NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
mint producer és mint rendező is rész veszNem a filmre gondolok, van abból sorozat is, abban ez a tag nincs benne.Hétköznapi vámpírokat követi valaki? Bár hülye kérdés, biztos van olyan - a maga módján elég beteg, és én remekül is szórakozok rajta. Aki még nem nézett belőle, annak határozottan ajánlom, HBO-n fent van.waititi cuccai közül a vámpíros és a kalózos maradt ki eddig
shagi0206
mondjuk sztem sose fogok odáig eljutni
Negritis, a vajda
shagi0206
valamint van vmennyi írói creditje is
sőt most nézem hogy 3 részben mint színész is szerepel
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
shagi0206
10 944
Nem a filmre gondolok, van abból sorozat is, abban ez a tag nincs benne.Hétköznapi vámpírokat követi valaki? Bár hülye kérdés, biztos van olyan - a maga módján elég beteg, és én remekül is szórakozok rajta. Aki még nem nézett belőle, annak határozottan ajánlom, HBO-n fent van.waititi cuccai közül a vámpíros és a kalózos maradt ki eddig
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Hétköznapi vámpírokat követi valaki? Bár hülye kérdés, biztos van olyan - a maga módján elég beteg, és én remekül is szórakozok rajta. Aki még nem nézett belőle, annak határozottan ajánlom, HBO-n fent van.waititi cuccai közül a vámpíros és a kalózos maradt ki eddig
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 944
Hétköznapi vámpírokat követi valaki? Bár hülye kérdés, biztos van olyan - a maga módján elég beteg, és én remekül is szórakozok rajta. Aki még nem nézett belőle, annak határozottan ajánlom, HBO-n fent van.
több mint 2 éve
alapvetően mikor még tor böngésző és proxy volt 10-12 éve már akkor minimális odafigyeléssel lehetett ezt tudniamugy viccet teve elkepeszto, hogy a sima vpnt eszreveszi mar bki (google keresesnel is feljott, hogy nem-e robot vagyok a nagy terheles miatt) ezert speckos servert kell hasznalni ...siemkaZa dobrze go znam, nie trzeba się przedstawiać, dziękuję 😉Witamy w HBO Max, warr-b!na csak sikerult nehezen osszehoznom a vpnt az hbo maxszal szoval szepen letoltom majd a dolgokat amik erdekelnek es offline nezegetem oket. nem volt egyszeru mutatvany, vegul egy lengyel accountom lett ... (az alap vpn serverrel nem ment igy maradt ugy nevezett obfuscated server lett, ami nincs magyar)Baw się dobrze! 😄
de sajnalom h Maltan nincs, mert amugy eleg jo content van igy elso ranezesre a maxon szoval ha vege is lesz a HoDnak akkor is maradok csak ezek a lengyel nyelvu emailek lesznek jok 😊
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Negritis, a vajda
csebi
annyi történt hogy a VPN-eket kurva sokan használják így több a flagelt ip
több mint 2 éve
amugy viccet teve elkepeszto, hogy a sima vpnt eszreveszi mar bki (google keresesnel is feljott, hogy nem-e robot vagyok a nagy terheles miatt) ezert speckos servert kell hasznalni ...siemkaZa dobrze go znam, nie trzeba się przedstawiać, dziękuję 😉Witamy w HBO Max, warr-b!na csak sikerult nehezen osszehoznom a vpnt az hbo maxszal szoval szepen letoltom majd a dolgokat amik erdekelnek es offline nezegetem oket. nem volt egyszeru mutatvany, vegul egy lengyel accountom lett ... (az alap vpn serverrel nem ment igy maradt ugy nevezett obfuscated server lett, ami nincs magyar)Baw się dobrze! 😄
de sajnalom h Maltan nincs, mert amugy eleg jo content van igy elso ranezesre a maxon szoval ha vege is lesz a HoDnak akkor is maradok csak ezek a lengyel nyelvu emailek lesznek jok 😊
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
siemkaZa dobrze go znam, nie trzeba się przedstawiać, dziękuję 😉Witamy w HBO Max, warr-b!na csak sikerult nehezen osszehoznom a vpnt az hbo maxszal szoval szepen letoltom majd a dolgokat amik erdekelnek es offline nezegetem oket. nem volt egyszeru mutatvany, vegul egy lengyel accountom lett ... (az alap vpn serverrel nem ment igy maradt ugy nevezett obfuscated server lett, ami nincs magyar)Baw się dobrze! 😄
csebi
warr_b
csebi
warr_b
több mint 2 éve
Netflixen belepillantottam ebbe a Cyberpunk nevu uj animebe. Nem kellett volna, teljesen visszahozta a jatek feelingjet, ujra be kell szereznem. 😀
több mint 2 éve
Za dobrze go znam, nie trzeba się przedstawiać, dziękuję 😉Witamy w HBO Max, warr-b!na csak sikerult nehezen osszehoznom a vpnt az hbo maxszal szoval szepen letoltom majd a dolgokat amik erdekelnek es offline nezegetem oket. nem volt egyszeru mutatvany, vegul egy lengyel accountom lett ... (az alap vpn serverrel nem ment igy maradt ugy nevezett obfuscated server lett, ami nincs magyar)Baw się dobrze! 😄
csebi
warr_b
csebi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Witamy w HBO Max, warr-b!na csak sikerult nehezen osszehoznom a vpnt az hbo maxszal szoval szepen letoltom majd a dolgokat amik erdekelnek es offline nezegetem oket. nem volt egyszeru mutatvany, vegul egy lengyel accountom lett ... (az alap vpn serverrel nem ment igy maradt ugy nevezett obfuscated server lett, ami nincs magyar)Baw się dobrze! 😄
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
na csak sikerult nehezen osszehoznom a vpnt az hbo maxszal szoval szepen letoltom majd a dolgokat amik erdekelnek es offline nezegetem oket. nem volt egyszeru mutatvany, vegul egy lengyel accountom lett ... (az alap vpn serverrel nem ment igy maradt ugy nevezett obfuscated server lett, ami nincs magyar)Baw się dobrze! 😄
csebi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
na csak sikerult nehezen osszehoznom a vpnt az hbo maxszal szoval szepen letoltom majd a dolgokat amik erdekelnek es offline nezegetem oket. nem volt egyszeru mutatvany, vegul egy lengyel accountom lett ... (az alap vpn serverrel nem ment igy maradt ugy nevezett obfuscated server lett, ami nincs magyar)van egy csomó minőségi doksi ha arra keresel kontentet hogy gyűlöld a világot 😀
csebi
több mint 2 éve
na csak sikerult nehezen osszehoznom a vpnt az hbo maxszal szoval szepen letoltom majd a dolgokat amik erdekelnek es offline nezegetem oket. nem volt egyszeru mutatvany, vegul egy lengyel accountom lett ... (az alap vpn serverrel nem ment igy maradt ugy nevezett obfuscated server lett, ami nincs magyar)de sajnalom h Maltan nincs, mert amugy eleg jo content van igy elso ranezesre a maxon szoval ha vege is lesz a HoDnak akkor is maradok csak ezek a lengyel nyelvu emailek lesznek jok 😊
több mint 2 éve
Aki teheti, nézze meg a Mike (Tyson) sorozatot. Még annál is jobb, mint várod.Annál csak jobb lehet mer a trailer nem adta
ulpianus
több mint 2 éve
Aki teheti, nézze meg a Mike (Tyson) sorozatot. Még annál is jobb, mint várod.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Na meg az sem kellene elfelejteni, hogy a sorozat nagymértékben kitágítja a Gyűrűk urában megismert világot, érdekesebbé és árnyaltabbá teszi, még ha olyan módon is, amitől egy igazi fan zsebében kinyílik a bicska 😊Így van.
Én nem vagyok fan, szóval eddig jobban élvezem, mint a sárkányost, ahol ugye pont az ellenkezőjét teszik, a grandiózus történetet leszűkítik egy családi cicaharccá.
ender1112
Elhiszem, hogy meg lehetne jobban is csinálni, de szerintem már ennek is örülni kell, hogy ennyi pénzt beleölt az Amazon igencsak utált feje.
A GYU mint fantasy volt mondhatni az alap, a lore hatalmas, lehet belőle szemezgetni.
A fanok többsége meg folyamatosan túloz és úgy csinál mintha ezek a dolgok befolyásolnák vagy jelentenék az életüket.
Kb. mint amikor a kedvenc csapatod elbukja a PO-t vagy az SB-t.
Lehet miatta mérgesnek lenni meg bosszankodni és vitázni, de az ami manapság megy a világban eléggé nevetséges.
több mint 2 éve
Na meg az sem kellene elfelejteni, hogy a sorozat nagymértékben kitágítja a Gyűrűk urában megismert világot, érdekesebbé és árnyaltabbá teszi, még ha olyan módon is, amitől egy igazi fan zsebében kinyílik a bicska 😊Én nem vagyok fan, szóval eddig jobban élvezem, mint a sárkányost, ahol ugye pont az ellenkezőjét teszik, a grandiózus történetet leszűkítik egy családi cicaharccá.
Szerkesztette: ender1112
több mint 2 éve
azért hoztam a fellowship-t mert gyűrűk uráról beszélünkNem tudom miert takarozol a fellowshippel (a takarozom talan nem jo szo, legyen peldalozol). 21 eve jott ki a Fellowship, mozifilmkent, nem sorozatnak, meg internet se igen volt, teljesen mas vilag, az akkori entertainment sokkal ingerszegenyebb volt stb. Persze ettol meg lehet a te szemelyes velemenyed, hogy jobb annal, de a parhuzamot nem igen ertem.Jo kritika. A fanok mar a megjelenes elott karhoztattak a sorozatot amiert sejtheto volt, hogy woke lesz, de mostanra kiderult, hogy azon tullepve is sz@r es ertekelhetetlen, mert a tortenet es emiatt a karakterek rem gyengek:pedig eddig a sorozat jobb mint a fellowship ...
www.forbes.com/sites/erikkain/2022/09/18/the-rings-of-power-has-inexplicably-terrible-writing
undisputedly
Negritis, a vajda
Szerintem meg akkor a RoP-nel ezerszer jobb a 2009-es NFC Wild card Packers-Cards. Sokkal esemenydusabb volt. 😀
Amit linkeltem, relativ objektivebb kritika, nekem is hasonlo problemaim vannak a sztorival. Gyenge.
undisputedly
és ugyanúgy az első etapnál tartunk, ha 5 évados lesz a sorozat akkor kb 1.5 évadot tennék a fellowshiphez
és ugye a trilógiát istenítik, miközben tele van problémával (szeretem nézni de haragszok rá sok szempontból)
túl sok egyéb grand fantasy sorozatot nem néztem szóval máshoz nehezen tudom hasonlítani
Galadriel & Númenor
| Galadriel karaktere egy akarnok spoiled bitch, visszaél a hatalmával és azt hiszi mindenkinél mindent jobban tud, idegesítő
a bosszú miatt bármire képes, és ugyanúgy rasszista mint mindenki nép eddig (szőrőstalpúak talán nem, ők xenofóbok) viszont itt van a lehetőség megírni és bemutatni hogy egy ilyen valaki hogy jut el oda hogy nemet mond az egy gyűrű és a hatalom csábítására
Míriel pálfordulása sztem nem meglepő és az építve volt
a nép esetében pedig a hangadók könnyen lehet hogy épp lapítanak, és amikor az elfbarátok eltűnnek akkor lehet mókázni
Pharazon viselkedése mindenképp gyanús
|
Adar
|
Arondirt nem csak azért engedik el hogy kimeneküljön, hanem azért is mert így tudnak üzenni a Morgoth támogató falusiaknak és könnyebben meg tudják hódítani
az üzenet ugye az hogy hódolj be vagy pusztulj, nyílván a behódolás másodikra nem hangzik olyan szarul
|
több mint 2 éve
Nem tudom miert takarozol a fellowshippel (a takarozom talan nem jo szo, legyen peldalozol). 21 eve jott ki a Fellowship, mozifilmkent, nem sorozatnak, meg internet se igen volt, teljesen mas vilag, az akkori entertainment sokkal ingerszegenyebb volt stb. Persze ettol meg lehet a te szemelyes velemenyed, hogy jobb annal, de a parhuzamot nem igen ertem.Jo kritika. A fanok mar a megjelenes elott karhoztattak a sorozatot amiert sejtheto volt, hogy woke lesz, de mostanra kiderult, hogy azon tullepve is sz@r es ertekelhetetlen, mert a tortenet es emiatt a karakterek rem gyengek:pedig eddig a sorozat jobb mint a fellowship ...
www.forbes.com/sites/erikkain/2022/09/18/the-rings-of-power-has-inexplicably-terrible-writing
undisputedly
Negritis, a vajda
Szerintem meg akkor a RoP-nel ezerszer jobb a 2009-es NFC Wild card Packers-Cards. Sokkal esemenydusabb volt. 😀
Amit linkeltem, relativ objektivebb kritika, nekem is hasonlo problemaim vannak a sztorival. Gyenge.
több mint 2 éve
Jo kritika. A fanok mar a megjelenes elott karhoztattak a sorozatot amiert sejtheto volt, hogy woke lesz, de mostanra kiderult, hogy azon tullepve is sz@r es ertekelhetetlen, mert a tortenet es emiatt a karakterek rem gyengek:pedig eddig a sorozat jobb mint a fellowship ...
undisputedly
több mint 2 éve
Jo kritika. A fanok mar a megjelenes elott karhoztattak a sorozatot amiert sejtheto volt, hogy woke lesz, de mostanra kiderult, hogy azon tullepve is sz@r es ertekelhetetlen, mert a tortenet es emiatt a karakterek rem gyengek:www.forbes.com/sites/erikkain/2022/09/18/the-rings-of-power-has-inexplicably-terrible-writing
több mint 2 éve
HBO MaxKicsit megtörve a Lord of the Rings, House of dragons párostNetflix?
A Rick és Morthy 6*3 olyan szinten lett szenzációsan beteg, hogy valami elképesztő
zacknorb
r.baggio
több mint 2 éve
Kicsit megtörve a Lord of the Rings, House of dragons párostNetflix?
A Rick és Morthy 6*3 olyan szinten lett szenzációsan beteg, hogy valami elképesztő
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kicsit megtörve a Lord of the Rings, House of dragons párostaz egész évad fantasztikus eddig, úgy tűnik új erőre kaptak a készítők az elmúlt 1-2 évad biztonsági játéka után
zacknorb