Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Miknar
515
Ted Lasso!.Csak nekem volt kicsit csalodas az S02? A sztori, a szovegek, es maga Ted meg mindig hatalmas kedvenc, de tobb dolog kifejezetten zavart az evadban
Még mindig zseniális, remek karakterek, szövegek. Szívmelengető, humoros, néhol nagyon szomorú!
/Roy Kent fuck-ozása magasan veri Geraltét 😄/
steelwolf
-spoiler nelkul: az uj “foellenseg” nagyon gyorsan es kicsit erthetetlenul jott az evad vegen, mondhatni nekem az nagyon eroltetett volt
-A Beard-os resz (9?-10?) messze a legrosszabb es legunalmasabb resz volt az egesz sorozatban
Es mondhatnek meg 2-3 dolgot amik kicsit zavartak, nem veszesen es tovabbra is top10es sorozat kb nalam, de ezek mar porszemek voltak a gepezetben
több mint 3 éve
Kaepernickes sorozat nagyon gyenge. Hogy akárhova megy mindenki rasszista volt vele szemben, elképesztő, hogy egész életében fogást kerestek rajta... 5 perc nézés után már rájön az ember hogy melyik classic racist move következik. Aki nem akarja megnézni annak röviden összefoglalva : minden fehér rossz.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Pine Gap: politikai thriller, kémsorozat, zseniális zenével, nagyon értenek ahhoz h fenntartsák végig a feszültséget
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Hayden Christensen játsza Anakint az Ahsoka és az Obi-Wan sorozatban is.És ebben a legjobb, hogy nem kell néznünk az arcát ennek ellenére se.
empty taxi
több mint 3 éve
Hayden Christensen játsza Anakint az Ahsoka és az Obi-Wan sorozatban is.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
KillJoys ??Valaki nézte esetleg Sci-fi rajongók
Én most találtam rá,érdemes belekezdeni ?
több mint 3 éve
New Trailer: The Batman but it’s Ted Lasso pic.twitter.com/4K5aPTQCyP
— Jason Gallagher (@jga41agher) October 18, 2021
több mint 3 éve
- JC6
6 990
Elnézést, hogy nem követem vissza, nem tudom ki nézte meg a You című sorozatot Netflixen, csak annyit szeretnék mondani, hogy ez nagyon, de nagyon beteg 😃
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Jah, de sajnos Helen McRory halala utan mar a Peaky Blinders sem lesz ugyanaz, meg ha csak tovabbi egy evadot is terveztek zaraskent neki.Utolso evad nekem is kicsit lapos volt
Stez
De a legtöbb potencial is az utolso evadban volt azt is el kell ismernem
Innen szinte barhova vihetik a sorozatot
Ez Munkaspartos vonal nagyon kreativ dolgokra ad lehetoseget
Nekem a kedvenc evadom Orosz arisztrokratas volt.
több mint 3 éve
Mivel a trónörökösök odaköltöztek, megnéztem a Costa del Sol osztag c. sorozatot a Netflixen. Úgy zárták az 1. évadot h lehet folytatás, örülnék ha lenne. Ülnek a poénok és nagyon jól átadják a 70-es évek feelingjét.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Jah, de sajnos Helen McRory halala utan mar a Peaky Blinders sem lesz ugyanaz, meg ha csak tovabbi egy evadot is terveztek zaraskent neki.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Újabb régi tartozás a SoA után, elkezdve: Peaky Blinders. Másfél évadon túl, megvett 😊 a sztori nem egy nagy ördöngősség, de a hangulat, a ruha, a díszletek és Cilian Murphy mindent elfed. Jó na. Nem lesz top 10 vagy újranézős eddig, de valóban érdemes megnézni.Na na azért várj csak ezzel na !
MC12
Még hogy nem jó a Story mondom várj egy picit Winston Churchill
+OROSZ EMIGRÁNSOK ZSIDÓ MAFFIA OLASZ MAFFIA ANGOL FASSZISZTÁK
Tom Hardy Adrien Brody
Na lényeg Top 10 lesz van rá egy söröm
több mint 3 éve
Ted Lasso!.Még mindig zseniális, remek karakterek, szövegek. Szívmelengető, humoros, néhol nagyon szomorú!
/Roy Kent fuck-ozása magasan veri Geraltét 😄/
Más: A 2 nagy hypolt sorozat annyira nem jött be, Midnight Mass és a Squid game-re gondolok!
Éppen a The chestnut man darálok, elég korrekt, de semmi kiemelkedő!
Aztán jön a See s2 😄
Meglepően gyorsan ledaráltam a Bosszú nevében-t a Netlixről.Ezt is beiktatom még mostanában!
Nem rossz a sztori, és jó sok bene a bunyó is.
Tony Adams
több mint 3 éve
MC12
6 379
Újabb régi tartozás a SoA után, elkezdve: Peaky Blinders. Másfél évadon túl, megvett 😊 a sztori nem egy nagy ördöngősség, de a hangulat, a ruha, a díszletek és Cilian Murphy mindent elfed. Jó na. Nem lesz top 10 vagy újranézős eddig, de valóban érdemes megnézni.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
második már kint van, a 3. jön valszeg jövőreSzerintem tényleg kurvajó lett, de hogy második évad is lesz, arra rámerem tenni az életem.Boy S1 finalé után nekiesek, de nekem vannak tippjeim ráEz a Squid game mocskos mód overrated. Végigpörgettem a hétvégén, hogy értsem a memeket, és tudjak csatlakozni a kávészüneti topicokba, de nem látom, hogy hogyan lett ez az alltime legnézettebb netflix show.Én ugyan eddig másfél résznél tartok csak, de az első rész nem igazán jött át. Azért még reménykedek 😀
Hanni
dugo93
Negritis
Ennyire nyitottan hagyni mindent.
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Szerintem tényleg kurvajó lett, de hogy második évad is lesz, arra rámerem tenni az életem.Boy S1 finalé után nekiesek, de nekem vannak tippjeim ráEz a Squid game mocskos mód overrated. Végigpörgettem a hétvégén, hogy értsem a memeket, és tudjak csatlakozni a kávészüneti topicokba, de nem látom, hogy hogyan lett ez az alltime legnézettebb netflix show.Én ugyan eddig másfél résznél tartok csak, de az első rész nem igazán jött át. Azért még reménykedek 😀
Hanni
dugo93
Negritis
Ennyire nyitottan hagyni mindent.
több mint 3 éve
Meglepően gyorsan ledaráltam a Bosszú nevében-t a Netlixről.Nem rossz a sztori, és jó sok bene a bunyó is.
több mint 3 éve
asszem jövőre jönJöhetne már a harmadik!tudom hogy "late to the party"hát még a második
de a Boys első évada kurajó
Negritis
briareos
bcsarli
de én az invincible 2. évadját is várom
több mint 3 éve
Jöhetne már a harmadik!tudom hogy "late to the party"hát még a második
Negritis
briareos
több mint 3 éve
az majd most jön, de először sztem pótlom végre a cowboy bebop-ttudom hogy "late to the party"hát még a második
Negritis
briareos
több mint 3 éve
tudom hogy "late to the party"hát még a második
Negritis
több mint 3 éve
tudom hogy "late to the party"de a Boys első évada kurajó
több mint 3 éve
MC12
6 379
A gesztenyeembert valaki ledrálta már? Vélemény?Nejem (óriási skandináv rajongó) szerint egynek jó, aki szereti a stílust az nézze nyugodtan, de aki nem, az nem ettől fogja megszeretni.
dugo93
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”