Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 3 éve
Akkor legalább adjuk el a Vajnának. Ja, már az se.Valamit elhibázunk, hogy a lengyel Vaják ekkorát megy, mi meg sehol, pedig ez is sokrétű, jól kidolgozott sztori.mikor a lengyelek csinálták akkor egy aranybulla szint se jött össze 😊
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Valamit elhibázunk, hogy a lengyel Vaják ekkorát megy, mi meg sehol, pedig ez is sokrétű, jól kidolgozott sztori.mikor a lengyelek csinálták akkor egy aranybulla szint se jött össze 😊
Dzsokijuing
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Valamit elhibázunk, hogy a lengyel Vaják ekkorát megy, mi meg sehol, pedig ez is sokrétű, jól kidolgozott sztori.valójában a regények még a Trónoknál is bonyolultabbak, több szállal, jobban kidolgozott fő - és mellélkarakterekkel, szóval megfilmesíteni a teljes koncepciót kb lehetetlen, és itt tényleg lehetnének külön spinoffok simán (pl.: Kinizsi, Hunyadi Laci, Titusz, Cilleiek), annyira sokrétű maga a valós történelem iswww.youtube.com/watch?v=MSXWmaxrV58A magyar tronok harca koppintás. Szex, vér, csak a szokásos.
steelwolf
Azt nyilatkozta a “szerző”, hogy “nagyon történelem hű” lesz.. 😅
jobbágy#JC6
Willie Parker
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
valójában a regények még a Trónoknál is bonyolultabbak, több szállal, jobban kidolgozott fő - és mellélkarakterekkel, szóval megfilmesíteni a teljes koncepciót kb lehetetlen, és itt tényleg lehetnének külön spinoffok simán (pl.: Kinizsi, Hunyadi Laci, Titusz, Cilleiek), annyira sokrétű maga a valós történelem iswww.youtube.com/watch?v=MSXWmaxrV58A magyar tronok harca koppintás. Szex, vér, csak a szokásos.
steelwolf
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=MSXWmaxrV58A magyar tronok harca koppintás. Szex, vér, csak a szokásos.
steelwolf
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=MSXWmaxrV58
több mint 3 éve
Succession – 4×03: Connor’s WeddingAzt a rohadt 🫠
több mint 3 éve
Succession valaki?El kéne kezdeni
Hát mennyire zseniális ez az új évad IS.
Kenny
több mint 3 éve
Succession valaki?Hát mennyire zseniális ez az új évad IS.
több mint 3 éve
en tegnap elkezdtem a mandalorian harmadik evadat. az elso resz elmegy bevezetonek.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
azóta se jutottam el odáig 😕No, vélemény?no spoiler én csak holnap tudom megnézniközbe kijött a 7 kings must diePont most néztük meg.
Negritis, a vajda
Uhthred barátunk nem lett okosabb 😁
warr_b
rájöttem hogy nem végeznék az nba playin előtt
Negritis, a vajda
warr_b
ma se fogok és holnap se 😕
több mint 3 éve
No, vélemény?no spoiler én csak holnap tudom megnézniközbe kijött a 7 kings must diePont most néztük meg.
Negritis, a vajda
warr_b
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Grat Löfli!végre itt az első mozgókép egy olyan produkcióból, amin dolgoztam! https://t.co/63P0BQglKn
— tökfej gébics (@_lofli_) April 14, 2023
több mint 3 éve
no spoiler én csak holnap tudom megnézniközbe kijött a 7 kings must diePont most néztük meg.
Negritis, a vajda
warr_b
több mint 3 éve
közbe kijött a 7 kings must diePont most néztük meg.
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
közbe kijött a 7 kings must die
több mint 3 éve
True Detective 4 nagyon várós. Mondjuk a második évad elrettentő volt, de a harmadik visszahozta a szintet.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Elég népszerű karakter, pár évadot megérdemelne a Mandó után.Volt arról korábban pletyka ha jól emlékszem h lesz külön Bo-Katan sorozat...Természetesen. Emellett megemlíteném azt is, hogy a figyelem azért szép lassan az egy szem mandalóriról + Groguról átterelődik a mandalóriakra és főleg Bo-Katanra.Van az a pénzAhogy olvastam Filoni és Favreu nyilatkozatait sztem még min 2 év lesz a Mandalorianből. Más tészta h Pedro Pascal meddig akarja tolni a sisakot nem tudom levenni dolgot.Emellett még Filoni rendezni fog egy filmet is ebből az időszakból.Ez a Gideon moff kifejezetten idegesít.Na ő engem is. Valahogy nem tudom elhinni róla, hogy vmi hatalmas birodalmi hadúr. Olyan tehetetlennek tűnik nekem.
Bazsinho
Amúgy maga a rész szerintem sem volt rossz, viszont nem tartom túl jó ötletnek ezt a marvel fele univerzumépítést, pláne hogy a cselekmény 2 már kijött film köze ékelődik be. Itt nagyon toppon kell lenni, hogy ne basszak el az egész kánon idosikot, pláne, ha sokáig akarjak húzni.
roberto23
Beki
jobbágy#JC6
Beki
empty taxi
több mint 3 éve
Itt a sorozat(évad), amit idén a legjobban várok az HBO-n.Akkor ez most Fargo vagy True Detecitve?
www.youtube.com/watch?v=SS5bk7XiNVU
iktriad
😃
több mint 3 éve
Volt arról korábban pletyka ha jól emlékszem h lesz külön Bo-Katan sorozat...Természetesen. Emellett megemlíteném azt is, hogy a figyelem azért szép lassan az egy szem mandalóriról + Groguról átterelődik a mandalóriakra és főleg Bo-Katanra.Van az a pénzAhogy olvastam Filoni és Favreu nyilatkozatait sztem még min 2 év lesz a Mandalorianből. Más tészta h Pedro Pascal meddig akarja tolni a sisakot nem tudom levenni dolgot.Emellett még Filoni rendezni fog egy filmet is ebből az időszakból.Ez a Gideon moff kifejezetten idegesít.Na ő engem is. Valahogy nem tudom elhinni róla, hogy vmi hatalmas birodalmi hadúr. Olyan tehetetlennek tűnik nekem.
Bazsinho
Amúgy maga a rész szerintem sem volt rossz, viszont nem tartom túl jó ötletnek ezt a marvel fele univerzumépítést, pláne hogy a cselekmény 2 már kijött film köze ékelődik be. Itt nagyon toppon kell lenni, hogy ne basszak el az egész kánon idosikot, pláne, ha sokáig akarjak húzni.
roberto23
Beki
jobbágy#JC6
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Itt a sorozat(évad), amit idén a legjobban várok az HBO-n.Emellett bejelentette az HBO, hogy jön hivatalosan is a Harry Potter sorozat, ami 1 évad során 1 adott regényt használ fel. Valamint Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Night Trónok harca sorozat is.
www.youtube.com/watch?v=SS5bk7XiNVU
iktriad
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Természetesen. Emellett megemlíteném azt is, hogy a figyelem azért szép lassan az egy szem mandalóriról + Groguról átterelődik a mandalóriakra és főleg Bo-Katanra.Van az a pénzAhogy olvastam Filoni és Favreu nyilatkozatait sztem még min 2 év lesz a Mandalorianből. Más tészta h Pedro Pascal meddig akarja tolni a sisakot nem tudom levenni dolgot.Emellett még Filoni rendezni fog egy filmet is ebből az időszakból.Ez a Gideon moff kifejezetten idegesít.Na ő engem is. Valahogy nem tudom elhinni róla, hogy vmi hatalmas birodalmi hadúr. Olyan tehetetlennek tűnik nekem.
Bazsinho
roberto23
Beki
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Van az a pénzAhogy olvastam Filoni és Favreu nyilatkozatait sztem még min 2 év lesz a Mandalorianből. Más tészta h Pedro Pascal meddig akarja tolni a sisakot nem tudom levenni dolgot.Emellett még Filoni rendezni fog egy filmet is ebből az időszakból.Ez a Gideon moff kifejezetten idegesít.Na ő engem is. Valahogy nem tudom elhinni róla, hogy vmi hatalmas birodalmi hadúr. Olyan tehetetlennek tűnik nekem.
Bazsinho
roberto23
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ahogy olvastam Filoni és Favreu nyilatkozatait sztem még min 2 év lesz a Mandalorianből. Más tészta h Pedro Pascal meddig akarja tolni a sisakot nem tudom levenni dolgot. Emellett még Filoni rendezni fog egy filmet is ebből az időszakból.Ez a Gideon moff kifejezetten idegesít.Na ő engem is. Valahogy nem tudom elhinni róla, hogy vmi hatalmas birodalmi hadúr. Olyan tehetetlennek tűnik nekem.
Bazsinho
roberto23
több mint 3 éve
a netflixes Night Agent egész okés kis pörgős, fordulatos sorozat, nyilván nem teljesen kiszámíthatatlan, de azt a 10 részt szerintem érdemes lepörgetniNem volt rossz, de ebben a limonádé kémzsánerben az Árulás jobban tetszett.
kristof
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.