NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 12 éve
8 months, 3 weeks, 6 days, 9 hours, 34 minutesnekiállunk ezzel arcoskodni? 😀Ejj de utálom az ilyet... Spartacus korábbi évadainál is megjátszották ezt egyszer-kétszer.Rataxesregisztrálj a whatnext.eu-ra, ott elég jól átlátható mi mikor lesz, hol tartasz stb. és még ilyen szép összesítő képet is generálnak neked img.whatnext.eu/42-4347.pngHöri
shawnka
szerintem ne álljunk neki, mert még sehol sem tartok de a szám már így is sokkolbriareos
És a myepisodes.com>all 😊
több mint 12 éve
Vikings??? 😮 Azta...jónak tűnik!olvass vissza, van sok.
Valaki vélemény róla?ZoliZoltán
több mint 12 éve
Nem akarok felvágni, de Borgias 2. évad 5. rész. Pc egy jelenetben feltűnik és ráaláz a főhősre 😉plusz tudors, meg borgiasbriareosRómabraxa88Kösz!Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊Rataxesévadváltó nyíl alatt van egy kis pont arra klickbriareos
Esetleg ilyen ókori/középkori/fantasy cuccokat ajánlhatnátok még ha van ötlet... Spartacus/Vikings/Game of Thrones megvan. Az ilyen Merlin szerű viccekből nem kérek 😀Rataxes

több mint 12 éve
Egyéb tipp?Hazárd megye lordjaiLe akarok menni nagyon retróba.laccoo746720, Szeged, Széchenyi tér 3. www.facebook.com/RetroKlubHöri
több mint 12 éve
Le akarok menni nagyon retróba.laccoo746720, Szeged, Széchenyi tér 3. www.facebook.com/RetroKlub
több mint 12 éve
Le akarok menni nagyon retróba.Egészen az Onedin családig.Tippeket tudtok adni?Szomszédok, meg ilyenek inkább ne.
több mint 12 éve
Ennek van modernkori filmváltozata Crixusszal a főszerepben 😀 Csak a trailert láttam, de ott is feltűnik hogy az arc újfent megcsillogtatja hihetetlen színészi képességeit 😊RataxesSinbadból 2012-es sorozat is van, Naveen Andrews volt benne tán a legfőbb celeb. Én nem láttam, de állítólag nem jó 😀
több mint 12 éve
Ennek van modernkori filmváltozata Crixusszal a főszerepben 😀 Csak a trailert láttam, de ott is feltűnik hogy az arc újfent megcsillogtatja hihetetlen színészi képességeit 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Köszi, Xenát Herculest néztem amikor még ment a tévében, de most kb. egy szintre tenném őket a merlinnel 😊 A másik háromra ránézek 😊 A Rómával már szemezgettem korábban is... Illetve tavaly kimentünk haverokkal dobálni a tatai Cseke tóra, és egy rész tele volt ilyen kékes virágokkal... Először nem értettük mi ez a természeti csoda, aztán a felvigyázó felvilágosított hogy épp a Borgiák új részét forgatják és ezért tűzdelték tele a tájat művirágokkal 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
plusz tudors, meg borgiasRómabraxa88Kösz!Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊Rataxesévadváltó nyíl alatt van egy kis pont arra klickbriareos
Esetleg ilyen ókori/középkori/fantasy cuccokat ajánlhatnátok még ha van ötlet... Spartacus/Vikings/Game of Thrones megvan. Az ilyen Merlin szerű viccekből nem kérek 😀Rataxes
több mint 12 éve
nekem a legend of the seeker v mi a fasz volt a neve bejött.Kösz!Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊Rataxesévadváltó nyíl alatt van egy kis pont arra klickbriareos
igaz csak tabrett bethell miatt 😀
hogy klasszik xena-hercules párost ne is említsem 😂
több mint 12 éve
RómaKösz!Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊Rataxesévadváltó nyíl alatt van egy kis pont arra klickbriareos
több mint 12 éve
Kösz!Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊Rataxesévadváltó nyíl alatt van egy kis pont arra klickbriareos
Esetleg ilyen ókori/középkori/fantasy cuccokat ajánlhatnátok még ha van ötlet... Spartacus/Vikings/Game of Thrones megvan. Az ilyen Merlin szerű viccekből nem kérek 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊Rataxesévadváltó nyíl alatt van egy kis pont arra klick
több mint 12 éve
Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
amúgy elég gáz h olyan klasszikus alapműveket mint a tropical heat vagy a pacific blue nem lehet bejelölni. na de legalább volt renegade
több mint 12 éve
az lenne, de nem lenne igaz 😀szerintem ne álljunk neki, mert még sehol sem tartok de a szám már így is sokkolbriareosobjektívebb lenne ha a '90-es évek nagyságai helyett csak a torrent-érára szorítkoznál 😀Höri
több mint 12 éve
szerintem ne álljunk neki, mert még sehol sem tartok de a szám már így is sokkolbriareosobjektívebb lenne ha a '90-es évek nagyságai helyett csak a torrent-érára szorítkoznál 😀
több mint 12 éve
nekiállunk ezzel arcoskodni? 😀Ejj de utálom az ilyet... Spartacus korábbi évadainál is megjátszották ezt egyszer-kétszer.Rataxesregisztrálj a whatnext.eu-ra, ott elég jól átlátható mi mikor lesz, hol tartasz stb. és még ilyen szép összesítő képet is generálnak neked img.whatnext.eu/42-4347.pngHöri
shawnka

szerintem ne álljunk neki, mert még sehol sem tartok de a szám már így is sokkol
több mint 12 éve
nekiállunk ezzel arcoskodni? 😀shawnkanem arcoskodásból tettem be, hanem hátha megfogja a dolog a usereket.
eleve nem is reális ajánló az enyém mert olyan kategória is van benne, hogy "kaszáltam mert szar" és az is rajta van 😀
több mint 12 éve
bazmeg most megnéztem ezt. mire minden szart bepötyögök amit megnéztem megvénülök de kíváncsi vagyok mennyi időt basztam el sorozatokraEjj de utálom az ilyet... Spartacus korábbi évadainál is megjátszották ezt egyszer-kétszer.Rataxesregisztrálj a whatnext.eu-ra, ott elég jól átlátható mi mikor lesz, hol tartasz stb. és még ilyen szép összesítő képet is generálnak neked img.whatnext.eu/42-4347.pngHöri
több mint 12 éve
nekiállunk ezzel arcoskodni? 😀Ejj de utálom az ilyet... Spartacus korábbi évadainál is megjátszották ezt egyszer-kétszer.Rataxesregisztrálj a whatnext.eu-ra, ott elég jól átlátható mi mikor lesz, hol tartasz stb. és még ilyen szép összesítő képet is generálnak neked img.whatnext.eu/42-4347.pngHöri