Hatalom Gyűrűinél...
Most, hogy tengap feljöttünk 0 szintre gondoltam visszaolvasok itt 2 oldalt.
A topic, melynek sorozat a neve kb 40%-ban szólt hitvitáról, hogy az ember mit nézzen szabadidejében, Star Wars filmeket vagy ncaa meccseket. 40%-ban szólt arról, hogy mi a helyes spoilerezés szabálya, amikor minden egyes kurva poszt tetején ott volt, hogy miről ír Beki. Nem is értem... Láttam a Kiút 3. évadáról is van 1-1 poszt, szépen megjelölve, mivel még nem kezdtük el de tervezzük nem olvastam bele egyik posztba se. Nem tudom nektek milyen szemetek van de én az enyémet (még) tudom arra mozgatni amerre akarom és sikerült elkerülnöm minden betűt.

Szóval igazából véleményekre voltam kíváncsi, most legfőképp a Rings of Power S2-ről de abból találtam itt a legkevesebbet. Még egyszer leírom, egy topicban aminek a neve: Sorozatok.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 296 — #NoStress
Én inkább az új Lincoln Lawyer évadot ajánlom, ez már a harmadik, és ez is szép kerek, egész, lezárt sztori, csak a karakterek alakulgatnak, nem esett a színvonal, egyik legjobb "ügyvédes sorozat", bár én a Billy Bob Thorntonos Goliathot is nagyon kedvelem, csak ez nem annyira komor. Más hasonlót nem is nagyon ismerek (most a Brilliáns elmék féle 'egy epizód egy történet' sorozatoktól eltekintve).
Őszentsége Sobri Jóska
a goliathot kaszàltam kb 8 rész után. inkább idegesítő volt mint szórakoztató
peach
Igen, az első évad kicsit "nyűglődős", sötét, de szépen összeállnak, kikerekednek a történetek évadonként, de ha valakit rossz passzban/hangulatban kap el, akkor simán el lehet engedni pár rész után, mert az egész sorozatnak ez a flowja.

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 866 — Lucas Scott
Én inkább az új Lincoln Lawyer évadot ajánlom, ez már a harmadik, és ez is szép kerek, egész, lezárt sztori, csak a karakterek alakulgatnak, nem esett a színvonal, egyik legjobb "ügyvédes sorozat", bár én a Billy Bob Thorntonos Goliathot is nagyon kedvelem, csak ez nem annyira komor. Más hasonlót nem is nagyon ismerek (most a Brilliáns elmék féle 'egy epizód egy történet' sorozatoktól eltekintve).
Őszentsége Sobri Jóska
Köszi éppen gondolkoztam h bele kezdjek e

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 698 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Na végre folytatódik és ?lezárul? a Yellowstone.

Huu de hiányzott Kevin Costner Kelly Reilly! 😉

youtu.be/n17AZkUXy58?si=qC3pqrXvG2UHo6QG
steelwolf
Nagyon varom már. Addig pedig pótolom a peaky blinders-t.
Illetve a tulsa king-et nézem a hetente kijovo részeivel

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 968 — a new hope (again)
Őszentsége Sobri Jóska
a goliathot kaszàltam kb 8 rész után. inkább idegesítő volt mint szórakoztató

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve

több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 8 121
deadwoodról valaki valamit? elkezdtem, re az első 4-5 rész annyira nem adja. Érdemes továbbmenni?
peach
Vegig ilyen lesz. En sem tettem le a hajam tole, de egynek elmegy. Hianymufaj.

Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 959 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Na végre folytatódik és ?lezárul? a Yellowstone.

Huu de hiányzott Kevin Costner Kelly Reilly! 😉

youtu.be/n17AZkUXy58?si=qC3pqrXvG2UHo6QG
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 258 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kiút S3E1?

igazából az történt, ami a 2. évadban. semmi 😀
petey
Azért a harmadik rész vége ütött mint a 220 😀
warr_b
a negyedik vége is jó volt. remélem az évad végére lesz valami kibaszott nagy ütés, mert olyan lassan megy minden, hogy megzavarodok.
| már előre parázok, mi lesz Fatima gyereke, egyre durvább dolgokat csinál a csaj |
petey
Igen, az elég para 😁

Azt nyilatkozta a Boyd csávó, hogy lesznek válaszok...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 695 — Csodabogár
Kiút S3E1?

petey
warr_b
a negyedik vége is jó volt. remélem az évad végére lesz valami kibaszott nagy ütés, mert olyan lassan megy minden, hogy megzavarodok.
| már előre parázok, mi lesz Fatima gyereke, egyre durvább dolgokat csinál a csaj |

több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 545
deadwoodról valaki valamit? elkezdtem, re az első 4-5 rész annyira nem adja. Érdemes továbbmenni?
peach
Nálam a sorozat all-time top 20ban benne van. De az is igaz, hogy én Ian McShane-t bármeddig tudom nézni.

“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 1 éve
peach
Nem.
Szerintem kb. nézhetetlen kategória, nulla szórakoztatófaktorral.
Őszentsége Sobri Jóska
20’éves sorozatok nem mindig öregszenek -kötelezően- jól, főleg egy megosztó haldokló műfajban mint a western.
vlsz az sem mindegy mikor nézted, de az sem mind1, hogy anno pl. kedvelted Lovejoyt vagy nem.
ozibozi
Régen néztem, ráadásul imádom a westernt.
És így is szörnyűnek tartom.
De ha peachnek 4-5 rész nem annyira adja, akkor felesleges erőltetnie, másabb nem lesz később se.

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 716
peach
Nem.
Őszentsége Sobri Jóska
20’éves sorozatok nem mindig öregszenek -kötelezően- jól, főleg egy megosztó haldokló műfajban mint a western.
vlsz az sem mindegy mikor nézted, de az sem mind1, hogy anno pl. kedvelted Lovejoyt vagy nem.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 258 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kiút S3E1?

petey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
peach
Nem.

több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 476
peach
Ha a westernt, mint műfajt szereted, akkor mindenképp. Nagyon nehezen adja magát, de annál nagyobb a payoff.

Mondjuk én még a filmre nem tudtam rávenni magam, pedig imádom a sorozatot.
r.baggio
Első évadon nagy nehezen átszenvedtem magam, mostanában a második évaddal küzdök.
A színészek, karakterek, látvány és a miliő tényleg top, de egyszerűen nem tud bevonzani engem se, pedig szeretem a westernt.
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 098 — no es importante
peach
Ha a westernt, mint műfajt szereted, akkor mindenképp. Nagyon nehezen adja magát, de annál nagyobb a payoff.

Mondjuk én még a filmre nem tudtam rávenni magam, pedig imádom a sorozatot.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 968 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 227 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
megnéztem ezt a Sam Mendes rendezte új MAX sorozat első részét, a Franchise-t, ami egy kamu szuperhős franchise film forgatása alatt játszódik, de hát bűngyenge, pedig a Veepes csávó írta

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 1 004
 uproxx.com/tv/neuromancer-season-1-release-info-apple-tv-callum-turner/
Negritis, a vajda
Nagyon kiváncsi vagyok, egyben nagyon várom. Már csak a Hyperion feldolgozáról kellene többet hallani.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 884 — The Mathematician
 uproxx.com/tv/neuromancer-season-1-release-info-apple-tv-callum-turner/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 959 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Silo s2 Trailer

youtu.be/CLJDR-vFUdY?si=4lgJdn1GNANA8zeY
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 884 — The Mathematician
Rosszak a kritikák és alacsony a nézettség (a kettő összefügg),
Jughead
 www.rottentomatoes.com/tv/the_lord_of_the_rings_the_rings_of_power/s02
rotten 84%
a user score alacsonyabb, de ugye review bombing időszakban ki tudja

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 8 121
3. Evad meg biztosan lesz de a tobbirol nem nyilatkoztak pozitivan. Eleve marha lassu a gyartas, minimum 2 ev / evad es annyian meg nem nezik hogy megerje meg 5+ evig a projekt. Mondjuk ezt tudhato volt amikor belevagtak es ezt a lassu epitkezest valasztottak brutalis minoseg es koltsegvetes mellett. Nem tudom mekkorat kellett volna szolnia hogy azt mondjak minden a terv szerint halad.
több mint 1 éve
Rings of Power S2

Na hat megjottunk. Utolso 2-3 resz mar teljes erteku Gyuruk ura volt. Elvarasaim toronymagasak a 3. evadra. Nem bannam ha nem most lonek le.
JéBé
Miért kaszálnák? A Prime egyik húzósorozata.
Őszentsége Sobri Jóska
Óriási a vesztesége rajta az Amazonnak, mindenidők egyik legnagyobb buktája.
Jughead
Anyagilag igen, de ezt tudták előre, hiszen nem adott tartalomért fizet az előfizető, mint mondjuk egy boxmeccsnél, hanem a platformnak előfizetője. Így nem tud egy sorozat konkrét profitot termelni. És én úgy olvastam, hogy nem alacsony a nézettsége, nem rosszak a kritikák és ez egyfajta presztizssorozata az Amazonnak. Miért kaszálnák? Mert magas a költségvetése? Ez volt az egyetlen fix adat, amiről tudtak, amikor belevágtak.
Őszentsége Sobri Jóska
Rosszak a kritikák és alacsony a nézettség (a kettő összefügg), így kérdés, hogy megéri-e ekkora veszteséget bevállalni csak azért, hogy ne legyen ennél is nagyobb égés kaszálni.
Jughead
Hm.
Akkor nem releváns helyeken olvashattam róla.
Ha így van, és a szerződések ezt megengedik, akkor valóban lehet opció a kasza, a kérdés akkor az, hogy egy ekkora gigacég végigviszi e az egész projektet, fontos e nekik szakmai/presztizs szempontból, és remélik e azt, hogy a teljes sorozat ha elkészül, akkor változik a megítélése, vagy pusztán aktuális pénzügyi szempontokat vesznek figyelembe.
Szerintem/remélem belefér nekik, és végigcsinálják.