Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Egyetértek, én nem értem ilyen költségvetésű sorozatot miért no name, B-C osztályú színészekkel kell forgatni. Magas ez nekik ha tetszik ha nem.
KeyG
Hogy drágább legyen és ezáltal sokkal nagyobb bukás?
Hanni
Igy is 60 millio dollarba faj egy epizod! Az egesz tv sorozatra elkoltottek 1 milliard dollart! Izlelgessuk. 400 milliard forint atszamitva. Ne mondd mar, hogy ebbe nem fert volna bele 2-3 jo szinesz. Persze ebben benne vannak a jogok is, de meg akkor is eleg meredek osszeg. A sorozattortenelem legnagyobb koltsegvetese, es a szineszi jatek olyan gyenge, mintha amatorok jatszanak.

Nekem a legnagyobb problemam (lore-on kivul, az most nem szamit) a tempo es mertekek hianya. Ugye itt az egesz masodik kort, tobb ezer evet fogtak meg es gyurtak szelektiven egybe. Hatalmas cselekmeny mennyiseget kellett osszhangba hozni, ha mar igy dontottek, ugyanis elmondasuk szerint nem akartak, hogy a nezok kierezzek a Kozepfolde vilagat jellemzo egyik sajatossagot, miszerint az elf karakterek ezer evekig elnek, es a tobbi szereplo (torpek, emberek, "hobbitok") meg hullik ki melloluk. Ezt a fajta halandosagot nem akartak kozvetiteni. Ehhez kepest egy komediaba illo jelenet volt a 2. reszben, amikor Elrond szemere veti Durin, hogy "nem voltal ott az eskuvon, 20 eve nem lattalak". Mire elrond kb. annyit mond, "ez csak 20 ev haver" 😀

Na, de ugye az egy dolog, hogy latszolag ezt az ido-vonal torzitast nem sikerul megugraniuk, de maga a vilag is erthetetlen mertekekkel szolgal. A sztori szerint Guyladriel evszazadokig uzte, kereste Szauront. Elment az ismert vilaguk szelere. Majd "fellazad" ellene a csapata es masnap mar otthon is vannak 😀 Elotte percekig neztuk a nagy utazasukrol szolo cinematic kepsorokat, de egy pillanat alatt haza teleportaltak 😀 Vagy amikor Elrond es Celebrimor egyszer eldontik, hogy beszelniuk kellene a torpokkel, majd a kovetkezo kepkockan bekesen setalnak a khazad-dum bejaratanal. Semmi lovaglas, utazas, semmi utalas. Mintha a szomszedban laknanak.

Teljesen hianyos a vilagepitesuk, a meretek es mertekek nincsenek rogzitve, ez nagyon zavaro.
undisputedly
Látod Stez,
ha szar a mese, akkor a kutyát nem érdekli ki néger, ki meleg. 😉

több mint 2 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 919
Normális, nézhető ókorban játszódó sorozatot, filmet tudtok ajánlani?

Róma, Barbárok kaliber körül.
Spartacus is megvolt, az mondjuk az első évad után szar volt 😄

Filmből meg akárhányba futottunk bele, mind nevetséges gagyi volt (Nagy Sándor, Trója, Beowulf, Titánok harca, Egyiptom istenei, stb stb).
warr_b
Romulus.

Brittania. /misztikummal van fűszerezve./

+ 1: elvileg összel jön a Barbarians II. 🙂

Szerkesztette: Fattyu

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
Kíváncsiságból, Neked melyik a 3 kedvenc trilógiád?
KeyG
ha kedvenc:
akkor evil dead, toy story, jersey

ha all time top3 akkor
back to the future, keresztapa, dollár
Negritis, a vajda
cornetto!!
Löfli
worlds end-t még nem láttam a másik kettőt adom

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
KeyG
ha kedvenc:

ha all time top3 akkor
Negritis, a vajda
cornetto!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 2 éve
KeyG
ha kedvenc:

ha all time top3 akkor
Negritis, a vajda
Az Evil Dead-nak adok majd egy esélyt ( szeretem a horrorokat) , a Jersey-ről életemben nem hallottam.
A Toy Storys dolgok nekem nem jönnek át a Vissza a jövőben az valóban jó, a Keresztapán bealudtam a második filmen ( Biztos voltam benne, hogy mondod ) A Dollárról meg nem is hallottam még, Anyám sem született még meg a legutolsónál se. 😀
KeyG
a jersey az a clerks, mallrats, chasing amy
a dollár meg a 3 western

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 511
KeyG
ha kedvenc:

ha all time top3 akkor
Negritis, a vajda
Az Evil Dead-nak adok majd egy esélyt ( szeretem a horrorokat) , a Jersey-ről életemben nem hallottam.
A Toy Storys dolgok nekem nem jönnek át a Vissza a jövőben az valóban jó, a Keresztapán bealudtam a második filmen ( Biztos voltam benne, hogy mondod ) A Dollárról meg nem is hallottam még, Anyám sem született még meg a legutolsónál se. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
KeyG
ha kedvenc:

ha all time top3 akkor

több mint 2 éve
Szerintem hozza a filmek színvonalát az eddigi két rész. Gyönyörű képek, látványorgia és halál unalmas cselekmény.
Jughead
Hát szerintem a filmtrilógia az Top 3 all time, így elsőre csak a Nolan féle TDK van előtte nálam, ha több ilyen film készülne mint bármelyik Gyűrűk Ura, azzal csak nyernénk.
De kinek mi. 😊
KeyG
az első rész nagyon gyenge abból, de itt a könyv is problémás
a 3. meg televan full cringe jelenettel amit a könyv helyett maxon túltoltak

ugyanannyira túlértékelt mint a TDK és az SW 4-6 trilógia

jó filmek, de meh
Negritis, a vajda

több mint 2 éve
Szerintem hozza a filmek színvonalát az eddigi két rész. Gyönyörű képek, látványorgia és halál unalmas cselekmény.
Jughead
Hát szerintem a filmtrilógia az Top 3 all time, így elsőre csak a Nolan féle TDK van előtte nálam, ha több ilyen film készülne mint bármelyik Gyűrűk Ura, azzal csak nyernénk.
De kinek mi. 😊
KeyG
az első rész nagyon gyenge abból, de itt a könyv is problémás
a 3. meg televan full cringe jelenettel amit a könyv helyett maxon túltoltak

ugyanannyira túlértékelt mint a TDK és az SW 4-6 trilógia

jó filmek, de meh

több mint 2 éve
Jughead
De kinek mi. 😊

több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 213
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Egyetértek, én nem értem ilyen költségvetésű sorozatot miért no name, B-C osztályú színészekkel kell forgatni. Magas ez nekik ha tetszik ha nem.
KeyG
Hanni
Igy is 60 millio dollarba faj egy epizod! Az egesz tv sorozatra elkoltottek 1 milliard dollart! Izlelgessuk. 400 milliard forint atszamitva. Ne mondd mar, hogy ebbe nem fert volna bele 2-3 jo szinesz. Persze ebben benne vannak a jogok is, de meg akkor is eleg meredek osszeg. A sorozattortenelem legnagyobb koltsegvetese, es a szineszi jatek olyan gyenge, mintha amatorok jatszanak.

Nekem a legnagyobb problemam (lore-on kivul, az most nem szamit) a tempo es mertekek hianya. Ugye itt az egesz masodik kort, tobb ezer evet fogtak meg es gyurtak szelektiven egybe. Hatalmas cselekmeny mennyiseget kellett osszhangba hozni, ha mar igy dontottek, ugyanis elmondasuk szerint nem akartak, hogy a nezok kierezzek a Kozepfolde vilagat jellemzo egyik sajatossagot, miszerint az elf karakterek ezer evekig elnek, es a tobbi szereplo (torpek, emberek, "hobbitok") meg hullik ki melloluk. Ezt a fajta halandosagot nem akartak kozvetiteni. Ehhez kepest egy komediaba illo jelenet volt a 2. reszben, amikor Elrond szemere veti Durin, hogy "nem voltal ott az eskuvon, 20 eve nem lattalak". Mire elrond kb. annyit mond, "ez csak 20 ev haver" 😀

Na, de ugye az egy dolog, hogy latszolag ezt az ido-vonal torzitast nem sikerul megugraniuk, de maga a vilag is erthetetlen mertekekkel szolgal. A sztori szerint Guyladriel evszazadokig uzte, kereste Szauront. Elment az ismert vilaguk szelere. Majd "fellazad" ellene a csapata es masnap mar otthon is vannak 😀 Elotte percekig neztuk a nagy utazasukrol szolo cinematic kepsorokat, de egy pillanat alatt haza teleportaltak 😀 Vagy amikor Elrond es Celebrimor egyszer eldontik, hogy beszelniuk kellene a torpokkel, majd a kovetkezo kepkockan bekesen setalnak a khazad-dum bejaratanal. Semmi lovaglas, utazas, semmi utalas. Mintha a szomszedban laknanak.

Teljesen hianyos a vilagepitesuk, a meretek es mertekek nincsenek rogzitve, ez nagyon zavaro.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
KeyG
Hanni
Ha így áll valaki hozzá egy The Lord of the Rings széria elkészítéséhez, az el se kezdje.

több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
KeyG
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
Én ezt nagyon tudnám adni, Henry Cavill mint Aegon the Conquerer.

KeyG
warhammer 40k film kell vele

több mint 2 éve
mondjuk a metacritic teljesen használhatatlan mint mérőszám ilyen témában

több mint 2 éve
Power of Rings gyengebb lett, mint vartam. Ugy ultem le, hogy a lore-tol valo elteres miatti eloiteleteimet felreteszem, de:

tortenet: 4/10
szineszi jatek: 4/10
vizualis megvalositas: 5-6/10 (nehany jelenet nagyon jo, 8-9/10 szintu, nehany egyszeruen szornyen gagyi CGI/kosztum, 1-2/10).

Mindenkit megvett amugy az amazon, rottentomaton 84%-on all a "kritikusok" altal, "39" a nezok altal. A net tele van fizetett fluff piece cikkekkel, veluk szemben pedig a nezoi review -nem kizarolag fanoktol- teljesen mas kepet fest.

A Guyladrielt jatszo szineszno tette a leggyenebb szineszi teljesitmenytaz asztalra, ez mondjuk fajhat a "showrunnereknek".

Es ezt epizodonkent 60 millio dollarbol.

youtu.be/hnEXip1KsLk
undisputedly
KeyG
Par hettel/honappal a sorozat indulasa elott, az EW lett "kivalasztva", mint early access media. Le is hoztak elsokent gyonyorunek velt kepeket es interjukat a szineszekkel, amiben amugy rendesen tamadtak a fanbase-t, mindamellett rajongtak a sorozatert.

Na, ugyanez a magazin, sajat kutfobol mar olyan kritikat irt a hivatalos megjelenes utan, hogy "ez egy katasztrofa" 😀

ew.com/tv/tv-reviews/lord-of-the-rings-rings-of-power-amazon/
több mint 2 éve
Én ezt nagyon tudnám adni, Henry Cavill mint Aegon the Conquerer.

több mint 2 éve
Power of Rings gyengebb lett, mint vartam. Ugy ultem le, hogy a lore-tol valo elteres miatti eloiteleteimet felreteszem, de:

vizualis megvalositas: 5-6/10 (nehany jelenet nagyon jo, 8-9/10 szintu, nehany egyszeruen szornyen gagyi CGI/kosztum, 1-2/10).

Mindenkit megvett amugy az amazon, rottentomaton 84%-on all a "kritikusok" altal, "39" a nezok altal. A net tele van fizetett fluff piece cikkekkel, veluk szemben pedig a nezoi review -nem kizarolag fanoktol- teljesen mas kepet fest.

A Guyladrielt jatszo szineszno tette a leggyenebb szineszi teljesitmenytaz asztalra, ez mondjuk fajhat a "showrunnereknek".

youtu.be/hnEXip1KsLk
undisputedly

több mint 2 éve

youtu.be/hnEXip1KsLk

Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
WW4? Eskü jó a S3 után. Ott valahol kurvára elvesztettem a fonalat.
Nemzetes és Méltóságos petey
Rövidítgessünk, faszom! Elvesztem a fonalat 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Bakker, szedd már össze magad 😂

Ezek tök egyértelmű, közkeletű rövidítések.
WW = world war 🤣
| Westworld |
warr_b
WW az nem Wonder Woman? 😊
ender1112
Nem, itt a helyes megoldás a West Wing 😃
steelwolf
Worst Week, valami random sitcom kb 2012-ből 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

WW = world war 🤣
| Westworld |
warr_b
ender1112
Nem, itt a helyes megoldás a West Wing 😃
több mint 2 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 320 — Víí aaaar dö cseempjönsz.

WW = world war 🤣
| Westworld |
warr_b
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
Jaja, a WW S04 meglepően jó volt a három után, de a vége hagyott bennem kérdéseket, ezt azt hiszem itt korábban kifejtettem spoileresben.

Elméletileg terveznek 5. évadot, ami a végleges-végleges lenne, kérdés, hogy berendeli-e a HBO...
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár

WW = world war 🤣
| Westworld |
warr_b
A Westworld-öt még kiagyaltam, az S3 nincs meg.
De az egész rövidítgetés (bennfentes fölényeskedés) idegesít!
XDDDDDDD
akkor a WWS01E09-öt mindenképp ajánlom 😀