Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 754 — StuG Life
faye valentine castingot továbbra sem értem, ettől eltekintve eddig tetszik a live action CB

több mint 3 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
The night off

Nekem tetszett valamiért.
Érdekes volt a karakterek jellemválltozásai motivaciojuk. A vége egy kicsit el lett nagyolva sajna

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 500
Az S03E07-ig bírtam. Addig baromira jó a sztori, de amikor negyedjére kezdték el ugyanazt, na akkor azt mondtam hogy menjenek a fenébe mér. Pedig Victoria Pedretti nagyot alakít.
Mikey
Azt a 3 részt szerintem már érdemes beletenni. Amennyire emlékszem nem csalódást keltő és az évad végén ki is tudsz szállni, ha a folytatást már nem néznéd.

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Elnézést, hogy nem követem vissza, nem tudom ki nézte meg a You című sorozatot Netflixen, csak annyit szeretnék mondani, hogy ez nagyon, de nagyon beteg 😃
#JC6
A minap kezdtem el nézni, hát ennyire kellemetlenül én még nem éreztem magam egyetlen sorozat nézése közben sem.
Mikey
Az S03E07-ig bírtam. Addig baromira jó a sztori, de amikor negyedjére kezdték el ugyanazt, na akkor azt mondtam hogy menjenek a fenébe mér. Pedig Victoria Pedretti nagyot alakít.
Mikey
Egyébként nézős? Most jutottam el oda a netflixen h fingom sincs mibe kezdjek bele...
peach
Szerintem igen. Kellően morbid, olykor zavarba ejtő a sztori, de mégis nézni akarod. Csak negyedjére már nekem uncsi elkezdeni ugyanazt. De lehet kap még egy esélyt, hátha valamiben másabb lesz.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Az Alapítvány sorozat
Valami eszméletlen ütős lett szerintem
(Nem ismerem a könyvet )
De mint magában sorozat nekem nagyon adja 1 nap alatt le is daráltam.
VvAlekosz
Én a hatodik résznél abbahagytam, kínszenvedés volt, pláne könyvismerőként.
ender1112
Ízlések és pofonok
Nekem nagyon adta
Még most is agyalok rajta random
De mondom nekem lövésem sincs a könyvről lehet ha azt ismerem más a véleményem.De magában nekem nagyon extra volt
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
 www.youtube.com/watch?v=4Ps6nV4wiCE
Greengo
Én már nézem
Eddig tetszik (3rész)
több mint 3 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
 www.youtube.com/watch?v=4Ps6nV4wiCE

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 322 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Az Alapítvány sorozat
(Nem ismerem a könyvet )
VvAlekosz
Én a hatodik résznél abbahagytam, kínszenvedés volt, pláne könyvismerőként.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 389
Az Alapítvány sorozat
(Nem ismerem a könyvet )
VvAlekosz
Én a könyvvel voltam így, sztem hatalmas alkotás!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Az Alapítvány sorozat
(Nem ismerem a könyvet )
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 123 — The Mathematician
twitteren volt pár bejelntés a marveltől:
marvel zombies
the secret invasion
what if season 2
agatha
ironheart
i am groot
spiderman freshman year
echo
ms marvel
x-men '97

a korábban bejelentett
she hulk
moon knight

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
az Utódlás is rendben van, jól összerakták
ozibozi
Mikor amcsiból Magyarországra utaznak gazdagék csapatépítőre, előtte megkérdezi az egyikük, hogy minek mennek oda?
A válasz: ott vadászat alatt lövöldözhetsz össze-vissza, ha meg eltalálsz valakit nem szól majd senki,
és van vörös bor is. 😊
ozibozi
ha van pénzed itt is ott is azt csinálsz amit akarsz
ha nincs ott se

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 184
ozibozi
Mikor amcsiból Magyarországra utaznak gazdagék csapatépítőre, előtte megkérdezi az egyikük, hogy minek mennek oda?
A válasz: ott vadászat alatt lövöldözhetsz össze-vissza, ha meg eltalálsz valakit nem szól majd senki,
és van vörös bor is. 😊
ozibozi
Amikor egy amerikai sorozatban érvként hozzák fel kishazánk mellett a vörösbort, akkor érzed, hogy a sorozat készítői nem mèlyedtek se az USA se Mo. borkultúrájában 😊 még ha a szép lányokat hozzák fel az oké, de a vörösbor….
MC12
Igen, még Szerencse hogy legalább nem Bukaresteztek.
A vadászaton meg a szabályozatlanságot emelték ki, a bor inkább csak úgy merült fel hogy legalább van, így könnyebben túlélik a csapatépítőt.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints 6 379
ozibozi
és van vörös bor is. 😊
ozibozi
Amikor egy amerikai sorozatban érvként hozzák fel kishazánk mellett a vörösbort, akkor érzed, hogy a sorozat készítői nem mèlyedtek se az USA se Mo. borkultúrájában 😊 még ha a szép lányokat hozzák fel az oké, de a vörösbor….

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
ozibozi
és van vörös bor is. 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Narcos Mexico 3.évad! Már nagyon vártam! 😊
Klaci79
Jó lassan indul 😉
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Narcos Mexico 3.évad! Már nagyon vártam! 😊
több mint 3 éve
Elnézést, hogy nem követem vissza, nem tudom ki nézte meg a You című sorozatot Netflixen, csak annyit szeretnék mondani, hogy ez nagyon, de nagyon beteg 😃
#JC6
A minap kezdtem el nézni, hát ennyire kellemetlenül én még nem éreztem magam egyetlen sorozat nézése közben sem.
Mikey
Mikey
Egyébként nézős? Most jutottam el oda a netflixen h fingom sincs mibe kezdjek bele...
peach
ruronoi kenshin

több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
#JC6
Mikey
Mikey

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
#JC6
Mikey
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Hayden Christensen játsza Anakint az Ahsoka és az Obi-Wan sorozatban is.
empty taxi
És ebben a legjobb, hogy nem kell néznünk az arcát ennek ellenére se.
Toca
Nem feltétlenül venném biztosra. Papíron a A Jedi visszatér után 5 évvel fog játszódni az Ahsoka sorozat, így Klónok háborúja környéki flashback is lehet, vagy Vaderes is.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
 www.youtube.com/watch?v=n8N5eg_z4zw
több mint 3 éve
#JC6