Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 3 éve
shagi0206
10 958
a Boys-szal régebb óta szemezek, az tervben is van.Az umbrella academyt elkezdtem, de valamiért nem jutottam 5 percnél tovább 😊
több mint 3 éve
dont fuck with catsTudtok valami full kiszámíthatatlan sorozatot ajánlani, amitől a szám is tátva marad(hat)? 😊tiger king
shagi0206
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tudtok valami full kiszámíthatatlan sorozatot ajánlani, amitől a szám is tátva marad(hat)? 😊tiger king
shagi0206
több mint 3 éve
valszeg a doom patrol és az umbrella academy is passzolnaTudtok valami full kiszámíthatatlan sorozatot ajánlani, amitől a szám is tátva marad(hat)? 😊Megnéztem tegnap a Boyz első részét. Az alapján eléggé olyannak tűnik amit keresel.
shagi0206
bcsarli
több mint 3 éve
Tudtok valami full kiszámíthatatlan sorozatot ajánlani, amitől a szám is tátva marad(hat)? 😊Megnéztem tegnap a Boyz első részét. Az alapján eléggé olyannak tűnik amit keresel.
shagi0206
több mint 3 éve
a barátok közt véget ért szóval most már darálható 😀Tudtok valami full kiszámíthatatlan sorozatot ajánlani, amitől a szám is tátva marad(hat)? 😊Lottósorsolás? Elég nehéz megjósolni éppen melyik számot húzzák ki 😀
shagi0206
empty taxi
több mint 3 éve
Tudtok valami full kiszámíthatatlan sorozatot ajánlani, amitől a szám is tátva marad(hat)? 😊Lottósorsolás? Elég nehéz megjósolni éppen melyik számot húzzák ki 😀
shagi0206
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
shagi0206
10 958
Tudtok valami full kiszámíthatatlan sorozatot ajánlani, amitől a szám is tátva marad(hat)? 😊
több mint 3 éve
sztem olyan nincs, a film is elég rizikós voltMint pl.Csillagközi inváziómilyen stílusban?Sci-fi sorozatot ami ilyen stílusban készült tudsz ajánlani ?
Negritis
VvAlekosz
a love death robots egy antalógia, az első évadát nézd végig
Negritis
VvAlekosz
hirtelen erre mondanám h legközelebbi, de majd jön Igor megint leoltani 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mint pl.Csillagközi inváziómilyen stílusban?Sci-fi sorozatot ami ilyen stílusban készült tudsz ajánlani ?
Negritis
VvAlekosz
Negritis
több mint 3 éve
milyen stílusban?Sci-fi sorozatot ami ilyen stílusban készült tudsz ajánlani ?
Negritis
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Sci-fi sorozatot ami ilyen stílusban készült tudsz ajánlani ?
Negritis
több mint 3 éve
több mint 3 éve
PS: én hatalmas Detective Conan rajongó vagyok, szóval, please tell me more...hajime no ippo, ahol egy boxoló srác a főszereplő aki most épp viszavonult és lassan 3 éve várjuk a visszatérését 😀
Igor
jah és abból is sehol se tart az anime, bár asszem kinda lezártnak tekinthető
több mint 3 éve
....Úgy látom senkinek nincs ízlése, szóval elengedtem inkább a dolgot...nekem kínzás az ahogy
"a hxh-val meg nem kínoznék senkit mert az író nem akarja befejezni"
Ez
1) alapból no comment (egy 10/10-es dologgal nem lehet kínozni...)
2) gondolj bele, hány shonent sikerült jól/rosszul befejezni... lehet jobb is ha nem fejezi be...
Igornemfolytatódik a manga, és tudtommal a berserk rajongói is hasonló letargiában vannak
ahogy számomra az is szenvedés ahogy a d gray man új fejezeteteit várom
Negritis
Befejezed a Chimera Ant arc végénél, kész. (ez episode 136 a 148-ból... az uccsó 12 se rossz, de nyilván az már továbbvinné a történetet, és a következő történetszál nincs megírva.. ha ez zavar, ne nézd meg.)
Ettől még a Yorknew City / Chimera Ant arc a shonen csúcsa, és lehet kerek egész, lezárt történeteknek tekinteni őket. (nálam a Greed Island is 9.75/10)
Azért mert a Keresztapa 3 szar, az első 2 részt nem nézed meg?
PS: én hatalmas Detective Conan rajongó vagyok, szóval, please tell me more...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Úgy látom senkinek nincs ízlése, szóval elengedtem inkább a dolgot...nekem kínzás az ahogy
"a hxh-val meg nem kínoznék senkit mert az író nem akarja befejezni"
Ez
2) gondolj bele, hány shonent sikerült jól/rosszul befejezni... lehet jobb is ha nem fejezi be...
Igor
ahogy számomra az is szenvedés ahogy a d gray man új fejezeteteit várom
több mint 3 éve
Úgy látom senkinek nincs ízlése, szóval elengedtem inkább a dolgot... "a hxh-val meg nem kínoznék senkit mert az író nem akarja befejezni"
Ez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
mindenesetre ha shonen, akkor meg Bleach. tényleg, arról van infó, hogy mikor tér végre vissza? asszem 2021-et mondtak, de konkrét hónap nem rémlik.max amiatt érdekel mert elvileg tuto kibe részt vesz benne és pár dolgot átír a mangához képest, aminek azért wtf endingje volt
shawnka
több mint 3 éve
meg azért az Invincible szerintem semennyire nem hasonlítható össze egy Boku no Hero Academiával 😀Ha 4 évadig tart valaminek jó irányba elindulni... ott valami nagy baj van. 😛 És azt a sorozatot én kapásból nem ajánlanám akkor.a mangáját szeretem, és most elég jó irányba indultak elFujjj.....Invincible: animációs-szuperhirós sorozat a jobbik fajtából; aki szereti ezt a műfajt, ne hagyja ki.anime/manga vonalon a Boku no Hero Academicát tudom javasolni
ender1112
Negritis
Igor
black clover szintén ilyen nekem 😊
Negritis
Nyilván nem én vagyok a célközönség az ilyen basic shonen mangáknál/animeknél, hanem a 8-16 éves korosztály.... de azért azok után, h ez az egyik legnépszerűbb műfaj és tele van jobbnál jobb művekkel (Hunter X Hunter vagy Full Metal Alchemist Brotherhood kezdésnek, aztán mehetünk mélyebbre, ha vannak specifikusabb igények/kérések..) - ennél azért legyünk igényesebbek.
Mindegy, i'm just a grumpy old man...
Igor
mindenesetre ha shonen, akkor meg Bleach. tényleg, arról van infó, hogy mikor tér végre vissza? asszem 2021-et mondtak, de konkrét hónap nem rémlik.
több mint 3 éve
a javaslat azért jött mert animációs és szuperhős 😀Ha 4 évadig tart valaminek jó irányba elindulni... ott valami nagy baj van. 😛 És azt a sorozatot én kapásból nem ajánlanám akkor.a mangáját szeretem, és most elég jó irányba indultak elFujjj.....Invincible: animációs-szuperhirós sorozat a jobbik fajtából; aki szereti ezt a műfajt, ne hagyja ki.anime/manga vonalon a Boku no Hero Academicát tudom javasolni
ender1112
Negritis
Igor
Negritis
Nyilván nem én vagyok a célközönség az ilyen basic shonen mangáknál/animeknél, hanem a 8-16 éves korosztály.... de azért azok után, h ez az egyik legnépszerűbb műfaj és tele van jobbnál jobb művekkel (Hunter X Hunter vagy Full Metal Alchemist Brotherhood kezdésnek, aztán mehetünk mélyebbre, ha vannak specifikusabb igények/kérések..) - ennél azért legyünk igényesebbek.
Igor
ultramant vagy kamen raidert nem fogok javasolni
a one punchmant pedig nem szeretem
nem tudom az anime milyen, én a mangáról tudok nyilatkozni
ott jól indult és megvannak az előnyei, de ugye shounen
viszont most úgy tűnik a vége felé közeledünks épp elhagyjuk az iskolai környzetet
volt kis problémásabb időszak számomra, de a karakterek ott is jók voltak
az FMA sztem nem klasszikus shounen, a training része hiányzik a formulának
a hxh-val meg nem kínoznék senkit mert az író nem akarja befejezni
több mint 3 éve
Ha 4 évadig tart valaminek jó irányba elindulni... ott valami nagy baj van. 😛 És azt a sorozatot én kapásból nem ajánlanám akkor.a mangáját szeretem, és most elég jó irányba indultak elFujjj.....Invincible: animációs-szuperhirós sorozat a jobbik fajtából; aki szereti ezt a műfajt, ne hagyja ki.anime/manga vonalon a Boku no Hero Academicát tudom javasolni
ender1112
Negritis
Igor
Negritis
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
a mangáját szeretem, és most elég jó irányba indultak elFujjj.....Invincible: animációs-szuperhirós sorozat a jobbik fajtából; aki szereti ezt a műfajt, ne hagyja ki.anime/manga vonalon a Boku no Hero Academicát tudom javasolni
ender1112
Negritis
Igor
több mint 3 éve
Fujjj.....Invincible: animációs-szuperhirós sorozat a jobbik fajtából; aki szereti ezt a műfajt, ne hagyja ki.anime/manga vonalon a Boku no Hero Academicát tudom javasolni
ender1112
Negritis
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 027
Szerintem jó mindkét évad, habár eltérnek a könyvektől, de ez nem is baj, én élveztem mindkét verziót, azt mondanám, hogy a sorozat az élvezetesebb volt.Altered Carbont nézte valaki ? Trailer alapján jónak tűnik. Leszedjem? 😀az első évad sztem kurvajó, a második már megosztó nekem az is bejött de azért az más
Greengo
az "animét" nem láttam
netflixes amúgy ha nem enmagoznál
Negritis
De ez azért van, mert a könyvek azok 2000-es évek elején íródtak, a sorozatot meg kicsit át kellett dolgozni, hogy ütősebb legyen. De a könyveket is ajánlom.
Hamár könyvek és sci-fi/cyberpunk, stb. ajánlom másnak is Gáspár András: Kiálts Farkast! című könyvét, nekem nagyon nagy kedvencem 😊
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 027
For All Mankind? Vélemények?Korábban írtam az első évadról.
pfefe8
Nekem nagyon bejött, nagyon átadja a kor hangulatát és a megváltozott viszonyokat.
Nem mondom, hogy kőkemény dráma, de van benne feszültség bőven és a karakterek is jók.
A benne szereplő témák (pl.: nemzetközi viszonyok, feketék és nők egyenjogúsága, homoszexualitás, űrhajósfeleségek, médiával való kapcsolat, az űrhajós mint munkakör) ami akkor és most is aktuális, nagyon jól fel vannak építve.
A zenék jól eltaláltak, van benne sok feelgood pillanat, de mint írtam, van benne dráma is bőven.
Az 1. évad az igen pörgős, el-elvétve volt benne érdektelenebb pillanat, a 2. évad 1-4 része építkezős, jobban a karakterekre koncentrál, de ezzel csak megadják az alapot a második részérére.
Ma néztem meg a 9. részt és ütött, még egy rész van, na az elég komoly cliffhanger lesz a berendelt 3. évadra.
Nem tudom, hogy merre viszik tovább, de igencsak jól csinálják.
Egy szó mint száz, szerintem kiváló, minőségi sorozat, igazán korhű és az eszközölt változtatások is hitelesek és alá vannak támasztva és az a durva, hogy sok belőle akár úgy is történhetett volna.
Szóval részemről ajánlott mindenkinek.