Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 14 éve
megőrjít, hogy a "hangulattal" így meg lehet venni az embereketmi nem tetszik benne?braxa88Azért láttunk már olyan "adaptációt", hogy a nézői igényekhez kellett igazítani a történéseket, mert az eredeti szerző nem "értett hozzá".DoMnyilván, de egy ekkora fordulat eléggé elképzelhetetlen lenne, ha hűen akarják követni a könyvek fősodrát
amúgy nekem továbbra is csalódás a sorozat, a könyv biztosan jó, de az előbbi körüli felhajtás abszolút nem indokoltJJ
túlságosan grandiózusra tervezték, miközben nem mutat igazából semmit, összevissza ugrálnak az időben -> borzalmas a vágás, és még sorolhatnám
tudom ez a többséget nem érdekli, de aztán pont ezek a "kritikusok" akadtak ki a legjobban pl. a kilencedik rész végén, mert ők csak annyit fognak fel belőle hogy "húúú, barbárok, meg lovagok, meg sok-sok csöcs és vér"
ezért mondom azt, hogy a könyvek biztosan nagyon jók (nyáron valószínűleg bele is kezdek az elolvasásukba), de hogy a Game of Thrones-ból eladható és valamennyire nézhető sorozat lett, az pusztán R. R. Martin - na meg a rengeteg beleölt pénz - érdeme, és nem a "kreatív" készítőké

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nekem is nagyon bejön 😊 De még mindig a Lost az etalon nálam, azt alig tudtam kivárni. Viszont nekem is el kell olvasnom a könyvet, mert a 10. lesz a szezonzáró és csak tavasszal folytatják... 😕
több mint 14 éve
nekem is nagyon bejön, a könyveket is elkezdtem olvasni 😊Én mondjuk a könyvet nem olvastam, de rég volt olyan sorozat amelyiknek így vártam a következő részét. Lehet hogy ízlés ficamos vagyok, de nekem nagyon tetszik. Meg is van az összes rész a vinyón... 😀apeszosAzért láttunk már olyan "adaptációt", hogy a nézői igényekhez kellett igazítani a történéseket, mert az eredeti szerző nem "értett hozzá".DoMnyilván, de egy ekkora fordulat eléggé elképzelhetetlen lenne, ha hűen akarják követni a könyvek fősodrát
amúgy nekem továbbra is csalódás a sorozat, a könyv biztosan jó, de az előbbi körüli felhajtás abszolút nem indokoltJJ
több mint 14 éve
Én mondjuk a könyvet nem olvastam, de rég volt olyan sorozat amelyiknek így vártam a következő részét. Lehet hogy ízlés ficamos vagyok, de nekem nagyon tetszik. Meg is van az összes rész a vinyón... 😀nyilván, de egy ekkora fordulat eléggé elképzelhetetlen lenne, ha hűen akarják követni a könyvek fősodrátaz azért remélem világos, hogy nem a sorozatkészítők döntése volt ez, hanem az íróé...JJAzért láttunk már olyan "adaptációt", hogy a nézői igényekhez kellett igazítani a történéseket, mert az eredeti szerző nem "értett hozzá".DoM
több mint 14 éve
mi nem tetszik benne?nyilván, de egy ekkora fordulat eléggé elképzelhetetlen lenne, ha hűen akarják követni a könyvek fősodrátaz azért remélem világos, hogy nem a sorozatkészítők döntése volt ez, hanem az íróé...JJAzért láttunk már olyan "adaptációt", hogy a nézői igényekhez kellett igazítani a történéseket, mert az eredeti szerző nem "értett hozzá".DoM
több mint 14 éve
nyilván, de egy ekkora fordulat eléggé elképzelhetetlen lenne, ha hűen akarják követni a könyvek fősodrátAzért láttunk már olyan "adaptációt", hogy a nézői igényekhez kellett igazítani a történéseket, mert az eredeti szerző nem "értett hozzá".DoMA GoT 9. része hihetetlen volt. Nem gondoltam, hogy ezt meglépik...shawnkaaz azért remélem világos, hogy nem a sorozatkészítők döntése volt ez, hanem az íróé...JJ
amúgy nekem továbbra is csalódás a sorozat, a könyv biztosan jó, de az előbbi körüli felhajtás abszolút nem indokolt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Azért láttunk már olyan "adaptációt", hogy a nézői igényekhez kellett igazítani a történéseket, mert az eredeti szerző nem "értett hozzá".A GoT 9. része hihetetlen volt. Nem gondoltam, hogy ezt meglépik...shawnkaaz azért remélem világos, hogy nem a sorozatkészítők döntése volt ez, hanem az íróé...JJ
több mint 14 éve
A GoT 9. része hihetetlen volt. Nem gondoltam, hogy ezt meglépik...shawnkaaz azért remélem világos, hogy nem a sorozatkészítők döntése volt ez, hanem az íróé...

---
több mint 14 éve
A GoT 9. része hihetetlen volt. Nem gondoltam, hogy ezt meglépik...shawnkaHát rég döbbentett meg ennyire valami. Mondjuk azert a Amcsi rajongokon megint jót nevettem, sorozat abbahagyasaval fenyegetnek mert olyan történt ami nem tetszik nekik LOL.
több mint 14 éve
A GoT 9. része hihetetlen volt. Nem gondoltam, hogy ezt meglépik...
több mint 14 éve
az jól hangzik, akkor asszem hamar bedarálom a maradék részeket... 😊most h nincs, se Fringe, se Dexter, se Hymim, se Chuck, nekiálltam a Game of Thrones-nak és eddig 4 rész után nagyon bejövős, kitart ez a lendület a végéig? v még durvább lesz?Divat😊
500%-os emelkedőn halad éppen.brk
|
több mint 14 éve
azért remélem a könyvben nincsenek időkapukmost h nincs, se Fringe, se Dexter, se Hymim, se Chuck, nekiálltam a Game of Thrones-nak és eddig 4 rész után nagyon bejövős, kitart ez a lendület a végéig? v még durvább lesz?Divat😊
500%-os emelkedőn halad éppen.brk

---
több mint 14 éve
most h nincs, se Fringe, se Dexter, se Hymim, se Chuck, nekiálltam a Game of Thrones-nak és eddig 4 rész után nagyon bejövős, kitart ez a lendület a végéig? v még durvább lesz?Divat😊
500%-os emelkedőn halad éppen
több mint 14 éve
most h nincs, se Fringe, se Dexter, se Hymim, se Chuck, nekiálltam a Game of Thrones-nak és eddig 4 rész után nagyon bejövős, kitart ez a lendület a végéig? v még durvább lesz?
|
több mint 14 éve
De furcsa volt a South Park mid-season fináléja 😕Gondoltam, hogy megnézem a South Parkot, hogy röhögjek egy jót, erre teljesen komoly és szomorú volt 😕
több mint 14 éve
"Aki megérinti egy döglött disznó bőrét, tisztátalanná válik (Leviták 11,7). Ha megígérik, hogy kesztyűt hordanak, a Washington Redskins futballozhat? A Notre Dame, vagy a West Point?" 😀Martin Sheen hatalmas Irish-fan, ezt biztosan az ő kedvéért írták bele: http://www.youtube.com/watch?v=rbpD246xpxM
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
én ezt várom, már csak pár hét 😊
---
több mint 14 éve
Ezt a sorozatot én is elkezdtem nézni. Tegnap meg is lestem a harmadikat belőle, aki nem látta az nem sokat vesztett vele. 😀 Tudtok valami jó amerikai focis sorozatot. A Friday Night Lights-ot láttam már.dokailyen van http://en.wikipedia.org/wiki/The_Game_(U.S._TV_series)
több mint 14 éve
Ezt a sorozatot én is elkezdtem nézni. Tegnap meg is lestem a harmadikat belőle, aki nem látta az nem sokat vesztett vele. 😀 Tudtok valami jó amerikai focis sorozatot. A Friday Night Lights-ot láttam már.jaja, gyenge volt sajnos, a harmadikat már le se töltömJJTYT-re felkerült az első két rész, de nem vérok tőle sokat, az első vélemények kifejezetten lesújtóak voltakJJNekem kicsit összecsapottnak tűnt...BMG
több mint 14 éve
Dexter Season 6 Tease:de a promo az gyenge 😀
http://www.youtube.com/watch?v=PVApgr1Mqto&feature=player_embedded
óriási lesz ez az évad is 😊Habi
mi ebben a 6. évados tease? Egy szó nincs benne az ötödikről.
több mint 14 éve
jaja, gyenge volt sajnos, a harmadikat már le se töltömNekem kicsit összecsapottnak tűnt...BMGnem elfelejteni ma induló sorozat http://www.youtube.com/watch?v=_GcNsQVqZgs 😊davekidTYT-re felkerült az első két rész, de nem vérok tőle sokat, az első vélemények kifejezetten lesújtóak voltakJJ

---
több mint 14 éve
Nekem kicsit összecsapottnak tűnt...nem elfelejteni ma induló sorozat http://www.youtube.com/watch?v=_GcNsQVqZgs 😊davekidTYT-re felkerült az első két rész, de nem vérok tőle sokat, az első vélemények kifejezetten lesújtóak voltakJJ
több mint 14 éve
Dexter Season 6 Tease:Teljesen rá vagyok pörögve én is,lehet addig megnézem megint az eddigi 5 évadot,csakhogy felfrissítsem a memóriámat 😊
http://www.youtube.com/watch?v=PVApgr1Mqto&feature=player_embedded
óriási lesz ez az évad is 😊Habi
Amúgy szerintem 4,1,5,2,3.De a 3dik évad is jó volt,ha nem azt a igen magas szintet vesszük alapul amit a többi képvisel.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Dexter Season 6 Tease:http://www.youtube.com/watch?v=PVApgr1Mqto&feature=player_embedded
óriási lesz ez az évad is 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
nem elfelejteni ma induló sorozat http://www.youtube.com/watch?v=_GcNsQVqZgs 😊davekidTYT-re felkerült az első két rész, de nem vérok tőle sokat, az első vélemények kifejezetten lesújtóak voltak

---