Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezt már régóta sejteni lehet egyébként, legalábbis vannak rá apróbb utalások.persze, csak örültem, hogy van más is, akinek megfordult már a fejében 😊
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Tyrion a 3.GoTkönyves spoiler is:
|
Mondjuk az is érdekes,hogy pont abban az epizódban bukkan fel Lyanna amiben feltehetőleg visszajön a halálból Snow |
Kenny
| szóval azt mondod, hogy Jon Targaryen ? :p
és akkor megvan a 2. lovas a sárkányokra, és Aegon a 3.? Van értelme |
Borbinho
több mint 10 éve
na, Banshee ötödik epizódja már alakult, bár összességében továbbra is elég langyos az évad.kösz, végre nem 1 oldal Gotot kell néznem 😊
Mikey
több mint 10 éve
na, Banshee ötödik epizódja már alakult, bár összességében továbbra is elég langyos az évad.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Ezt már régóta sejteni lehet egyébként, legalábbis vannak rá apróbb utalások.
több mint 10 éve
GoTkönyves spoiler is:
|
Mondjuk az is érdekes,hogy pont abban az epizódban bukkan fel Lyanna amiben feltehetőleg visszajön a halálból Snow |
Kenny
| szóval azt mondod, hogy Jon Targaryen ? :p
és akkor megvan a 2. lovas a sárkányokra, és Aegon a 3.? Van értelme |
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
| ha valakit most tolnak a közösségi médiában ezerrel akkor az arya,aztán látjuk milyen szerepe van eddig. |nem minden néző olvassa a híreket, figyeli, h ki forgatott ki nem, sőt..| Örülj neki hogy nem húzták 6 részig a vörös varázslatot.Két rész alatt letudtuk azt amit mindenki tudott azóta,hogy elkezdték forgatni az új évadot.Elég hatásvadász jelenet volt,mondjuk én azt hittem hogy a vörös lekapja a nyakláncát és ráadja Snowra.| egészen biztos, hogy Snow-t nem hozzák vissza, ha nincs ez az össznépi picsogás. |GoT:| miféle közönségrinyálásra gondolsz? |
| szánalmas, tényleg. Ha továbbra is ez a kurva közönségrinyálás lesz a döntő, áshatjuk el az egész sorozatot. |
bergerdani
braxa88
bergerdani
Kenny
| de lényeg h a nézők rinyálása miatt feléledt 😀 😀 ez nagyon vicces |
braxa88
több mint 10 éve
nem minden néző olvassa a híreket, figyeli, h ki forgatott ki nem, sőt..| Örülj neki hogy nem húzták 6 részig a vörös varázslatot.Két rész alatt letudtuk azt amit mindenki tudott azóta,hogy elkezdték forgatni az új évadot.Elég hatásvadász jelenet volt,mondjuk én azt hittem hogy a vörös lekapja a nyakláncát és ráadja Snowra.| egészen biztos, hogy Snow-t nem hozzák vissza, ha nincs ez az össznépi picsogás. |GoT:| miféle közönségrinyálásra gondolsz? |
| szánalmas, tényleg. Ha továbbra is ez a kurva közönségrinyálás lesz a döntő, áshatjuk el az egész sorozatot. |
bergerdani
braxa88
bergerdani
Kenny
| de lényeg h a nézők rinyálása miatt feléledt 😀 😀 ez nagyon vicces |
több mint 10 éve
| Örülj neki hogy nem húzták 6 részig a vörös varázslatot.Két rész alatt letudtuk azt amit mindenki tudott azóta,hogy elkezdték forgatni az új évadot.Elég hatásvadász jelenet volt,mondjuk én azt hittem hogy a vörös lekapja a nyakláncát és ráadja Snowra.| egészen biztos, hogy Snow-t nem hozzák vissza, ha nincs ez az össznépi picsogás. |GoT:| miféle közönségrinyálásra gondolsz? |
bergerdani
braxa88
bergerdani
Szerkesztette: Kenny
több mint 10 éve
ami engem idegesít inkább az Arya| Majd javul ez a rész is, meg amúgy is lehagyják a könyvet, aztán nem lesz ismerős.
| Arya botozik, de érdekes még mindig...és a 3.rész előzetesében mit csinál? botozik... vicc ez a szál. de az a baj h könyvben sem jobb |
braxa88
Én mostanában nem agyalom túl a dolgot, nézem aztán örülök vagy szörnyülködök (mint pl Ramsey tettén, ahogy megölte a kisgyermeket).
|
több mint 10 éve
ami engem idegesít inkább az Arya| Arya botozik, de érdekes még mindig...és a 3.rész előzetesében mit csinál? botozik... vicc ez a szál. de az a baj h könyvben sem jobb |
több mint 10 éve
Szerintem ennek nincsen köze a közönséghez, számomra | Martin porhintései korábban is azt sugallták, hogy ő sem akarja kinyírni véglegesen Dzsonit. Végig adja magát, hogy vele más tervei vannak, központi figura marad, akinek fontos szerepe lesz a jövőben is. Egy dolog, hogy sorozatban nyírja ki a karaktereket a faszi, de Dzsoninál érezhető, hogy meglepetések lesznek. |
több mint 10 éve
| Már akkor jöttek a hírek hogy forgat, mielőtt lement volna az évadzáró, köze nincs a közönségnek ehhez || egészen biztos, hogy Snow-t nem hozzák vissza, ha nincs ez az össznépi picsogás. |GoT:| miféle közönségrinyálásra gondolsz? |
bergerdani
braxa88
bergerdani
több mint 10 éve
aha oké 😀 komoly 😀| egészen biztos, hogy Snow-t nem hozzák vissza, ha nincs ez az össznépi picsogás. |GoT:| miféle közönségrinyálásra gondolsz? |
bergerdani
braxa88
bergerdani
több mint 10 éve
remélem ezt nem gondolod komolyan 😀😀| egészen biztos, hogy Snow-t nem hozzák vissza, ha nincs ez az össznépi picsogás. |GoT:| miféle közönségrinyálásra gondolsz? |
bergerdani
braxa88
bergerdani

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
| egészen biztos, hogy Snow-t nem hozzák vissza, ha nincs ez az össznépi picsogás. |GoT:| miféle közönségrinyálásra gondolsz? |
bergerdani
braxa88
Mindig jövőre
több mint 10 éve
GoT:| miféle közönségrinyálásra gondolsz? |
bergerdani
több mint 10 éve
GoT:| szánalmas, tényleg. Ha továbbra is ez a kurva közönségrinyálás lesz a döntő, áshatjuk el az egész sorozatot. |
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Ne siettesd.Martin most biztos olyan, mitn Berlusconi: Amióta befutott, azóta csak 15 éves ribiket kefél és szexbulikat tart. Az ilyet nem illik megzavarni.
több mint 10 éve
AGoT| pont, hogy Dorne-ban nem akarják, hogy egy ház irányítsa az "országot". Dorne háborút akar, legalábbis a homokkígyóktól csak azt kaphatnak. Teljesen eltértek a könyvtől, de nem feltétlen baj. Mondjuk Martin kurvára kiadhatná már az újat... |
| la Melisandres dolog nagyon tetszett.
A készítők komolyan gondoloták a teljes Martell ház kiirtását?! mi maradt? 4 fattyú... bosszuljuk meg Oberyn Martellt azzal h kiirtjuk a még életben lévő rokonainkat. szépmunka. Dorne egy vicc sajnos. |
braxa88
több mint 10 éve
AGoT| la Melisandres dolog nagyon tetszett.
A készítők komolyan gondoloták a teljes Martell ház kiirtását?! mi maradt? 4 fattyú... bosszuljuk meg Oberyn Martellt azzal h kiirtjuk a még életben lévő rokonainkat. szépmunka. Dorne egy vicc sajnos. |
több mint 10 éve
Nagyon jó volt! Kár h tudtam a végét!Ez az American Crime Story egy tökéletes sorozat volt.Még ha tudtad is,hogy mi lesz a vége.most fejeztem be én is, imádtam, bár néha túl tömény volt nekem 😊
Zseniális az egész.
Kenny
Löfli
Néha kicsit nekem olyan volt h .. Sarah Paulson vs Courtney B. Vance: Harc az Emmyért!
több mint 10 éve
Ez az American Crime Story egy tökéletes sorozat volt.Még ha tudtad is,hogy mi lesz a vége.most fejeztem be én is, imádtam, bár néha túl tömény volt nekem 😊
Zseniális az egész.
Kenny

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!