Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 1 éve
Úgy érted 1 epizód az s2-ből? s1 jó volt, de majd megvárom, míg fenn lesz a fullos 2. évad.tokio vice második évad is kijött ha eddig nem volt meg érdemes megnézni s1-etElsőre nekifutok az Alfa Hímek-nek, 10 darab ~35 perces epizód az első évad. Bemelegítésnek jó lesz 😊Tüdőgyuszim van, pár napig itthon leszek. Mik most a menő sorozatok, várom az ötleteket 😊jobbulást
bcsarli, Udvari Főkóstoló
prime video:
haveréknak a Hazbin Hotel bejött
Invincible S2 most valahogy megy
boys, gen v mindig jó
netflix:
kint a house of ninjas, nem néztem még
the brothers sun
bloodhounds
van új he man
disney+
kint a teljes percy jackson, sztem egész jó
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Egyébként jöhetnek régiek is, elég sokminden kimaradt az utóbbi években.Vagy lehessen rajta felhőtlenül röhögni, vagy olyan legyen ami odaszögez a tv elé.
Kb fél éve a vinyómon van a Painkiller is, most utána olvastam lehet hogy azt is kipörgetem...
több mint 1 éve
tokio vice második évad is kijött ha eddig nem volt meg érdemes megnézni s1-etElsőre nekifutok az Alfa Hímek-nek, 10 darab ~35 perces epizód az első évad. Bemelegítésnek jó lesz 😊Tüdőgyuszim van, pár napig itthon leszek. Mik most a menő sorozatok, várom az ötleteket 😊jobbulást
prime video:
boys, gen v mindig jó
netflix:
the brothers sun
bloodhounds
van új he man
disney+
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Elsőre nekifutok az Alfa Hímek-nek, 10 darab ~35 perces epizód az első évad. Bemelegítésnek jó lesz 😊Tüdőgyuszim van, pár napig itthon leszek. Mik most a menő sorozatok, várom az ötleteket 😊jobbulást
prime video:
boys, gen v mindig jó
netflix:
the brothers sun
bloodhounds
van új he man
disney+
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Tüdőgyuszim van, pár napig itthon leszek. Mik most a menő sorozatok, várom az ötleteket 😊jobbulást
prime video:
boys, gen v mindig jó
netflix:
the brothers sun
bloodhounds
van új he man
disney+
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tüdőgyuszim van, pár napig itthon leszek. Mik most a menő sorozatok, várom az ötleteket 😊
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=pv3Ss8o9gGQ
több mint 1 éve
Gondoltam belenézek az Alfa Hímek soriba, mert nem tűnt rossznak, de bakker, ez egy kurva jó sorozat, rég nevettem ennyit, a négy főszereplő telitalálat. Remélem lesz még több évad.
több mint 1 éve
A levegő urai, EP04Most tudtam csak megnézni.
| Buck! Neeeee!!! |
- JC6
Hát ez nagyon olcsó, megúszós rész lett... Semmi akció, csak bulika meg csajozás, meg némi szerencsétlenkedés.
Remélem a következő megint olyasmi lesz inkább, mint a harmadik.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
kint az új Taylor Tomlinson special netflixenés sztem zseniális lett
több mint 1 éve
Én mint már mondtam reméltem, hogy a tudósok meg a kutatóbázis lesz a középpontban, de sajnos nagyon nem.Aki azt hiszi, hogy a TD fő szála a nyomozás, csalódhat, mert téved.A Super Bowl miatt már kint van a True Detective: Night Country utolsó előtti része (tavaly a Last of Us is kitért Mahomesék elől ugyanekkor).Jahh, az ötödikben végre történt valami.
Eddig is bírtam az évadot, de ez most nagyon oda lett rakva. Kár, hogy már csak 1 rész van hátra. még nézném.
iktriad
warr_b
Dzsokijuing

több mint 1 éve
Aki azt hiszi, hogy a TD fő szála a nyomozás, csalódhat, mert téved.A Super Bowl miatt már kint van a True Detective: Night Country utolsó előtti része (tavaly a Last of Us is kitért Mahomesék elől ugyanekkor).Jahh, az ötödikben végre történt valami.
Eddig is bírtam az évadot, de ez most nagyon oda lett rakva. Kár, hogy már csak 1 rész van hátra. még nézném.
iktriad
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
A Super Bowl miatt már kint van a True Detective: Night Country utolsó előtti része (tavaly a Last of Us is kitért Mahomesék elől ugyanekkor).Jahh, az ötödikben végre történt valami.
iktriad

több mint 1 éve
A Super Bowl miatt már kint van a True Detective: Night Country utolsó előtti része (tavaly a Last of Us is kitért Mahomesék elől ugyanekkor).Eddig is bírtam az évadot, de ez most nagyon oda lett rakva. Kár, hogy már csak 1 rész van hátra. még nézném.
több mint 1 éve
HBO-n a Tokyo Vice 2. évad ott vette fel a fonalat, ahol letette, magas színvonalú, érdemes megnézni.És ha már Japán, a Neflixen a Kék szemű szamuráj szépen kidolgozott animáció.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
A levegő urai, EP04| Nyugi, nem. Lásd official teaser 1:33. |
| Buck! Neeeee!!! |
- JC6
több mint 1 éve
variety.com/2024/digital/news/taylor-swift-eras-tour-disney-plus-premiere-date-bonus-songs-1235901364/
több mint 1 éve
theplaylist.net/apples-2024-tv-slate-includes-sugar-with-colin-farrell-jake-gyllenhaal-in-presumed-innocent-more-first-look-20240205/
több mint 1 éve
En epp a For All Mankind-ot tolom. 2 evad kozepe tajan majdnem kaszaltam, annyira lassu volt, nem is epitkezesnek hivnam ezt hanem inkabb csak lom letrehozasnak, de utana beindult, es a 3. evad lenyegeben elrepult annyira daraltam a reszeket. jo kis sorozat ez.Jah, a második évad nagyon leült az elején a drámázásával, a harmadik is erről szólt sokáig, a negyedik is elég sokáig fogja vinni.
csebi
Persze értem én, hogy nem lehet mindent úgy csinálni mint az első évad, de azért rövidre lehetett volna zárni a filler epizódokat, hacsak a büdzsé miatt nem volt szükség arra, hogy ennyire elhúzzák a dolgokat.
Illetve a 4. évadban is volt jó pár olyan szál, amit kicsit másképp oldottam volna meg, mert vagy túl sokat foglalkoztak egyes mozzanataival vagy túl keveset, de ez akár egyéni ízlés is lehet.
Engem majd az fog érdekelni, hogy tudnak-e majd megint karizmatikusabb színészeket behozni, mint akik az első-második évadban is voltak.
több mint 1 éve
En epp a For All Mankind-ot tolom. 2 evad kozepe tajan majdnem kaszaltam, annyira lassu volt, nem is epitkezesnek hivnam ezt hanem inkabb csak lom letrehozasnak, de utana beindult, es a 3. evad lenyegeben elrepult annyira daraltam a reszeket. jo kis sorozat ez.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Most fejeztem be a crowded roomot, Tom Holland zseniális benne, de a sorozat nagyon kemény, nem csodálom, hogy el kellett mennie 1 év pihenőre.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=_byGxUym7HQEz nagyon finom. Jó story, jó cast, mi kell még?
Szerkesztette: Kenny
több mint 1 éve
szépen lemaradtam ennek a sorozatnak a létezéséről 😀asszem pótolni kell
www.youtube.com/watch?v=xscoUU7AeY8