Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Lupin 2. évad Netflixen!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Köszi srácok, próba 3 rész megvolt és megvett, úgyhogy dara jön 😊Jo sorozat, de par evad alatt kifutnak az organikus tortenetszalakbol, nekem onnet mar nem volt elmeny, annyira elrugaszkodott volt. Az elso par evad viszont elvezetes volt.
MC12
több mint 3 éve
azt már eddig is 😀Meg a kurvákat is! 🙃Jaja, és a motor mellé biztosan igényelni fog egy shotgun-t is 😊Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.Nem VOLTÁL motoros, de elkerülhetetlenül vágyni fogsz egy motorra 😀
MC12
Én imádtam
Gyurma Pappa
Willie Parker
steelwolf
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Meg a kurvákat is! 🙃Jaja, és a motor mellé biztosan igényelni fog egy shotgun-t is 😊Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.Nem VOLTÁL motoros, de elkerülhetetlenül vágyni fogsz egy motorra 😀
MC12
Én imádtam
Gyurma Pappa
Willie Parker
több mint 3 éve
Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.Február óta küzdünk vele, én is nagyon bírom, a 3.,4.,5. évad egészen zseniális, a hatodik már gyengébb, a hetedikkel meg egyenesen nem haladunk hetek óta... Amúgy nagyon jó sorozat, érdemes megnézni.
MC12
| Mondjuk normálisan motorzni megtaníthatták volna a szereplőket mert az üldözéses jeleneteknél amit előadnak az nevetséges 😀 |
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
dugo93
4 233
For All MankindNem jöttem ragozni a dolgot, amit már sokan leírtak, hogy mekkora király sorozat.
Inkább egy fél kérdés a 2. évad, azt hiszem 7. részéről (ha később egyértelművé válik, akkor légyszi ne is spoilerezzetek, inkább ez csak egy költői kérdés 😀):
| A szovjet mérnök aki bemegy Danihez, az a főkunstruktor, Sergej Korolev ugye? Legalábbis őt véltem felfedezni a karakterben. A fizimiska, ahogy a gulagról beszél, ahogy nem mondja meg a nevét...
Érdekes gondolat, hogy ha ő a valóságban nem hal meg - azt hiszem '65-ben - akkor simán lehet, hogy az oroszok megtartják az előnyüket az űrversenyben és hasonlóan alakulnak a dolgok, mint a sorozatban. Hatalmas koponya volt az öreg. |
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Jaja, és a motor mellé biztosan igényelni fog egy shotgun-t is 😊Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.Nem VOLTÁL motoros, de elkerülhetetlenül vágyni fogsz egy motorra 😀
MC12
Én imádtam
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.Nem VOLTÁL motoros, de elkerülhetetlenül vágyni fogsz egy motorra 😀
MC12
Én imádtam
több mint 3 éve
Rend a lelke mindennek 😀hvg.hu/kultura/20210611_Visszater_Magdi_anyus_a_Baratok_kozt_finalejara
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
MC12
6 379
Köszi srácok, próba 3 rész megvolt és megvett, úgyhogy dara jön 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.fasza lesz
MC12
több mint 3 éve
netlfix he man animációs cuccwww.youtube.com/watch?v=bRcOc8wL4k8
+ előzmény anime a gyűrűkurához
több mint 3 éve
Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.Jaja, nagy kiraly lesz. Az utolso egy, masfel evad kivetelevel kb, legalabbis nekem akkor nagyon valtott egy olyan iranyt a sorozat, ami a kezdetekhez kepest mar tul sok volt. Onnantol nem is volt kifejezetten elvezetes a szamomra, vegigneztem, mert azert csak ledaraltam elotte a korabbi reszeket.
MC12
Mindegy, majd latni fogod, aztan kinek mi. Nekem eleg elbaszott utolso masfel evad volt ez. Ettol fuggetlenul ott van a legjobbak kozott nalam a sorozat.
több mint 3 éve
Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.nekem is majd vmikor meg kell nézni, de "ráér"
MC12
mondjuk a soprnaost nemrég fejeztem be és imádtam
több mint 3 éve
MC12
6 379
Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
végre befejeztem a Castlevania 4. évadjátha az utolsó részt kiveszük akkor ez az évad felért az elsőhöz
összeségében egy kurvajó sorozat és aki tolta a játékokat a PS1ig biztos hogy rengeteg utalást lát majd ebben az évadban
ez talán a legjobb film-sorozat videójátékadaptáció
több mint 3 éve
faszán indított a Loki kiváncsi vagyok hova futtatják kinemrég láttam ezt a videót és kb ennek a ellentettjének éreztem ezt a részt
több mint 3 éve
nem a Vasasról volt szó 😛Biztatóan nyitott a Loki. Várom a folytatást.máris elkezdődött az NB2?
iktriad
| elnézést |
Löfli
több mint 3 éve
| beszoptátok nincs itt semmi érdekes || kurva lassú ... |Star Wars - The Bad Batch| 6. rész után tartom ezt továbbra is.
| Nagyon lassan építik fel Filoniék ezt az évadot... túlságosan vontatott.
Megérkeznek 1-1 bolygóra, eltöltenek ott 20-25 percet, alig látunk vmit és tovább is állnak (pl Pantora és a héten Ord Mantell). Oké, láttuk már Fennec Shandet, aki most kezdte talán a bounty hunter dolgot; említik Jabba nevét; látjuk Bib-et és ennyi. Omegáról is nagyon lassan csordogálnak az infók és még mindig nem érzi azt az ember, hogy tényleg a squad tagja lenne.
Valamint a rancor sztem nem ugyanaz, amit Luke megölt, mert a mostani részben "her"-ként hivatkoznak rá. |
Beki
Ezúttal a Corellián vannak 10-15 percet: szép akciódús rész, amelyben ismét van pár utalás és ennyi. Behozzák itt is a Martez testvéreket, akik tesznek utalást arra h kiknek dolgoznak (miért kellett a droid commander feje számukra), de itt is lehet csavar. Nyilván sokatmondó h Ahsoka R7 droidja náluk van (CW 7. évad utolsó részében is Rex és Ahsokánál volt a droid).
A végén a "misztikus" alak kb bárki lehet, akire he-ként hivatkoznak. Ugye Rex szerepelt a trailerben, így ha vele vennék fel a kapcsolatot, semmi értelme nem lenne ennek a titokzatosságnak. Bail Organát is kizárnám, szimplán ekkoriban túl sok mindenre kell figyelnie, mintsem h egy elcseszett klón squadot keressen. Olvastam jó pár tippek h Mace Windu az, jót mosolyogtam. |
Beki
csebi
több mint 3 éve
| kurva lassú ... |Star Wars - The Bad Batch| 6. rész után tartom ezt továbbra is.
| Nagyon lassan építik fel Filoniék ezt az évadot... túlságosan vontatott.
Megérkeznek 1-1 bolygóra, eltöltenek ott 20-25 percet, alig látunk vmit és tovább is állnak (pl Pantora és a héten Ord Mantell). Oké, láttuk már Fennec Shandet, aki most kezdte talán a bounty hunter dolgot; említik Jabba nevét; látjuk Bib-et és ennyi. Omegáról is nagyon lassan csordogálnak az infók és még mindig nem érzi azt az ember, hogy tényleg a squad tagja lenne.
Valamint a rancor sztem nem ugyanaz, amit Luke megölt, mert a mostani részben "her"-ként hivatkoznak rá. |
Beki
Ezúttal a Corellián vannak 10-15 percet: szép akciódús rész, amelyben ismét van pár utalás és ennyi. Behozzák itt is a Martez testvéreket, akik tesznek utalást arra h kiknek dolgoznak (miért kellett a droid commander feje számukra), de itt is lehet csavar. Nyilván sokatmondó h Ahsoka R7 droidja náluk van (CW 7. évad utolsó részében is Rex és Ahsokánál volt a droid).
A végén a "misztikus" alak kb bárki lehet, akire he-ként hivatkoznak. Ugye Rex szerepelt a trailerben, így ha vele vennék fel a kapcsolatot, semmi értelme nem lenne ennek a titokzatosságnak. Bail Organát is kizárnám, szimplán ekkoriban túl sok mindenre kell figyelnie, mintsem h egy elcseszett klón squadot keressen. Olvastam jó pár tippek h Mace Windu az, jót mosolyogtam. |
Beki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Dzsu nem Allah-hoz készül megint?Dzsudzsákék feljutottak a Mennyeibe. 😉Biztatóan nyitott a Loki. Várom a folytatást.máris elkezdődött az NB2?
iktriad
| elnézést |
Löfli
iktriad
Al-Dzsu-dzak Bha-lash
több mint 3 éve
Dzsudzsákék feljutottak a Mennyeibe. 😉Biztatóan nyitott a Loki. Várom a folytatást.máris elkezdődött az NB2?
iktriad
| elnézést |
Löfli
több mint 3 éve
Iktriadnak tökéletes. 😊Biztatóan nyitott a Loki. Várom a folytatást.máris elkezdődött az NB2?
iktriad
| elnézést |
Löfli
több mint 3 éve
Biztatóan nyitott a Loki. Várom a folytatást.máris elkezdődött az NB2?
iktriad
| elnézést |
több mint 3 éve
Biztatóan nyitott a Loki. Várom a folytatást.