NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
És a myepisodes.com>all 😊tenorx
true

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Ejj de utálom az ilyet... Spartacus korábbi évadainál is megjátszották ezt egyszer-kétszer.Rataxes
regisztrálj a whatnext.eu-ra, ott elég jól átlátható mi mikor lesz, hol tartasz stb. és még ilyen szép összesítő képet is generálnak neked  img.whatnext.eu/42-4347.pngHöri
nekiállunk ezzel arcoskodni? 😀

shawnka

szerintem ne álljunk neki, mert még sehol sem tartok de a szám már így is sokkolbriareos
8 months, 3 weeks, 6 days, 9 hours, 34 minutes

És a myepisodes.com>all 😊
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Vikings??? 😮 Azta...jónak tűnik!
Valaki vélemény róla?ZoliZoltán
olvass vissza, van sok.
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Vikings??? 😮 Azta...jónak tűnik!
Valaki vélemény róla?
több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊Rataxes
évadváltó nyíl alatt van egy kis pont arra klickbriareos
Kösz!
Esetleg ilyen ókori/középkori/fantasy cuccokat ajánlhatnátok még ha van ötlet... Spartacus/Vikings/Game of Thrones megvan. Az ilyen Merlin szerű viccekből nem kérek 😀Rataxes
Rómabraxa88
plusz tudors, meg borgiasbriareos
Nem akarok felvágni, de Borgias 2. évad 5. rész. Pc egy jelenetben feltűnik és ráaláz a főhősre 😉

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Le akarok menni nagyon retróba.laccoo74
6720, Szeged, Széchenyi tér 3.  www.facebook.com/RetroKlubHöri
Egyéb tipp?Hazárd megye lordjai
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Le akarok menni nagyon retróba.laccoo74
6720, Szeged, Széchenyi tér 3.  www.facebook.com/RetroKlub

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Le akarok menni nagyon retróba.Egészen az Onedin családig.Tippeket tudtok adni?Szomszédok, meg ilyenek inkább ne.
több mint 12 éve
Ennek van modernkori filmváltozata Crixusszal a főszerepben 😀 Csak a trailert láttam, de ott is feltűnik hogy az arc újfent megcsillogtatja hihetetlen színészi képességeit 😊Rataxes
Sinbadból 2012-es sorozat is van, Naveen Andrews volt benne tán a legfőbb celeb. Én nem láttam, de állítólag nem jó 😀

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ennek van modernkori filmváltozata Crixusszal a főszerepben 😀 Csak a trailert láttam, de ott is feltűnik hogy az arc újfent megcsillogtatja hihetetlen színészi képességeit 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

nem tudom ki emlékszik erre a "mesterműre" 😀

több mint 12 éve
Köszi, Xenát Herculest néztem amikor még ment a tévében, de most kb. egy szintre tenném őket a merlinnel 😊 A másik háromra ránézek 😊 A Rómával már szemezgettem korábban is... Illetve tavaly kimentünk haverokkal dobálni a tatai Cseke tóra, és egy rész tele volt ilyen kékes virágokkal... Először nem értettük mi ez a természeti csoda, aztán a felvigyázó felvilágosított hogy épp a Borgiák új részét forgatják és ezért tűzdelték tele a tájat művirágokkal 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊Rataxes
Kösz!
Esetleg ilyen ókori/középkori/fantasy cuccokat ajánlhatnátok még ha van ötlet... Spartacus/Vikings/Game of Thrones megvan. Az ilyen Merlin szerű viccekből nem kérek 😀Rataxes
Rómabraxa88
plusz tudors, meg borgias

több mint 12 éve
Kösz!
nekem a legend of the seeker v mi a fasz volt a neve bejött.
igaz csak tabrett bethell miatt 😀

hogy klasszik xena-hercules párost ne is említsem 😂

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Kösz!
Róma
több mint 12 éve
Kösz!
Esetleg ilyen ókori/középkori/fantasy cuccokat ajánlhatnátok még ha van ötlet... Spartacus/Vikings/Game of Thrones megvan. Az ilyen Merlin szerű viccekből nem kérek 😀

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
évadváltó nyíl alatt van egy kis pont arra klick

több mint 12 éve
Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
amúgy elég gáz h olyan klasszikus alapműveket mint a tropical heat vagy a pacific blue nem lehet bejelölni.
na de legalább volt renegade

több mint 12 éve
szerintem ne álljunk neki, mert még sehol sem tartok de a szám már így is sokkolbriareos
objektívebb lenne ha a '90-es évek nagyságai helyett csak a torrent-érára szorítkoznál 😀Höri
az lenne, de nem lenne igaz 😀

több mint 12 éve
objektívebb lenne ha a '90-es évek nagyságai helyett csak a torrent-érára szorítkoznál 😀

több mint 12 éve
Ejj de utálom az ilyet... Spartacus korábbi évadainál is megjátszották ezt egyszer-kétszer.Rataxes
regisztrálj a whatnext.eu-ra, ott elég jól átlátható mi mikor lesz, hol tartasz stb. és még ilyen szép összesítő képet is generálnak neked  img.whatnext.eu/42-4347.pngHöri

shawnka

szerintem ne álljunk neki, mert még sehol sem tartok de a szám már így is sokkol

több mint 12 éve
nekiállunk ezzel arcoskodni? 😀shawnka
nem arcoskodásból tettem be, hanem hátha megfogja a dolog a usereket.

eleve nem is reális ajánló az enyém mert olyan kategória is van benne, hogy "kaszáltam mert szar" és az is rajta van 😀

több mint 12 éve
bazmeg most megnéztem ezt. mire minden szart bepötyögök amit megnéztem megvénülök de kíváncsi vagyok mennyi időt basztam el sorozatokra

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek