Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 3 éve
faye valentine castingot továbbra sem értem, ettől eltekintve eddig tetszik a live action CB
több mint 3 éve
The night offNekem tetszett valamiért.
Érdekes volt a karakterek jellemválltozásai motivaciojuk. A vége egy kicsit el lett nagyolva sajna
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Gorcsev
500
Az S03E07-ig bírtam. Addig baromira jó a sztori, de amikor negyedjére kezdték el ugyanazt, na akkor azt mondtam hogy menjenek a fenébe mér. Pedig Victoria Pedretti nagyot alakít.Azt a 3 részt szerintem már érdemes beletenni. Amennyire emlékszem nem csalódást keltő és az évad végén ki is tudsz szállni, ha a folytatást már nem néznéd.
Mikey
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Szerintem igen. Kellően morbid, olykor zavarba ejtő a sztori, de mégis nézni akarod. Csak negyedjére már nekem uncsi elkezdeni ugyanazt. De lehet kap még egy esélyt, hátha valamiben másabb lesz.Egyébként nézős? Most jutottam el oda a netflixen h fingom sincs mibe kezdjek bele...Az S03E07-ig bírtam. Addig baromira jó a sztori, de amikor negyedjére kezdték el ugyanazt, na akkor azt mondtam hogy menjenek a fenébe mér. Pedig Victoria Pedretti nagyot alakít.Elnézést, hogy nem követem vissza, nem tudom ki nézte meg a You című sorozatot Netflixen, csak annyit szeretnék mondani, hogy ez nagyon, de nagyon beteg 😃A minap kezdtem el nézni, hát ennyire kellemetlenül én még nem éreztem magam egyetlen sorozat nézése közben sem.
#JC6
Mikey
Mikey
peach
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ízlések és pofonokAz Alapítvány sorozatÉn a hatodik résznél abbahagytam, kínszenvedés volt, pláne könyvismerőként.
Valami eszméletlen ütős lett szerintem
(Nem ismerem a könyvet )
De mint magában sorozat nekem nagyon adja 1 nap alatt le is daráltam.
VvAlekosz
ender1112
Nekem nagyon adta
Még most is agyalok rajta random
De mondom nekem lövésem sincs a könyvről lehet ha azt ismerem más a véleményem.De magában nekem nagyon extra volt
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
www.youtube.com/watch?v=4Ps6nV4wiCEÉn már nézem
Greengo
Eddig tetszik (3rész)
több mint 3 éve
Az Alapítvány sorozatÉn a hatodik résznél abbahagytam, kínszenvedés volt, pláne könyvismerőként.
(Nem ismerem a könyvet )
VvAlekosz
több mint 3 éve
Willie Parker
15 389
Az Alapítvány sorozatÉn a könyvvel voltam így, sztem hatalmas alkotás!
(Nem ismerem a könyvet )
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Az Alapítvány sorozat Valami eszméletlen ütős lett szerintem
(Nem ismerem a könyvet )
több mint 3 éve
twitteren volt pár bejelntés a marveltől:marvel zombies
the secret invasion
what if season 2
agatha
ironheart
i am groot
spiderman freshman year
echo
ms marvel
x-men '97
a korábban bejelentett
she hulk
moon knight
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ha van pénzed itt is ott is azt csinálsz amit akarszaz Utódlás is rendben van, jól összeraktákMikor amcsiból Magyarországra utaznak gazdagék csapatépítőre, előtte megkérdezi az egyikük, hogy minek mennek oda?
ozibozi
A válasz: ott vadászat alatt lövöldözhetsz össze-vissza, ha meg eltalálsz valakit nem szól majd senki,
és van vörös bor is. 😊
ozibozi
ha nincs ott se
több mint 3 éve
ozibozi
17 184
Igen, még Szerencse hogy legalább nem Bukaresteztek.Amikor egy amerikai sorozatban érvként hozzák fel kishazánk mellett a vörösbort, akkor érzed, hogy a sorozat készítői nem mèlyedtek se az USA se Mo. borkultúrájában 😊 még ha a szép lányokat hozzák fel az oké, de a vörösbor….az Utódlás is rendben van, jól összeraktákMikor amcsiból Magyarországra utaznak gazdagék csapatépítőre, előtte megkérdezi az egyikük, hogy minek mennek oda?
ozibozi
A válasz: ott vadászat alatt lövöldözhetsz össze-vissza, ha meg eltalálsz valakit nem szól majd senki,
és van vörös bor is. 😊
ozibozi
MC12
A vadászaton meg a szabályozatlanságot emelték ki, a bor inkább csak úgy merült fel hogy legalább van, így könnyebben túlélik a csapatépítőt.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
MC12
6 379
Amikor egy amerikai sorozatban érvként hozzák fel kishazánk mellett a vörösbort, akkor érzed, hogy a sorozat készítői nem mèlyedtek se az USA se Mo. borkultúrájában 😊 még ha a szép lányokat hozzák fel az oké, de a vörösbor….az Utódlás is rendben van, jól összeraktákMikor amcsiból Magyarországra utaznak gazdagék csapatépítőre, előtte megkérdezi az egyikük, hogy minek mennek oda?
ozibozi
és van vörös bor is. 😊
ozibozi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
ozibozi
17 184
az Utódlás is rendben van, jól összeraktákMikor amcsiból Magyarországra utaznak gazdagék csapatépítőre, előtte megkérdezi az egyikük, hogy minek mennek oda?
ozibozi
és van vörös bor is. 😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Narcos Mexico 3.évad! Már nagyon vártam! 😊
több mint 3 éve
ruronoi kenshinEgyébként nézős? Most jutottam el oda a netflixen h fingom sincs mibe kezdjek bele...Az S03E07-ig bírtam. Addig baromira jó a sztori, de amikor negyedjére kezdték el ugyanazt, na akkor azt mondtam hogy menjenek a fenébe mér. Pedig Victoria Pedretti nagyot alakít.Elnézést, hogy nem követem vissza, nem tudom ki nézte meg a You című sorozatot Netflixen, csak annyit szeretnék mondani, hogy ez nagyon, de nagyon beteg 😃A minap kezdtem el nézni, hát ennyire kellemetlenül én még nem éreztem magam egyetlen sorozat nézése közben sem.
#JC6
Mikey
Mikey
peach
több mint 3 éve
Egyébként nézős? Most jutottam el oda a netflixen h fingom sincs mibe kezdjek bele...Az S03E07-ig bírtam. Addig baromira jó a sztori, de amikor negyedjére kezdték el ugyanazt, na akkor azt mondtam hogy menjenek a fenébe mér. Pedig Victoria Pedretti nagyot alakít.Elnézést, hogy nem követem vissza, nem tudom ki nézte meg a You című sorozatot Netflixen, csak annyit szeretnék mondani, hogy ez nagyon, de nagyon beteg 😃A minap kezdtem el nézni, hát ennyire kellemetlenül én még nem éreztem magam egyetlen sorozat nézése közben sem.
#JC6
Mikey
Mikey
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Az S03E07-ig bírtam. Addig baromira jó a sztori, de amikor negyedjére kezdték el ugyanazt, na akkor azt mondtam hogy menjenek a fenébe mér. Pedig Victoria Pedretti nagyot alakít.Elnézést, hogy nem követem vissza, nem tudom ki nézte meg a You című sorozatot Netflixen, csak annyit szeretnék mondani, hogy ez nagyon, de nagyon beteg 😃A minap kezdtem el nézni, hát ennyire kellemetlenül én még nem éreztem magam egyetlen sorozat nézése közben sem.
#JC6
Mikey
több mint 3 éve
ozibozi
17 184
az Utódlás is rendben van, jól összerakták
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nem feltétlenül venném biztosra. Papíron a A Jedi visszatér után 5 évvel fog játszódni az Ahsoka sorozat, így Klónok háborúja környéki flashback is lehet, vagy Vaderes is.Hayden Christensen játsza Anakint az Ahsoka és az Obi-Wan sorozatban is.És ebben a legjobb, hogy nem kell néznünk az arcát ennek ellenére se.
empty taxi
Toca
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Elnézést, hogy nem követem vissza, nem tudom ki nézte meg a You című sorozatot Netflixen, csak annyit szeretnék mondani, hogy ez nagyon, de nagyon beteg 😃A minap kezdtem el nézni, hát ennyire kellemetlenül én még nem éreztem magam egyetlen sorozat nézése közben sem.
#JC6