NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
20 éves volt tegnap az E.R., hétfőn meg a Friends tölti be a második X-et.
ha azt vesszük, hogy ez volt fiatalkorom két meghatározó sorozata, akkor tényleg kimondható, hogy öregszem...slowmotion
A mai napig minden évben elkapok pár évadot a Jóbarátokból, de ennyire gyerekkoromban sem élveztem, mint most mikor előre röhögök minden poénon. Mondjuk én nem is igen öregszem...
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
20 éves volt tegnap az E.R., hétfőn meg a Friends tölti be a második X-et.
ha azt vesszük, hogy ez volt fiatalkorom két meghatározó sorozata, akkor tényleg kimondható, hogy öregszem...
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Most akadtam rá erre a sorozatra, és nagyon tetszik.
 kickoff.blog.hu/2014/09/17/a_palya_kiralyai

több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
a Sons-ban tuti happy end leszHöri
Na várjál,attól függ Sutternél mi számít happy endnek😀

Kicsit csalódás volt ez a szezonnyitó nekem.Sutter megint átesett a ló túloldalára.Kenny
Mondjuk kutyából nem lesz szalonna, meg se lepődöm hogy keveredik a szar.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
a Sons-ban tuti happy end leszHöri
Na várjál,attól függ Sutternél mi számít happy endnek😀

Kicsit csalódás volt ez a szezonnyitó nekem.Sutter megint átesett a ló túloldalára.

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
Úgytűnik azonban hogy az ehhez adott értéket nem tudja az egyszeri amcsi élvezni és unalmasnak titulálja. Ez lesz amúgy a Hanniballal is.Geeri
Öt (vagyis inkább négy és fél) évadot csak megélt ez a Gengszterkorzó is, szóval panaszkodásra azért akkora ok nincs, hány sorozat van, amit már a pilot előtt lelőnek... A korszakról, de főleg Capone-ról lesz még minőségi széria, ebben mondjuk biztos vagyok, meg bízzunk abban, hogy pl. a Peaky Blinders is sokáig viszi még

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
A Boardwalk Empire-ről meg senki semmit? Pedig ott is elkezdődött az utolsó évad, a színvonal szokásosan az egekben, de annyira kár, hogy így össze kell csapni a végét... 7 év ugrás az időben, pedig elnéztem volna ezt még pár évig, ellentétben a SoA-val, ahol viszont már tényleg sok a sz@rkeverésbőlbaggio
Tökéletesen egyet kell értsek! A Boardwalk úgy hozta a színvonalat hogy az első rész tele volt visszaemlékezéssel, ami nekem nagy szó mert nem csöpögős időkitöltés volt hanem szerves része a történetnek. Az azért fáj hogy hirtelen ennyit ugruttonk az időben, ennek a sorozatnak a legnagyobb erénye a minden részletre kiterjedő tökéletesség, a karakterek részeket átívelő, nem erőltetett alakítása amit néha csak az eredménynél tudsz észrevenni de egyből érzed hogy ez már érett egy ideje.
Na ebből vett el sokat a kasza, erőltetett most ez a 7 év csúszás, sokat változtak a karakterek. Próbálják megadni a magyarázatot hogy hogyan és miért, de ez messze nem olyan mint amikor az alapot adták meg. Ennek ellenére imádom, és nem akarom hogy vége legyen. A kedvenc történelmi korszakom tökéletes koncentrátuma, nem hiszem hogy egyszer még kapunk még ilyet, főleg hogy ez is megbukott. Pedig próbálkoztak becsülettel, voltak bőven meztelen lányok-asszonyok, ömlött a vér, és még a hangulat is megvolt. Úgytűnik azonban hogy az ehhez adott értéket nem tudja az egyszeri amcsi élvezni és unalmasnak titulálja. Ez lesz amúgy a Hanniballal is.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a Sons-ban tuti happy end lesz

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
A Boardwalk Empire-ről meg senki semmit? Pedig ott is elkezdődött az utolsó évad, a színvonal szokásosan az egekben, de annyira kár, hogy így össze kell csapni a végét... 7 év ugrás az időben, pedig elnéztem volna ezt még pár évig, ellentétben a SoA-val, ahol viszont már tényleg sok a sz@rkeverésből

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
| Ahogy vártam, Jackie boy agya végleg ledobta a gépszíjat. | berger90
legközelebb a spoiler tag elé írd már oda h melyik sorozatról írsz 😀
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
| Ahogy vártam, Jackie boy agya végleg ledobta a gépszíjat. |

Mindig jövőre
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Outsourced, csak egy évad készült belőle, de szerintem eltalálták a sorozatot. Úgy emlékszem, hogy tetszett. 😀
Bébé
Az pl. marhajó. Igazi, estére való, laza kikapcsolódás. Szerintem üdítőleg hat a sok szutyok meg stressz között.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!

Jó szórakozást az évadhoz!

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 470 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Gyerökök, ma éjjel!!!!! Én már nagyon nehezen bírom 😀
Duff
bmeg enyhén levagyok maradva ! 😮
A héten asszem szabadidőmben pótolom is amit kell 😊

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Eléggé szeretem a BBC-s mini-serieseket, de ez kifejezetten adja:  www.imdb.com/title/tt2647420/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Gyerökök, ma éjjel!!!!! Én már nagyon nehezen bírom 😀
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 720
Hornblower - Őfelsége kapiánya, ismeri valaki? 8 részes angol sorozat/tv film az ezredfordulóról, valami elképesztően zseniális!
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
the league 6x01 ismét hozta magát.
Watt, Jordan, Cameron is szerepelt

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Tegnap lőttem ezt a képet. Most éppen buszt vezet könyvírás helyett.
több mint 11 éve
cartman023 Indianapolis Colts 976
A "The Strain"-ból egész jó kis sorozat lett így a vége felé.
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Party Down! én imádtam, de lehet, hogy másnak nem jön be ez az ultrakínos humor 😊 én minden évben újranézem kb (2x10 rész van asszam) - van egy nfl draftos rész is, az is eszméletlen jó 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 531 — rabszolga
The Office US tényleg jó. Szerintem kezd egyből a második évaddal, akkor indul be igazán. (Első évad csak 7 vagy 8 részes.)

Outsourced, csak egy évad készült belőle, de szerintem eltalálták a sorozatot. Úgy emlékszem, hogy tetszett. 😀

My name is Earl. Szigorúan csak az első két évad. Nagyon jó.
Raising Hope. Ugyanattól a rendezőtől. De szerintem kezd az Earl-el.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
emlékeztető: ezen a hétvégén adja le a Viasat a Vikings második évadját szinkronnal. Aki még nem látta, pótolja!

Mindig jövőre