Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 3 éve
ozibozi
17 184
A gesztenyeembert valaki ledrálta már? Vélemény?Fasza skandinávos, bár minden résznél voltak benne jelenetek, mikor azt gondoltam, mintha már láttam volna egyszer, pedig idén jött ki.
dugo93
több mint 3 éve
Van-van. Nekem most nem fért bele a könyv, de nem bánom, mindent nem lehet, a sorozat meg teljesen rendben van.A gesztenyeembert valaki ledrálta már? Vélemény?Van belőle sorozat? Akkor gyorsan elolvasom előtte a könyvet.
dugo93
bcsarli
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
A gesztenyeembert valaki ledrálta már? Vélemény?Van belőle sorozat? Akkor gyorsan elolvasom előtte a könyvet.
dugo93
több mint 3 éve
A gesztenyeembert valaki ledrálta már? Vélemény?Én igen, ajánlom. Mindössze 6 rész, kellemes időtöltés, nekem bejött. 😊
dugo93
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ha elkap a flow akkor nagyon hamar le fogod darálni. Nekem a jelenlegi kedvencem.Billionsra elfogytak a szavak. Egész egyszerűen zseniális.Az első évadot kezdtem, az első két résszel. Fogom tudni én ezt követni hosszabb kihagyásokkal?
Kenny
Vagy csak darálva érdemes?
bcsarli
több mint 3 éve
ozibozi
17 184
Darálva jobban átjön, de hetente is elmegy
több mint 3 éve
Billionsra elfogytak a szavak. Egész egyszerűen zseniális.Az első évadot kezdtem, az első két résszel. Fogom tudni én ezt követni hosszabb kihagyásokkal?
Kenny
Vagy csak darálva érdemes?
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Billionsra elfogytak a szavak. Egész egyszerűen zseniális.
több mint 3 éve
youtu.be/fNwwt25mheoElőször azt hittem rosszul látom, de nem!
steelwolf
Babatunde Ndidi az új Trónok harcában!
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=qlKTNK7HKic
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Boy S1 finalé után nekiesek, de nekem vannak tippjeim ráEz a Squid game mocskos mód overrated. Végigpörgettem a hétvégén, hogy értsem a memeket, és tudjak csatlakozni a kávészüneti topicokba, de nem látom, hogy hogyan lett ez az alltime legnézettebb netflix show.Én ugyan eddig másfél résznél tartok csak, de az első rész nem igazán jött át. Azért még reménykedek 😀
Hanni
dugo93
több mint 3 éve
dugo93
4 232
Ez a Squid game mocskos mód overrated. Végigpörgettem a hétvégén, hogy értsem a memeket, és tudjak csatlakozni a kávészüneti topicokba, de nem látom, hogy hogyan lett ez az alltime legnézettebb netflix show.Én ugyan eddig másfél résznél tartok csak, de az első rész nem igazán jött át. Azért még reménykedek 😀
Hanni
több mint 3 éve
Ez a Squid game mocskos mód overrated. Végigpörgettem a hétvégén, hogy értsem a memeket, és tudjak csatlakozni a kávészüneti topicokba, de nem látom, hogy hogyan lett ez az alltime legnézettebb netflix show.
több mint 3 éve
Az sem volt rossz, de a negyedikbeli erősebb volt szerintem.Erinnek a végén is lesz egy erős monológja 😊Midnight Mass - hát ezt kurvára odarakta Flanagan, nálam majdnem egyszint a Hill házzal.Én még csak négy részen vagyok túl, de a negyedik közepén Erin monológja... az nagyon kemény volt, főleg ha van az embernek hasonló tapasztalata... 😕😕
a karakterek, a helyszín, fényképezés mind mind beszippant, mindez tetézve az egyházi énekekkel, az utolsó pár perc pedig szívfacsaró..
petey
Amúgy a sminkek zseniálisak, főleg a dokinő anyja meg a polgármester, hát nem ismertem fel 😀
A szinkron nem tudom, milyen lett (szerintem általánosságban elég gyatrák a netflixes szinkronok), eredetiben nézem, de hangmérnöki füllel "nézve" valami elképesztő, amit a zenékkel, effektekkel leraktak az asztalra. A stáblistát is végighallgatom az utolsó másodpercig, annyira varászlatos. Azonnal adnám neki a vonatkozó Emmy-t vagy akármilyen díjat.
warr_b
igen, nagyon jók a sminkek, az effektek..nagyon átjön ez a nihillbe süllyedt kisvárosi hangulat, ahol várnak valami csodára....Samantha Sloyan elképesztő.
petey
Viszont a végén a Nearer, my God, to Thee éneklés az szintén nagyon oda volt téve.
Igazán jó volt összességében, méltó a Hill House-hoz, még ha más is nyilván. Mondjuk én a Bly Manort is szerettem, úgyhogy nem nagyon tudnék (és nem is nagyon akarok) sorrendet felállítani köztük 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
elvileg kint van az hbo maxon a sopranos prequel movie, valaki tudja hogy lesz-e itthon a go-n?Persze, de ha minden igaz, csak jövő nyáron.
Negritis
több mint 3 éve
Teljesen kikészülök Gyuszikám...."Li Taj-po szavai csengnek a fülembenén magyarul néztem, úgy meg bárki írhat bármit, fingom nincs 😀Squid game nagyon komoly kis battle royale hangulatu sorozat, temaban ajanlom.Csak a cikk szerint teljesen félre van feliratozva. 😊
Vrij6
index.hu/kultur/cinematrix/2021/10/02/squid-game-netflix-hiba-felirat-baki-sorozat-del-korea-film-streaming/
Sobri Jóska
petey
Én vagyok Li Taj-po
Sajnos nem értek saját kínaiul
De hiszek neked, barna szemem van
Ez egy repedt fazék
Lehetnék én is kamikázé"
A.E.B.
váteszek, váteszek mindenütt
m.youtube.com/watch?v=4N8nv4FN4es
sutianap
több mint 3 éve
"Li Taj-po szavai csengnek a fülembenén magyarul néztem, úgy meg bárki írhat bármit, fingom nincs 😀Squid game nagyon komoly kis battle royale hangulatu sorozat, temaban ajanlom.Csak a cikk szerint teljesen félre van feliratozva. 😊
Vrij6
index.hu/kultur/cinematrix/2021/10/02/squid-game-netflix-hiba-felirat-baki-sorozat-del-korea-film-streaming/
Sobri Jóska
petey
Én vagyok Li Taj-po
Sajnos nem értek saját kínaiul
De hiszek neked, barna szemem van
Ez egy repedt fazék
Lehetnék én is kamikázé"
A.E.B.
váteszek, váteszek mindenütt
m.youtube.com/watch?v=4N8nv4FN4es
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
én magyarul néztem, úgy meg bárki írhat bármit, fingom nincs 😀Squid game nagyon komoly kis battle royale hangulatu sorozat, temaban ajanlom.Csak a cikk szerint teljesen félre van feliratozva. 😊
Vrij6
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Squid game nagyon komoly kis battle royale hangulatu sorozat, temaban ajanlom.Csak a cikk szerint teljesen félre van feliratozva. 😊
Vrij6
több mint 3 éve
Squid game nagyon komoly kis battle royale hangulatu sorozat, temaban ajanlom.komálom a koreai/japán netflixes filmeket. bár ebben a vip-ek kicsit gázok voltak, meg valahol láttam a végén a csavart(frontman meg a másik 😊 nem spoilerezek)
Vrij6
több mint 3 éve
Squid game nagyon komoly kis battle royale hangulatu sorozat, temaban ajanlom.
több mint 3 éve
elvileg kint van az hbo maxon a sopranos prequel movie, valaki tudja hogy lesz-e itthon a go-n?