Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Pochettino-t kirúgták? 😮Az egész szezon. Kezdõdik az elvesztett BL döntõvel, új stadionnal. Nyilván a Covidos Murinhos utolso meccs utani eloretekintessel fog zárulni. Jelenleg 3 rész elérhetõ.Az "All or Nothing" uj evada tegnaptol nezheto Amazonon (biztos letoltheto valahol gondolom), egyelore 3 resszel. A Tottenham Hotspur ezen evadban foszereplo, ha vki epp nem tudna.Murinhos részek ezek?
ulpianus
FLZOLI
ulpianus

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Spoiler : nothingAz egész szezon. Kezdõdik az elvesztett BL döntõvel, új stadionnal. Nyilván a Covidos Murinhos utolso meccs utani eloretekintessel fog zárulni. Jelenleg 3 rész elérhetõ.Az "All or Nothing" uj evada tegnaptol nezheto Amazonon (biztos letoltheto valahol gondolom), egyelore 3 resszel. A Tottenham Hotspur ezen evadban foszereplo, ha vki epp nem tudna.Murinhos részek ezek?
ulpianus
FLZOLI
ulpianus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Az egész szezon. Kezdõdik az elvesztett BL döntõvel, új stadionnal. Nyilván a Covidos Murinhos utolso meccs utani eloretekintessel fog zárulni. Jelenleg 3 rész elérhetõ.Az "All or Nothing" uj evada tegnaptol nezheto Amazonon (biztos letoltheto valahol gondolom), egyelore 3 resszel. A Tottenham Hotspur ezen evadban foszereplo, ha vki epp nem tudna.Murinhos részek ezek?
ulpianus
FLZOLI

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Az "All or Nothing" uj evada tegnaptol nezheto Amazonon (biztos letoltheto valahol gondolom), egyelore 3 resszel. A Tottenham Hotspur ezen evadban foszereplo, ha vki epp nem tudna.Murinhos részek ezek?
ulpianus
több mint 5 éve
Az "All or Nothing" uj evada tegnaptol nezheto Amazonon (biztos letoltheto valahol gondolom), egyelore 3 resszel. A Tottenham Hotspur ezen evadban foszereplo, ha vki epp nem tudna.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
The Mandalorian S2 október 30-án érkezik.
több mint 5 éve
www.polygon.com/2020/9/1/21410069/benioff-weiss-new-netflix-show-three-body-problem-alexander-woo-rian-johnsonLiu Cixin könyvéből készült a Wandering Earth ami szerintem egy szórakoztató film, nem kiemelkedő vagy valami de én élveztem és a koncepció is számomra újszerűen hatott
mondjuk már látom hogy a "hate train" megindul Rian Jonhson producer - benioff/weiss
én mégis várom 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Vigasztaljon a tudat, hogy nem Téged vert meg vele a sors 😊Most depis lettem...😀 Rosszat fogok álmodni.Lövésem sincs, ki ez az Edda nevű nő, de a legtöbbünknek már evidencia sok ilyen dolog. És pont ezért már a normális embereknek herótja van attól, hogy erőltetik akkor is, és egyre jobban.www.youtube.com/watch?v=yFqZuRw_oDI
Chargers LT
Negritis
Chargers LT
több mint 5 éve
Így 50 felett neki is látok a feladatnak 😊Most depis lettem...😀 Rosszat fogok álmodni.Lövésem sincs, ki ez az Edda nevű nő, de a legtöbbünknek már evidencia sok ilyen dolog. És pont ezért már a normális embereknek herótja van attól, hogy erőltetik akkor is, és egyre jobban.www.youtube.com/watch?v=yFqZuRw_oDI
Chargers LT
Negritis
Chargers LT
több mint 5 éve
Most depis lettem...😀 Rosszat fogok álmodni.Lövésem sincs, ki ez az Edda nevű nő, de a legtöbbünknek már evidencia sok ilyen dolog. És pont ezért már a normális embereknek herótja van attól, hogy erőltetik akkor is, és egyre jobban.www.youtube.com/watch?v=yFqZuRw_oDI
Chargers LT
Negritis
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Lövésem sincs, ki ez az Edda nevű nő, de a legtöbbünknek már evidencia sok ilyen dolog. És pont ezért már a normális embereknek herótja van attól, hogy erőltetik akkor is, és egyre jobban.www.youtube.com/watch?v=yFqZuRw_oDI
Chargers LT
több mint 5 éve
A jó öreg Prosti Srácok...Lövésem sincs, ki ez az Edda nevű nő, de a legtöbbünknek már evidencia sok ilyen dolog. És pont ezért már a normális embereknek herótja van attól, hogy erőltetik akkor is, és egyre jobban.Elkezdtem nézni a Szexoktatást...hát k jó 😀Hogy lehet túlzásba vinni valamit, ami még mindig nem mindenkinek evidencia?
Ok, a netflix mostmár túlzásba viszi az LMBTQ-t, meg minden ilyet, és már a fejem fogom tőle, úgy akarják a torkán letolni mindenkinek ezt a szart, de amúgy marha szórakoztató.
Chargers LT
Amíg ilyen Eddák léteznek, megnyilvánulnak, addig nem lehet túlzásba vinni.
youtu.be/Q_NzoOfLBoM
Sobri Jóska
Chargers LT
Amúgy pont a médiának az a szerepe lenne, hogy érzékenyítse az embereket az ilyen témákban, hogy a kétlábú vadbarmok se valami dögvészt vízionáljanak, ha látnak az utcán egy meleget.
Lásd Modern Family sorozat, szerintem ott tök jól nyúltak a témához és nem mentek direkt rá, hogy botrányt okozzanak
több mint 5 éve
Befejeztem az Umbrella Academy-t, kurva jó 😀 Imádtam minden percét.Szintén, nagyon tetszett! Sokkal jobb, mint az 1. évad! Ahhoz képest h tavaly a Doom Patrol-t néztem és ennek az 1.évadjával szenvedtem, most pont fordítva történt!
Neki is állok a képregénynek.
HBO GO-n pedig lement 2 rész a Lovecraft Country-ból. még nem tudom mit szóljak hozzá.
petey
Elkezdtem nézni a Szexoktatást...hát k jó 😀Háát a 2 .évadban nekem már sok a buziskodás, és az utolsó részben a ,faszoskodás' ! Nekem ennyi elég volt!
Ok, a netflix mostmár túlzásba viszi az LMBTQ-t, meg minden ilyet, és már a fejem fogom tőle, úgy akarják a torkán letolni mindenkinek ezt a szart, de amúgy marha szórakoztató.
Chargers LT
Közben végeztem a Westworld s3-al is! Leggyengébb évad, leggyengébb fináléval! Olyan semmilyen volt!
több mint 5 éve
Lövésem sincs, ki ez az Edda nevű nő, de a legtöbbünknek már evidencia sok ilyen dolog. És pont ezért már a normális embereknek herótja van attól, hogy erőltetik akkor is, és egyre jobban.Elkezdtem nézni a Szexoktatást...hát k jó 😀Hogy lehet túlzásba vinni valamit, ami még mindig nem mindenkinek evidencia?
Chargers LT
youtu.be/Q_NzoOfLBoM
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Elkezdtem nézni a Szexoktatást...hát k jó 😀Hogy lehet túlzásba vinni valamit, ami még mindig nem mindenkinek evidencia?
Chargers LT
youtu.be/Q_NzoOfLBoM
több mint 5 éve
Elkezdtem nézni a Szexoktatást...hát k jó 😀Ok, a netflix mostmár túlzásba viszi az LMBTQ-t, meg minden ilyet, és már a fejem fogom tőle, úgy akarják a torkán letolni mindenkinek ezt a szart, de amúgy marha szórakoztató.
több mint 5 éve
általában így szokott lenniBefejeztem az Umbrella Academy-t, kurva jó 😀 Imádtam minden percét.A sorozat sehol nincs a képregényhez képest.
petey
ender1112
több mint 5 éve
Befejeztem az Umbrella Academy-t, kurva jó 😀 Imádtam minden percét.A sorozat sehol nincs a képregényhez képest.
petey
több mint 5 éve
Charite im Krieg. Nemet sorozat a hires berlini egyetemi Korhazrol a haboru idejen. Sauerbruch nagyon hires sebesz volt a modern mellkassebeszet egyik uttoroje ( majd picit kesobb kerekkotoje), nagyon sokat tett a sebeszetert. O az egyik kozponti figura. Nagyon hiteles a tortenelmi interpretacio | kiveve a megszallo oroszok kedves baratsagos viselkedeset, foleg a noverkekkel szemben. | Foleg, aki a korszak utan erdeklodik annak nagyon ajanlom. Korabbi hasonlo az 50 evvel az emlitett elott jatszodo sima Charite sorozat, de nem osszefuggo.differenciáldiagnózissal megerősítem fentit, tényleg érdemes megnézni
diverdoc
több mint 5 éve
Charite im Krieg. Nemet sorozat a hires berlini egyetemi Korhazrol a haboru idejen. Sauerbruch nagyon hires sebesz volt a modern mellkassebeszet egyik uttoroje ( majd picit kesobb kerekkotoje), nagyon sokat tett a sebeszetert. O az egyik kozponti figura. Nagyon hiteles a tortenelmi interpretacio | kiveve a megszallo oroszok kedves baratsagos viselkedeset, foleg a noverkekkel szemben. | Foleg, aki a korszak utan erdeklodik annak nagyon ajanlom. Korabbi hasonlo az 50 evvel az emlitett elott jatszodo sima Charite sorozat, de nem osszefuggo.
Szerkesztette: diverdoc

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Hát igen, volt egy ilyen megérzésem a szezonfinálé után. 😀Hát befejeztem a Star Trek: Discovery első évadát.... és nekem baromira tetszett. Sose voltam egy Star Trek fan, filmekből is csak az újakat láttam (Beyond-ot mondjuk még nem), de ez teljesen jó kis évad volt. Az uccsó rész mondjuk nekem kicsit lapos volt, túlzottan lecsapták a végét, de vállalható volt azért. Kíváncsi leszek a 2. évadra.Sajna egy picit más lesz. Amúgy nemsokára jön a 3. is.
roberto23
iktriad
Mindegy, meglátjuk, ha már elkezdtem befejezem. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Hát befejeztem a Star Trek: Discovery első évadát.... és nekem baromira tetszett. Sose voltam egy Star Trek fan, filmekből is csak az újakat láttam (Beyond-ot mondjuk még nem), de ez teljesen jó kis évad volt. Az uccsó rész mondjuk nekem kicsit lapos volt, túlzottan lecsapták a végét, de vállalható volt azért. Kíváncsi leszek a 2. évadra.Sajna egy picit más lesz. Amúgy nemsokára jön a 3. is.
roberto23
több mint 5 éve
Hát befejeztem a Star Trek: Discovery első évadát.... és nekem baromira tetszett. Sose voltam egy Star Trek fan, filmekből is csak az újakat láttam (Beyond-ot mondjuk még nem), de ez teljesen jó kis évad volt. Az uccsó rész mondjuk nekem kicsit lapos volt, túlzottan lecsapták a végét, de vállalható volt azért. Kíváncsi leszek a 2. évadra.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
én szerettem a 2. évadot, de nem bánom ezt a hírtwww.pcguru.hu/hirek/valos-halal-ennyi-volt-a-netflix-lelotte-a-sorozatot/57211
több mint 5 éve
Befejeztem az Umbrella Academy-t, kurva jó 😀 Imádtam minden percét.Neki is állok a képregénynek.
HBO GO-n pedig lement 2 rész a Lovecraft Country-ból. még nem tudom mit szóljak hozzá.