Sorozatok
www.imdb.com/title/tt0118421/
Pár rész után is simán ajánlós, nem mai darab de HBO klasszik minőség, szinte az összes hasonló sorozat alapja ez
| Valoszinuleg errol a laboros klon h ki akar lenni tobbet mar ugysem tudunk meg.| A klónlabort én Palpatine-klónozásra saccoltam, ami kb. valid tekintve h a birodalom bukása után 5 évvel zajlik elvileg a storyline. |Rövidebb epizód, de pörgős és igazi SW hangulata van.Erre gondoltam 😃Mandalorian valaki ?4. rész letudva.
😃
Rózsa Sándor (betyár)
Beki
Milyen volt ? (Sajnos én még nem tudom nézni várnom kell a feliratra kb.1óra múlva lesz hozzá )
Rózsa Sándor (betyár)
Bőven van benne adalék a sztorihoz és SW univerzumhoz is.
| A clone így első ránézésre talán Snoke a fején levő szép "karcolás" miatt, végén meg Dark Trooper projekt talán? Illetve az M-count midikloriánra utal. Legalább alakul a kép, hogy mire kellett nekik Baby Yoda. |
Beki
empty taxi
Beleolvastam 1-2 helyen es ott is talalgatnak a klonrol csak. Lenyeg h megerositettek h mire kellett Baby Yoda es a vere (bar ezt elso evad utan nem volt nehez kitalani, foleg a doki ruhaja alapjan). Mekkora kereses mehetett a force sensitive fiatalok kapcsan es mennyi ilyen kiserletet tolhattak...
Asszem amugy a trailer osszes reszet kipipalhatjuk a resz utan. 😀 |
| A klónlabort én Palpatine-klónozásra saccoltam, ami kb. valid tekintve h a birodalom bukása után 5 évvel zajlik elvileg a storyline. |Rövidebb epizód, de pörgős és igazi SW hangulata van.Erre gondoltam 😃Mandalorian valaki ?4. rész letudva.
😃
Rózsa Sándor (betyár)
Beki
Milyen volt ? (Sajnos én még nem tudom nézni várnom kell a feliratra kb.1óra múlva lesz hozzá )
Rózsa Sándor (betyár)
| A clone így első ránézésre talán Snoke a fején levő szép "karcolás" miatt, végén meg Dark Trooper projekt talán? Illetve az M-count midikloriánra utal. Legalább alakul a kép, hogy mire kellett nekik Baby Yoda. |
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
És van egy brutál a clevelandi rémről is, 2015-ös, anno meg is néztem, neten fent van szerintem még itt-ott:van egy film is ami nagyon erősNetflix A Ted Bundy szallagok (doksi sorozat)Láttam már régebben, nekem is nagyon durva volt, már a nézése is beteg volt a fickónak.
Egészen elképesztő a faszi, mindenkinek ajánlom. Nyilván vannak nagyon deep részek, de őrület az egész story.
És itt olyanokra gondolok, amik apróságok és a sorozatból derül majd ki.
A 36 lány meggyilkolása "csak" a végeredmény. Az az ember kb mindent megváltoztatott a kriminalisztikában és a nyomozási módszerekben.
Chargers LT
zavi27
Negritis
www.youtube.com/watch?v=Ts3wIQZu1Tc
Egész őrült faszi és story ez is... 11 éven át senki nem vette észre, hiába jártak többen is a házában. Félelmetes történet.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
van egy film is ami nagyon erősNetflix A Ted Bundy szallagok (doksi sorozat)Láttam már régebben, nekem is nagyon durva volt, már a nézése is beteg volt a fickónak.
Egészen elképesztő a faszi, mindenkinek ajánlom. Nyilván vannak nagyon deep részek, de őrület az egész story.
A 36 lány meggyilkolása "csak" a végeredmény. Az az ember kb mindent megváltoztatott a kriminalisztikában és a nyomozási módszerekben.
Chargers LT
zavi27
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Netflix A Ted Bundy szallagok (doksi sorozat)Láttam már régebben, nekem is nagyon durva volt, már a nézése is beteg volt a fickónak.
Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
www.youtube.com/watch?v=L83xHjt4gocAjvé. Mondjuk lehet beszédes, hogy semmi visszhangját nem hallottam 😀Bill és Ted 3 már kijött? 😳jaja, még voltak mozik akkor
warr_b
ntékában is fent van jó ideje
Negritis
warr_b
filmbarátokban is volt róla szó
Lassan indul be,unalmas,sokáig építkezik meg ugyebár kevés időd van leülni az asszonnyal a TV elé😃Ajvé. Mondjuk lehet beszédes, hogy semmi visszhangját nem hallottam 😀Bill és Ted 3 már kijött? 😳jaja, még voltak mozik akkor
warr_b
Negritis
warr_b
Egyszóval nem neked való.
Keress mást (hiszen egy csomó bomba sorozatot offoltál szemben a Barbariánt meg istenítetted )
+remélem az írónia radarod mükszík 😊
+Érted a viccet IS☝☝ 😛
Ajvé. Mondjuk lehet beszédes, hogy semmi visszhangját nem hallottam 😀Bill és Ted 3 már kijött? 😳jaja, még voltak mozik akkor
warr_b
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Rövidebb epizód, de pörgős és igazi SW hangulata van.Erre gondoltam 😃Mandalorian valaki ?4. rész letudva.
😃
Rózsa Sándor (betyár)
Beki
Rózsa Sándor (betyár)
Erre gondoltam 😃Mandalorian valaki ?4. rész letudva.
😃
Rózsa Sándor (betyár)
Beki
Mandalorian valaki ?4. rész letudva.
😃
Rózsa Sándor (betyár)
Bill és Ted 3 már kijött? 😳jaja, még voltak mozik akkor
warr_b
Bill és Ted 3 már kijött? 😳én még mindig a 10-11 közti limboban vagyok, de nekiállok mindenképp most márakkor el is kezdhetem darálni az utolsó évadot.Legalább három évada mondogatom @falatka2003-nak minden évadzárónál, hogy ennyi, elég, adjuk le, nem bírom már fordítani, de valahogy mindig bevállaltunk még egy évadot.
— Deino (@deineaux) November 20, 2020
Aztán most, hogy vége, csak pislogok. 15 év, megszámolni se bírom hány rész, meg felirat. Viszlát, srácok. pic.twitter.com/fyLANdHFFH
youtu.be/mxfhKIaSNQg
Negritis
minden hibája ellenére azért picit úgy éreztem, hogy Sam és Dean az én testvéreim lennének annyi időt töltöttünk együtt.
sztem nagyon alulértékelt sorozat.
csebi
van pár film a hétvégére amit meg akarok nézni (ali g, love and monsters, bill and ted 3, jiu jitsu, journey to china, possessor) de aztán sztem folytatom
elvileg usa VPN-n keresztül az első 14 évad nézhető
a 15.et nemtom
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
én még mindig a 10-11 közti limboban vagyok, de nekiállok mindenképp most márakkor el is kezdhetem darálni az utolsó évadot.Legalább három évada mondogatom @falatka2003-nak minden évadzárónál, hogy ennyi, elég, adjuk le, nem bírom már fordítani, de valahogy mindig bevállaltunk még egy évadot.
Aztán most, hogy vége, csak pislogok. 15 év, megszámolni se bírom hány rész, meg felirat. Viszlát, srácok. pic.twitter.com/fyLANdHFFH
youtu.be/mxfhKIaSNQg
Negritis
minden hibája ellenére azért picit úgy éreztem, hogy Sam és Dean az én testvéreim lennének annyi időt töltöttünk együtt.
csebi
van pár film a hétvégére amit meg akarok nézni (ali g, love and monsters, bill and ted 3, jiu jitsu, journey to china, possessor) de aztán sztem folytatom
elvileg usa VPN-n keresztül az első 14 évad nézhető
a 15.et nemtom
Mandalorian valaki ?vmikor hétvégén lesz időm rá.
😃
Rózsa Sándor (betyár)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
akkor el is kezdhetem darálni az utolsó évadot.Legalább három évada mondogatom @falatka2003-nak minden évadzárónál, hogy ennyi, elég, adjuk le, nem bírom már fordítani, de valahogy mindig bevállaltunk még egy évadot.
youtu.be/mxfhKIaSNQg
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Legalább három évada mondogatom @falatka2003-nak minden évadzárónál, hogy ennyi, elég, adjuk le, nem bírom már fordítani, de valahogy mindig bevállaltunk még egy évadot.
youtu.be/mxfhKIaSNQg
Szerkesztette: Negritis, a vajda
😃
szerintem kurvajó volt, de ez nem ide tartozik 😀Fúj de rossz film volt az is... Bár nyilván Oscar irányba lett gyurva az egésznah ma befejeztem és kurvajó volt, akit érdekel a téma annak javaslomén lassabban nézem kicsit mer sok egyéb is előkerül menet közbenCsak javasolni tudom. Egy nap alatt kimult, mert abbahagyhatatlan volt.ez Eli Cohen életéről szól és a 1960as évekmost állok neki a The Spy-nakÉn igen kurva jó.Nagyon adja azt a kort.Mondjuk én alapba imádom a kosztümös 18-19századi sorozatokat.
valaki nézte korábban?
Negritis
Majd írd meg mi a véleményed
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
topin
Cohen brutálisan jó
Negritis
Cohen meg brutálisan jó, remélem a Chicago 7ért kap egy oscart
Negritis
FLZOLI
Fúj de rossz film volt az is... Bár nyilván Oscar irányba lett gyurva az egésznah ma befejeztem és kurvajó volt, akit érdekel a téma annak javaslomén lassabban nézem kicsit mer sok egyéb is előkerül menet közbenCsak javasolni tudom. Egy nap alatt kimult, mert abbahagyhatatlan volt.ez Eli Cohen életéről szól és a 1960as évekmost állok neki a The Spy-nakÉn igen kurva jó.Nagyon adja azt a kort.Mondjuk én alapba imádom a kosztümös 18-19századi sorozatokat.
valaki nézte korábban?
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
topin
Cohen brutálisan jó
Negritis
Negritis
nah ma befejeztem és kurvajó volt, akit érdekel a téma annak javaslomén lassabban nézem kicsit mer sok egyéb is előkerül menet közbenCsak javasolni tudom. Egy nap alatt kimult, mert abbahagyhatatlan volt.ez Eli Cohen életéről szól és a 1960as évekmost állok neki a The Spy-nakÉn igen kurva jó.Nagyon adja azt a kort.Mondjuk én alapba imádom a kosztümös 18-19századi sorozatokat.
valaki nézte korábban?
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
topin
Cohen brutálisan jó
Negritis