Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
Engem csak az idegesít a hatalom gyűrűiben, hogy nem tudom ki az égből hullott ember
Bruce
Ugyanehhez másik kérdés, mert lehet h összekapcsolódik:
| A kard, amit Bronwyn fia talált meg egy pajában, az Sauron kardja? |
Beki
Az egbol hullott ember egy Maia, valoszinuleg Gandalf vagy egy "kek" magus lesz. Ez is amugy eleg para, hogy a harfoot (hobbitokhoz nem volt joguk?) faj, akik ugye egy az egyben hobbitok, adja Norit, aki egy az egyben noi Frodo. A naiv, de kivalasztott karakter, aki a fajatol elteroen fel akar fedezni dolgokat, torteneseket, es aki ugy kerul a sztoriba, hogy egy szakallas varazslo tarsa lesz. Aki amugy lehetseges, hogy pont Gandalf. Semmi kreativitas. Meg kulsore is a nagy szemek, kocos haj, azonos meret nyilvan.
undisputedly
Legjobban az tetszene ha egy kék mágus lenne vagy akár Radagast is lehet, bár azoknak az eljövetele a harmadkorban volt, de hát attól még eljöhetett egy kicsit a másodkorban is valamelyikük segíteni.

De ettől függetlenül lehet Sauron is, szóval valószínűleg egy maia.
Bruce
sokat segit ha az ember figyel melyik theme hangjai csendülnek fel amikor megtalálják

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
Negritis, a vajda
Erre zanzasitva valaszolok, mert az idezo jelekbe mar belegabalyodtam.

1. A Szauronos komment nem tudom mire reflektal, de nem arra amit ideztel. Vagy csak en nem ertem, hogy Szauron bukasainaka szama hogyan kapcsolodik a fentiekhez. Az idezett reszben Morgothrol beszelek.

2. Pont ez a lenyeg, hogy tudjuk, mit csinalt a masodik korban. Nem sereget vezetett, hanem a ferje oldalan kb. nevelte a gyereket meg uralkodott. Csak ez nem fer bele most a feminista iranyvonalba. Rendben, legyen, egy harcos amazon is lehet jo. A DC-s WW is jo karakter, de itt minden masodpercben kontrasztba teszik a ferfiakkal, meg, hogy a ferfiak megprobaljak megmondani neki a tutit, bezzeg o.
undisputedly
mielőtt összejön a férjével az utolsó bátyja halála után igenis sereget vezet és megy előre mint a hülye, pont azt idéztem be
és az már a másodkor mert Morgoth bukásánál még passzív

és arra is utaltam hogy az teljesen normális hogy Galadriel úgy gondolja a gonosz még kint van
míg Elrond elhiszi hogy eltűnt

ami a harmadkorra úgy lesz hogy Galadriel leszarja, és Elrond nem hisz az elpusztulásában

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Negritis, a vajda
Erre zanzasitva valaszolok, mert az idezo jelekbe mar belegabalyodtam.

1. A Szauronos komment nem tudom mire reflektal, de nem arra amit ideztel. Vagy csak en nem ertem, hogy Szauron bukasainaka szama hogyan kapcsolodik a fentiekhez. Az idezett reszben Morgothrol beszelek.

2. Pont ez a lenyeg, hogy tudjuk, mit csinalt a masodik korban. Nem sereget vezetett, hanem a ferje oldalan kb. nevelte a gyereket meg uralkodott. Csak ez nem fer bele most a feminista iranyvonalba. Rendben, legyen, egy harcos amazon is lehet jo. A DC-s WW is jo karakter, de itt minden masodpercben kontrasztba teszik a ferfiakkal, meg, hogy a ferfiak megprobaljak megmondani neki a tutit, bezzeg o.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
A Rings of Power osszemossa a timeline-t, pont ez vele a baj (Hallo, Celeborn?! Egy ferj mar nem fert bele a noi empowernmentbe). Galadriel nem harcos amazon, attol fuggetlenul, hogy az evezredek alatt volt a kezeben kard. Koze nincs annak egy seregparancsnok, badass warrior no karakterhez, mint amive alakitottak. Mondjuk nem a badass a jo kifejezes ra, mert szerintem kifejezetten irritalo karakter lett. De azt csinaltak belole. Kb swap-poltak a karektereket. Morgoth legyozeset se tartotta a sajat feladatanak.
undisputedly
Sauron nem csak 1x szenvedett vereséget

It sort of depends on what you count:

When Melkor was chained the first time. I’m not even sure Sauron was working for him then, but I think so.
When Melkor was chained the second time, in the War of Wrath. Sauron professed repentance, but was too ashamed to surrender himself to the judgment of the Valar and ran away to hide in Middle-Earth.
When Ar-Pharazôn the Golden came to Middle-Earth and Sauron’s troops deserted him. Sauron surrendered.
When he was caught up in the destruction of Númenór and his body was drowned. He had to make a new one.
When he was overthrown by Elendil and Gil-Galad on the slopes of Mount Doom during the Last Alliance of Elves and Men. He had to make yet another new body after that.
When Gandalf found him re-growing in Dol Guldur and he fled for a while.
When the White Council found him back in Dol Guldur and drove him out, although this was more in the nature of a tactical retreat than a defeat.
When the Ring was destroyed.
 www.quora.com/How-many-times-was-Sauron-defeated

de tény hogy már a kezdésnél vannak összemosások
viszont Galadriel sem annyi csak hogy békés meg konfliktus kerülő
pont amit linkeltem abban az időszakban volt agresszív és űzte a vágy Sauron ellen

utána simán lehet hogy megnyugodott, nem tudjuk még
de azzal hogy te már eldöntötted hogy szar nehezen fogod elfogadni ha megváltozik

ami mondjuk pozitív lenne mer végre lenne nem fekete fehér karakter a szériában és lenne rendes karakter fejlődés

Remelhetoleg nem az lesz benne a csavar, hogy | a megerkezett maia lesz az alca moge bujt szauron | .
undisputedly
pedig valszeg az úgy lesz

| Although Sauron knew that Men were easier to sway, he sought to bring the Elves into his service, as they were far more powerful. By about SA 1500, Sauron put on a fair visage and called himself Annatar, the "Lord of Gifts". He befriended the Elf smiths of Eregion, including Celebrimbor (greatest of craftsmen, as he was descended from Fëanor), and counselled them in arts and magic. Not all the Elves trusted him, particularly Lady Galadriel, Elrond, and Gil-galad, High King of the Ñoldor. |

edit:

amúgy az jobban zavar hogy a másik 3 bátyjáról nem esik szó az elején, ami még nagyobb tűz lehetne ami hajtja előre

edit2:

a félszerzetek is csak a fanok miatt kerültek be imo, alapból semmi keresnivalójuk nem lenne
de aztán meglátjuk mi lesz

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 2 éve
Egyem az erzekeny lelked 😊 Guyladriel, ez egy inside joke. Ugyanis szoges ellentete lett a Power of Ringsben Galadriel annak, aki o valojaban. Koze nem volt a harcos karakterhez soha, sot, pont o volt az, aki hagyta Szauront meg a sotetseget es inkabb elvonult chillelni. Ezzel szemben Elrond vegig kb. Szauron es a sotetseg visszatertet varta. De ugye ez nem egy feminista iranyvonal. Ezert volt az elso resz egesze abban a felallasban, hogy a "segghulye" ferfiak megmagyarazzak a csodas harcos amazonnak, hogy most mar nyugodjon le, aki percrol pecre bizonyitja nekik, hogy o tokosebb es neki van igaza. Ez a feminist iranyvonal most elegge ul "hollywoodon", she-hulk szovegei is pl).

Igy Galadriel nevenek elferditese Guyladrielle kelloen komikus ahhoz, hogy finoman odaszurjon a kiherelt Elrondot es tesztoszteronnal telenyomott Galadrielt prezentalo showrunnereknek (Gil-Galadrol most nem is beszelek).
undisputedly
Elrond a harmadkorban várta Sauron visszatértét, addigra Galadriel megbékélt
itt még nincsenek meg a gyűrűk, azokat most alkotja majd meg Celebrimbor és Elrond azután várta Sauron visszatértét hogy az embereknek nem sikerült az egy gyűrűt elpusztítani

a nem harcol:
 tolkiengateway.net/wiki/Galadriel
Even though she was one of the leaders in this revolt,[12] during the troubles that followed she fought fiercely against Fëanor by defending her mother's kin during the Kinslaying at Alqualondë and the rape of the ships. Afterwards, she even desired to follow Fëanor to disturb him in all the ways that she could, but nothing could have moved her to return since she had begun her way to exile, as her pride was strong then as it was thereafter.[9] She kept moving forward even under the Doom of Mandos, when her father Finarfin abandoned the march and returned to Valinor, and even when Fëanor left behind the hosts of Fingolfin and the children of Finarfin. Then she, along with Finrod and Fingolfin and his sons, led her people into the bitter North and crossed the terrors of Helcaraxë. After many losses, they arrived on the northern shores of the Outer Lands.[11]
remélhetőleg meg tudjuk hogy mi az átmenet a 2 Galadriel között, bár ugye a LOTR Galadrielen érződik hogy küzd a démonaival, és az Egy GYűrű csábítása az utolsó próba amin túl kell esnie
Negritis, a vajda
A Rings of Power osszemossa a timeline-t, pont ez vele a baj (Hallo, Celeborn?! Egy ferj mar nem fert bele a noi empowernmentbe). Galadriel nem harcos amazon, attol fuggetlenul, hogy az evezredek alatt volt a kezeben kard. Koze nincs annak egy seregparancsnok, badass warrior no karakterhez, mint amive alakitottak. Mondjuk nem a badass a jo kifejezes ra, mert szerintem kifejezetten irritalo karakter lett. De azt csinaltak belole. Kb swap-poltak a karektereket. Morgoth legyozeset se tartotta a sajat feladatanak.

Szvsz a szineszi jatekon rengeteg fog mulni. A parhuzamosan futo Sarkanyok Hazaban sokkal jobb a szinvonal, mondjuk az csak drama+ sarkanyok, ez pedig egy nagyszabasu (soha nem latott meretu) fantasy akar lenni. MErt az eddig rem gyenge es nehez elkepzelni, hogyan javulna.

A tortenet mas teszta, ott lehet remenykedni, hogy ha letudtak a vilagepitos/bemutatos reszeket, es beinditjak a cselekmenyeket, akkor a tortenetszalak osszetalalkozasa izgalmas reszeket hoz, mert a vilagnak meg van potencialja hozza. Remelhetoleg elhagyjak ezt a feminista vonalat, mert engem ez zavar pl.

Ot evad biztosan lesz. Az elso evad ugye 8 reszes. Ebbe belefer a dramaturgiai szerkezetepites stb. Remelhetoleg nem az lesz benne a csavar, hogy | a megerkezett maia lesz az alca moge bujt szauron | . Ahogy irtam lentebb, nekem eddig a legtobb potencial a torpokben van, csak ok meg nem az a rendezokedvenc sztorivonal altalaban. Itt meg siman el tudom fogadni azt is, hogy eltertek a lore.tol es nem lettek szakallasak a torp nok, meg a fekete szineszno sem ut el nagyon, mondjuk a banya melyen elo fajnal torvenyszeru lenne talan a feher bor, de mindegy. Khazad Dum amugy eleg jol meg lett csinalva, remelem nem itt tetozott a sorozat vizualisan es kapunk flashback-eket meg az elso kor csatairol, mert azok eleg epic jelleguek voltak.

Engem csak az idegesít a hatalom gyűrűiben, hogy nem tudom ki az égből hullott ember
Bruce
Beki
Az egbol hullott ember egy Maia, valoszinuleg Gandalf vagy egy "kek" magus lesz. Ez is amugy eleg para, hogy a harfoot (hobbitokhoz nem volt joguk?) faj, akik ugye egy az egyben hobbitok, adja Norit, aki egy az egyben noi Frodo. A naiv, de kivalasztott karakter, aki a fajatol elteroen fel akar fedezni dolgokat, torteneseket, es aki ugy kerul a sztoriba, hogy egy szakallas varazslo tarsa lesz. Aki amugy lehetseges, hogy pont Gandalf. Semmi kreativitas. Meg kulsore is a nagy szemek, kocos haj, azonos meret nyilvan.
undisputedly
Legjobban az tetszene ha egy kék mágus lenne vagy akár Radagast is lehet, bár azoknak az eljövetele a harmadkorban volt, de hát attól még eljöhetett egy kicsit a másodkorban is valamelyikük segíteni.

Bruce
A legjobb szerintem is egy kek magus lenne, akkor azt csinalhatnanak a karakterrel, amit akarnak. Gandalfra azert szavazok, hogy a fanbase-nek kedvezzenek. Aztan lehet, hogy a fent kispoilerezett resz lesz.

Negritis, a vajda
Ez a szinvonalrol semmit nem mond el, csak a varakozasrol. Az lesz az erdekes, hogy mikent alakul.

több mint 2 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Bruce
Beki
undisputedly

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 943 — Lucas Scott
azért ez a HoD rész nagyon odatett, egyre jobb lesz ez!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Egyem az erzekeny lelked 😊 Guyladriel, ez egy inside joke. Ugyanis szoges ellentete lett a Power of Ringsben Galadriel annak, aki o valojaban. Koze nem volt a harcos karakterhez soha, sot, pont o volt az, aki hagyta Szauront meg a sotetseget es inkabb elvonult chillelni. Ezzel szemben Elrond vegig kb. Szauron es a sotetseg visszatertet varta. De ugye ez nem egy feminista iranyvonal. Ezert volt az elso resz egesze abban a felallasban, hogy a "segghulye" ferfiak megmagyarazzak a csodas harcos amazonnak, hogy most mar nyugodjon le, aki percrol pecre bizonyitja nekik, hogy o tokosebb es neki van igaza. Ez a feminist iranyvonal most elegge ul "hollywoodon", she-hulk szovegei is pl).

Igy Galadriel nevenek elferditese Guyladrielle kelloen komikus ahhoz, hogy finoman odaszurjon a kiherelt Elrondot es tesztoszteronnal telenyomott Galadrielt prezentalo showrunnereknek (Gil-Galadrol most nem is beszelek).
undisputedly
Elrond a harmadkorban várta Sauron visszatértét, addigra Galadriel megbékélt
itt még nincsenek meg a gyűrűk, azokat most alkotja majd meg Celebrimbor és Elrond azután várta Sauron visszatértét hogy az embereknek nem sikerült az egy gyűrűt elpusztítani

a nem harcol:
 tolkiengateway.net/wiki/Galadriel
Even though she was one of the leaders in this revolt,[12] during the troubles that followed she fought fiercely against Fëanor by defending her mother's kin during the Kinslaying at Alqualondë and the rape of the ships. Afterwards, she even desired to follow Fëanor to disturb him in all the ways that she could, but nothing could have moved her to return since she had begun her way to exile, as her pride was strong then as it was thereafter.[9] She kept moving forward even under the Doom of Mandos, when her father Finarfin abandoned the march and returned to Valinor, and even when Fëanor left behind the hosts of Fingolfin and the children of Finarfin. Then she, along with Finrod and Fingolfin and his sons, led her people into the bitter North and crossed the terrors of Helcaraxë. After many losses, they arrived on the northern shores of the Outer Lands.[11]
remélhetőleg meg tudjuk hogy mi az átmenet a 2 Galadriel között, bár ugye a LOTR Galadrielen érződik hogy küzd a démonaival, és az Egy GYűrű csábítása az utolsó próba amin túl kell esnie

több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 213
Amazon fel is fuggesztette par napra a user ertekelest, annyira felnek 😀 Ugya amikor mar latjak az emberek a produktumot es nem csak a fizetett "kritikusok" ertekeleset latod.
undisputedly
elég masszív review bomb van

www.imdb.com/title/tt7631058/ratings/?ref_=tt_ov_rt

ha megnézed az 1*ok arányát beszédes
(ahogy a 10* is, de ott sztem jóval kisebb a pozitív bomb arány, ahogy az lenni szokott
néhányan tényleg ennyire el vannak ájulva tőle)

ahogy ezen a filmen se normális az eloszlás
 www.imdb.com/title/tt14723224
és ez is masszívan alul van pontozva
Negritis, a vajda
Ja ezek nagyon jók, ugyanez volt a She-Hulknál is, hogy már megjelenés előtt több ezer 1-es volt kiszórva, mert női Hulk és fújj ez a mai PC társadalom (mondjuk ebben az a vicces, hogy ennek aztán semmi köze a mai társadalomhoz, de hát nem várható, hogy gondolkozzanak is azok, akik emiatt előre kiosztják az egyest 😀 )
több mint 2 éve
mondjuk nem vagyok meggyőzve arról hogy a subjektív bias nem hatott ki az egyéb dolgok érzékelésére
Negritis, a vajda
Nem hiszem, mert pl a fekete elf az egyik jobb karakter a sok rossz kozott. Woke modon is lehetett volna jo sztorit irni is kompetens szereplogardat osszehozni.
undisputedly
azért az hogy guyradrielnek hívsz egy fixen női karakter elég fura nekem
főleg hogy pl ismerőseim azon vannak kiakadva a casting terén hogy 1 szép elfet sikerült beválogatni
az őt játszó Morfydd Clark-t

a viselkedésről majd este tudok bővebbet írni
Negritis, a vajda
Egyem az erzekeny lelked 😊 Guyladriel, ez egy inside joke. Ugyanis szoges ellentete lett a Power of Ringsben Galadriel annak, aki o valojaban. Koze nem volt a harcos karakterhez soha, sot, pont o volt az, aki hagyta Szauront meg a sotetseget es inkabb elvonult chillelni. Ezzel szemben Elrond vegig kb. Szauron es a sotetseg visszatertet varta. De ugye ez nem egy feminista iranyvonal. Ezert volt az elso resz egesze abban a felallasban, hogy a "segghulye" ferfiak megmagyarazzak a csodas harcos amazonnak, hogy most mar nyugodjon le, aki percrol pecre bizonyitja nekik, hogy o tokosebb es neki van igaza. (Ez a feminist iranyvonal most elegge ul "hollywoodon", she-hulk szovegei is pl).

Remelem amugy a tortenetet reszben helyre teszik, kevesebb lesz a terkepbevagas (az is komolyan eleg vicces), tobb lesz az akcio es latunk meg elozo korokbeli CGI csatakat stb. Torpokbol jo dolog is kisulhet (szvsz eddig ott volt a legjobb szineszi jatek es a vizualis megjelenes is konzisztens volt, raadasul a torpokkel tudtak mit akarnak, egy vidam, oszinte "nepseg", raadasul az otthonuk Moriava valasa, azaz kazad dum bukasa is eleg epic sztori), az emberi vonalat gyengenek erzem, az elfek is ki lettek herelve ezzel a rovid haj+politikus kaszt temaval.

Amugy meg ne legyel kirekeszto. Miert jo dolog az, hogy "szep" not sikerult bevalogatni? Szerintem ezszexista es abszolut kirekeszto, csuna ember-fob vagy. Ha jol emlkeszem, pont te kommentelted anno, hogy Tolkien mindig a feher borrel azonositja a szepseget vagy valami hasonlot 😀 Viccet felreteve, szerintem ez a szineszno a leggyengebb eddig az egesz showban.

Bruce
Beki

több mint 2 éve
mondjuk nem vagyok meggyőzve arról hogy a subjektív bias nem hatott ki az egyéb dolgok érzékelésére
Negritis, a vajda
Nem hiszem, mert pl a fekete elf az egyik jobb karakter a sok rossz kozott. Woke modon is lehetett volna jo sztorit irni is kompetens szereplogardat osszehozni.
undisputedly
azért az hogy guyradrielnek hívsz egy fixen női karakter elég fura nekem
főleg hogy pl ismerőseim azon vannak kiakadva a casting terén hogy 1 szép elfet sikerült beválogatni
az őt játszó Morfydd Clark-t

a viselkedésről majd este tudok bővebbet írni

több mint 2 éve
Amazon fel is fuggesztette par napra a user ertekelest, annyira felnek 😀 Ugya amikor mar latjak az emberek a produktumot es nem csak a fizetett "kritikusok" ertekeleset latod.
undisputedly
elég masszív review bomb van

www.imdb.com/title/tt7631058/ratings/?ref_=tt_ov_rt

ha megnézed az 1*ok arányát beszédes
(ahogy a 10* is, de ott sztem jóval kisebb a pozitív bomb arány, ahogy az lenni szokott
néhányan tényleg ennyire el vannak ájulva tőle)

ahogy ezen a filmen se normális az eloszlás
 www.imdb.com/title/tt14723224
és ez is masszívan alul van pontozva

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Bruce
több mint 2 éve
Egyetértek, én nem értem ilyen költségvetésű sorozatot miért no name, B-C osztályú színészekkel kell forgatni. Magas ez nekik ha tetszik ha nem.
KeyG
Hogy drágább legyen és ezáltal sokkal nagyobb bukás?
Hanni
Igy is 60 millio dollarba faj egy epizod! Az egesz tv sorozatra elkoltottek 1 milliard dollart! Izlelgessuk. 400 milliard forint atszamitva. Ne mondd mar, hogy ebbe nem fert volna bele 2-3 jo szinesz. Persze ebben benne vannak a jogok is, de meg akkor is eleg meredek osszeg. A sorozattortenelem legnagyobb koltsegvetese, es a szineszi jatek olyan gyenge, mintha amatorok jatszanak.

Nekem a legnagyobb problemam (lore-on kivul, az most nem szamit) a tempo es mertekek hianya. Ugye itt az egesz masodik kort, tobb ezer evet fogtak meg es gyurtak szelektiven egybe. Hatalmas cselekmeny mennyiseget kellett osszhangba hozni, ha mar igy dontottek, ugyanis elmondasuk szerint nem akartak, hogy a nezok kierezzek a Kozepfolde vilagat jellemzo egyik sajatossagot, miszerint az elf karakterek ezer evekig elnek, es a tobbi szereplo (torpek, emberek, "hobbitok") meg hullik ki melloluk. Ezt a fajta halandosagot nem akartak kozvetiteni. Ehhez kepest egy komediaba illo jelenet volt a 2. reszben, amikor Elrond szemere veti Durin, hogy "nem voltal ott az eskuvon, 20 eve nem lattalak". Mire elrond kb. annyit mond, "ez csak 20 ev haver" 😀

Na, de ugye az egy dolog, hogy latszolag ezt az ido-vonal torzitast nem sikerul megugraniuk, de maga a vilag is erthetetlen mertekekkel szolgal. A sztori szerint Guyladriel evszazadokig uzte, kereste Szauront. Elment az ismert vilaguk szelere. Majd "fellazad" ellene a csapata es masnap mar otthon is vannak 😀 Elotte percekig neztuk a nagy utazasukrol szolo cinematic kepsorokat, de egy pillanat alatt haza teleportaltak 😀 Vagy amikor Elrond es Celebrimor egyszer eldontik, hogy beszelniuk kellene a torpokkel, majd a kovetkezo kepkockan bekesen setalnak a khazad-dum bejaratanal. Semmi lovaglas, utazas, semmi utalas. Mintha a szomszedban laknanak.

Teljesen hianyos a vilagepitesuk, a meretek es mertekek nincsenek rogzitve, ez nagyon zavaro.
undisputedly
Látod Stez,
ha szar a mese, akkor a kutyát nem érdekli ki néger, ki meleg. 😉
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Nem hiszem, mert pl a fekete elf az egyik jobb karakter a sok rossz kozott. Woke modon is lehetett volna jo sztorit irni is kompetens szereplogardat osszehozni. Amazon fel is fuggesztette par napra a user ertekelest, annyira felnek 😀 Ugya amikor mar latjak az emberek a produktumot es nem csak a fizetett "kritikusok" ertekeleset latod. Kivancsi vagyok ezek a roppant kellemetlen hianyossagok, a melyseg es a ter hianya vegig meg lesz-e.
több mint 2 éve
Bruce
| annatar aka sauron |
Kúrfürst briareos
Egyébként számomra egyértelmű volt amikor néztem, de valamilyen faszom kritikai oldalon azt írták, hogy
"ezen a vonalon bukkan fel egy olyan karakter is, akiről egyelőre a keményvonalas rajongók sem tudják, pontosan ki lehet. "

Így ez engem elbizonytalanított. De ha az akkor az 😀
több mint 2 éve
Bruce
mondjuk ez 2 rész után nem kéne hogy idegesítsen 😀

engem csak az zavar hogy conan exiles mellett nem volt még rá időm
Negritis, a vajda
Engem meg az, hogy nem fizetnek elő helyettem a Primera 😁😁
dande2
prime video 900ft, nem vészes
főleg hogy prime gaming meg minden szar jár mellé 😊
Negritis, a vajda
Megláccsuk csak nem akarok 100 helyre előfizetni, sok kicsi sokra megy 😀
dande2
jah vágom

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bruce

Negritis, a vajda
dande2
Negritis, a vajda
Megláccsuk csak nem akarok 100 helyre előfizetni, sok kicsi sokra megy 😀

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Bruce

Negritis, a vajda
dande2

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bruce

Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Bruce

több mint 2 éve
Bruce
Levente Pèter 🤪😉
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
Bruce
| annatar aka sauron |

több mint 2 éve
több mint 2 éve
Egyetértek, én nem értem ilyen költségvetésű sorozatot miért no name, B-C osztályú színészekkel kell forgatni. Magas ez nekik ha tetszik ha nem.
KeyG
Hogy drágább legyen és ezáltal sokkal nagyobb bukás?
Hanni
Igy is 60 millio dollarba faj egy epizod! Az egesz tv sorozatra elkoltottek 1 milliard dollart! Izlelgessuk. 400 milliard forint atszamitva. Ne mondd mar, hogy ebbe nem fert volna bele 2-3 jo szinesz. Persze ebben benne vannak a jogok is, de meg akkor is eleg meredek osszeg. A sorozattortenelem legnagyobb koltsegvetese, es a szineszi jatek olyan gyenge, mintha amatorok jatszanak.

Nekem a legnagyobb problemam (lore-on kivul, az most nem szamit) a tempo es mertekek hianya. Ugye itt az egesz masodik kort, tobb ezer evet fogtak meg es gyurtak szelektiven egybe. Hatalmas cselekmeny mennyiseget kellett osszhangba hozni, ha mar igy dontottek, ugyanis elmondasuk szerint nem akartak, hogy a nezok kierezzek a Kozepfolde vilagat jellemzo egyik sajatossagot, miszerint az elf karakterek ezer evekig elnek, es a tobbi szereplo (torpek, emberek, "hobbitok") meg hullik ki melloluk. Ezt a fajta halandosagot nem akartak kozvetiteni. Ehhez kepest egy komediaba illo jelenet volt a 2. reszben, amikor Elrond szemere veti Durin, hogy "nem voltal ott az eskuvon, 20 eve nem lattalak". Mire elrond kb. annyit mond, "ez csak 20 ev haver" 😀

Na, de ugye az egy dolog, hogy latszolag ezt az ido-vonal torzitast nem sikerul megugraniuk, de maga a vilag is erthetetlen mertekekkel szolgal. A sztori szerint Guyladriel evszazadokig uzte, kereste Szauront. Elment az ismert vilaguk szelere. Majd "fellazad" ellene a csapata es masnap mar otthon is vannak 😀 Elotte percekig neztuk a nagy utazasukrol szolo cinematic kepsorokat, de egy pillanat alatt haza teleportaltak 😀 Vagy amikor Elrond es Celebrimor egyszer eldontik, hogy beszelniuk kellene a torpokkel, majd a kovetkezo kepkockan bekesen setalnak a khazad-dum bejaratanal. Semmi lovaglas, utazas, semmi utalas. Mintha a szomszedban laknanak.

Teljesen hianyos a vilagepitesuk, a meretek es mertekek nincsenek rogzitve, ez nagyon zavaro.
undisputedly
Látod Stez,
ha szar a mese, akkor a kutyát nem érdekli ki néger, ki meleg. 😉
Őszentsége Sobri Jóska