Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Kis közjáték után akkor vissza a sorozatokhozMi legutóbb a Quiz-t néztük meg, 3x45 perc, jó sztori, gyorsan végigdarálható

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Szerencsére enyém is csak filmeken szereti az ilyen romantikusabb témákat 😂tehát warr_b felesége meghittségre, idillre és hallmarki kirakatcsaládra vágyik, míg gyurmapapáé kigyúrt mocskos, nőket a sárba lenyomós férfiakra, esetleg erőszakős nőalakokra.hát, nagyjából így, a feleségem nem egy romantikus típus, és a finomkodással sem sokat lehet nála elérni, semmilyen téren 😊
hm
😀
briareos
mondjuk a családi vonal a Vikingekben is erős 😊
Gyurma Pappa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
tehát warr_b felesége meghittségre, idillre és hallmarki kirakatcsaládra vágyik, míg gyurmapapáé kigyúrt mocskos, nőket a sárba lenyomós férfiakra, esetleg erőszakős nőalakokra.hát, nagyjából így, a feleségem nem egy romantikus típus, és a finomkodással sem sokat lehet nála elérni, semmilyen téren 😊
hm
😀
briareos
mondjuk a családi vonal a Vikingekben is erős 😊

több mint 5 éve
tehát warr_b felesége meghittségre, idillre és hallmarki kirakatcsaládra vágyik, míg gyurmapapáé kigyúrt mocskos, nőket a sárba lenyomós férfiakra, esetleg erőszakős nőalakokra.Az enyém Vikingeket 😀Ilyeneket a feleségem néz 😀Hetedik menyország vagy a Váratlan utazás 💪Valami jó szinkronos sorozatot keresek...Szívek szállodája. 😊
bcsarli
iktriad
peach
warr_b
Gyurma Pappa
hm
😀
több mint 5 éve
Az enyém Vikingeket 😀Ilyeneket a feleségem néz 😀Hetedik menyország vagy a Váratlan utazás 💪Valami jó szinkronos sorozatot keresek...Szívek szállodája. 😊
bcsarli
iktriad
peach
warr_b

több mint 5 éve
Ilyeneket a feleségem néz 😀Hetedik menyország vagy a Váratlan utazás 💪Valami jó szinkronos sorozatot keresek...Szívek szállodája. 😊
bcsarli
iktriad
peach

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Hetedik menyország vagy a Váratlan utazás 💪Valami jó szinkronos sorozatot keresek...Szívek szállodája. 😊
bcsarli
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Valami jó szinkronos sorozatot keresek...Szívek szállodája. 😊
bcsarli
több mint 5 éve
és steelwolf írta vagy rendezte v mi van?24 a legnagyobb sorozatok egyike respect 😉Valami jó szinkronos sorozatot keresek...Hirtelen az Ozark és a Killing jutott eszembe!
bcsarli
Vagy Umbrella academy, most kapot szinkront és pénteken jön az S2!
Én most a 24-t darálom szinkronosan 😊
steelwolf
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
24 a legnagyobb sorozatok egyike respect 😉Valami jó szinkronos sorozatot keresek...Hirtelen az Ozark és a Killing jutott eszembe!
bcsarli
steelwolf
több mint 5 éve
Valami jó szinkronos sorozatot keresek...szomszédok
bcsarli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Amúgy a Rém rendes család baromi jó szinkronnal, ott nagyon eltalaltak a hangokat 😊
több mint 5 éve
Valami jó szinkronos sorozatot keresek...E.R. már ha tényleg vészhelyzet van 😊
bcsarli
több mint 5 éve
Valami jó szinkronos sorozatot keresek...Hirtelen az Ozark és a Killing jutott eszembe!
bcsarli
több mint 5 éve
Valami jó szinkronos sorozatot keresek...
több mint 5 éve
Az egész 🗽 - i elit benne volt, mégis miből gondolod hogy itt ráborítják az asztalt mindenkire? 😊Szvsz kifejezetten unalmas lett, és még új dolgok se derültek ki igazából.Ajanlom megtekintesre Netflixen a "Fear City" minisorozatot. Arrol szol, mikepp kapta a New Yorki 5 nagy maffiacsaladot az FBI. Illetve azok mekkora hatalommal, befolyassal, es penzzel rendelkeztek. Ez NEM akciosorozat. Dokumentum. De nagyon jo.én hiányoltam a korrupt rendőrök/ügyvédek bemutatását-említését de amúgy tényleg jó
ulpianus
és ahogy írtam korábban még Rudy G is vállalható benne
Negritis
ender1112
több mint 5 éve
Szvsz kifejezetten unalmas lett, és még új dolgok se derültek ki igazából.Ajanlom megtekintesre Netflixen a "Fear City" minisorozatot. Arrol szol, mikepp kapta a New Yorki 5 nagy maffiacsaladot az FBI. Illetve azok mekkora hatalommal, befolyassal, es penzzel rendelkeztek. Ez NEM akciosorozat. Dokumentum. De nagyon jo.én hiányoltam a korrupt rendőrök/ügyvédek bemutatását-említését de amúgy tényleg jó
ulpianus
Negritis
Szerkesztette: ender1112
több mint 5 éve
Ajanlom megtekintesre Netflixen a "Fear City" minisorozatot. Arrol szol, mikepp kapta a New Yorki 5 nagy maffiacsaladot az FBI. Illetve azok mekkora hatalommal, befolyassal, es penzzel rendelkeztek. Ez NEM akciosorozat. Dokumentum. De nagyon jo.én hiányoltam a korrupt rendőrök/ügyvédek bemutatását-említését de amúgy tényleg jó
ulpianus
több mint 5 éve
Most láttam az HboGo-n a Wasted nevű egyévados angol mini-sitcomot.6x20 perc.
Jó abszurd humor, akinek bejön az első 10 perc hangulata, az gyorsan végigpörgeti.
Nekem bejött.
több mint 5 éve
Ajanlom megtekintesre Netflixen a "Fear City" minisorozatot. Arrol szol, mikepp kapta a New Yorki 5 nagy maffiacsaladot az FBI. Illetve azok mekkora hatalommal, befolyassal, es penzzel rendelkeztek. Ez NEM akciosorozat. Dokumentum. De nagyon jo.pont 1-el alattad dicsértük. Tényleg nagyon jó. és egy este le lehet darálni
ulpianus
több mint 5 éve
Ajanlom megtekintesre Netflixen a "Fear City" minisorozatot. Arrol szol, mikepp kapta a New Yorki 5 nagy maffiacsaladot az FBI. Illetve azok mekkora hatalommal, befolyassal, es penzzel rendelkeztek. Ez NEM akciosorozat. Dokumentum. De nagyon jo.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
eredeti felvételek nagyon jókwww.youtube.com/watch?v=kOUducSIhAs&feature=emb_titlenem a legkönnyebben nézhető doksi de elég jó
Negritis
mind2 oldal megszólal, de alapvetően a "rendőrség" oldaláról van bemutatva
amit hiányolok az a korrupt rendőrök/ügyvédek megemlítése/bemutatása
Rudy Giuliani meglepően összeszedetten beszélt
Negritis
több mint 5 éve
Nekem most jön majd a mai két rész, kíváncsi vagyok hova megy tovább a sztori. 😀Én pont tegnap kezdtem el a Cursed-t, bevallom Katherine Langford miatt 😛 😀 A 13 Okom Volt Rá-ban imádtam, a Tőrbe ejtvében szintén, és ez a varázslós, kardos, boszis cucc közel áll hozzám.Hát azóta meg 2 részt leporgettem, nekem tetszik eddig. Van egy érdekes stílusa, pár eddig ismert karaktert kicsit újragondolva ábrázol, de szerintem megéri belekezdeni. 😊Colony: szinte csak jókat olvastam róla, de engem nem rántott be egyáltalán. 2 és fél részt néztem meg belőle, aztán feladtam. Pedig az alapsztori nem rossz, bírom az ilyen disztópikus dolgokat, de szerintem sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle.Cursed érdekelne, ha tovább nézted...
Cursed: hát érdekes. 2 részt nyomtam le ebből is, nem tűnik első blikkre rossznak. Bár mostanában kicsit talán túltolják ezt a GoT/Witcher vonalat, de ez még talán belefér. Azért a Frank Miller hatás érvényesül rajta, ami jót tesz a sorozatnak, kevésbé hat elcsépeltnek. Meglátjuk, de arra mindenképpen jó volt ez a 2 rész, hogy az első évadot lepörgessem.
roberto23
Néztük mi is asszonnyal hogy lehet bele kéne kezdeni.
warr_b
roberto23
Nekem 2 rész után tetszik, ötletes, mert olyan elemek vannak benne, amikkel újragondolták a középkoros boszorkányos, misztikus lényes dolgokat.
Van, ami nem tetszik annyira, de egyértelműen megnézem, a csajért simán 😀
Chargers LT
Nekem eddig amúgy Merlin a kedvencem. Nagy figura. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=kOUducSIhAs&feature=emb_titlenem a legkönnyebben nézhető doksi de elég jó
Negritis
mind2 oldal megszólal, de alapvetően a "rendőrség" oldaláról van bemutatva
amit hiányolok az a korrupt rendőrök/ügyvédek megemlítése/bemutatása
Rudy Giuliani meglepően összeszedetten beszélt