Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Star Wars - The Bad Batch| 6. rész után tartom ezt továbbra is.
| Nagyon lassan építik fel Filoniék ezt az évadot... túlságosan vontatott.
Megérkeznek 1-1 bolygóra, eltöltenek ott 20-25 percet, alig látunk vmit és tovább is állnak (pl Pantora és a héten Ord Mantell). Oké, láttuk már Fennec Shandet, aki most kezdte talán a bounty hunter dolgot; említik Jabba nevét; látjuk Bib-et és ennyi. Omegáról is nagyon lassan csordogálnak az infók és még mindig nem érzi azt az ember, hogy tényleg a squad tagja lenne.
Valamint a rancor sztem nem ugyanaz, amit Luke megölt, mert a mostani részben "her"-ként hivatkoznak rá. |
Beki
Ezúttal a Corellián vannak 10-15 percet: szép akciódús rész, amelyben ismét van pár utalás és ennyi. Behozzák itt is a Martez testvéreket, akik tesznek utalást arra h kiknek dolgoznak (miért kellett a droid commander feje számukra), de itt is lehet csavar. Nyilván sokatmondó h Ahsoka R7 droidja náluk van (CW 7. évad utolsó részében is Rex és Ahsokánál volt a droid).
A végén a "misztikus" alak kb bárki lehet, akire he-ként hivatkoznak. Ugye Rex szerepelt a trailerben, így ha vele vennék fel a kapcsolatot, semmi értelme nem lenne ennek a titokzatosságnak. Bail Organát is kizárnám, szimplán ekkoriban túl sok mindenre kell figyelnie, mintsem h egy elcseszett klón squadot keressen. Olvastam jó pár tippek h Mace Windu az, jót mosolyogtam. |
több mint 3 éve
Lenyomtam 😊Nem nezem el, szaz fekvo!Ja, akkor elnézést 😊a sorozat címe, ha tippelnem kell ez:A f.szom ezekbe a rövidítésekbe! Mi az az OZ?!Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek.Ha bortonos sorozat, akkor nalam az OZ a #1.
Aki szereti a börtönös sorozatokat/filmeket, annak kötelező darab.
Remélem az 5. évaddal (nevezzük spin offnak) nem rontják el, negyedik tökéletes lezárás volt.
Nomac
Stez
bcsarli
www.imdb.com/title/tt0118421/
Negritis
bcsarli
Amugy persze, ez az, amit Negritis linkelt.
Stez
több mint 3 éve
MC12
6 379
A Lucifer 10. Részében most a linebacker-t sikerült hátvédnek fordítani 😊 mondjuk két mondattal előtte eltalálták hogy védő a pozíció 😊 (gondolom a defense nagy segítség volt)
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
8 napHBO Go
1.évad, lezárt.
8 nappal egy aszteroida becsapódása előtt vagyunk és azt mutatja be h főhőseink h élik ezt meg.
több mint 3 éve
Ezt adom, etalon sorozat 🙂Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek.Ha bortonos sorozat, akkor nalam az OZ a #1.
Remélem az 5. évaddal (nevezzük spin offnak) nem rontják el, negyedik tökéletes lezárás volt.
Nomac
Stez
több mint 3 éve
Nem nezem el, szaz fekvo!Ja, akkor elnézést 😊a sorozat címe, ha tippelnem kell ez:A f.szom ezekbe a rövidítésekbe! Mi az az OZ?!Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek.Ha bortonos sorozat, akkor nalam az OZ a #1.
Nomac
Stez
bcsarli
Negritis
bcsarli
Amugy persze, ez az, amit Negritis linkelt.
több mint 3 éve
Ja, akkor elnézést 😊a sorozat címe, ha tippelnem kell ez:A f.szom ezekbe a rövidítésekbe! Mi az az OZ?!Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek.Ha bortonos sorozat, akkor nalam az OZ a #1.
Nomac
Stez
bcsarli
Negritis
több mint 3 éve
a sorozat címe, ha tippelnem kell ez:A f.szom ezekbe a rövidítésekbe! Mi az az OZ?!Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek.Ha bortonos sorozat, akkor nalam az OZ a #1.
Nomac
Stez
bcsarli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
A f.szom ezekbe a rövidítésekbe! Mi az az OZ?!Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek.Ha bortonos sorozat, akkor nalam az OZ a #1.
Nomac
Stez
több mint 3 éve
Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek.Ha bortonos sorozat, akkor nalam az OZ a #1.
Nomac
több mint 3 éve
Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek.Én is nagyon szerettem! 😉😄
Nomac
5.évad-) | Elég nagy katyvasz, de a 2 szereplő miatt érdemes megnézni! |
több mint 3 éve
Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek. Aki szereti a börtönös sorozatokat/filmeket, annak kötelező darab.
több mint 3 éve
Manifest:Amennyire "értelmetlen" a sztori, annyira megfogott engem. 10/10
Várom a 3. Évadot, nekem tetszik a magyar hangokkal is. 😀
több mint 3 éve
Star Wars - The Bad Batchpont így gondolom én is. | inkább lennének 30-40 perces részek, de lépkednének előre a történetben is |
| Nagyon lassan építik fel Filoniék ezt az évadot... túlságosan vontatott.
Megérkeznek 1-1 bolygóra, eltöltenek ott 20-25 percet, alig látunk vmit és tovább is állnak (pl Pantora és a héten Ord Mantell). Oké, láttuk már Fennec Shandet, aki most kezdte talán a bounty hunter dolgot; említik Jabba nevét; látjuk Bib-et és ennyi. Omegáról is nagyon lassan csordogálnak az infók és még mindig nem érzi azt az ember, hogy tényleg a squad tagja lenne.
Valamint a rancor sztem nem ugyanaz, amit Luke megölt, mert a mostani részben "her"-ként hivatkoznak rá. |
Beki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Star Wars - The Bad Batch| Nagyon lassan építik fel Filoniék ezt az évadot... túlságosan vontatott.
több mint 3 éve
Engem konkrétan felb..szott agyilag ,hogy az utolsó 25 percben pofánvágták az egész történetetCsak egy kis Alien-Blade Runner vegyites, nem tul kreativ. Jol kezdodott, nezhetetlen lett a vegere.A feleségem konkrétan idegbeteg lett a sorozat második felétől, pedig imádta a felültést meg az elejét.A farkas gyermekei mennyire jó /nem jó ?Meg lehet nézni, bár a második fele itt-ott erősen fejvakarós. A főcíme még mindig gyönyörű.
Janek
iktriad
Sokat elmond egyébként, hogy a legérdekesebb részek a flashbackek...
Gyurma Pappa
Stez
több mint 3 éve
Desvalaki asszem nézte itt mikor kijött, én most bírtam rávenni magam és megterhelő
aki szereti a true crime sztorikat az ezt is zabálni fogja valszeg
több mint 3 éve
Csak egy kis Alien-Blade Runner vegyites, nem tul kreativ. Jol kezdodott, nezhetetlen lett a vegere.A feleségem konkrétan idegbeteg lett a sorozat második felétől, pedig imádta a felültést meg az elejét.A farkas gyermekei mennyire jó /nem jó ?Meg lehet nézni, bár a második fele itt-ott erősen fejvakarós. A főcíme még mindig gyönyörű.
Janek
iktriad
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
nemtom hogy Usa, Filmek vagy ide a legjobb de elvileg mini series szóval ide jön 😀Crime of the Century
húb+, vannak bicskanyitogató dolgok és ez eléggé elől van közöttük (collective is)
a big pharma pénzéhségét eddig is tudtuk és azt is hogy mekkora lobby erejük van, de azért itt 1 fokkal mélyebbre sikerül menni
kamu orvosi terminológia, előre megírt fda engedély, lobbisták által megírt törvény javaslat, ...
azt is szépen bemutatja hogy mennyire nem könnyű egy ilyen probléma feloldása, viszont mégis 1 bitesen foglalkoztak csak vele
| aki már addict azzal mi lesz, és a csávó akiről akár a breaking bad is szólhatna az kemény eset volt |
akinek van HBO Go az sztem nem jár vele rosszul
több mint 3 éve
Sikerült végre rávenni páromat a GoT-ra. Ma fejeztük be, lenyomtuk 3 hét alatt.Így egyben nézve, a "gondolkodási" időt kiiktatva valóban sokkal kevésbé baromság mint anno.
Bár a winterfelli csatáért továbbra sem tudok megbocsátani nekik 😀
több mint 3 éve
nah végre befejeztem a sopranost, tudom tudomkurvajó volt, de ez a befejezés
áááá 😀
több mint 3 éve
A feleségem konkrétan idegbeteg lett a sorozat második felétől, pedig imádta a felültést meg az elejét.A farkas gyermekei mennyire jó /nem jó ?Meg lehet nézni, bár a második fele itt-ott erősen fejvakarós. A főcíme még mindig gyönyörű.
Janek
iktriad
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Hivatalosan is berendelték a 2. évadot!Elméletben lesz még folytatása.Lásd új szereplők megjelenése a szezonzáróban.Lezárt sorozat, vagy még folytatódni fog?A farkas gyermekei mennyire jó /nem jó ?Meg lehet nézni, bár a második fele itt-ott erősen fejvakarós. A főcíme még mindig gyönyörű.
Janek
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
több mint 3 éve
Elméletben lesz még folytatása.Lásd új szereplők megjelenése a szezonzáróban.Lezárt sorozat, vagy még folytatódni fog?A farkas gyermekei mennyire jó /nem jó ?Meg lehet nézni, bár a második fele itt-ott erősen fejvakarós. A főcíme még mindig gyönyörű.
Janek
iktriad
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Lezárt sorozat, vagy még folytatódni fog?A farkas gyermekei mennyire jó /nem jó ?Meg lehet nézni, bár a második fele itt-ott erősen fejvakarós. A főcíme még mindig gyönyörű.
Janek
iktriad