NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
en meg a sarkanyok haza miatt elofizettem volna most az hbo maxra, erre itt maltan nincs. hat ezt nem hiszem el ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
| Meglehet, benne van az egészben, hogy ezzel a Gandalf kinézettel csak megzavarnak minket, hisz igazából senki nem tudja, hogy Szauron hogy néz ki, meghát állítólag alakot is tudnak változtatni... |sztem az van hogy | jelenleg hiányosak az emlékei mert ebbe a testbe most született bele ezért is kell délre mennie hogy felébresszék |nah miután befejeztem a második résztÉrdekes elmélet, | maga a karakter és a színész is inkább hajaz Gandalfra, lehetséges, hogy szándékosan.
Meteor Man pedig | 99% hogy Sauron lesz, a végén ugye a szentjánosbogarak is meghalnak mellette, a tűz sem meleg |
ami nem feltétlen baj tudván hogy | ő veszi rá Celebrimbort hogy megalkossa a gyűrűket |
amúgy Celebrimbor is tök jól van ábrázolva sztem, az őse árnyékából kilépni próbáló kovács aki alkotna csak mind1 mit csinál eltörpül a szilmarilok mellett
Negritis, a vajda
Esetlegesen akkor lenne értelme, hogyha egy negatív karakterfejlődést akarnának bemutatni, de kétlem, hogy erre menne ki a játék, inkább csak be akartak hozni egy ismerős karaktert. |
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
sztem az van hogy | jelenleg hiányosak az emlékei mert ebbe a testbe most született bele ezért is kell délre mennie hogy felébresszék |nah miután befejeztem a második résztÉrdekes elmélet, | maga a karakter és a színész is inkább hajaz Gandalfra, lehetséges, hogy szándékosan.
Meteor Man pedig | 99% hogy Sauron lesz, a végén ugye a szentjánosbogarak is meghalnak mellette, a tűz sem meleg |
ami nem feltétlen baj tudván hogy | ő veszi rá Celebrimbort hogy megalkossa a gyűrűket |
amúgy Celebrimbor is tök jól van ábrázolva sztem, az őse árnyékából kilépni próbáló kovács aki alkotna csak mind1 mit csinál eltörpül a szilmarilok mellett
Negritis, a vajda
Esetlegesen akkor lenne értelme, hogyha egy negatív karakterfejlődést akarnának bemutatni, de kétlem, hogy erre menne ki a játék, inkább csak be akartak hozni egy ismerős karaktert. |
Lúdas Solymi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
nah miután befejeztem a második résztÉrdekes elmélet, | maga a karakter és a színész is inkább hajaz Gandalfra, lehetséges, hogy szándékosan.
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Múlt héten befejeztem az Only Murders in the Building második évadát, tök jó volt ez is. Selena Gomez meglepően jó színész tényleg.Aztán hasonlót keresve megnéztem a The Afterpartyt, ami szintén ilyen nem full komolyan vevő nyomozós az Apple TVn.
Jó volt ez is, de néha kicsit túl hosszúnak éreztem a részeket, és néhol untam. De a red herringek jók, meg a szereplő gárda is nagyon jó.
több mint 2 éve
amugy galadriel külsőre csak nekem full fiatal jodie foster?Jodie Foster fanként mondom, hogy nem igazán. Morfydd Clark aki játssza Galadrielt, amúgy már 33 éves, szóval ő se egy bakfis. Egyébként szemrevaló a hölgy szvsz.
Kúrfürst briareos
Ha már szemrevaló hölgyek, megmosolyogtató, hogy a kvázi "ST:TNG: The farewell tour" sorozat promójának a fénypontja Jeri Ryan, mint Csillagflotta kapitány (egy spinoff sorozatot vele a főszerepben megnéznék. Meg gondolom te is Bria).
www.youtube.com/watch?v=9o-QBUw8Rf0
több mint 2 éve
Jelenleg ugyanezt a szerepet tölti be a Rumini!Barátom kiskamasz fia szerint, aki semmit se olvasott Tolkientól, nem látta se a Gyűrűk urát, se a Hobbitot meg kurva jó ez a sorozat, beszélnek róla a suliban, és érdeklődni kezdett a korábbi filmek és könyvek iránt.Harry Potter filmek egyetlen előnye hogy a fiatalok elkezdenek olvasni
Erre is jó tud lenni egy ilyen sorozat.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Berg Judit könyvből nem lesz film, ezt már többször kijelentette.
A lányom 8,5évesen teljesen bele van bolondulva a könyveibe, mindbe.
Amúgy én nem tudtam de már a Rumini a kötelező olvasmány harmadikasoknak...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
amugy galadriel külsőre csak nekem full fiatal jodie foster?Nekem Galadriel speciel tetszik, a sztori lehetne pörgősebb az tény, de amúgy jól adagolják és mindig tesznek bele valami újat/érdekeset. Hátrány vagy inkább szándékosság, hogy egyes szereplők igen emlékeztetnek a LOTR szériában látottakra, de annyi baj legyen.Ez is egy velemeny.Ahogy írtam, pont ilyen volt a Gyűrűk urában is 😊Gyuruk uraban ezeket a torteneseket csak emlitik. De engedjuk el a Kozepfolde vilagot, tekintsunk ra ugy, mint egy generic fantasy-ra.Ez a sztori pont ilyen gagyi a Gyűrűk urában is, itt csak ismétlik az egészet.Ennyire kovetkezetlen sorozatot ritkan latni. Az egyetlen jo dolog benne szamomra azeye candy CGI. Amugy az arcomat kaparom a brutal gagyi sztoritol. Viszont legalabb a sorozat 3. orajaban a foszereplo, Galadriel arca megmozdult. Kepes mimikara. Jo tudni.erő gyürüi 3 milyen szép kis spartacus reunion volt.| Númenor azert nagyon szepen nezett ki, tettek bele melot rendesen. |
nyilván ha néztem volna trailert v megnézem castot nem lepődtem volna meg de igy kellemes kis plusz volt
hopp még egy, lesz vajon 4dik? 😀
Kúrfürst briareos
Beki
youtu.be/vixqpfUjdGg
undisputedly
ender1112
A foszereploket jatszo szineszek gyengek es ellenszenvesek, a sztori ellentmondasos, a parbeszedek a szemeltakaros cringe es a feleseleges “elmondom mit latsz eppen a kepen is” spektrumon mozognak. Az elfek gyakorlatilag emberek, csak hossukas fullel. Egyedul a torpok emlekeztetnek ra, hogy fantsyt latunk, na meg a flashbackek.
Szamomra egy nagy plusz volt bennuk, hogy a LotR-tol elteroen itt vegre a gonosz levadaszott egy orias sast (a Morgoth elleni csata visszatekinteseben latjuk. Lotr lehidegesitobb ellentmondasa az orias sasok random gyozedelmes megjelenesei)
Persze kinek mi.
undisputedly
ender1112
undisputedly
Az elf kinézetet meg lehetett volna jobban is, az is igaz, de nagyjából már hozzászoktam, meglátjuk mennyire lesz jelentőségük.
Amúgy nekem ez eddig baromira bejön, a megvalósítás tetszik, a cselekmény még ha komótosan is, de kezd kibontakozni, építik, tágítják a világot, meglátjuk mi sül ki belőle.
Sztori amúgy miért ellentmondásos?
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=Y3gF6Duh_z0
több mint 2 éve
Itt van Mando, itt van újra.“You are a Mandalorian no more.”
— The Mandalorian (@themandalorian) September 10, 2022
The new season of #TheMandalorian starts streaming in 2023 on @DisneyPlus. pic.twitter.com/qdN9Diksti
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Nekem Galadriel speciel tetszik, a sztori lehetne pörgősebb az tény, de amúgy jól adagolják és mindig tesznek bele valami újat/érdekeset. Hátrány vagy inkább szándékosság, hogy egyes szereplők igen emlékeztetnek a LOTR szériában látottakra, de annyi baj legyen.Ez is egy velemeny.Ahogy írtam, pont ilyen volt a Gyűrűk urában is 😊Gyuruk uraban ezeket a torteneseket csak emlitik. De engedjuk el a Kozepfolde vilagot, tekintsunk ra ugy, mint egy generic fantasy-ra.Ez a sztori pont ilyen gagyi a Gyűrűk urában is, itt csak ismétlik az egészet.Ennyire kovetkezetlen sorozatot ritkan latni. Az egyetlen jo dolog benne szamomra azeye candy CGI. Amugy az arcomat kaparom a brutal gagyi sztoritol. Viszont legalabb a sorozat 3. orajaban a foszereplo, Galadriel arca megmozdult. Kepes mimikara. Jo tudni.erő gyürüi 3 milyen szép kis spartacus reunion volt.| Númenor azert nagyon szepen nezett ki, tettek bele melot rendesen. |
nyilván ha néztem volna trailert v megnézem castot nem lepődtem volna meg de igy kellemes kis plusz volt
Kúrfürst briareos
Beki
youtu.be/vixqpfUjdGg
undisputedly
ender1112
A foszereploket jatszo szineszek gyengek es ellenszenvesek, a sztori ellentmondasos, a parbeszedek a szemeltakaros cringe es a feleseleges “elmondom mit latsz eppen a kepen is” spektrumon mozognak. Az elfek gyakorlatilag emberek, csak hossukas fullel. Egyedul a torpok emlekeztetnek ra, hogy fantsyt latunk, na meg a flashbackek.
Szamomra egy nagy plusz volt bennuk, hogy a LotR-tol elteroen itt vegre a gonosz levadaszott egy orias sast (a Morgoth elleni csata visszatekinteseben latjuk. Lotr lehidegesitobb ellentmondasa az orias sasok random gyozedelmes megjelenesei)
Persze kinek mi.
undisputedly
ender1112
undisputedly
Az elf kinézetet meg lehetett volna jobban is, az is igaz, de nagyjából már hozzászoktam, meglátjuk mennyire lesz jelentőségük.
Amúgy nekem ez eddig baromira bejön, a megvalósítás tetszik, a cselekmény még ha komótosan is, de kezd kibontakozni, építik, tágítják a világot, meglátjuk mi sül ki belőle.
Sztori amúgy miért ellentmondásos?
több mint 2 éve
Ez (főleg ilyen szereposztással) nagyon várós:"I'm the last person standing between them and what they really want."
— Marvel Studios (@MarvelStudios) September 10, 2022
Marvel Studios' #SecretInvasion, an Original series, streaming 2023 on @DisneyPlus . pic.twitter.com/54ZeNLhkSg
több mint 2 éve
Ez is egy velemeny.Ahogy írtam, pont ilyen volt a Gyűrűk urában is 😊Gyuruk uraban ezeket a torteneseket csak emlitik. De engedjuk el a Kozepfolde vilagot, tekintsunk ra ugy, mint egy generic fantasy-ra.Ez a sztori pont ilyen gagyi a Gyűrűk urában is, itt csak ismétlik az egészet.Ennyire kovetkezetlen sorozatot ritkan latni. Az egyetlen jo dolog benne szamomra azeye candy CGI. Amugy az arcomat kaparom a brutal gagyi sztoritol. Viszont legalabb a sorozat 3. orajaban a foszereplo, Galadriel arca megmozdult. Kepes mimikara. Jo tudni.erő gyürüi 3 milyen szép kis spartacus reunion volt.| Númenor azert nagyon szepen nezett ki, tettek bele melot rendesen. |
Kúrfürst briareos
Beki
youtu.be/vixqpfUjdGg
undisputedly
ender1112
Persze kinek mi.
undisputedly
ender1112
több mint 2 éve
Ahogy írtam, pont ilyen volt a Gyűrűk urában is 😊Gyuruk uraban ezeket a torteneseket csak emlitik. De engedjuk el a Kozepfolde vilagot, tekintsunk ra ugy, mint egy generic fantasy-ra.Ez a sztori pont ilyen gagyi a Gyűrűk urában is, itt csak ismétlik az egészet.Ennyire kovetkezetlen sorozatot ritkan latni. Az egyetlen jo dolog benne szamomra azeye candy CGI. Amugy az arcomat kaparom a brutal gagyi sztoritol. Viszont legalabb a sorozat 3. orajaban a foszereplo, Galadriel arca megmozdult. Kepes mimikara. Jo tudni.erő gyürüi 3 milyen szép kis spartacus reunion volt.| Númenor azert nagyon szepen nezett ki, tettek bele melot rendesen. |
Kúrfürst briareos
Beki
youtu.be/vixqpfUjdGg
undisputedly
ender1112
Persze kinek mi.
undisputedly
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=8d_oSWH4pMQEz a sztori pont ilyen gagyi a Gyűrűk urában is, itt csak ismétlik az egészet.Ennyire kovetkezetlen sorozatot ritkan latni. Az egyetlen jo dolog benne szamomra azeye candy CGI. Amugy az arcomat kaparom a brutal gagyi sztoritol. Viszont legalabb a sorozat 3. orajaban a foszereplo, Galadriel arca megmozdult. Kepes mimikara. Jo tudni.erő gyürüi 3 milyen szép kis spartacus reunion volt.| Númenor azert nagyon szepen nezett ki, tettek bele melot rendesen. |
Kúrfürst briareos
Beki
youtu.be/vixqpfUjdGg
undisputedly
ender1112
ennyit tudok hozzá tenni 😀
több mint 2 éve
vicces amúgy mer "semlegesebb" kritikusokat nézve a színészeket kiemeliknekem Gil Galad és Arondir aki kicsit gyengébbnek tűnik, de Galadriel-Elrond-Bronwynn-Nori és Celebrimbor is hozza amit kell
"love it or hate it, there is no middle
www.youtube.com/watch?v=NxBtttpVfHY
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Gyuruk uraban ezeket a torteneseket csak emlitik. De engedjuk el a Kozepfolde vilagot, tekintsunk ra ugy, mint egy generic fantasy-ra.Ez a sztori pont ilyen gagyi a Gyűrűk urában is, itt csak ismétlik az egészet.Ennyire kovetkezetlen sorozatot ritkan latni. Az egyetlen jo dolog benne szamomra azeye candy CGI. Amugy az arcomat kaparom a brutal gagyi sztoritol. Viszont legalabb a sorozat 3. orajaban a foszereplo, Galadriel arca megmozdult. Kepes mimikara. Jo tudni.erő gyürüi 3 milyen szép kis spartacus reunion volt.| Númenor azert nagyon szepen nezett ki, tettek bele melot rendesen. |
Kúrfürst briareos
Beki
youtu.be/vixqpfUjdGg
undisputedly
ender1112
Persze kinek mi.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Ez a sztori pont ilyen gagyi a Gyűrűk urában is, itt csak ismétlik az egészet.Ennyire kovetkezetlen sorozatot ritkan latni. Az egyetlen jo dolog benne szamomra azeye candy CGI. Amugy az arcomat kaparom a brutal gagyi sztoritol. Viszont legalabb a sorozat 3. orajaban a foszereplo, Galadriel arca megmozdult. Kepes mimikara. Jo tudni.erő gyürüi 3 milyen szép kis spartacus reunion volt.| Númenor azert nagyon szepen nezett ki, tettek bele melot rendesen. |
Kúrfürst briareos
Beki
youtu.be/vixqpfUjdGg
undisputedly
több mint 2 éve
Ennyire kovetkezetlen sorozatot ritkan latni. Az egyetlen jo dolog benne szamomra azeye candy CGI. Amugy az arcomat kaparom a brutal gagyi sztoritol. Viszont legalabb a sorozat 3. orajaban a foszereplo, Galadriel arca megmozdult. Kepes mimikara. Jo tudni.erő gyürüi 3 milyen szép kis spartacus reunion volt.| Númenor azert nagyon szepen nezett ki, tettek bele melot rendesen. |
Kúrfürst briareos
Beki
youtu.be/vixqpfUjdGg
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
erő gyürüi 3 milyen szép kis spartacus reunion volt.| Númenor azert nagyon szepen nezett ki, tettek bele melot rendesen. |
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
erő gyürüi 3 milyen szép kis spartacus reunion volt.nyilván ha néztem volna trailert v megnézem castot nem lepődtem volna meg de igy kellemes kis plusz volt
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=-xSdqqLk4R4ha már japán és zene előkerült 😀
több mint 2 éve
nah miután befejeztem a második résztkiváncsi vagyok hogy Theo | Arondir és Bronwyn fia e, sztem 1x se láttuk a fülét és számomra gyanúsan volt úgy húzva a haja végig |
a kard | vagy Sauroné vagy Morgothé sztem, tekintve a fókuszt a sorozatban előbbi a tioppem |
Galadriel és Elrond esetében engem nem zavar hogy alapvetően más karakterek mint amjd a LOTR-ban, mert van honnan hova eljutni, és lehet látni hogyan tudnak eljutni arra a pontra hogy maszívan megváltozzanak
Galadriel esetében az egyetlen dolog ami miatt aggódok hogy | nehogy egy Aragorn-Arwen szálat csionáljanak Halbranddal |
a törpök és az elfek sztem faszák, az emberek - elfek viszonya jól van ábrázolva
a hobbitok feleslegesek, de legyen
több mint 2 éve
Amúgy nem lehet h azért van ez az eltérés, mert a sorozatban nem használhatták fel Tolkien bizonyos könyveit és ezért döntöttek így a producerek Galadriel kapcsán?nekem is ez lenne a tippem mer a függelékekbe kb lófasz sincs ami támpont lenne
Beki