Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 1 912
01.16

youtu.be/26puGCMWaxE

Ezt jött be nagyon, hát a vége nem is tudom, volt katarzis is, meg kérdések is
maradtak bennem. Közben berendelték a 2. évadot. Remélem lesznek válaszok.

www.youtube.com/watch?v=QS1tojGz93U

Wednesday?

hát ez nekem kuuurvára bejött 😀 sokan húzták a szájukat rá, meg hogy CZJ Morticia, de szerintem hibátlan mindegyik.

az meg nagy plusz, hogy benne van Christina Ricci is 😊
petey
Remek kis szórakozás volt, a kiscsaj csak úgy tündökölt Wednesday szerepében! A zenéjét imádtam, a tánc pedig ikonikus lett!
steelwolf
 youtu.be/ZLiEl1NE9DY
petey
Nekem ez volt a kedvenc-)

www.youtube.com/watch?v=lUd9eggsKM8
steelwolf
jó kis Paint it black 😊

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
01.16

youtu.be/26puGCMWaxE

Ezt jött be nagyon, hát a vége nem is tudom, volt katarzis is, meg kérdések is
maradtak bennem. Közben berendelték a 2. évadot. Remélem lesznek válaszok.

www.youtube.com/watch?v=QS1tojGz93U

Wednesday?

hát ez nekem kuuurvára bejött 😀 sokan húzták a szájukat rá, meg hogy CZJ Morticia, de szerintem hibátlan mindegyik.

petey
Remek kis szórakozás volt, a kiscsaj csak úgy tündökölt Wednesday szerepében! A zenéjét imádtam, a tánc pedig ikonikus lett!
steelwolf
 youtu.be/ZLiEl1NE9DY
petey
Nekem ez volt a kedvenc-)

www.youtube.com/watch?v=lUd9eggsKM8
több mint 3 éve
Henderson New York Giants 1 077
Wednesday?

petey
steelwolf
 youtu.be/ZLiEl1NE9DY
petey
Feleségem vett rá, hogy nézzük, alapvetően nem szoktak tetszeni az Addams Familys cuccok, de ez meglepően jó volt, a kiscsaj tényleg zseniális, de nagyjából minden szereplőt remekül választottak meg szerintem, tényleg szórakoztató.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Wednesday?

petey
steelwolf
 youtu.be/ZLiEl1NE9DY
petey
A táncot egyébként Jenna saját maga koreografálta és tán a zenét is ő választotta, miután a sorozat rendezője rábízta, ahogy csellón is megtanult játszani a két jelenet kedvéért és ezt a tanulást folytatni is akarja.

Szimpatikus csajszi volt már korábban is, de ezek után még inkább az lett.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár
Wednesday?

petey
steelwolf
 youtu.be/ZLiEl1NE9DY

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Wednesday?

petey
Szerintem zseniális lett. Remélem lesz második évad.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
A Peaky Blinders, illetve az Ozark lezárt sorozat?
Őszentsége Sobri Jóska
a peakyből még lesz egy film valamikor, ozarkot nem néztem, de elvileg le van zárva(?)
Löfli
Köszi, de nem lettem okosabb. 😊
A Peaky a film után lesz teljes, az Ozark meg vagy le van, vagy nincs?
Őszentsége Sobri Jóska
az Ozark le lett zárva, de ha az utolsó 1-2 évadot nem nézed meg, azzal sem vesztesz sokat
r.baggio
Szerintem ha egy az egyben kihagyja valaki az Ozarkot, akkor se veszít a világon semmit.
warr_b
nézzen inkább Van Helsinget meg Sabrinát...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Őszentsége Sobri Jóska
a peakyből még lesz egy film valamikor, ozarkot nem néztem, de elvileg le van zárva(?)
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
az Ozark le lett zárva, de ha az utolsó 1-2 évadot nem nézed meg, azzal sem vesztesz sokat
r.baggio
Szerintem ha egy az egyben kihagyja valaki az Ozarkot, akkor se veszít a világon semmit.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 592
Pedig most keresek jó, lezárt sorozatokat Netflixen.
A Dark is szar?
Őszentsége Sobri Jóska
A Peaky Blinders nagyon ellaposodik a végére és folyton azt ordítják egymásnak a szereplők hogy “WE ARE THE PEAKY FUCKING BLINDERS!” birminghami dialektussal. Ezen a ponton nem tudtam eldönteni, hogy a karaktereknek szól, vagy a színészek lelkesítése, feltüzelése volt a cél. Persze a lezárás egy kurva nagy cliffhanger, marha idegesítő.
A Dark meg szerintem olyan, hogy egy pont után belevisznek még egy duplacsavart, majd mégegyet, majd mégegyet. Ha nem érted, akkor hülye vagy, ha meg igen (nem fogod, mert a készítők se tudják már mi van) akkor élvezni fogod. Nem bírtam végignézni, pedig nagy a tűrőképességem sorozatok terén.

Ugyanitt Gangs of London-t nézi valaki? Vélemény a második évadról? Én teljesen elfelejtettem az első évadot, így picit kusza volt az eleje a másodiknak. Jó a színészi játék, az akció és az operatőri munka. De már a vége fele kezdett sok lenni, hogy minden létező párosításban összeálltak már az egymással szembenálló felek és hirtelen tét nélkülinek tűnt az egész. | Ujjongtam, amikor Floriana golyót kapott a fejébe, és akkor is amikor Luan megmentette a feleséget. |
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
A Dark is szar?
Őszentsége Sobri Jóska
nem szar sőt.
utolsó évad már kicsit meredek de első kettő kurvajó, főleg ha szereted ha kicsit emberszerübb európai szinészek szerepelnek

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Wednesday?

petey
több mint 3 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
A Dark is szar?
Őszentsége Sobri Jóska
egy ismerősömnek az lett az új kedvenc sorozata, állandóan ajnározza, és az teljesen le van zárva (az ő elmondása szerint 😊)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 125 — #NoStress
A Dark is szar?

több mint 3 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
a Peaky a film után lesz teljes, bár az utolsó két évad ott is elég gyenge

Don't blink!
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska

Don't blink!
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár
Wednesday?

Szerkesztette: petey

több mint 3 éve

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
 youtu.be/-W_-gwKiH4s

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
1899 pilot

hát ezek a Darkosok nagyon tudnak valamit.
braxa88
reméljük tartják a szintet évadokon át, mert darknál is már kicsit sok volt a kokó a vége felé
Kúrfürst briareos
nekem a harmadik évad túl sok volt, konkrétan vártam, hogy vége legyen. nem is nagyon emlékszem rá, csak, higy egy rohadt nagy zagyvaság volt az egész.
peach
igen, amennyire kurva jó volt az első, és érdekes a második, a harmadik évad nekem egy nagy wtf volt
Kúrfürst briareos
Szintén zenész!
1899 s1 nagyon rendbe volt, mint a Dark s1. Aztan az s2-nél azt éreztem h a kevesebb néha több, az s3-at a mai napig nem néztem végig!
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
1899 pilot

braxa88
reméljük tartják a szintet évadokon át, mert darknál is már kicsit sok volt a kokó a vége felé
Kúrfürst briareos
nekem a harmadik évad túl sok volt, konkrétan vártam, hogy vége legyen. nem is nagyon emlékszem rá, csak, higy egy rohadt nagy zagyvaság volt az egész.
peach
igen, amennyire kurva jó volt az első, és érdekes a második, a harmadik évad nekem egy nagy wtf volt

több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 450 — Amerikai sportok rajongója
Zac Efron Down to Earth 2. évad is nagyon fontos és jó dolgokat mutat be, remélem korrekt a nézettsége, pacsi a Netflixnek.
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
1899 pilot

braxa88
Kúrfürst briareos

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 909 — The Mathematician
végeztem az első évaddal és igencsak erős lett a Warrior
egyből rá is küldöm a másodikat

sajnos a harmadik sorsa kérdéses és félek hogy a buzi discoverysek ezt is elmeszelik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!