Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 189
Kb a 4.5. Után fogytak ki az ötletekből és kezdték ismételgetni a fordulatokat, de anno tényleg olyan újszerűnek hatott, hogy párszor már reggel volt mire véget ért a darálás 😊
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
24

Ha màr idén 20 éves a sorozat, újranéztem Jack 3. szar napját, és még mindig kurvajó 😃
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 177 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem, továbbra sem győzött meg...

youtu.be/X4QYV5GTz7c

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Hu, potolnom kellene a Marvel-sorozatokat, de igazabol az Endgame, illetve Captain America kiirasa ota nem vitt ra a lelek, kedvenc karakteremkent a fene kivancsi ra, hogy masok bohockodnak majd a folytatasban ugy, mint Amerika Kapitany.
Stez
hát de a Falcon/Winter Soldier esetében szerintem tök faszán fel van vezetve, hogy miért. más legacy karakter meg nincs még rajta kívül, szóval nyugodtan kezdj bele. a saját kategóriájában az összes egészen szórakoztató popcorn - negrire meg ne hallgass, kurvajó a Loki és az eddigi legfontosabb a 3 közül 😀
shawnka
Jaj, dehogy, senkire sem hallgatok. Szimplan csak jelenleg az osszes Marvel-film vagy sorozat tekinteteben nulla kedv van belevagni, maga az, hogy a kedvenc karakterem mar nem lesz benne, innentol pedig hiaba, es barhogy vezettek fel, gyulolok mindent es mindenkit. 😀

De ez ugyanolyan, hogy nalam Jackman volt Wolverine, onnantol, hogy o kilepett, meg megoltek, igazabol az X-menektol is elment a kedvem teljes mertekig, azota nem is neztem meg egyik uj filmet sem, fuggetlenul attol, hogy van-e kozuk Wolverine-hez vagy sem. Szimplan tudom, hogy nem lehet ott, igy mar kedvem sincs ezekhez.

Ezek utan szamomra mar egyik sem lesz ugyanaz, fuggetlenul attol, hogy egyebkent jo filmek lesznek-e a kovetkezok, amik kijonnek.
Stez
Te vagy első, akitől azt hallom, hogy AC a kedvenc karaktere 😊
ender1112
Igen. Azon belul is nyilvan Steve Rogers (nem vagyok nagy kepregenyes, de tudtommal van, volt tobb Amerika kapitany is), aki meg nalam teljesen osszeforrt Evansszel. Igy meg szamomra nehezen emesztheto, hogy a, lassam, ahogy megy tovabb az elet nelkule az univerzumban, b, nyilvan lesz uj Amerika Kapitany, csak mas. Most hogy Mackie vagy mas, az nekem mindegy (Mackie lesz amugy nyilvan, ez ugye mar nyilt titok, meg is allapodtak vele az uj filmben). Egyszeruen mas szemmel nezem, kesernyessel.

Nekem a legutobbi fazisa a Marvelnek tul fos lett ilyen szempontbol. 😀

több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 323 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Hu, potolnom kellene a Marvel-sorozatokat, de igazabol az Endgame, illetve Captain America kiirasa ota nem vitt ra a lelek, kedvenc karakteremkent a fene kivancsi ra, hogy masok bohockodnak majd a folytatasban ugy, mint Amerika Kapitany.
Stez
hát de a Falcon/Winter Soldier esetében szerintem tök faszán fel van vezetve, hogy miért. más legacy karakter meg nincs még rajta kívül, szóval nyugodtan kezdj bele. a saját kategóriájában az összes egészen szórakoztató popcorn - negrire meg ne hallgass, kurvajó a Loki és az eddigi legfontosabb a 3 közül 😀
shawnka
Jaj, dehogy, senkire sem hallgatok. Szimplan csak jelenleg az osszes Marvel-film vagy sorozat tekinteteben nulla kedv van belevagni, maga az, hogy a kedvenc karakterem mar nem lesz benne, innentol pedig hiaba, es barhogy vezettek fel, gyulolok mindent es mindenkit. 😀

De ez ugyanolyan, hogy nalam Jackman volt Wolverine, onnantol, hogy o kilepett, meg megoltek, igazabol az X-menektol is elment a kedvem teljes mertekig, azota nem is neztem meg egyik uj filmet sem, fuggetlenul attol, hogy van-e kozuk Wolverine-hez vagy sem. Szimplan tudom, hogy nem lehet ott, igy mar kedvem sincs ezekhez.

Ezek utan szamomra mar egyik sem lesz ugyanaz, fuggetlenul attol, hogy egyebkent jo filmek lesznek-e a kovetkezok, amik kijonnek.
Stez
Te vagy első, akitől azt hallom, hogy AC a kedvenc karaktere 😊
több mint 3 éve
Stez
shawnka

több mint 3 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Stez
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 126 — The Mathematician
ahhoz képest hogy milyen hype-t kapott nekem kicsit csalódás volt a Loki
nem igazán éreztem át a tétjét a dolgokna, az időutazós-idősíkos történetet nem éreztem elég erősnek
a karakterek nem ültek annyira
nem volt rossz amúgy, de nem is dobtam el a hajam tőle (amúgy sincs mit)
nekem a wandavision és a faws is jobban bejött

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Elég badass mód indít a Titans 2. évad.
empty taxi
Màrmimt a 3.évad?
steelwolf
Igen, elírtam.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Legújabb Harlan Coben adaptáció is letudva! Diaparu á Jamais/Örökre eltűnt. Korrekt lett ez is, de nem kiemelkedő!

Elég badass mód indít a Titans 2. évad.
empty taxi
Màrmimt a 3.évad?
több mint 3 éve
Elég badass mód indít a Titans 3. évad.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 177 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Rig 45 elérhető, letölthető valahonnan? Netflixen már nincsen fent ☹️

több mint 3 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Én most néztem meg az Alcie in Borderland című japán sorozat első évadát.
Izgalmas volt végig, aki szereti az ilyen fűrész stílusú filmeket, annak ajánlom.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon nem értek egyet veletek
(Nekem nagyon bejön a sorozat,persze kicsit lassú ezt adom de akkor is )
Jó kis elemzés a részről+javaslom a többi részt is vissza nézni sok mindent más megvilágításba helyezett nálam)

youtu.be/5FnMkZbiGQI
több mint 3 éve
 hu.ign.com/midnight-mass-1/69826/news/midnight-mass-hatborzongato-elozetes-erkezett-a-hill-haz-es-a-bly-udvarhaz-szelleme-alkotojanak-uj-s

több mint 3 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Mythic Quest nekem eddig bejön, ajánlom 🙂

Sok az olcsó, kínos poén benne, de alapvetően jó karakterek vannak és könnyed, humoros darab

youtu.be/50Yz1apB7iw
FLZOLI
a második évad annyira erőltetett volt, hogy 3 rész után abbahagytam 😀 kár, mert az elsőt kifejezetten szerettem

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mythic Quest nekem eddig bejön, ajánlom 🙂

Sok az olcsó, kínos poén benne, de alapvetően jó karakterek vannak és könnyed, humoros darab

youtu.be/50Yz1apB7iw

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 448 — #NoStress
14 South Park film. 😊

kreativ.hu/cikk/tizennegy-filmet-es-tovabbi-evadokat-rendelt-a-south-parkbol-a-viacomcbs

több mint 3 éve
Immár biztos, hogy lesz 2. évada SW: The Bad Batch-nek.
Beki
Amennyire vontatott a felépítése a sorozatnak, simán lehet h az 1. Évad forgatókönyvével nem végeznek a hátralévő részekben, így kell még 1 Évad 😅

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Immár biztos, hogy lesz 2. évada SW: The Bad Batch-nek.
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
 telex.hu/kult/2021/08/04/nfi-aranybulla-sorozat-tamogatas-csik-zenekar

na erre azért kíváncsi leszek. hogy lehet az aranybulláról sorozatot készíteni? 😊
csebi
bánkbán! ígymár könnyebb? aranybula vs. aranybulla

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 126 — The Mathematician

na erre azért kíváncsi leszek. hogy lehet az aranybulláról sorozatot készíteni? 😊
csebi
Nem Philip írja a forgatókönyvet? Akkor nem is érdekel 😀
warr_b
ahogy nézem youtuben se túl aktív

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve

csebi
Nem Philip írja a forgatókönyvet? Akkor nem is érdekel 😀

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.