Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 3 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
HBO GO-n melyik sorozatot érdemes megnézni ?
Megnéztem a Tabu-t az nem volt rossz .

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Hű a Riverdale-ben ez az ötödik évados előreugrás az időben 7 évvel dolog elég fura nekem. Ha Lili Reinhart nem lenne ennyire csodaszép, lehet elengedném a sorozatot, pedig amúgy a sztori az első négy évadban összességében nekem nagyon tetszett.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 177 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Containment - 2016-os, 13 részes sorozat, most igen aktuális 😬😁
Atlantában egy kórházban elszabadul egy halálos vírus, a környéket lezárják, karantén, annak minden várható velejárójával. Van itt minden, ami manapság túlontúl is ismerős, maszk, 2 méteres védőtávolság... Inkább dráma/thriller, aki szereti ezt a műfajt, nyugodtan tehet vele egy próbát.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
nemtom valaki nézi-e a Falcon-WSt de egész jól indul
hangulatra jól hozza a 2. és 3. Cap Am-t az akciók jók
és van idő rendesen a karakterekre

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
meghalt jessica walter
briareos

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 755 — StuG Life
meghalt jessica walter

több mint 3 éve
ac odyssey miatt újra megnéztem a spartacus első évadát, és bár a cgi sokat romlott de maga az évad sztem kurvajó
a gladiátor harcok a visszaemlékezésnél tök jól vannak stilizálva, ahogy ténylegesen az emberben felértékelődhet 1-1 esemény utólag
a történet tök kerek, a karakterek sztem jók (nyilván a műcsöcs itt is megvan, de nem dokumentum sorozat ez se 😀)
Andy Whitfield-ért pedig nagyon kár, kurvajól hozta a gladiátor Spartacus-t
Negritis
Kb az az egy évada volt értékelhető, mondjuk az nem volt rossz 😊
warr_b
sztem a gods of the arena is tök jó

a 2. 3. évad kevésbé működik sajnos

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 177 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
ac odyssey miatt újra megnéztem a spartacus első évadát, és bár a cgi sokat romlott de maga az évad sztem kurvajó
a gladiátor harcok a visszaemlékezésnél tök jól vannak stilizálva, ahogy ténylegesen az emberben felértékelődhet 1-1 esemény utólag
a történet tök kerek, a karakterek sztem jók (nyilván a műcsöcs itt is megvan, de nem dokumentum sorozat ez se 😀)
Negritis
Kb az az egy évada volt értékelhető, mondjuk az nem volt rossz 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Jessica De Gouw irgalmatlan jól játssza a femme fatale karaktert, már az Arrowban is jó volt mint Huntress, az Operation Buffaloban szabályosan parádés és most a Pennyworthben is rohadt jó.
empty taxi
Ez esetben ajánlottál két sorozatot nekem, oda voltam De Gouw alakításáért az Arrowban.
Mikey
Pennyworthben csak a 2. évadban találod meg 😊
Az Operation Buffalo meg egy 6 részes minisorozat. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
En imadom ezt a Forma 1 sorozatot. Legujabb evad (Netfixen, torrenten):
Drive to survive. Season 3.
ulpianus
jaja en is ledaraltam lenyegben masfel nap alatt. tetszett nagyon.
mutatja a tavalyi evet, hogy a ket elsovel alig foglalkoztak, volt egy resz Bottasrol es kb ennyi, amugy sokadhegedusok voltak.
csebi
Szintén megvolt!
Jobbra számítottam, sok mindent kihagytak!
Günther Steiner kurvajó arc!
steelwolf
azon gondolkoztam meg h Verstappen nyilatkozott-e egyaltalan a netflix stabnak?
plusz azert latszik rajta a szerkesztes nagyon pl Ablont meg sem kerdeztek arrol, hogy kimaradt vagy kivagtak, es igazabol a Gasly temat sem nagyon feszegettek direktben Hornereknel. amugy sztem Gaslynak mar eselye nincsen visszamennie a red bullhoz, ott vmi eltort abban a kapcsolatban, latszik, hogy Horner ki nem allhatja. talan egy kozepcsapathoz tudna menni majd pl Renaulthoz mert francia.
valamint a Russell-Bottas csatarol sem lett sok minden belevagva.
csebi
Ez inkább az egyszerű koca nézőknek szól nem a hardcore fanoknak. Illetve mivel sikeres, próbálják a fan service-t szolgálni a Ric, Steiner, Norris, Hamilton BLM erőltetés vonallal. Nincs ezzel baj, nekem például a csapatfőnöki cicaharcok meg a politikai szálak jönnek be a legjobban abból simán többet néznék mint mondjuk a pilóták magánéleti bevágásaiból 😊

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Jessica De Gouw irgalmatlan jól játssza a femme fatale karaktert, már az Arrowban is jó volt mint Huntress, az Operation Buffaloban szabályosan parádés és most a Pennyworthben is rohadt jó.
empty taxi
Ez esetben ajánlottál két sorozatot nekem, oda voltam De Gouw alakításáért az Arrowban.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Luther s1-s5

Meg kellett érnem a 30 évet h bejőjjenek ezek a komolyabb átivelős krimik. Szóval nézzétek 😄
Tavaly a Killing és a Broadchurc csúszott le, hát nem semmi élmény volt!

Ugyan itt bojler eladó Sky Rojo
8x25 perces, Spanyol, észnélküli, 3 bordélyházból kiszabadult kurváról szóló sorozat!
több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 323 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Mostanaba nagyon bejovos az Izraeli vonal

www.google.com/amp/s/port.hu/adatlap/film/tv/konnyek-volgye-shat-neila-valley-of-tears/movie-223212/amp
Valakinek valami velemeny ?
VvAlekosz
Az eleje jó, 2-3 rész, aztán átmegy hülyeségbe és giccsbe.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mostanaba nagyon bejovos az Izraeli vonal

www.google.com/amp/s/port.hu/adatlap/film/tv/konnyek-volgye-shat-neila-valley-of-tears/movie-223212/amp
Valakinek valami velemeny ?
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
ulpianus
mutatja a tavalyi evet, hogy a ket elsovel alig foglalkoztak, volt egy resz Bottasrol es kb ennyi, amugy sokadhegedusok voltak.
csebi
Szintén megvolt!
steelwolf
azon gondolkoztam meg h Verstappen nyilatkozott-e egyaltalan a netflix stabnak?
plusz azert latszik rajta a szerkesztes nagyon pl Ablont meg sem kerdeztek arrol, hogy kimaradt vagy kivagtak, es igazabol a Gasly temat sem nagyon feszegettek direktben Hornereknel. amugy sztem Gaslynak mar eselye nincsen visszamennie a red bullhoz, ott vmi eltort abban a kapcsolatban, latszik, hogy Horner ki nem allhatja. talan egy kozepcsapathoz tudna menni majd pl Renaulthoz mert francia.
valamint a Russell-Bottas csatarol sem lett sok minden belevagva.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
ulpianus
csebi
Szintén megvolt!
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Mackie-vel mint akciószínésszel sztem nincs gond, a szerepválasztása és a forgatókönyvek már más kérdés
én emiatt nem aggódok ezen
legfeljebb kapunk egy hót közepes akció sorozatot
Negritis
Szerintem is ez a floorja ennek a 6 részesnek. De remélem tartogatnak némi (pozitív) meglepetést.
iktriad
Amennyire gagyi lett a Wv vége, remelem annyira jó lesz ez.
Toca
Fejtsd ki miért volt gagyi. Figyelek.
shawnka
Az első része ötletes és király volt.
Nekem az utolsó 2 rész túl sablonos.
Jó a gagyi túlzás, de ahhoz képest amilyen volt az első pár részben, nekem az utolsó 2-3 rész után hiányérzetem volt.
több mint 3 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Mackie-vel mint akciószínésszel sztem nincs gond, a szerepválasztása és a forgatókönyvek már más kérdés
Negritis
Szerintem is ez a floorja ennek a 6 részesnek. De remélem tartogatnak némi (pozitív) meglepetést.
iktriad
Toca
Fejtsd ki miért volt gagyi. Figyelek.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
ulpianus

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Negritis
iktriad
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Negritis