NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Sorozatjunkien volt egy ilyen kérdés,cikk:
Melyik a legrégebb óta halogatott, darálásra kinézett sorozatod? Miért nem kezdtél még neki?

na én is összeszedem most az enyémet, nektek van ilyen?
amiket régóta húzok és próbálok elkezdeni nagy nehezen:
The wire(Drót) , The Sopranos(Maffiózók), Sírhant művek. most ezek vannak terítéken.
The Wire 1. rész meg is van be fog jönni már látom, + 1-2 ismerős arc is van Luther, Vince(Friday Night Lights) 😊
+ amire sose tudom rávenni magam az a 24 és a Lost. láttam belőlük jó pár részt random,de valahogy h neki kezdjek előröl nem megy.

Dexter és a Sons of anarchy is sokadjára ment, de amikor neki kezdtem dara volt és abszolút top kedvencek. Szal aki hasonlóan van az ne sz.rakodjon 😊Kroos
TWD (minden haverom nézi), Sopranos évek óta, Sírhant, Dexter. Csak sajnos van életem, a trónok harcából sem hoztam még be magam...

Mindig jövőre
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Áááááh.Bolondok vagytok!(Sopranos Isten) 😊
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
TWD
| Voltak ugyan gyengébb részek a 3. évad második felében, de ez a záró rész nálam nagyon ott volt!
Ebben az évadban nem igazán bírtam Andreát, de azért a rész végén szökött néhány könnycsepp a szemembe, elég szomorú vége lett. Próbált mindenkit megmenteni, erre pont Ő hal meg. :/ Milton sejtettem, hogy meghal, de arra azért nem gondoltam, hogy majd Ő végez Andreával.....
Mindenesetre a következő évadra kíváncsi leszek. Mi lett a Kormányzóval? Hogy fognak ennyi embert Rickék eltartani? mini Shane alias Carl mikor akarja lelőni apucit és átvenni a hatalmat és még lehetne sorolni.
Annak viszont örülök, hogy jönnek "új" emberek a prison teambe, Tyreeset már a képregényben is bírtam és eddig itt sincs vele bajom, az új csajból is talán ki lehet hozni valamit és szerintem majd Martinezék is csatlakoznak Rickhez. (hacsak a Kormányzó lenem lővi őket)
És most jöhet a fél éves várakozás....de utálom! 😀
|
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
én a Sopranost kb 5-6 részig néztem. nagyon unalmas volt...
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 531 — rabszolga
Pedig a Maffiózók kötelező!!!Nézzétek mááááár! 😀😀😀ZoliZoltán
Mindig megunom. 😀 Már 2-3 éve leragadtam a 4. évadnál.
De majd nyáron tervezem befejezni végre. (Az biztos, hogy nem fogom legelölről elkezdeni 😀 )
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
másfél óra múlva jön ki az új trónok harca. online hol lehet nézni?kristof
az magyar idő szerint hajnali egy 😊 hbo-t nem tudom hol szoktak streamelni, de hajnali 2-3 körül már szokott lenni releaseDexxter Tailor
köszi 😊
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
másfél óra múlva jön ki az új trónok harca. online hol lehet nézni?kristof
az magyar idő szerint hajnali egy 😊 hbo-t nem tudom hol szoktak streamelni, de hajnali 2-3 körül már szokott lenni release

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
másfél óra múlva jön ki az új trónok harca. online hol lehet nézni?
több mint 12 éve
Pedig a Maffiózók kötelező!!!Nézzétek mááááár! 😀😀😀
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 111 — Vikings fan
Melyik a legrégebb óta halogatott, darálásra kinézett sorozatod? Miért nem kezdtél még neki?

The wire(Drót) , The Sopranos(Maffiózók), Sírhant művek. most ezek vannak terítéken.
The Wire 1. rész meg is van be fog jönni már látom, + 1-2 ismerős arc is van Luther, Vince(Friday Night Lights) 😊
+ amire sose tudom rávenni magam az a 24 és a Lost. láttam belőlük jó pár részt random,de valahogy h neki kezdjek előröl nem megy.

Dexter és a Sons of anarchy is sokadjára ment, de amikor neki kezdtem dara volt és abszolút top kedvencek. Szal aki hasonlóan van az ne sz.rakodjon 😊Kroos
Maffiózók nálam is nagyon érik már a Sírhant művekkel együtt. Wire meg halogatós 😀
több mint 12 éve
Mi most a Rejtélyt kezdtük el.Nem rossz!😛

30 for 30
30 ESPN
ilyen néven rá tudsz keresni netenBébé
ezekhez hol találok magyar feliratot??
vagy a Sport1-es verziót nem lehet valahol megtalálni?(online vagy leszedni)
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
2 Broke Girls újabb évadra berendelve. Ahogy a TBBT is. Helyes.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan

Dexter és a Sons of anarchy is sokadjára ment, de amikor neki kezdtem dara volt és abszolút top kedvencek. Szal aki hasonlóan van az ne sz.rakodjon 😊

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Na ma megnéztem a Dead Set 1. részét. Vágom,hogy csak 5 részes, de sose voltam az aki 1 nap alatt ledarál egy sorozatból egy egész évadot. Eddig nagyon bejön, bírom a társadalom kritikát, a rohangálós zombikat, meg eleve,hogy van egy kis 28 nappal/héttel később utó íze 😊Drip
😀 És egy kis fekete humor. 😀 Ha tetszett a kezdés, szerintem tetszeni fog a maradék 4 rész is. Azt daráld le, mivel ezek részenként mindössze 24-25 percesek. 😀Vrijbloed
jaaa szal csak a pilot rész volt 45 perc vágom 😊 Majd max holnap másnaposan elütöm vele a délután egy részét akkor 😀Drip
Igen, csak az első rész kétszer olyan hosszú, mint a többi. 😀
Majd írd meg akkor. 😀
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 469 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Na ma megnéztem a Dead Set 1. részét. Vágom,hogy csak 5 részes, de sose voltam az aki 1 nap alatt ledarál egy sorozatból egy egész évadot. Eddig nagyon bejön, bírom a társadalom kritikát, a rohangálós zombikat, meg eleve,hogy van egy kis 28 nappal/héttel később utó íze 😊Drip
😀 És egy kis fekete humor. 😀 Ha tetszett a kezdés, szerintem tetszeni fog a maradék 4 rész is. Azt daráld le, mivel ezek részenként mindössze 24-25 percesek. 😀Vrijbloed
jaaa szal csak a pilot rész volt 45 perc vágom 😊 Majd max holnap másnaposan elütöm vele a délután egy részét akkor 😀

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
😀 És egy kis fekete humor. 😀 Ha tetszett a kezdés, szerintem tetszeni fog a maradék 4 rész is. Azt daráld le, mivel ezek részenként mindössze 24-25 percesek. 😀
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 469 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Na ma megnéztem a Dead Set 1. részét. Vágom,hogy csak 5 részes, de sose voltam az aki 1 nap alatt ledarál egy sorozatból egy egész évadot. Eddig nagyon bejön, bírom a társadalom kritikát, a rohangálós zombikat, meg eleve,hogy van egy kis 28 nappal/héttel később utó íze 😊

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Game of Thrones rajongóknak

😀
több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
Háhá, most olvastam, hogy Frank Darabont is magyar 😊 Nem véletlen ász a TWD 😀 (a filmekről ne is beszéljünk)

több mint 12 éve
köszönöm! 😉
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 531 — rabszolga
Nem fogod megbánni!!!Nem lehet abbahagyni!(Róma)

---
plusz egy kérdésem van;
múltkor láttam SportTv-n egy dokumentum filmet...NFL!
a Colts költözött Baltimoreba!
aztán máskor megint kapcsolgattam akkor meg egy HOF-es futó legendáról volt a film...talán Dickerson.de nem emlékszem már...feliratos volt és késő volt már 😊
szóval gondolom ez vmi sorozat!

címet légyszi ,valaki!ZoliZoltán
30 for 30
30 ESPN
ilyen néven rá tudsz keresni neten
több mint 12 éve
Nem fogod megbánni!!!Nem lehet abbahagyni!(Róma)

---
plusz egy kérdésem van;
múltkor láttam SportTv-n egy dokumentum filmet...NFL!
a Colts költözött Baltimoreba!
aztán máskor megint kapcsolgattam akkor meg egy HOF-es futó legendáról volt a film...talán Dickerson.de nem emlékszem már...feliratos volt és késő volt már 😊
szóval gondolom ez vmi sorozat!

címet légyszi ,valaki!
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Annyira dicsértétek a Rómát, hogy tegnap leszedtem, ma pedig elkezdem megtekinteni.
több mint 12 éve
Vikings??? 😮 Azta...jónak tűnik!
Valaki vélemény róla?ZoliZoltán
olvass vissza, van sok.shawnka
Jaa?! oké.köszi 😉
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Ejj de utálom az ilyet... Spartacus korábbi évadainál is megjátszották ezt egyszer-kétszer.Rataxes
regisztrálj a whatnext.eu-ra, ott elég jól átlátható mi mikor lesz, hol tartasz stb. és még ilyen szép összesítő képet is generálnak neked  img.whatnext.eu/42-4347.pngHöri
nekiállunk ezzel arcoskodni? 😀

shawnka

szerintem ne álljunk neki, mert még sehol sem tartok de a szám már így is sokkolbriareos
8 months, 3 weeks, 6 days, 9 hours, 34 minutes

És a myepisodes.com>all 😊tenorx
én leálltam nincs türelmem mindent kikeresni meg kipigálgatni