NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Walking Dead:| Mondjuk nem értem, hogy miért nem vérzett el... Volt nekik erre gyógyszerük? Vagy hogy? Ütős volt a vége. |
| Ez a legeslegbetegebb dolog ami eddig a sorozatban történt. Csoro Bob :-/ | Hanni
több mint 11 éve
Belekezdtem én is a Gothembe. Nagyon rezeg a léc, de mivel Batman teljesen letudott kötni.Nekem bejött, most kapott a 16 részhez + 6 részt, nagyon messze áll a kaszától.
A következő részek mennyire hozzák a színvonalat ? Érdemes lehorgonyozni mellette ?
Ami zavart benne, hogy nagyon szembeötlően rosszul van vágva, és a rendezés is olyan, mintha egy amatőr csinálna referencia munkát, amibe minden tudását, és ötletét beletuszkolta. Így igen sokszor a nagyszerű látványt is tönkretette, pedig rég láttam már olyat, ahol ilyen szépen bánnak a színek harmóniájával és a fény-árnyék efektekkel.
A forgatókönyv kifejezetten kreatív, sikerült úgy felvonultatni a főbb szereplőket, hogy ne zökkentse ki az epizódot a sodrából. Első ránézésre imdb-n a színészek nem tűntek jó választásnak, de a sorozatban mindenki jól hozta az általa megformázott karakterek sajátosságait. Igaz itt pont a kis Batman és Alfred volt számomra a gyengepont.
Összegezve szerintem semmi extra nem volt benne, de Batman volta miatt engem nagyon megragadott. Kevesebb több elvét követve szerintem nagy kedvencem lehetne a sorozat. Csak nehogy ezt is úgy elkaszálják, a legjobb részeknél, mint azt a pár sorozatot amit tényleg követtem. (Terminator és V).süti
több mint 11 éve
Belekezdtem én is a Gothembe. Nagyon rezeg a léc, de mivel Batman teljesen letudott kötni.A következő részek mennyire hozzák a színvonalat ? Érdemes lehorgonyozni mellette ?
Ami zavart benne, hogy nagyon szembeötlően rosszul van vágva, és a rendezés is olyan, mintha egy amatőr csinálna referencia munkát, amibe minden tudását, és ötletét beletuszkolta. Így igen sokszor a nagyszerű látványt is tönkretette, pedig rég láttam már olyat, ahol ilyen szépen bánnak a színek harmóniájával és a fény-árnyék efektekkel.
A forgatókönyv kifejezetten kreatív, sikerült úgy felvonultatni a főbb szereplőket, hogy ne zökkentse ki az epizódot a sodrából. Első ránézésre imdb-n a színészek nem tűntek jó választásnak, de a sorozatban mindenki jól hozta az általa megformázott karakterek sajátosságait. Igaz itt pont a kis Batman és Alfred volt számomra a gyengepont.
Összegezve szerintem semmi extra nem volt benne, de Batman volta miatt engem nagyon megragadott. Kevesebb több elvét követve szerintem nagy kedvencem lehetne a sorozat. Csak nehogy ezt is úgy elkaszálják, a legjobb részeknél, mint azt a pár sorozatot amit tényleg követtem. (Terminator és V).
több mint 11 éve
Walking Dead:| Ez a legeslegbetegebb dolog ami eddig a sorozatban történt. Csoro Bob :-/ |
több mint 11 éve
SoA:ja mondom is magamnak az elején, hogy ennyire nem lehetek gyökér, hogy nem emlékszem rá, hogy mi lett velük az előző rész végén.
| Kurvára biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül nem láttuk, mi történt Juice-al és Gemmával. | berger90
több mint 11 éve
Ebből sose szabad kiindulni, hogy milyen az eredeti.Lásd Belmondo . Sztankay, Garas, Gáti. JPB hangja jellegtelen, a magyar hangjaikat hozó színészek orgánuma viszont unikális volt.
Bud Spencer orgánumához sokkal közelebb volt Kránitz Lajos hangja, mint Bujtoré, mégis szörnyű hallgatni "Jockey"-éval. A Szökésben zsebes magyar hangja "magas és fura", ahhoz a beteges szerephez viszont tökéletes, hiába mély, reszelős hangú a színész eredetileg. Ez felfogás kérdése is egyrészt, de a lényeg, hogy nem arra mérik kinek milyen az eredeti hangja😉
Nézd meg a Harlemi éjszakákat eredeti szinkronnal 😉
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Mármint az 5. évadban van rossz szinkron, vagy általánosan mondod?Osszesegeben rossz a szinkron.nem passzolnak az eredeti hangokhoz.nezz meg egy reszt felirattal es rájössz h soha nem akarod latni tobbet szinkronnal.
Én eléggé jó elemzést tudnék írni, hogy miért jó😊 Vándor Éva, Rosta Sándor, Hágen Imre, Renák Zoltán.... szerintem kurva jól össze lettek válgatva a hangok.kishaszi
több mint 11 éve
Mármint az 5. évadban van rossz szinkron, vagy általánosan mondod?Én eléggé jó elemzést tudnék írni, hogy miért jó😊 Vándor Éva, Rosta Sándor, Hágen Imre, Renák Zoltán.... szerintem kurva jól össze lettek válgatva a hangok.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
OK. köszi.Hát nemtudom,én láttam 2 részt szinkronosan,de valami pocsék.
Nem tudom, hogy mi legyen, letőcsem, vagy várjak:Skishaszi
Az ötödik évadtól beindul egy vonal amit nem hiszem hogy letudnak normálisan szinkronizálni.
Én nem javaslom a várakozást.
több mint 11 éve
OK. köszi.Nem tudom, hogy mi legyen, letőcsem, vagy várjak:S
több mint 11 éve
Skacok, SoA 5. évadtól már nem fellelhető szinkronosan, ugye? :/kishasziegyelőre nem. valamikor biztosan lesz, de a negyediket is csak nemrég kezdték el adni szinkronnal.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Skacok, SoA 5. évadtól már nem fellelhető szinkronosan, ugye? :/
több mint 11 éve
| szerintem nem a chapter hanem csak a feje lékelte meg őket |SoA:| Én még a másik chartára lennék kíváncsi, mert szerintem ők köptek Linnek a fegyverekről. | Toca
| Kurvára biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül nem láttuk, mi történt Juice-al és Gemmával. nem gyenge svédcsavar lesz ebben, de csak azután, hogy Gemmát kibelezi a kisfia. Mert hogy Juicy most köpni fog róla, az is biztos, persze ez nem menti meg a tyúkszaros életét szerencsére 😀 😀 | berger90
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
SoA:| Én még a másik chartára lennék kíváncsi, mert szerintem ők köptek Linnek a fegyverekről. |
| Kurvára biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül nem láttuk, mi történt Juice-al és Gemmával. nem gyenge svédcsavar lesz ebben, de csak azután, hogy Gemmát kibelezi a kisfia. Mert hogy Juicy most köpni fog róla, az is biztos, persze ez nem menti meg a tyúkszaros életét szerencsére 😀 😀 | berger90
több mint 11 éve
SoA:| Kurvára biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül nem láttuk, mi történt Juice-al és Gemmával. nem gyenge svédcsavar lesz ebben, de csak azután, hogy Gemmát kibelezi a kisfia. Mert hogy Juicy most köpni fog róla, az is biztos, persze ez nem menti meg a tyúkszaros életét szerencsére 😀 😀 |
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Crossing Lines-t nezi valaki, erdemes elkezdeni? Bemutatoja es szereplogarda alapjan eleg igeretesnek tunik.zavi27Nekem gagyinak tunt bar osszevissza lattam 2-3 reszt
több mint 11 éve
Crossing Lines-t nezi valaki, erdemes elkezdeni? Bemutatoja es szereplogarda alapjan eleg igeretesnek tunik.
több mint 11 éve
Sons jövendölés az idei 5 rész után:Ezek szerint Unser végre becserkészheti Gemma nagyit vagy Nero a képben marad? 😊 Mi lesz Juice-szal? (nem láttam még az 5. részt) Ja és Jax hülyén hal meg vagy előtte rájön, hogy anyja az oka majd' mindennek?
Jax meghal, de előtte kifüstöli mind3 színű bandát Charming és Stockton környékéről. Samcro áttér a legális ösvényre.
Chibs lesz a prez, Bobby a VP. Chibby felszedi Jarry serrifet és boldogan élnek szimbiózisban a yardokkal mint Unser és Clay idejében.
Tig mártírként áldozza fel magát, hogy megmentse Gemmát.
A junkie felneveli a fiúkat és 20 múlva Abel lesz a prez, Thomas viszont a polgári életet választja, ügyvéd lesz vagy ilyesmi és lelép Charmingból. Ekkor fogja Sutter feléleszteni a sorozatot 😀Höri
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Sons jövendölés az idei 5 rész után:Jax meghal, de előtte kifüstöli mind3 színű bandát Charming és Stockton környékéről. Samcro áttér a legális ösvényre.
Chibs lesz a prez, Bobby a VP. Chibby felszedi Jarry serrifet és boldogan élnek szimbiózisban a yardokkal mint Unser és Clay idejében.
Tig mártírként áldozza fel magát, hogy megmentse Gemmát.
A junkie felneveli a fiúkat és 20 múlva Abel lesz a prez, Thomas viszont a polgári életet választja, ügyvéd lesz vagy ilyesmi és lelép Charmingból. Ekkor fogja Sutter feléleszteni a sorozatot 😀
több mint 11 éve
| Nem tudom nekem ezzel a résszel kicsit már kezdenek átesni abba a hibába ami a Dexternél volt az utolsó évadokban. Ott is Dexter a végén már olyan nyilván való dologokat csinált,tök lelplezetlenül és olyan játszi könnyedséggel nem bukott le hogy a végére számomra elvesztette minden hitetelességét..walking dead| 1. Sokkal jobban örülök, hogy nem húzták tovább, ebből sokkal többet nem lehetett kihozni, örülök, hogy nem megint részeken át húzódó csata / nyekergés ment hanem odabasztak
| terminus akkor ennyi volt. vicc...kb a teljes előző évad ezt vezette fel, erre itt elrendezik egy résszel. | braxa88
2. A csókát tuti látjuk még és gondolom nem jófiú szerepben.
|
The Affair amúgy eléggé bejön egy rész alapján, Alice-szal a Lutherből 😊, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.Toca
Most ugyan ez itt is,mi volt ez Carollal? Nem tudom nekem valahogy ez már nagyon Rambo volt... Meg Rickék is ahogy kiszabadultak.... Persze lehet csak én fanyalgok. |
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
walking dead| 1. Sokkal jobban örülök, hogy nem húzták tovább, ebből sokkal többet nem lehetett kihozni, örülök, hogy nem megint részeken át húzódó csata / nyekergés ment hanem odabasztak
| terminus akkor ennyi volt. vicc...kb a teljes előző évad ezt vezette fel, erre itt elrendezik egy résszel. | braxa88
2. A csókát tuti látjuk még és gondolom nem jófiú szerepben.
|
The Affair amúgy eléggé bejön egy rész alapján, Alice-szal a Lutherből 😊, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
több mint 11 éve
walking dead| terminus akkor ennyi volt. vicc...kb a teljes előző évad ezt vezette fel, erre itt elrendezik egy résszel. |
több mint 11 éve
AHS 4. évad 1 rész - basszus, de hiányzott már ez a morbid feeling, iszonyat jó lett az első rész, majd összeszartam magam rajta!
több mint 11 éve
az American Horror Story mintájára új bűnügyi sorozat készül megtörtént esetek alapján, az első évad OJ Simpsonra épül. Go BillsHöriBeírtad, lenn is maradt egy ütközés után a földön a byu védője, Craig Bills

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
az American Horror Story mintájára új bűnügyi sorozat készül megtörtént esetek alapján, az első évad OJ Simpsonra épül. Go Bills