NFL eredménykövetés
- 4 aktív topik
Minnesota Vikings - Green Bay Packers
183
23
22:25, ARENA4
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
75
8
22:25
Los Angeles Chargers - Arizona Cardinals
18
6
Las Vegas Raiders - Miami Dolphins
8
5
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 14 éve
Crixusék pedig valószínűleg vadállatokkal fognak megküzdeni puszta kézzel vagy ehhez hasonló nehezítő körülménnyel súlyosbítva, ahogy anno a bestiariusokkal tettékjjncaakifehérítve ott a megoldás. de ne olvasd el, mert inkább essen le az alsó állkapcsod.
több mint 14 éve
bár remélem nem mennek el Agronnal homo tag team iránybashawnkapedig ez teljesen nyilvánvaló az eddigi jelekből, nem is kérdés hogy így lesz
Crixusék pedig valószínűleg vadállatokkal fognak megküzdeni puszta kézzel vagy ehhez hasonló nehezítő körülménnyel súlyosbítva, ahogy anno a bestiariusokkal tették

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Elsősorban szarul fejeztem ki magamat: NaSzír van szarban, de csak túléli(bár remélem nem mennek el Agronnal homo tag team irányba). Mondjuk az a plusz 32 ember annyira nem nagy erősítés, főleg úgy, hogy most Glaberék majd rájuk eresztik a fél birodalmi sereget. Persze, ha elérik a hegyet(elérik a hegyet), akkor jóval egyszerűbb lesz a szituáció.Hát ez kurvajó volt. A rómaiak nem normálisak, Spartacusék szar helyzetben vannak, tetszik az évad 😀shawnkamiért vannak szarban? jött az erősítés, elvileg most a legnagyobb a létszámuk.
az meg zseniális ötlet volt a praetor úrtól, hogy crixust és a dottorét az arénába küldi kivégezni 😀 ezek sose tanulnakHöri
Arénás rész király lesz. Promó alapján jogos lesz a taps és a sikoly. Ráadásul mi párbaj lesz a Doctore+Crixus vs. Gannicus!.
több mint 14 éve
Hát ez kurvajó volt. A rómaiak nem normálisak, Spartacusék szar helyzetben vannak, tetszik az évad 😀shawnkamiért vannak szarban? jött az erősítés, elvileg most a legnagyobb a létszámuk.
az meg zseniális ötlet volt a praetor úrtól, hogy crixust és a dottorét az arénába küldi kivégezni 😀 ezek sose tanulnak
több mint 14 éve
10orX orgazmusnak lehet tanúja az egész kollégium 😊DenyMegtörtént.
több mint 14 éve
Visszanéztem és tényleg 😊 Pedig még büszke is voltam magamra hogy mekkora leleplező vagyok, még senki nem írta be 😀nyelvét vágták ki.brkHát ez kurvajó volt. A rómaiak nem normálisak, Spartacusék szar helyzetben vannak, tetszik az évad 😀shawnkaAzért az durva volt hogy amikor a csávót kínozták azzal kezdték hogy levágták az orrát, 1-2 perc múlva meg már visszanőtt neki 😊Rataxes
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
nyelvét vágták kiHát ez kurvajó volt. A rómaiak nem normálisak, Spartacusék szar helyzetben vannak, tetszik az évad 😀shawnkaAzért az durva volt hogy amikor a csávót kínozták azzal kezdték hogy levágták az orrát, 1-2 perc múlva meg már visszanőtt neki 😊Rataxes
több mint 14 éve
Hát ez kurvajó volt. A rómaiak nem normálisak, Spartacusék szar helyzetben vannak, tetszik az évad 😀shawnkaAzért az durva volt hogy amikor a csávót kínozták azzal kezdték hogy levágták az orrát, 1-2 perc múlva meg már visszanőtt neki 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
március 15-től folytatódik a Community!jjncaajó hír is van legalább 😊
remélem a nézettséget figyelembe véve kap még egy évadot. (vagy 3-at, hisz ugye 6 seasons + a movie)
több mint 14 éve
10orX orgazmusnak lehet tanúja az egész kollégium 😊
több mint 14 éve
március 15-től folytatódik a Community!jjncaaidántől kezde március 15 nemzeti ünnep!!!!!!!!!!!!!!
több mint 14 éve
március 15-től folytatódik a Community!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
fekete nap ez a mai: a BMS kaszát kapott 😕shawnkanem szép dolog.
szerencsére én még csak a 2. évadot nézem
több mint 14 éve
fekete nap ez a mai: a BMS kaszát kapott 😕
több mint 14 éve
Ez a Louis C.K.-s Parks and Recreation hatalmas volt 😀
több mint 14 éve
Hát ez kurvajó volt. A rómaiak nem normálisak, Spartacusék szar helyzetben vannak, tetszik az évad 😀
több mint 14 éve
JJ: Valóban nem, azt sem tudom mi az a tumbr 😀fetomyhttp://jjncaa.tumblr.com/
mikroblog, videók, képek, zenék, gondolatok vagy idézetek megosztására egyszerűen tökéletes

---
több mint 14 éve
asszem ja, nemtom 3. rész körül volt az kb.JJ: Valóban nem, azt sem tudom mi az a tumbr 😀melyik románc? a szomszéd bátyjával ? mert már azóta van másik csávójaHöri
Jakehomer: Nemrég mintha azt olvastam volna, hogy kaszaközeli állapotban van. Az első 1-2 részig bejött, aztán elkezdődött a románc a szépfiúval, és az úgy elvette a kedvemet tőle, pedig addig tényleg bírtam.fetomy
Akivel volt az a párbeszéde, hogy “If you could have dinner with anyone, dead or alive, who would it be?” “Scarlett Johansson. Dead.” Addig laza poénos volt, ott meg 1-2 részen át jött a nyáladzás, hogy hú de bejön a csávó, de nem jöhet be, mert egy gyökér, de mégis bejön hiába gyökér és már kb. csak erről szólt, úgyhogy nem volt kedvem megvárni, míg túllépnek rajta.
több mint 14 éve
JJ: Valóban nem, azt sem tudom mi az a tumbr 😀melyik románc? a szomszéd bátyjával ? mert már azóta van másik csávója
Jakehomer: Nemrég mintha azt olvastam volna, hogy kaszaközeli állapotban van. Az első 1-2 részig bejött, aztán elkezdődött a románc a szépfiúval, és az úgy elvette a kedvemet tőle, pedig addig tényleg bírtam.fetomy
több mint 14 éve
JJ: Valóban nem, azt sem tudom mi az a tumbr 😀Jakehomer: Nemrég mintha azt olvastam volna, hogy kaszaközeli állapotban van. Az első 1-2 részig bejött, aztán elkezdődött a románc a szépfiúval, és az úgy elvette a kedvemet tőle, pedig addig tényleg bírtam.
több mint 14 éve
hát én ezt az alcatraz-t két rész után kaszáltam.. ;<gyenge sajnos, csi:sf..
a luck (http://www.imdb.com/title/tt1578887/) viszont nagyon jó, ajánlom!
több mint 14 éve
Hát nem tudom, hogy volt-e itt téma, de én most láttam meg...Megy és simán jobb, mint a Modern Family (ez utóbbi nagyon elfáradt, mindent kihoztak belőle, ami benne volt).
Február 27-től az HBO Comedy műsorán láthatjuk a Suburgatory című új sitcomot (kint megy még??), melynek a magyar címe:
A kondom el van vetve.fetomy
A magyar cím meg vicces (még ha köze nincs is sorozathoz), jobb mint a tiszta szívvel foci 😊
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Elfelejtettem írni, de a Party Down valami elképesztően nagy volt. Kár, hogy csak 20 részt élt meg. Ajánlom nekik, hogy tényleg csinálják a filmet 😀 A Wilfredet is végignéztem azóta, zseniális.
több mint 14 éve
Hát nem tudom, hogy volt-e itt téma, de én most láttam meg...nem olvasod a tumblr csatornámat 😛
Február 27-től az HBO Comedy műsorán láthatjuk a Suburgatory című új sitcomot (kint megy még??), melynek a magyar címe:
A kondom el van vetve.fetomy

---
több mint 14 éve
Hát nem tudom, hogy volt-e itt téma, de én most láttam meg...Február 27-től az HBO Comedy műsorán láthatjuk a Suburgatory című új sitcomot (kint megy még??), melynek a magyar címe:
A kondom el van vetve.