Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 010 — no es importante
Azért láttunk már olyan "adaptációt", hogy a nézői igényekhez kellett igazítani a történéseket, mert az eredeti szerző nem "értett hozzá".DoM
nyilván, de egy ekkora fordulat eléggé elképzelhetetlen lenne, ha hűen akarják követni a könyvek fősodrát
amúgy nekem továbbra is csalódás a sorozat, a könyv biztosan jó, de az előbbi körüli felhajtás abszolút nem indokoltJJ
mi nem tetszik benne?braxa88
megőrjít, hogy a "hangulattal" így meg lehet venni az embereket
túlságosan grandiózusra tervezték, miközben nem mutat igazából semmit, összevissza ugrálnak az időben -> borzalmas a vágás, és még sorolhatnám
tudom ez a többséget nem érdekli, de aztán pont ezek a "kritikusok" akadtak ki a legjobban pl. a kilencedik rész végén, mert ők csak annyit fognak fel belőle hogy "húúú, barbárok, meg lovagok, meg sok-sok csöcs és vér"
ezért mondom azt, hogy a könyvek biztosan nagyon jók (nyáron valószínűleg bele is kezdek az elolvasásukba), de hogy a Game of Thrones-ból eladható és valamennyire nézhető sorozat lett, az pusztán R. R. Martin - na meg a rengeteg beleölt pénz - érdeme, és nem a "kreatív" készítőké

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 787 — Salus populi suprema lex esto
Nekem is nagyon bejön 😊 De még mindig a Lost az etalon nálam, azt alig tudtam kivárni. Viszont nekem is el kell olvasnom a könyvet, mert a 10. lesz a szezonzáró és csak tavasszal folytatják... 😕
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Azért láttunk már olyan "adaptációt", hogy a nézői igényekhez kellett igazítani a történéseket, mert az eredeti szerző nem "értett hozzá".DoM
nyilván, de egy ekkora fordulat eléggé elképzelhetetlen lenne, ha hűen akarják követni a könyvek fősodrát
amúgy nekem továbbra is csalódás a sorozat, a könyv biztosan jó, de az előbbi körüli felhajtás abszolút nem indokoltJJ
Én mondjuk a könyvet nem olvastam, de rég volt olyan sorozat amelyiknek így vártam a következő részét. Lehet hogy ízlés ficamos vagyok, de nekem nagyon tetszik. Meg is van az összes rész a vinyón... 😀apeszos
nekem is nagyon bejön, a könyveket is elkezdtem olvasni 😊
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
az azért remélem világos, hogy nem a sorozatkészítők döntése volt ez, hanem az íróé...JJ
Én mondjuk a könyvet nem olvastam, de rég volt olyan sorozat amelyiknek így vártam a következő részét. Lehet hogy ízlés ficamos vagyok, de nekem nagyon tetszik. Meg is van az összes rész a vinyón... 😀
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
az azért remélem világos, hogy nem a sorozatkészítők döntése volt ez, hanem az íróé...JJ
mi nem tetszik benne?
több mint 14 éve
A GoT 9. része hihetetlen volt. Nem gondoltam, hogy ezt meglépik...shawnka
amúgy nekem továbbra is csalódás a sorozat, a könyv biztosan jó, de az előbbi körüli felhajtás abszolút nem indokolt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Azért láttunk már olyan "adaptációt", hogy a nézői igényekhez kellett igazítani a történéseket, mert az eredeti szerző nem "értett hozzá".
több mint 14 éve
az azért remélem világos, hogy nem a sorozatkészítők döntése volt ez, hanem az íróé...

---
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 380 — Vikings fan
Hát rég döbbentett meg ennyire valami. Mondjuk azert a Amcsi rajongokon megint jót nevettem, sorozat abbahagyasaval fenyegetnek mert olyan történt ami nem tetszik nekik LOL.
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 662 — Tyrone Creek
A GoT 9. része hihetetlen volt. Nem gondoltam, hogy ezt meglépik...
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
most h nincs, se Fringe, se Dexter, se Hymim, se Chuck, nekiálltam a Game of Thrones-nak és eddig 4 rész után nagyon bejövős, kitart ez a lendület a végéig? v még durvább lesz?Divat
😊
500%-os emelkedőn halad éppen.brk
az jól hangzik, akkor asszem hamar bedarálom a maradék részeket... 😊

|
több mint 14 éve
most h nincs, se Fringe, se Dexter, se Hymim, se Chuck, nekiálltam a Game of Thrones-nak és eddig 4 rész után nagyon bejövős, kitart ez a lendület a végéig? v még durvább lesz?Divat
😊
500%-os emelkedőn halad éppen.brk
azért remélem a könyvben nincsenek időkapuk

---
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
😊
500%-os emelkedőn halad éppen
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
most h nincs, se Fringe, se Dexter, se Hymim, se Chuck, nekiálltam a Game of Thrones-nak és eddig 4 rész után nagyon bejövős, kitart ez a lendület a végéig? v még durvább lesz?

|
több mint 14 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
De furcsa volt a South Park mid-season fináléja 😕
Gondoltam, hogy megnézem a South Parkot, hogy röhögjek egy jót, erre teljesen komoly és szomorú volt 😕
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 546 — Saturday Night Lights
"Aki megérinti egy döglött disznó bőrét, tisztátalanná válik (Leviták 11,7). Ha megígérik, hogy kesztyűt hordanak, a Washington Redskins futballozhat? A Notre Dame, vagy a West Point?" 😀

Martin Sheen hatalmas Irish-fan, ezt biztosan az ő kedvéért írták bele: http://www.youtube.com/watch?v=rbpD246xpxM

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
én ezt várom, már csak pár hét 😊

---
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ezt a sorozatot én is elkezdtem nézni. Tegnap meg is lestem a harmadikat belőle, aki nem látta az nem sokat vesztett vele. 😀 Tudtok valami jó amerikai focis sorozatot. A Friday Night Lights-ot láttam már.doka
ilyen van http://en.wikipedia.org/wiki/The_Game_(U.S._TV_series)

több mint 14 éve
doka San Francisco 49ers 111
Ezt a sorozatot én is elkezdtem nézni. Tegnap meg is lestem a harmadikat belőle, aki nem látta az nem sokat vesztett vele. 😀 Tudtok valami jó amerikai focis sorozatot. A Friday Night Lights-ot láttam már.
TYT-re felkerült az első két rész, de nem vérok tőle sokat, az első vélemények kifejezetten lesújtóak voltakJJ
Nekem kicsit összecsapottnak tűnt...BMG
jaja, gyenge volt sajnos, a harmadikat már le se töltömJJ
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Dexter Season 6 Tease:

http://www.youtube.com/watch?v=PVApgr1Mqto&feature=player_embedded

óriási lesz ez az évad is 😊Habi
de a promo az gyenge 😀

mi ebben a 6. évados tease? Egy szó nincs benne az ötödikről.

több mint 14 éve
nem elfelejteni ma induló sorozat http://www.youtube.com/watch?v=_GcNsQVqZgs 😊davekid
TYT-re felkerült az első két rész, de nem vérok tőle sokat, az első vélemények kifejezetten lesújtóak voltakJJ
Nekem kicsit összecsapottnak tűnt...BMG
jaja, gyenge volt sajnos, a harmadikat már le se töltöm

---
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
nem elfelejteni ma induló sorozat http://www.youtube.com/watch?v=_GcNsQVqZgs 😊davekid
Nekem kicsit összecsapottnak tűnt...
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Dexter Season 6 Tease:

óriási lesz ez az évad is 😊Habi
Teljesen rá vagyok pörögve én is,lehet addig megnézem megint az eddigi 5 évadot,csakhogy felfrissítsem a memóriámat 😊
Amúgy szerintem 4,1,5,2,3.De a 3dik évad is jó volt,ha nem azt a igen magas szintet vesszük alapul amit a többi képvisel.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Dexter Season 6 Tease:

óriási lesz ez az évad is 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
TYT-re felkerült az első két rész, de nem vérok tőle sokat, az első vélemények kifejezetten lesújtóak voltak

---