Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 3 éve
ozibozi
17 191
Ma este véget ér a Barátok Közt is 😕Azért a Mundruczó Kornél is elég mélyről indult, mint Julcsi párja. 😊
Ilyen szomorú pillanat a Szomszédok utolsó része óta nem volt
Kampman
több mint 3 éve
ozibozi
17 191
Lehet nekik nem kell min 500+ évet visszamenni, hogy vlm olyat filmesítsenek meg ahol pont nem szopatják őket.Csak tudnám, hogy az amerikaiak, japánok, kínaiak, angolok stb. Miért élnek annyira a múltban és készítik a több száz éve történt dolgaikból filmek és sorozatok garmadáját. Miért ilyen kibaszott büszkék rá? Felfoghatatlan….Vannak kételyeim... 😁Milyen az a nemzetközi léptékű sorozat? Kurva drága, vagy milyen?
index.hu/kultur/2021/07/16/nemzetkozi-lepteku-hunyadi-sorozat-keszul-magyarorszagon/
warr_b
A sorozatvégi csattanó az lesz hogy összerakják Mátyás csontvázát?
Amúgy számomra felfoghatatlan, miért él a magyar ennyire a múltban. Olyan kibaszott büszkék vagyunk arra hogy mi volt 60 éve, 160 éve, 600 éve, sírunk a nagy Magyarország miatt, de a jelenben meg baszogatjuk egymást, és csak a lehetőséget keressük, hogy szívassuk a másikat.
Pfejj.
Mikey
MC12
Nálunk a
Mohácsi Csatának van kormánybiztosa vazek, várom mikor jön majd a Muhi Csata vagy a Világosi Fegyverletétel miatt ellopható pénzek miatt kinevezett parkoló pályán lévő haver kisstafírungozása.
Amúgy Hunyady milyen nyelven fog majd beszélni, mert magyarul csak konyhanyelven ha beszélt, és csak ha nagyon kellett. 😉
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Ma este véget ér a Barátok Közt is 😕Ilyen szomorú pillanat a Szomszédok utolsó része óta nem volt
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Fussatok bolondok!Mondjuk ezt pont nem értem, miért kellene fantasy vonalat belevinni... Ezzel akarják a fiatalabb közönséget megfogni? Kapisztránból valami Gandalf-szerű mágus lesz, Hunyadi meg átmegy Ríviai Geraltba? 😄A kérdésedre reagáltam, nem arra amit utána speciel gondoltál. Egyébként meg ha elolvastad a cikket láthattad, hogy Fantasy lesz meg Vajàk szerű, nekem ebből nem az jön le, hogy melldöngető soviniszta Honfogalalás 2.0 lesz belőle. De értem persze, magyarokról szól elsősorban magyaroknak úgyhogy nyilván indul a fikatenger 😊 mi lenne ha megvárnád milyen lesz és utána hordanád le? Némileg kevésbé lógna ki a lóláb.Speciel az, hogy az amerikaiak mennyire hazafik, mennyire szeretik az országukat, mennyire büszkék vagy sem a múltjukra, mennyire utálják egymást, teljesen hidegen hagy.Egy amerikai foci oldalon Bengals logóval a neved mellett? Eléggé 😊Magyarországon élek. Szerinted mennyire érdekel az USA, Japán, Kína vagy Anglia?Csak tudnám, hogy az amerikaiak, japánok, kínaiak, angolok stb. Miért élnek annyira a múltban és készítik a több száz éve történt dolgaikból filmek és sorozatok garmadáját. Miért ilyen kibaszott büszkék rá? Felfoghatatlan….Vannak kételyeim... 😁Milyen az a nemzetközi léptékű sorozat? Kurva drága, vagy milyen?
index.hu/kultur/2021/07/16/nemzetkozi-lepteku-hunyadi-sorozat-keszul-magyarorszagon/
warr_b
Amúgy számomra felfoghatatlan, miért él a magyar ennyire a múltban. Olyan kibaszott büszkék vagyunk arra hogy mi volt 60 éve, 160 éve, 600 éve, sírunk a nagy Magyarország miatt, de a jelenben meg baszogatjuk egymást, és csak a lehetőséget keressük, hogy szívassuk a másikat.
Pfejj.
Mikey
MC12
Mikey
MC12
Miért kellene érdekeljen azért, mert egy amerikai amfoci csapatnak szurkolok?
Mikey
MC12
warr_b
több mint 3 éve
A felénél tartok, az első öt kötetet olvastam (imádom amúgy).A Bán Mór-féle könyvsorozatban benne van a Tepes-Dracula szál, ha olvastad. (Egy átok miatt kapcsolódik össze a Tepes és a Iancu família sorsa...apáról fiúra száll...) Hunyadi J pontos származása ugye homályba vész.Be lehet hozni a Vlad Tepes, Vlad Draculea szálat is 🤪😆Ez a szinopszis már jobban tetszik mint a cikk 😆😆😆 én adnám. Végre nem valami félreértelmezett, karót nyelt, tankönyvszerű párbeszédeket mondó, rosszul fényelt, szomorú de határozott szemű Franco Nero-t kéne nézni 😊Mondjuk ezt pont nem értem, miért kellene fantasy vonalat belevinni... Ezzel akarják a fiatalabb közönséget megfogni? Kapisztránból valami Gandalf-szerű mágus lesz, Hunyadi meg átmegy Ríviai Geraltba? 😄A kérdésedre reagáltam, nem arra amit utána speciel gondoltál. Egyébként meg ha elolvastad a cikket láthattad, hogy Fantasy lesz meg Vajàk szerű, nekem ebből nem az jön le, hogy melldöngető soviniszta Honfogalalás 2.0 lesz belőle. De értem persze, magyarokról szól elsősorban magyaroknak úgyhogy nyilván indul a fikatenger 😊 mi lenne ha megvárnád milyen lesz és utána hordanád le? Némileg kevésbé lógna ki a lóláb.Speciel az, hogy az amerikaiak mennyire hazafik, mennyire szeretik az országukat, mennyire büszkék vagy sem a múltjukra, mennyire utálják egymást, teljesen hidegen hagy.Egy amerikai foci oldalon Bengals logóval a neved mellett? Eléggé 😊Magyarországon élek. Szerinted mennyire érdekel az USA, Japán, Kína vagy Anglia?Csak tudnám, hogy az amerikaiak, japánok, kínaiak, angolok stb. Miért élnek annyira a múltban és készítik a több száz éve történt dolgaikból filmek és sorozatok garmadáját. Miért ilyen kibaszott büszkék rá? Felfoghatatlan….Vannak kételyeim... 😁Milyen az a nemzetközi léptékű sorozat? Kurva drága, vagy milyen?
warr_b
Pfejj.
Mikey
MC12
Mikey
MC12
Mikey
MC12
warr_b
MC12
warr_b
A fantasy a regényekben is megjelenik, nagyon olvasmányos, izgalmas, pörög. A történelmileg vitatott v ismeretlen körülményeket kipótolja fantasyvel.
Én már akkor is vártam a filmesítést, amikor olvastam a folyamot...mert maga a történet simán übereli a GOT-ot
Willie Parker
Igazából túl sok fantasy motívumot én nem fedeztem fel benne, pár álom meg látomás nálam még nem az 😊
Na de ez itt off. Amúgy ha már off: a családi legendárium szerint apai nagyanyám egy elszegényedett Hunyadi-oldalág leszármazottja volt, Hunyadi volt a nevük és Erdélyből települtek át valahová Szabolcsba, mielőtt ő Pestre jött, volt kutyabőr anno meg hétszilvafa 😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
A Bán Mór-féle könyvsorozatban benne van a Tepes-Dracula szál, ha olvastad. (Egy átok miatt kapcsolódik össze a Tepes és a Iancu família sorsa...apáról fiúra száll...) Hunyadi J pontos származása ugye homályba vész.Be lehet hozni a Vlad Tepes, Vlad Draculea szálat is 🤪😆Ez a szinopszis már jobban tetszik mint a cikk 😆😆😆 én adnám. Végre nem valami félreértelmezett, karót nyelt, tankönyvszerű párbeszédeket mondó, rosszul fényelt, szomorú de határozott szemű Franco Nero-t kéne nézni 😊Mondjuk ezt pont nem értem, miért kellene fantasy vonalat belevinni... Ezzel akarják a fiatalabb közönséget megfogni? Kapisztránból valami Gandalf-szerű mágus lesz, Hunyadi meg átmegy Ríviai Geraltba? 😄A kérdésedre reagáltam, nem arra amit utána speciel gondoltál. Egyébként meg ha elolvastad a cikket láthattad, hogy Fantasy lesz meg Vajàk szerű, nekem ebből nem az jön le, hogy melldöngető soviniszta Honfogalalás 2.0 lesz belőle. De értem persze, magyarokról szól elsősorban magyaroknak úgyhogy nyilván indul a fikatenger 😊 mi lenne ha megvárnád milyen lesz és utána hordanád le? Némileg kevésbé lógna ki a lóláb.Speciel az, hogy az amerikaiak mennyire hazafik, mennyire szeretik az országukat, mennyire büszkék vagy sem a múltjukra, mennyire utálják egymást, teljesen hidegen hagy.Egy amerikai foci oldalon Bengals logóval a neved mellett? Eléggé 😊Magyarországon élek. Szerinted mennyire érdekel az USA, Japán, Kína vagy Anglia?Csak tudnám, hogy az amerikaiak, japánok, kínaiak, angolok stb. Miért élnek annyira a múltban és készítik a több száz éve történt dolgaikból filmek és sorozatok garmadáját. Miért ilyen kibaszott büszkék rá? Felfoghatatlan….Vannak kételyeim... 😁Milyen az a nemzetközi léptékű sorozat? Kurva drága, vagy milyen?
warr_b
Pfejj.
Mikey
MC12
Mikey
MC12
Mikey
MC12
warr_b
MC12
warr_b
A fantasy a regényekben is megjelenik, nagyon olvasmányos, izgalmas, pörög. A történelmileg vitatott v ismeretlen körülményeket kipótolja fantasyvel.
Én már akkor is vártam a filmesítést, amikor olvastam a folyamot...mert maga a történet simán übereli a GOT-ot
több mint 3 éve
volt még ott pár kínos film, de tény hogy vajnáék odafigyeltekMert a történelmi film rohadt drága. Nem véletlenül nem csináljak hozzánk hasonló méretű országok, mert abból lesz a Sacra corona. De ha jól olvastam ez nem Got szerű dolog lesz hanem vaják szerű, és hát azért abban sem volt dögivel hatalmas csatajelenet.200 szarra jut 10 jóVagy a testről és lélekről, a saul fia, a mindenki. Ezek is milyenek voltak ja.Vannak kételyeim... 😁kiindulva abból hogy a sacra korona meg a többiek milyenek ...
warr_b
de akár a pesti balhé, pappa pia is említésre kerülhetne ...
Negritis
MC12
és azok nagy része sem vmi történelmi cucc
Negritis
Másrészről a vajna- korszakra pont nemigaz amit írsz, eleve nem támogattak túl sok filmet - ez kritikája is volt a rendszernek - és a Pappa Pián kívül hirtelen igazán kínos film nem is jut eszembe. Míg a Vajna előtti időszakból bőséggel.
MC12
viszont azóta megint ....
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Be lehet hozni a Vlad Tepes, Vlad Draculea szálat is 🤪😆Ez a szinopszis már jobban tetszik mint a cikk 😆😆😆 én adnám. Végre nem valami félreértelmezett, karót nyelt, tankönyvszerű párbeszédeket mondó, rosszul fényelt, szomorú de határozott szemű Franco Nero-t kéne nézni 😊Mondjuk ezt pont nem értem, miért kellene fantasy vonalat belevinni... Ezzel akarják a fiatalabb közönséget megfogni? Kapisztránból valami Gandalf-szerű mágus lesz, Hunyadi meg átmegy Ríviai Geraltba? 😄A kérdésedre reagáltam, nem arra amit utána speciel gondoltál. Egyébként meg ha elolvastad a cikket láthattad, hogy Fantasy lesz meg Vajàk szerű, nekem ebből nem az jön le, hogy melldöngető soviniszta Honfogalalás 2.0 lesz belőle. De értem persze, magyarokról szól elsősorban magyaroknak úgyhogy nyilván indul a fikatenger 😊 mi lenne ha megvárnád milyen lesz és utána hordanád le? Némileg kevésbé lógna ki a lóláb.Speciel az, hogy az amerikaiak mennyire hazafik, mennyire szeretik az országukat, mennyire büszkék vagy sem a múltjukra, mennyire utálják egymást, teljesen hidegen hagy.Egy amerikai foci oldalon Bengals logóval a neved mellett? Eléggé 😊Magyarországon élek. Szerinted mennyire érdekel az USA, Japán, Kína vagy Anglia?Csak tudnám, hogy az amerikaiak, japánok, kínaiak, angolok stb. Miért élnek annyira a múltban és készítik a több száz éve történt dolgaikból filmek és sorozatok garmadáját. Miért ilyen kibaszott büszkék rá? Felfoghatatlan….Vannak kételyeim... 😁Milyen az a nemzetközi léptékű sorozat? Kurva drága, vagy milyen?
warr_b
Pfejj.
Mikey
MC12
Mikey
MC12
Mikey
MC12
warr_b
MC12
több mint 3 éve
MC12
6 379
Ez a szinopszis már jobban tetszik mint a cikk 😆😆😆 én adnám. Végre nem valami félreértelmezett, karót nyelt, tankönyvszerű párbeszédeket mondó, rosszul fényelt, szomorú de határozott szemű Franco Nero-t kéne nézni 😊Mondjuk ezt pont nem értem, miért kellene fantasy vonalat belevinni... Ezzel akarják a fiatalabb közönséget megfogni? Kapisztránból valami Gandalf-szerű mágus lesz, Hunyadi meg átmegy Ríviai Geraltba? 😄A kérdésedre reagáltam, nem arra amit utána speciel gondoltál. Egyébként meg ha elolvastad a cikket láthattad, hogy Fantasy lesz meg Vajàk szerű, nekem ebből nem az jön le, hogy melldöngető soviniszta Honfogalalás 2.0 lesz belőle. De értem persze, magyarokról szól elsősorban magyaroknak úgyhogy nyilván indul a fikatenger 😊 mi lenne ha megvárnád milyen lesz és utána hordanád le? Némileg kevésbé lógna ki a lóláb.Speciel az, hogy az amerikaiak mennyire hazafik, mennyire szeretik az országukat, mennyire büszkék vagy sem a múltjukra, mennyire utálják egymást, teljesen hidegen hagy.Egy amerikai foci oldalon Bengals logóval a neved mellett? Eléggé 😊Magyarországon élek. Szerinted mennyire érdekel az USA, Japán, Kína vagy Anglia?Csak tudnám, hogy az amerikaiak, japánok, kínaiak, angolok stb. Miért élnek annyira a múltban és készítik a több száz éve történt dolgaikból filmek és sorozatok garmadáját. Miért ilyen kibaszott büszkék rá? Felfoghatatlan….Vannak kételyeim... 😁Milyen az a nemzetközi léptékű sorozat? Kurva drága, vagy milyen?
warr_b
Pfejj.
Mikey
MC12
Mikey
MC12
Mikey
MC12
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
MC12
6 379
Mert a történelmi film rohadt drága. Nem véletlenül nem csináljak hozzánk hasonló méretű országok, mert abból lesz a Sacra corona. De ha jól olvastam ez nem Got szerű dolog lesz hanem vaják szerű, és hát azért abban sem volt dögivel hatalmas csatajelenet.200 szarra jut 10 jóVagy a testről és lélekről, a saul fia, a mindenki. Ezek is milyenek voltak ja.Vannak kételyeim... 😁kiindulva abból hogy a sacra korona meg a többiek milyenek ...
warr_b
Negritis
MC12
Negritis
Másrészről a vajna- korszakra pont nemigaz amit írsz, eleve nem támogattak túl sok filmet - ez kritikája is volt a rendszernek - és a Pappa Pián kívül hirtelen igazán kínos film nem is jut eszembe. Míg a Vajna előtti időszakból bőséggel.
több mint 3 éve
Mondjuk ezt pont nem értem, miért kellene fantasy vonalat belevinni... Ezzel akarják a fiatalabb közönséget megfogni? Kapisztránból valami Gandalf-szerű mágus lesz, Hunyadi meg átmegy Ríviai Geraltba? 😄A kérdésedre reagáltam, nem arra amit utána speciel gondoltál. Egyébként meg ha elolvastad a cikket láthattad, hogy Fantasy lesz meg Vajàk szerű, nekem ebből nem az jön le, hogy melldöngető soviniszta Honfogalalás 2.0 lesz belőle. De értem persze, magyarokról szól elsősorban magyaroknak úgyhogy nyilván indul a fikatenger 😊 mi lenne ha megvárnád milyen lesz és utána hordanád le? Némileg kevésbé lógna ki a lóláb.Speciel az, hogy az amerikaiak mennyire hazafik, mennyire szeretik az országukat, mennyire büszkék vagy sem a múltjukra, mennyire utálják egymást, teljesen hidegen hagy.Egy amerikai foci oldalon Bengals logóval a neved mellett? Eléggé 😊Magyarországon élek. Szerinted mennyire érdekel az USA, Japán, Kína vagy Anglia?Csak tudnám, hogy az amerikaiak, japánok, kínaiak, angolok stb. Miért élnek annyira a múltban és készítik a több száz éve történt dolgaikból filmek és sorozatok garmadáját. Miért ilyen kibaszott büszkék rá? Felfoghatatlan….Vannak kételyeim... 😁Milyen az a nemzetközi léptékű sorozat? Kurva drága, vagy milyen?
warr_b
Pfejj.
Mikey
MC12
Mikey
MC12
Mikey
MC12
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Tekintve hogy nem kevés állami pénzből is készül, van elképzelésem, hogy milyen lesz.A kérdésedre reagáltam, nem arra amit utána speciel gondoltál. Egyébként meg ha elolvastad a cikket láthattad, hogy Fantasy lesz meg Vajàk szerű, nekem ebből nem az jön le, hogy melldöngető soviniszta Honfogalalás 2.0 lesz belőle. De értem persze, magyarokról szól elsősorban magyaroknak úgyhogy nyilván indul a fikatenger 😊 mi lenne ha megvárnád milyen lesz és utána hordanád le? Némileg kevésbé lógna ki a lóláb.Speciel az, hogy az amerikaiak mennyire hazafik, mennyire szeretik az országukat, mennyire büszkék vagy sem a múltjukra, mennyire utálják egymást, teljesen hidegen hagy.Egy amerikai foci oldalon Bengals logóval a neved mellett? Eléggé 😊Magyarországon élek. Szerinted mennyire érdekel az USA, Japán, Kína vagy Anglia?Csak tudnám, hogy az amerikaiak, japánok, kínaiak, angolok stb. Miért élnek annyira a múltban és készítik a több száz éve történt dolgaikból filmek és sorozatok garmadáját. Miért ilyen kibaszott büszkék rá? Felfoghatatlan….Vannak kételyeim... 😁Milyen az a nemzetközi léptékű sorozat? Kurva drága, vagy milyen?
warr_b
Pfejj.
Mikey
MC12
Mikey
MC12
Mikey
MC12
több mint 3 éve
200 szarra jut 10 jóVagy a testről és lélekről, a saul fia, a mindenki. Ezek is milyenek voltak ja.Vannak kételyeim... 😁kiindulva abból hogy a sacra korona meg a többiek milyenek ...
warr_b
Negritis
MC12
több mint 3 éve
MC12
6 379
Vagy a testről és lélekről, a saul fia, a mindenki. Ezek is milyenek voltak ja.Vannak kételyeim... 😁kiindulva abból hogy a sacra korona meg a többiek milyenek ...
warr_b
Negritis
több mint 3 éve
MC12
6 379
A kérdésedre reagáltam, nem arra amit utána speciel gondoltál. Egyébként meg ha elolvastad a cikket láthattad, hogy Fantasy lesz meg Vajàk szerű, nekem ebből nem az jön le, hogy melldöngető soviniszta Honfogalalás 2.0 lesz belőle. De értem persze, magyarokról szól elsősorban magyaroknak úgyhogy nyilván indul a fikatenger 😊 mi lenne ha megvárnád milyen lesz és utána hordanád le? Némileg kevésbé lógna ki a lóláb.Speciel az, hogy az amerikaiak mennyire hazafik, mennyire szeretik az országukat, mennyire büszkék vagy sem a múltjukra, mennyire utálják egymást, teljesen hidegen hagy.Egy amerikai foci oldalon Bengals logóval a neved mellett? Eléggé 😊Magyarországon élek. Szerinted mennyire érdekel az USA, Japán, Kína vagy Anglia?Csak tudnám, hogy az amerikaiak, japánok, kínaiak, angolok stb. Miért élnek annyira a múltban és készítik a több száz éve történt dolgaikból filmek és sorozatok garmadáját. Miért ilyen kibaszott büszkék rá? Felfoghatatlan….Vannak kételyeim... 😁Milyen az a nemzetközi léptékű sorozat? Kurva drága, vagy milyen?
warr_b
Pfejj.
Mikey
MC12
Mikey
MC12
Mikey
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Speciel az, hogy az amerikaiak mennyire hazafik, mennyire szeretik az országukat, mennyire büszkék vagy sem a múltjukra, mennyire utálják egymást, teljesen hidegen hagy.Egy amerikai foci oldalon Bengals logóval a neved mellett? Eléggé 😊Magyarországon élek. Szerinted mennyire érdekel az USA, Japán, Kína vagy Anglia?Csak tudnám, hogy az amerikaiak, japánok, kínaiak, angolok stb. Miért élnek annyira a múltban és készítik a több száz éve történt dolgaikból filmek és sorozatok garmadáját. Miért ilyen kibaszott büszkék rá? Felfoghatatlan….Vannak kételyeim... 😁Milyen az a nemzetközi léptékű sorozat? Kurva drága, vagy milyen?
warr_b
Pfejj.
Mikey
MC12
Mikey
MC12
több mint 3 éve
MC12
6 379
Egy amerikai foci oldalon Bengals logóval a neved mellett? Eléggé 😊Magyarországon élek. Szerinted mennyire érdekel az USA, Japán, Kína vagy Anglia?Csak tudnám, hogy az amerikaiak, japánok, kínaiak, angolok stb. Miért élnek annyira a múltban és készítik a több száz éve történt dolgaikból filmek és sorozatok garmadáját. Miért ilyen kibaszott büszkék rá? Felfoghatatlan….Vannak kételyeim... 😁Milyen az a nemzetközi léptékű sorozat? Kurva drága, vagy milyen?
warr_b
Pfejj.
Mikey
MC12
Mikey
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Magyarországon élek. Szerinted mennyire érdekel az USA, Japán, Kína vagy Anglia?Csak tudnám, hogy az amerikaiak, japánok, kínaiak, angolok stb. Miért élnek annyira a múltban és készítik a több száz éve történt dolgaikból filmek és sorozatok garmadáját. Miért ilyen kibaszott büszkék rá? Felfoghatatlan….Vannak kételyeim... 😁Milyen az a nemzetközi léptékű sorozat? Kurva drága, vagy milyen?
warr_b
Pfejj.
Mikey
MC12
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Honfoglalás és migráció között is van különbség, na. 😀Ezt a jelenseget en se ertem, pedig hozzam bagyon kozeli ember is akad, aki allandoan a mult miatt kopkod valamelyik orszagra. De konkretan nem is el akkor..de Putyin pl kiraly nala (nyilvan a kirekeszto nezetek miatt) annak ellenere hogy a szovjet megszallast megelte, a tobbit meg nem. Agyhalottak az emberek konkretan..Vannak kételyeim... 😁Milyen az a nemzetközi léptékű sorozat? Kurva drága, vagy milyen?
warr_b
Pfejj.
Mikey
Ja es szegeny magyart mindig mindenhol mindenki csak bantja..veletlenul se vagyunk/voltunk sose ludasak. Ha mi elvettuk valaki foldjet az buszkeseg, kiraly erzes, ha ezt elvette valaki annak a kurva anyjat hogy kepzelte..es nem letezik semmilyen kerdes, hogy megertse, lenyegtelen ami miatt gyulolkodik.
topin
több mint 3 éve
MC12
6 379
Csak tudnám, hogy az amerikaiak, japánok, kínaiak, angolok stb. Miért élnek annyira a múltban és készítik a több száz éve történt dolgaikból filmek és sorozatok garmadáját. Miért ilyen kibaszott büszkék rá? Felfoghatatlan….Vannak kételyeim... 😁Milyen az a nemzetközi léptékű sorozat? Kurva drága, vagy milyen?
warr_b
Pfejj.
Mikey
több mint 3 éve
topin
2 008
Ezt a jelenseget en se ertem, pedig hozzam bagyon kozeli ember is akad, aki allandoan a mult miatt kopkod valamelyik orszagra. De konkretan nem is el akkor..de Putyin pl kiraly nala (nyilvan a kirekeszto nezetek miatt) annak ellenere hogy a szovjet megszallast megelte, a tobbit meg nem. Agyhalottak az emberek konkretan..Vannak kételyeim... 😁Milyen az a nemzetközi léptékű sorozat? Kurva drága, vagy milyen?
warr_b
Pfejj.
Mikey
Ja es szegeny magyart mindig mindenhol mindenki csak bantja..veletlenul se vagyunk/voltunk sose ludasak. Ha mi elvettuk valaki foldjet az buszkeseg, kiraly erzes, ha ezt elvette valaki annak a kurva anyjat hogy kepzelte..es nem letezik semmilyen kerdes, hogy megertse, lenyegtelen ami miatt gyulolkodik.
több mint 3 éve
Vannak kételyeim... 😁kiindulva abból hogy a sacra korona meg a többiek milyenek ...
warr_b
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Vannak kételyeim... 😁Milyen az a nemzetközi léptékű sorozat? Kurva drága, vagy milyen?
warr_b
Pfejj.
több mint 3 éve
Vannak kételyeim... 😁index.hu/kultur/2021/07/16/nemzetkozi-lepteku-hunyadi-sorozat-keszul-magyarorszagon/
több mint 3 éve
The head - hat részes, befejezett sori, darálásra tökéletes 😊 HBO Asia és Hulu Japan koprodukció, ehhez képest az alkotók spanyolok, és nagyrészt angolul beszélnek benne 😊 SJ-n volt egész jó leírás róla, inkább belinkelem azt:
www.sorozatjunkie.hu/2020/08/09/the-head-vege-az-1-evadnak/
Egy 10/7,5 pontot megérdemel, külön plusz pont hogy a skandináv karakterek egymás közt dánul beszélgetnek.
Amúgy szerintem nagyjából a | Tíz kicsi néger és a Gyilkosság az Orinet Expresszen | crossovere valahol 😀
Egy nézést a kisebb hibái ellenére mindenképpen megér szerintem, főleg hogy akár egy nap alatt le lehet tudni.