Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Látod Stez,Igy is 60 millio dollarba faj egy epizod! Az egesz tv sorozatra elkoltottek 1 milliard dollart! Izlelgessuk. 400 milliard forint atszamitva. Ne mondd mar, hogy ebbe nem fert volna bele 2-3 jo szinesz. Persze ebben benne vannak a jogok is, de meg akkor is eleg meredek osszeg. A sorozattortenelem legnagyobb koltsegvetese, es a szineszi jatek olyan gyenge, mintha amatorok jatszanak.Egyetértek, én nem értem ilyen költségvetésű sorozatot miért no name, B-C osztályú színészekkel kell forgatni. Magas ez nekik ha tetszik ha nem.Hogy drágább legyen és ezáltal sokkal nagyobb bukás?
KeyG
Hanni
Nekem a legnagyobb problemam (lore-on kivul, az most nem szamit) a tempo es mertekek hianya. Ugye itt az egesz masodik kort, tobb ezer evet fogtak meg es gyurtak szelektiven egybe. Hatalmas cselekmeny mennyiseget kellett osszhangba hozni, ha mar igy dontottek, ugyanis elmondasuk szerint nem akartak, hogy a nezok kierezzek a Kozepfolde vilagat jellemzo egyik sajatossagot, miszerint az elf karakterek ezer evekig elnek, es a tobbi szereplo (torpek, emberek, "hobbitok") meg hullik ki melloluk. Ezt a fajta halandosagot nem akartak kozvetiteni. Ehhez kepest egy komediaba illo jelenet volt a 2. reszben, amikor Elrond szemere veti Durin, hogy "nem voltal ott az eskuvon, 20 eve nem lattalak". Mire elrond kb. annyit mond, "ez csak 20 ev haver" 😀
Na, de ugye az egy dolog, hogy latszolag ezt az ido-vonal torzitast nem sikerul megugraniuk, de maga a vilag is erthetetlen mertekekkel szolgal. A sztori szerint Guyladriel evszazadokig uzte, kereste Szauront. Elment az ismert vilaguk szelere. Majd "fellazad" ellene a csapata es masnap mar otthon is vannak 😀 Elotte percekig neztuk a nagy utazasukrol szolo cinematic kepsorokat, de egy pillanat alatt haza teleportaltak 😀 Vagy amikor Elrond es Celebrimor egyszer eldontik, hogy beszelniuk kellene a torpokkel, majd a kovetkezo kepkockan bekesen setalnak a khazad-dum bejaratanal. Semmi lovaglas, utazas, semmi utalas. Mintha a szomszedban laknanak.
Teljesen hianyos a vilagepitesuk, a meretek es mertekek nincsenek rogzitve, ez nagyon zavaro.
undisputedly
ha szar a mese, akkor a kutyát nem érdekli ki néger, ki meleg. 😉
több mint 2 éve
Fattyu
1 919
Normális, nézhető ókorban játszódó sorozatot, filmet tudtok ajánlani?Romulus.
Róma, Barbárok kaliber körül.
Spartacus is megvolt, az mondjuk az első évad után szar volt 😄
Filmből meg akárhányba futottunk bele, mind nevetséges gagyi volt (Nagy Sándor, Trója, Beowulf, Titánok harca, Egyiptom istenei, stb stb).
warr_b
Brittania. /misztikummal van fűszerezve./
+ 1: elvileg összel jön a Barbarians II. 🙂
Szerkesztette: Fattyu
több mint 2 éve
worlds end-t még nem láttam a másik kettőt adomcornetto!!Kíváncsiságból, Neked melyik a 3 kedvenc trilógiád?ha kedvenc:
KeyG
akkor evil dead, toy story, jersey
ha all time top3 akkor
back to the future, keresztapa, dollár
Negritis, a vajda
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
cornetto!!Kíváncsiságból, Neked melyik a 3 kedvenc trilógiád?ha kedvenc:
KeyG
ha all time top3 akkor
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
a jersey az a clerks, mallrats, chasing amyAz Evil Dead-nak adok majd egy esélyt ( szeretem a horrorokat) , a Jersey-ről életemben nem hallottam.Kíváncsiságból, Neked melyik a 3 kedvenc trilógiád?ha kedvenc:
KeyG
ha all time top3 akkor
Negritis, a vajda
A Toy Storys dolgok nekem nem jönnek át a Vissza a jövőben az valóban jó, a Keresztapán bealudtam a második filmen ( Biztos voltam benne, hogy mondod ) A Dollárról meg nem is hallottam még, Anyám sem született még meg a legutolsónál se. 😀
KeyG
a dollár meg a 3 western
több mint 2 éve
KeyG
9 511
Az Evil Dead-nak adok majd egy esélyt ( szeretem a horrorokat) , a Jersey-ről életemben nem hallottam.Kíváncsiságból, Neked melyik a 3 kedvenc trilógiád?ha kedvenc:
KeyG
ha all time top3 akkor
Negritis, a vajda
A Toy Storys dolgok nekem nem jönnek át a Vissza a jövőben az valóban jó, a Keresztapán bealudtam a második filmen ( Biztos voltam benne, hogy mondod ) A Dollárról meg nem is hallottam még, Anyám sem született még meg a legutolsónál se. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Kíváncsiságból, Neked melyik a 3 kedvenc trilógiád?ha kedvenc:
KeyG
ha all time top3 akkor
több mint 2 éve
KeyG
9 511
Kíváncsiságból, Neked melyik a 3 kedvenc trilógiád?az első rész nagyon gyenge abból, de itt a könyv is problémásSzerintem hozza a filmek színvonalát az eddigi két rész. Gyönyörű képek, látványorgia és halál unalmas cselekmény.Hát szerintem a filmtrilógia az Top 3 all time, így elsőre csak a Nolan féle TDK van előtte nálam, ha több ilyen film készülne mint bármelyik Gyűrűk Ura, azzal csak nyernénk.
Jughead
De kinek mi. 😊
KeyG
a 3. meg televan full cringe jelenettel amit a könyv helyett maxon túltoltak
ugyanannyira túlértékelt mint a TDK és az SW 4-6 trilógia
jó filmek, de meh
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
az első rész nagyon gyenge abból, de itt a könyv is problémásSzerintem hozza a filmek színvonalát az eddigi két rész. Gyönyörű képek, látványorgia és halál unalmas cselekmény.Hát szerintem a filmtrilógia az Top 3 all time, így elsőre csak a Nolan féle TDK van előtte nálam, ha több ilyen film készülne mint bármelyik Gyűrűk Ura, azzal csak nyernénk.
Jughead
De kinek mi. 😊
KeyG
a 3. meg televan full cringe jelenettel amit a könyv helyett maxon túltoltak
ugyanannyira túlértékelt mint a TDK és az SW 4-6 trilógia
jó filmek, de meh
több mint 2 éve
KeyG
9 511
Szerintem hozza a filmek színvonalát az eddigi két rész. Gyönyörű képek, látványorgia és halál unalmas cselekmény.Hát szerintem a filmtrilógia az Top 3 all time, így elsőre csak a Nolan féle TDK van előtte nálam, ha több ilyen film készülne mint bármelyik Gyűrűk Ura, azzal csak nyernénk.
Jughead
De kinek mi. 😊
több mint 2 éve
Jughead
5 213
Szerintem hozza a filmek színvonalát az eddigi két rész. Gyönyörű képek, látványorgia és halál unalmas cselekmény.
több mint 2 éve
Igy is 60 millio dollarba faj egy epizod! Az egesz tv sorozatra elkoltottek 1 milliard dollart! Izlelgessuk. 400 milliard forint atszamitva. Ne mondd mar, hogy ebbe nem fert volna bele 2-3 jo szinesz. Persze ebben benne vannak a jogok is, de meg akkor is eleg meredek osszeg. A sorozattortenelem legnagyobb koltsegvetese, es a szineszi jatek olyan gyenge, mintha amatorok jatszanak.Egyetértek, én nem értem ilyen költségvetésű sorozatot miért no name, B-C osztályú színészekkel kell forgatni. Magas ez nekik ha tetszik ha nem.Hogy drágább legyen és ezáltal sokkal nagyobb bukás?
KeyG
Hanni
Nekem a legnagyobb problemam (lore-on kivul, az most nem szamit) a tempo es mertekek hianya. Ugye itt az egesz masodik kort, tobb ezer evet fogtak meg es gyurtak szelektiven egybe. Hatalmas cselekmeny mennyiseget kellett osszhangba hozni, ha mar igy dontottek, ugyanis elmondasuk szerint nem akartak, hogy a nezok kierezzek a Kozepfolde vilagat jellemzo egyik sajatossagot, miszerint az elf karakterek ezer evekig elnek, es a tobbi szereplo (torpek, emberek, "hobbitok") meg hullik ki melloluk. Ezt a fajta halandosagot nem akartak kozvetiteni. Ehhez kepest egy komediaba illo jelenet volt a 2. reszben, amikor Elrond szemere veti Durin, hogy "nem voltal ott az eskuvon, 20 eve nem lattalak". Mire elrond kb. annyit mond, "ez csak 20 ev haver" 😀
Na, de ugye az egy dolog, hogy latszolag ezt az ido-vonal torzitast nem sikerul megugraniuk, de maga a vilag is erthetetlen mertekekkel szolgal. A sztori szerint Guyladriel evszazadokig uzte, kereste Szauront. Elment az ismert vilaguk szelere. Majd "fellazad" ellene a csapata es masnap mar otthon is vannak 😀 Elotte percekig neztuk a nagy utazasukrol szolo cinematic kepsorokat, de egy pillanat alatt haza teleportaltak 😀 Vagy amikor Elrond es Celebrimor egyszer eldontik, hogy beszelniuk kellene a torpokkel, majd a kovetkezo kepkockan bekesen setalnak a khazad-dum bejaratanal. Semmi lovaglas, utazas, semmi utalas. Mintha a szomszedban laknanak.
Teljesen hianyos a vilagepitesuk, a meretek es mertekek nincsenek rogzitve, ez nagyon zavaro.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
KeyG
9 511
Ha így áll valaki hozzá egy The Lord of the Rings széria elkészítéséhez, az el se kezdje.Egyetértek, én nem értem ilyen költségvetésű sorozatot miért no name, B-C osztályú színészekkel kell forgatni. Magas ez nekik ha tetszik ha nem.Hogy drágább legyen és ezáltal sokkal nagyobb bukás?
KeyG
Hanni
több mint 2 éve
Egyetértek, én nem értem ilyen költségvetésű sorozatot miért no name, B-C osztályú színészekkel kell forgatni. Magas ez nekik ha tetszik ha nem.Hogy drágább legyen és ezáltal sokkal nagyobb bukás?
KeyG
több mint 2 éve
Én ezt nagyon tudnám adni, Henry Cavill mint Aegon the Conquerer.warhammer 40k film kell vele
KeyG
több mint 2 éve
mondjuk a metacritic teljesen használhatatlan mint mérőszám ilyen témában
több mint 2 éve
Par hettel/honappal a sorozat indulasa elott, az EW lett "kivalasztva", mint early access media. Le is hoztak elsokent gyonyorunek velt kepeket es interjukat a szineszekkel, amiben amugy rendesen tamadtak a fanbase-t, mindamellett rajongtak a sorozatert.Power of Rings gyengebb lett, mint vartam. Ugy ultem le, hogy a lore-tol valo elteres miatti eloiteleteimet felreteszem, de:Egyetértek, én nem értem ilyen költségvetésű sorozatot miért no name, B-C osztályú színészekkel kell forgatni. Magas ez nekik ha tetszik ha nem.
tortenet: 4/10
szineszi jatek: 4/10
vizualis megvalositas: 5-6/10 (nehany jelenet nagyon jo, 8-9/10 szintu, nehany egyszeruen szornyen gagyi CGI/kosztum, 1-2/10).
Mindenkit megvett amugy az amazon, rottentomaton 84%-on all a "kritikusok" altal, "39" a nezok altal. A net tele van fizetett fluff piece cikkekkel, veluk szemben pedig a nezoi review -nem kizarolag fanoktol- teljesen mas kepet fest.
A Guyladrielt jatszo szineszno tette a leggyenebb szineszi teljesitmenytaz asztalra, ez mondjuk fajhat a "showrunnereknek".
Es ezt epizodonkent 60 millio dollarbol.
youtu.be/hnEXip1KsLk
undisputedly
KeyG
Na, ugyanez a magazin, sajat kutfobol mar olyan kritikat irt a hivatalos megjelenes utan, hogy "ez egy katasztrofa" 😀
ew.com/tv/tv-reviews/lord-of-the-rings-rings-of-power-amazon/
több mint 2 éve
KeyG
9 511
Én ezt nagyon tudnám adni, Henry Cavill mint Aegon the Conquerer. Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
KeyG
9 511
Power of Rings gyengebb lett, mint vartam. Ugy ultem le, hogy a lore-tol valo elteres miatti eloiteleteimet felreteszem, de:Egyetértek, én nem értem ilyen költségvetésű sorozatot miért no name, B-C osztályú színészekkel kell forgatni. Magas ez nekik ha tetszik ha nem.
tortenet: 4/10
vizualis megvalositas: 5-6/10 (nehany jelenet nagyon jo, 8-9/10 szintu, nehany egyszeruen szornyen gagyi CGI/kosztum, 1-2/10).
Mindenkit megvett amugy az amazon, rottentomaton 84%-on all a "kritikusok" altal, "39" a nezok altal. A net tele van fizetett fluff piece cikkekkel, veluk szemben pedig a nezoi review -nem kizarolag fanoktol- teljesen mas kepet fest.
A Guyladrielt jatszo szineszno tette a leggyenebb szineszi teljesitmenytaz asztalra, ez mondjuk fajhat a "showrunnereknek".
youtu.be/hnEXip1KsLk
undisputedly
több mint 2 éve
Power of Rings gyengebb lett, mint vartam. Ugy ultem le, hogy a lore-tol valo elteres miatti eloiteleteimet felreteszem, de:tortenet: 4/10
youtu.be/hnEXip1KsLk
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Worst Week, valami random sitcom kb 2012-ből 😀Nem, itt a helyes megoldás a West Wing 😃WW az nem Wonder Woman? 😊Bakker, szedd már össze magad 😂WW4? Eskü jó a S3 után. Ott valahol kurvára elvesztettem a fonalat.Rövidítgessünk, faszom! Elvesztem a fonalat 😊
Nemzetes és Méltóságos petey
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ezek tök egyértelmű, közkeletű rövidítések.
WW = world war 🤣
| Westworld |
warr_b
ender1112
steelwolf
több mint 2 éve
Nem, itt a helyes megoldás a West Wing 😃WW az nem Wonder Woman? 😊Bakker, szedd már össze magad 😂WW4? Eskü jó a S3 után. Ott valahol kurvára elvesztettem a fonalat.Rövidítgessünk, faszom! Elvesztem a fonalat 😊
WW = world war 🤣
| Westworld |
warr_b
ender1112
több mint 2 éve
WW az nem Wonder Woman? 😊Bakker, szedd már össze magad 😂WW4? Eskü jó a S3 után. Ott valahol kurvára elvesztettem a fonalat.Rövidítgessünk, faszom! Elvesztem a fonalat 😊
WW = world war 🤣
| Westworld |
warr_b
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
WW4? Eskü jó a S3 után. Ott valahol kurvára elvesztettem a fonalat.Jaja, a WW S04 meglepően jó volt a három után, de a vége hagyott bennem kérdéseket, ezt azt hiszem itt korábban kifejtettem spoileresben.
Elméletileg terveznek 5. évadot, ami a végleges-végleges lenne, kérdés, hogy berendeli-e a HBO...
több mint 2 éve
XDDDDDDDA Westworld-öt még kiagyaltam, az S3 nincs meg.Bakker, szedd már össze magad 😂WW4? Eskü jó a S3 után. Ott valahol kurvára elvesztettem a fonalat.Rövidítgessünk, faszom! Elvesztem a fonalat 😊
WW = world war 🤣
| Westworld |
warr_b
De az egész rövidítgetés (bennfentes fölényeskedés) idegesít!
akkor a WWS01E09-öt mindenképp ajánlom 😀