Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 909 — The Mathematician
Andort tudnám még nézni. Nagyon jó lett.
Andor stáblista utáni jelenet megvan?
Amit szereltek a börtönbe, alkatrész lett a halalcsillagba.
Bazsinho
Engem a SW jarjar binksszel elveszített. Persze tv-n annyiszor jöttek velem szembe az "új" részek, hogy csak megnézegettem őket.
Itt annyi pozitív hsz volt az Andorról, hogy adtam neki egy esélyt és baromi kellemeset csalódtam. Kb. 3 nap alatt ledaráltam az egészet. Nem volt darth vader, sith és jedi lovag, idegesítő lények, viszont volt sztori, feszültség, jó karakterek.
kittli
ewokok és 3cpo sztem borzalmasabb mint jar-jar bármikor btw
Negritis, a vajda
Adom, de amikor az ewokok megjelentek tizenegykét éves voltam, jar-jart meg már felnőtt fejjel láttam.
Baromi nagy várakozással, külön felmenve a városba mert ott olyan effektek vannak mint otthon álmodni sem merünk...
A technikában nem csalódtam.
kittli
én mondjuk ugye 13 éves voltam mikor a baljós árnyak kijött és szegeden néztük moziban 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Bazsinho
Engem a SW jarjar binksszel elveszített. Persze tv-n annyiszor jöttek velem szembe az "új" részek, hogy csak megnézegettem őket.
Itt annyi pozitív hsz volt az Andorról, hogy adtam neki egy esélyt és baromi kellemeset csalódtam. Kb. 3 nap alatt ledaráltam az egészet. Nem volt darth vader, sith és jedi lovag, idegesítő lények, viszont volt sztori, feszültség, jó karakterek.
kittli
Negritis, a vajda
Adom, de amikor az ewokok megjelentek tizenegykét éves voltam, jar-jart meg már felnőtt fejjel láttam.
Baromi nagy várakozással, külön felmenve a városba mert ott olyan effektek vannak mint otthon álmodni sem merünk...
A technikában nem csalódtam.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Bazsinho
kittli

több mint 3 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Bazsinho

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 210
több mint 3 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Van olyan aki most kezdte ez a GoT-t?
Nem hiszem de eddig imádom. 1 évad 2 nap alatt 😀

több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 098 — balazs.t85@gmail.com
1899 jóval gyorsabban építkezik mint a Dark. Elképzelni nem tudom hogy fogják folytatni, de ez a Darkal is hasonló volt 😀
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 446 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Andor
Korrekt sorozat, jo kis lezarassal. Orulok h vegre ilyen temaju SW sorozat keszult vegre.
Beki
Asszem lesz belőle még egy évad szintén 12 résszel. Egyébként minőségileg toronymagasan nyerte surranópályán a Hatalom gyűrűi-Sárkányok Háza-Andor őszi streaming csillagok háborúját. Mondom ezt úgy, hogy nekem bejött a másik kettő is.
iktriad
Kíváncsi leszek, hogy 12 rész alatt hogyan oldják meg 4 év felölelését. 😀
Beki
3 részenként lesz időugrás a tervek szerint.
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 450 — Amerikai sportok rajongója
Andor
Korrekt sorozat, jo kis lezarassal. Orulok h vegre ilyen temaju SW sorozat keszult vegre.
Beki
Asszem lesz belőle még egy évad szintén 12 résszel. Egyébként minőségileg toronymagasan nyerte surranópályán a Hatalom gyűrűi-Sárkányok Háza-Andor őszi streaming csillagok háborúját. Mondom ezt úgy, hogy nekem bejött a másik kettő is.
iktriad
Kíváncsi vagyok rá, de nekem ebből a hármasból nehéz lesz űberelni bármelyiknek is a Hatalom Gyűrűit.
zavi27
Mennyi időtök van ilyenekre 😏😉 örülök ha a meccsekig eljutok 😊
dande2
Andort még nem nem láttam, Gyűrűből az uccsó rész még hátravan.😊
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
Andor
Beki
iktriad
Kíváncsi vagyok rá, de nekem ebből a hármasból nehéz lesz űberelni bármelyiknek is a Hatalom Gyűrűit.
zavi27
Mennyi időtök van ilyenekre 😏😉 örülök ha a meccsekig eljutok 😊
több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 508 — Saturday Night Lights
1899 pilot

hát ezek a Darkosok nagyon tudnak valamit.
braxa88
reméljük tartják a szintet évadokon át, mert darknál is már kicsit sok volt a kokó a vége felé
Kúrfürst briareos
A Darkról mondják, hogy a végén minden a helyére kerül, nem tudtam kivárni. Nekem átment olyan Lost-szerű zagyvalékba.

Az 1899 eddig tetszik, jó lassú, amit szeretek.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 450 — Amerikai sportok rajongója
Andor
Beki
iktriad
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Andor
Beki
iktriad
Kíváncsi leszek, hogy 12 rész alatt hogyan oldják meg 4 év felölelését. 😀
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 446 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Andor
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Andor
több mint 3 éve
rip Meg

port.hu/cikk/tv/47-evesen-meghalt-nicki-aycox-az-odaat-tevesorozat-sztarja/article-88986?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=content

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A Király E01
Nem volt ez rossz egyébként, akár egy Aranyélet szintű sorozat is lehet majd ebből

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
1899 pilot

braxa88
reméljük tartják a szintet évadokon át, mert darknál is már kicsit sok volt a kokó a vége felé

több mint 3 éve
tulsa king,

yellowstone és the sopranos szolgáltak alapul. a történet leírása már alapvetően megfogott, s az első rész nem is hagyott csalódást. némileg túl gyorsan a tárgyra tértek, kibonthatták volna a 25 évet a börtönben, vagy korábbi éveit a maffiában - bár lehet erről lesz még később szó. stallone még magasabbra emeli a körítést, rendkívülien jól áll neki továbbra is ez a szerep (s akarva akaratlanul is emlékeztetett arra, hogy elszálltak az évek, bye bye 80-90s). üdítő jellegű a humor és agresszió egyvelege.

www.youtube.com/watch?v=aaQSScwZPbA
Ventura
köszi, midnenképp tervbe van véve egyik kedvencem a csávó, főleg mikor nem a retard akció filmeket tolja
csak jussak el odáig

több mint 3 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 571 — 🏈🐬🐂🤘🏽
tulsa king,

yellowstone és the sopranos szolgáltak alapul. a történet leírása már alapvetően megfogott, s az első rész nem is hagyott csalódást. némileg túl gyorsan a tárgyra tértek, kibonthatták volna a 25 évet a börtönben, vagy korábbi éveit a maffiában - bár lehet erről lesz még később szó. stallone még magasabbra emeli a körítést, rendkívülien jól áll neki továbbra is ez a szerep (s akarva akaratlanul is emlékeztetett arra, hogy elszálltak az évek, bye bye 80-90s). üdítő jellegű a humor és agresszió egyvelege.

www.youtube.com/watch?v=aaQSScwZPbA

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
1899 pilot

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
 telex.hu/kult/2022/11/17/tarantino-elhalasztotta-utolso-filmjet-hogy-teves-minisorozatot-rendezhessen

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár
Nagy Ő - lőjjetek le pls....
Nemzetes és Méltóságos petey
Megérdemelnéd mert ilyet nézel. 😀
Toca
szeretek veszélyesen élni..de ez vmi embertelen..és nem Árpa miatt

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Nagy Ő - lőjjetek le pls....