Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Star Wars: The Bad Batch 1. rész| A kard egyébként Windujéra hasonlít legjobban az ismert fénykardok közül, ugye ő is Coruscanton esett el és ahogy kizuhant kötve hiszem h ilyen egybe holttestként hurcibálnák a lepel alatt 😀 |
| Tökéletes első rész. Jól kapcsolták össze a Clone Wars zárásával. Az első 10 perc erős és utána kicsit lassulnak a dolgok, de végig Bad Batch-ről szól a sztori, az ő szemszögükből látjuk Order 66-ot & hogyan esik le nekik mi történik stb.
Vannak ismerős arcok (és lesznek is még); jó volt látni Depa Billabát akcióban és a fiatal Kanan-t. Halott jedi-ről is találgatnak h ki lehetett a Kamino-n, de sztem itt annak van jelentősége, hogy úgy vitték oda, vagy ott esett el. Legjobb tudomásom szerint a kánonban egyedül Shaak Ti volt az egyetlen Jedi, aki ott állomásozott valameddig (de ő Coruscanton volt Order 66 alatt, ill Obi Van is volt ott de ennek nincs jelentősége). |
Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Star Wars: The Bad Batch 1. rész| Tökéletes első rész. Jól kapcsolták össze a Clone Wars zárásával. Az első 10 perc erős és utána kicsit lassulnak a dolgok, de végig Bad Batch-ről szól a sztori, az ő szemszögükből látjuk Order 66-ot & hogyan esik le nekik mi történik stb.
Vannak ismerős arcok (és lesznek is még); jó volt látni Depa Billabát akcióban és a fiatal Kanan-t. Halott jedi-ről is találgatnak h ki lehetett a Kamino-n, de sztem itt annak van jelentősége, hogy úgy vitték oda, vagy ott esett el. Legjobb tudomásom szerint a kánonban egyedül Shaak Ti volt az egyetlen Jedi, aki ott állomásozott valameddig (de ő Coruscanton volt Order 66 alatt, ill Obi Van is volt ott de ennek nincs jelentősége). |
több mint 3 éve
Huhh Wheel of Time. Nem kicsit tartok tőle, nem is biztos, hogy elkezdem.HP: nagy a szórás, vannak nagyon jó filmek, vannak kevésbé jók... mondjuk ide azért sikerült elég nagy neveket szerezni rendező/felnőtt szereplő(k), vagy épp forgatókönyvírók terén.. nem érzem korrektnek az összehasonlítást (és a három gyerekszeplő is a szokásos átlagos gyerekszínész szint felettit hozza.)De ha már sorozat topik (ahogy arra a HSZ felénél rájöttem) most készül a Wheel of Time sorozat, amitől én személy szerint nagyon tartok. A legösszetettebb világ, 15 könyv, részletes politikával kidolgozott mellék-mellék-mellék szereplőkkel. Félek, hogy még a Shadow and Bone-nál vagy a Witchernél is nehezebben befogadható lesz a "földi halandók" számára...
Ender's Game - majd Sobri elmondja neked miért pocsék 😊 aki nem olvasta a könyvet, annak biztos tetszik persze a film is.. 😛
Szerintem magában (is) megáll a film, de egy teljesen közepes/átlagos próbálkozás... és kivették azokat a részeket, amitől több lehetne... ja, és megálltak 1 filmnél, ami elég fontos.
De sokáig a Gyűrűk urából se sikerült jó feldolgozást csinálni, a Dűnével még mindig küzdenek... nincs ezzel baj...
Igor
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
HP: nagy a szórás, vannak nagyon jó filmek, vannak kevésbé jók... mondjuk ide azért sikerült elég nagy neveket szerezni rendező/felnőtt szereplő(k), vagy épp forgatókönyvírók terén.. nem érzem korrektnek az összehasonlítást (és a három gyerekszeplő is a szokásos átlagos gyerekszínész szint felettit hozza.)HP: amíg "feldolgozható" hosszúságú volt a könyv, addig a filmek is jók (jobbak) voltak, szóval 1,2,3. A 5 film a legrövidebb, a leghosszabb könyvből, és kihagy mindent, amitől az jó volt. A 6 filmben ezt ki akarták javítani, bár ne. A 7. dupla filmet meg hagyjuk is.
Ender's Game - majd Sobri elmondja neked miért pocsék 😊 aki nem olvasta a könyvet, annak biztos tetszik persze a film is.. 😛
Szerintem magában (is) megáll a film, de egy teljesen közepes/átlagos próbálkozás... és kivették azokat a részeket, amitől több lehetne... ja, és megálltak 1 filmnél, ami elég fontos.
De sokáig a Gyűrűk urából se sikerült jó feldolgozást csinálni, a Dűnével még mindig küzdenek... nincs ezzel baj...
Igor
Ender's Game: no komment. A sci-fi irodalom egyik legfontosabb könyvéből csináltak egy YA szart.
LOTR: ha nem erőszakolták volna meg a Hobbit-ot, akkor jobb szájízzel emlékeznék rá.
Dűne: izé. Hát nem tudom, meglátjuk. Félek az új film az előző filmet fogja feldolgozni, nem a könyvet...
Divergent: sokat mond, hogy el sem készült az utolsó rész.
Maze Runner: érdekes, mert az első rész, jobb mint a könyv, a többi meg szar, pedig még az egyik legjobb film.
Twilight: nem olvastam, nem nyilatkozom.
Hunger Games: az első könyv=első film, és az jó is. Mivel a többi könyv vállalhatatlanul rossz, a filmek sem lehett jobbak.
Eragon: szerintem könyvben sem akkora szám, mint amekkora kultusza van, fantasy YA könyvek közül szinte minden jobb, de a film szerintem konkrétan pocsék.
Percy Jackson: az első film egész vállalható kategória, a másodikat inkább ne emlegessük. A könyvek közül 3-t olvastam, de elég is lesz.
De ha már sorozat topik (ahogy arra a HSZ felénél rájöttem) most készül a Wheel of Time sorozat, amitől én személy szerint nagyon tartok. A legösszetettebb világ, 15 könyv, részletes politikával kidolgozott mellék-mellék-mellék szereplőkkel. Félek, hogy még a Shadow and Bone-nál vagy a Witchernél is nehezebben befogadható lesz a "földi halandók" számára...
több mint 3 éve
Bocsanat, most nezem, hogy az elso resz cime volt Red Moon es nem a teljes sorozate. For all the mankind a sorozat:Red Moon-t latta valaki? Elso reszt neztem meg, az kozepes volt, tipikus budget streaming sorozat. Beleolvasva a kovetkezo epizodokba, nem tudom erdemes-e idot szanni ra.Ez milyen sorozat ? Nekem egy délkoreait dob ki ezen a címen
Maga a tortenet es a koncepcio tetszik, nem tudom mennyire fog ez az alternativ idosik jelleg dominalni.
undisputedly
VvAlekosz
www.imdb.com/title/tt9198004/
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Red Moon-t latta valaki? Elso reszt neztem meg, az kozepes volt, tipikus budget streaming sorozat. Beleolvasva a kovetkezo epizodokba, nem tudom erdemes-e idot szanni ra.Ez milyen sorozat ? Nekem egy délkoreait dob ki ezen a címen
Maga a tortenet es a koncepcio tetszik, nem tudom mennyire fog ez az alternativ idosik jelleg dominalni.
undisputedly
több mint 3 éve
Red Moon-t latta valaki? Elso reszt neztem meg, az kozepes volt, tipikus budget streaming sorozat. Beleolvasva a kovetkezo epizodokba, nem tudom erdemes-e idot szanni ra.Maga a tortenet es a koncepcio tetszik, nem tudom mennyire fog ez az alternativ idosik jelleg dominalni.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
ozibozi
17 192
Kajagoogoo
több mint 3 éve
Nem nagyon volt olyan "youth/young adult fiction" könyv(sorozat), amiből filmet/filmeket készítettek és ne barmolták volna teljesen el...Én a Twilightnál nem éreztem, hogy akkora lett volna a szakadék a könyvek és a filmek között.
Igor
Viszont a top3 barmolás, az a Végtelen történet. (Michael Ende könyve.) Talán az minden idők egyik legjobban elbaszott filmfeldolgozása, kb. mint az orosz Gyűrűk ura verzió. Pedig a könyv nagyon jó.
több mint 3 éve
Ender's Game - majd Sobri elmondja neked miért pocsék 😊 aki nem olvasta a könyvet, annak biztos tetszik persze a film is.. 😛Hagyjuk is...
Igor
Szörnyű az a film.
Egy zseniális könyvből egy tucatfos film, tulajdonképpen minden kimaradt, ami a könyvben egyedi, unikális, fontos. (Locke-Demosztenész szál, hangykirálynő, Ender pragmatikus gondolkodása, jellemfejlődése, Mazer Rackham lényege, stb. stb.)
A könyv top10 sci-fi, alapmű. A film SZAR.
több mint 3 éve
HP: nagy a szórás, vannak nagyon jó filmek, vannak kevésbé jók... mondjuk ide azért sikerült elég nagy neveket szerezni rendező/felnőtt szereplő(k), vagy épp forgatókönyvírók terén.. nem érzem korrektnek az összehasonlítást (és a három gyerekszeplő is a szokásos átlagos gyerekszínész szint felettit hozza.)HP-nél én még egyik filmet se néztem végig elejétől a végéig, de sok részletet láttam, asszony szereti 😊
Inkább csak jelezni akartam, h én nem várnék sokat a helyetekben mert csalódás lesz..
Igor
Viszont a vörös Rupert gyerek annyira botrányosan szar és tehetségtelen, hogy az elmondhatatlan 🤣
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
HP: nagy a szórás, vannak nagyon jó filmek, vannak kevésbé jók... mondjuk ide azért sikerült elég nagy neveket szerezni rendező/felnőtt szereplő(k), vagy épp forgatókönyvírók terén.. nem érzem korrektnek az összehasonlítást (és a három gyerekszeplő is a szokásos átlagos gyerekszínész szint felettit hozza.)Ender's Game - majd Sobri elmondja neked miért pocsék 😊 aki nem olvasta a könyvet, annak biztos tetszik persze a film is.. 😛
Inkább csak jelezni akartam, h én nem várnék sokat a helyetekben mert csalódás lesz..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Nem nagyon volt olyan "youth/young adult fiction" könyv(sorozat), amiből filmet/filmeket készítettek és ne barmolták volna teljesen el...nekem annyira nem tetszik a Harry Potter de sokan szeretik
Ironikus módon, valszeg a Hunger Games-trilógia a legjobb.... de a borzalmasra sokkal-sokkal-sokkal több példa van - Divergent, Maze Runner, Percy Jackson, Artemis Fowl, Eragon, Mortal Engines/Mortal Instruments - most csak így ami elsőre beugrik, és biztos sokkal több van.
Az, ha a pocsék Eragon film a jobban sikerült próbálkozások közé tartozik, de nem sikerült 2. bőrt lehúzni a sztoriról... na, ez sokat elmond a műfaj sikerességéről.
Ergo: that's gonna be a no for me, dawg.
Igor
és nekem a könyv mellett is bejött az Enders Game
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nem nagyon volt olyan "youth/young adult fiction" könyv(sorozat), amiből filmet/filmeket készítettek és ne barmolták volna teljesen el...Ironikus módon, valszeg a Hunger Games-trilógia a legjobb.... de a borzalmasra sokkal-sokkal-sokkal több példa van - Divergent, Maze Runner, Percy Jackson, Artemis Fowl, Eragon, Mortal Engines/Mortal Instruments - most csak így ami elsőre beugrik, és biztos sokkal több van.
Az, ha a pocsék Eragon film a jobban sikerült próbálkozások közé tartozik, de nem sikerült 2. bőrt lehúzni a sztoriról... na, ez sokat elmond a műfaj sikerességéről.
Ergo: that's gonna be a no for me, dawg.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Én nem olvastam a könyveket, úgy nem volt rossza második film borzalmas sztem, az első 5 könyvet olvastam és szeretemscreenrant.com/percy-jackson-show-casting-disney-plus-details/Én a filmeket is szerettem, szóval várós
nemtom innyen hányan ismerik-szeretik de én várom
Negritis
Wester
a második ötnek nemtom mikor állok neki
Negritis
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
a második film borzalmas sztem, az első 5 könyvet olvastam és szeretemscreenrant.com/percy-jackson-show-casting-disney-plus-details/Én a filmeket is szerettem, szóval várós
Negritis
Wester
a második ötnek nemtom mikor állok neki
több mint 3 éve
screenrant.com/percy-jackson-show-casting-disney-plus-details/Én a filmeket is szerettem, szóval várós
Negritis
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
screenrant.com/percy-jackson-show-casting-disney-plus-details/nemtom innyen hányan ismerik-szeretik de én várom
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Nekem megvannak a könyvek bontatlan csomagolásban, gondoltam, hogy majd egyben elolvasom🤪csak ez így kicseszés amúgy főleg velünk, akik végigolvastuk a könyvét és csak ilyen hbo-s megoldás jut nekünk ...hat igen, a TWoW mar kb 2015 ota "kesz" van. Nekem ez olyan mint amikor a fejleszto mondja, hogy mar csak a teszteles van hatra 😀 elvesztette egyszeruen a motivaciojat abban a tortenetben, az uj karakterekben mindig talal oromot es ott latszik is, hogy szivesen ir de o ezt a tortenetet befejezni mar nem fogja.Off:elvileg a 6. kb kész van, de fingom sincs miért nem adta már ki
Szerintem GRRM mar be se fogja fejezni a konyveket, nem egyszer elmondta, hogy nem jo irni az internet koraban mert mar kb minden teoria aminek lenne realitasa eljutott a legtobb emberhez, innen mar vagy nagyon eroltetett csavart lehetne behozni vagy tovabb kellene szelesiteni a tortenetet de azzal a befejezes is tolodna...
rokaur
évek óta húzza ...
Negritis
rokaur
csebi
több mint 3 éve
Már ő sem tudja, pontosan mi a baja... ez kb a 17. különböző ok, amit már hallottam, és talán a legkevésbé reális/jogos.Nekem a legerdekesebb Robert lazadasa lenne, de abbol nem tudom keszul e sorozat.GoT Spinoff is coming!A sárkányok tánca sztori talán jobb, de biztosan látványosabb (több sárkány vs sárkány csata), mint a trónok harca könyveké és hansonlóan sok fordulat és talán még több cselszövés van benne. Kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, szerintem robbani fog.
Fire will reign 🔥
— House of the Dragon (@HouseofDragon) April 26, 2021
The @HBO original series #HouseoftheDragon is officially in production. Coming soon to @HBOMax in 2022. pic.twitter.com/tPX8n2IvGW
iktriad
braxa88
Off:
Szerintem GRRM mar be se fogja fejezni a konyveket, nem egyszer elmondta, hogy nem jo irni az internet koraban mert mar kb minden teoria aminek lenne realitasa eljutott a legtobb emberhez, innen mar vagy nagyon eroltetett csavart lehetne behozni vagy tovabb kellene szelesiteni a tortenetet de azzal a befejezes is tolodna...
rokaur
Ez nekem őszintébbnek tűnik
www.yardbarker.com/entertainment/articles/george_rr_martin_is_hugely_behind_on_highly_anticipated_winds_of_winter/s1_13132_34671968
Lehet mondani h fejébe szállt a dicsőség, vagy más kreatív dolgok jobban érdeklik, vagy nagy a nyomás, vagy jól jön az a 20-30-50 millió amit beígért neki a HBO és inkább azokot prioritizálja... sőt az is lehet hogy egy új-zélandi börtönben van és elvették a számítógépét, amin írta volna a könyvet.
Ezek mind érthető dolgok, valahol megértem persze, de ettől még ugyanígy érthető a másik oldal véleménye is....
több mint 3 éve
Engem a Long Nightos érdekelt volna, de azt már lelőtték. Úgy néz ki, soha nem tudom meg, mi volt az oka a hózombik támadásának 😕Nekem a legerdekesebb Robert lazadasa lenne, de abbol nem tudom keszul e sorozat.GoT Spinoff is coming!A sárkányok tánca sztori talán jobb, de biztosan látványosabb (több sárkány vs sárkány csata), mint a trónok harca könyveké és hansonlóan sok fordulat és talán még több cselszövés van benne. Kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, szerintem robbani fog.
Fire will reign 🔥
— House of the Dragon (@HouseofDragon) April 26, 2021
The @HBO original series #HouseoftheDragon is officially in production. Coming soon to @HBOMax in 2022. pic.twitter.com/tPX8n2IvGW
iktriad
braxa88
Off:
rokaur
több mint 3 éve
engem a 2. évad közepén kiakasztottak a random baromságok az hbo sorozatban a könyvek után, szóval én csaka spoilerekből tudom hogy mi történtcsak ez így kicseszés amúgy főleg velünk, akik végigolvastuk a könyvét és csak ilyen hbo-s megoldás jut nekünk ...hat igen, a TWoW mar kb 2015 ota "kesz" van. Nekem ez olyan mint amikor a fejleszto mondja, hogy mar csak a teszteles van hatra 😀 elvesztette egyszeruen a motivaciojat abban a tortenetben, az uj karakterekben mindig talal oromot es ott latszik is, hogy szivesen ir de o ezt a tortenetet befejezni mar nem fogja.Off:elvileg a 6. kb kész van, de fingom sincs miért nem adta már ki
rokaur
évek óta húzza ...
Negritis
rokaur
csebi
és igen ez így kicseszés velünk, és az öreg ezért húzzon a faszba
gondolom az Elden Ringen is szivesen dolgozik csak ezzel ne kelljen
több mint 3 éve
csak ez így kicseszés amúgy főleg velünk, akik végigolvastuk a könyvét és csak ilyen hbo-s megoldás jut nekünk ...hat igen, a TWoW mar kb 2015 ota "kesz" van. Nekem ez olyan mint amikor a fejleszto mondja, hogy mar csak a teszteles van hatra 😀 elvesztette egyszeruen a motivaciojat abban a tortenetben, az uj karakterekben mindig talal oromot es ott latszik is, hogy szivesen ir de o ezt a tortenetet befejezni mar nem fogja.Off:elvileg a 6. kb kész van, de fingom sincs miért nem adta már ki
rokaur
évek óta húzza ...
Negritis
rokaur
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
rokaur
869
hat igen, a TWoW mar kb 2015 ota "kesz" van. Nekem ez olyan mint amikor a fejleszto mondja, hogy mar csak a teszteles van hatra 😀 elvesztette egyszeruen a motivaciojat abban a tortenetben, az uj karakterekben mindig talal oromot es ott latszik is, hogy szivesen ir de o ezt a tortenetet befejezni mar nem fogja.Off:elvileg a 6. kb kész van, de fingom sincs miért nem adta már ki
rokaur
évek óta húzza ...
Negritis