Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Most ha jól tudom egy hosszabb szünet van, ugye?Gabesz92
ja, november 10 után január 5 a következő.

a CW szeret szünetet tartani a vizsgaidőszak elején 😀

több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 489
A legjobban azt várom, hogy Penge Michael mit tud. Elsőre azt hittem ő is a 7 testvér egyike, de a temetőből ítélve nem igazán.Höri
én az apjára tippeltem, aztán egyik ismerősöm mondta, hogy őt kinyírta már a megcsalás miatt. persze ennél a családnál kitudja ...kristof
hát úgy látszik csak ennyire sikerült kinyírnia 😀 elég komolyan tolja am, megértem, hogy Klaus miért menekül 😀
Rebekah <3
Tyler & Caroline megint kimaradt, kapják be 😀kristof
Viszont a legutóbbi néz sokkal inkább volt nézhetőbb, mint az azelőtti, függetlenül Tyler & Caroline duójától. 😊 Most ha jól tudom egy hosszabb szünet van, ugye?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A legjobban azt várom, hogy Penge Michael mit tud. Elsőre azt hittem ő is a 7 testvér egyike, de a temetőből ítélve nem igazán.Höri
én az apjára tippeltem, aztán egyik ismerősöm mondta, hogy őt kinyírta már a megcsalás miatt. persze ennél a családnál kitudja ...kristof
hát úgy látszik csak ennyire sikerült kinyírnia 😀 elég komolyan tolja am, megértem, hogy Klaus miért menekül 😀
Rebekah <3
Tyler & Caroline megint kimaradt, kapják be 😀
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 8 080
Most kezdtem el nézni az RJ Berger – Hard kor című sorozatot, ajánlom mindenkinek. Egy kicsit amerikai pite fílingje van, de épp ezáltal olyan jó. A zenék és a néger edző dumái hatalmasak benne! 😀
bfrenk
Kizárólag angolul, Steiner Kristóf büntet!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most kezdtem el nézni az RJ Berger – Hard kor című sorozatot, ajánlom mindenkinek. Egy kicsit amerikai pite fílingje van, de épp ezáltal olyan jó. A zenék és a néger edző dumái hatalmasak benne! 😀
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ozzy remélem nem lőtte tökön magát, és bejön ez a move, amit kitaláltak. Ami egyébként kurvajó 😀shawnka
Kár, hogy az első perctől lehetett tudni, hogy mi lesz a rész vége... ami baromi unalmassá tette ezt a negyven percet. nagyon várom már a merge-öt. ez a move meg szerintem felesleges kockázat. Cochran az első adandó alkalommal tábort fog váltani, ha az érdeke úgy kívánja, legalábbis minden megnyilatkozásából ez jön le, nyilván ezt a törzs nem láthatja. Christine meg amúgy is a kéken ellen szavazott volna, ameddig szükség lett volna a voksára.DoM
😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az új BMS zseniális 😀 esküszöm zseniális!.brk
Az egész sorozat az, nincs túlhypolva de én még semmin nem nevettem annyit mint a BMS-en. Bármikor bármilyen szar kedvem is van megnézek egy részt és arra a 20 percre elfelejtem minden bánatom 😀JayB
már van 3.évad szinkronosban??
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 8 080
az új BMS zseniális 😀 esküszöm zseniális!.brk
Az egész sorozat az, nincs túlhypolva de én még semmin nem nevettem annyit mint a BMS-en. Bármikor bármilyen szar kedvem is van megnézek egy részt és arra a 20 percre elfelejtem minden bánatom 😀
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
az új BMS zseniális 😀 esküszöm zseniális!
több mint 14 éve
Az új vd rész ultragáz. Néha nem értem mennyire tehetségtelen embereket bírnak kiszemelni a forgatókönyv megírására. 😒
Valszeg mostmár végleg kiírják a szellemeket(Kár mert Annat meg Masont még el bírtam volna viselni egy darabig.) És még Rebekah sem szerepelt benne 😕Double B
hát valóban nem volt kiemelkedő 😕 a történet nem lehet, hogy a könyv miatt halad így? (bár nem olvastam, és fogalmam sincs miről szól)
Annát nem sajnálom, Masont annál inkább ill. Lexi is maradhatott volna. Bonnie - Jeremy szakítást nem bánom, hátha talál magának vmi dögös kurvát utóbbi. Mrs. Lockwood nyilván most megszereti Carolinet, jó, mivel így valszeg nem akarja majd kinyír(at)ni. Tyler-Rebekah vonal nem tudom miért maradt ki teljesen, ill Mikaelékről se tudtunk meg semmit, Klaus meg már múltkor sem volt...kristof
jó azért 42 percbe nem fér bele 20 szereplő 😛 a mostani tele volt vendégszereplővel és egy rakás szál lezárásra került úgy tűnik, bár a nyaklánc még bírja, szóval sose lehet tudni.
A szellemek eltakarodása pozitív, illetve nekem a Stefános nyűglődés is zavaró volt (surprise 😀 ), ellenben a Damon-Mason vonal miatt kellően lekötött a rész, azt sajnálom kissé, hogy Caroline bunyóját alig mutatták a köcsögökkel.

Illetve a múltkori kekeckedés után ismét folytatom a történethez nem illó, de bennem felmerülő problémákat:
- lent az erdőben eldugott ex rabszolgatanya alatti barlangban Damon telefonált Alaricnak. Bizonyára geci erős térerő lehet ott. Majdnem annyira, mint a régi sitt alagsorában, ahová Stefant kikötözték 😛

több mint 14 éve
Community, még mindig zseniális 😀tenorx
egyre betegebb. harmon nagy ember 😀

több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Rohadt jó volt a Chuck, de sajnos már csak 12 rész van hátra. Rettenetesen fog hiányozni.
Operation T.I.T.S. 😀 a guest star meg mekkora volt 😀Chevy
Vazzeg, most néztem utána, hogy Luke Skywalker volt az elején a gonosz. Beszarok. Kár, hogy nekem az ilyenek nem esnek le általában. 😀

Én bízom benne, hogy a rövidebb évadra erősebb sztorit is tudnak írni, általában akkor szenvedtek az írók, ha kaptak még plusz részeket a már kész részekhez. De itt most látva az első nézettséget, ilyen nem nagyon lesz. :/Schleck
Már nem volt vele az Erő 😀
Amúgy nézettséghez hozzátartozik az is, hogy a Chuckkal egy időben ment a World Series 7. meccse. De én is csodálkoznék, ha kapnánk még plusz részeket.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Rohadt jó volt a Chuck, de sajnos már csak 12 rész van hátra. Rettenetesen fog hiányozni.
Operation T.I.T.S. 😀 a guest star meg mekkora volt 😀Chevy
Vazzeg, most néztem utána, hogy Luke Skywalker volt az elején a gonosz. Beszarok. Kár, hogy nekem az ilyenek nem esnek le általában. 😀

Én bízom benne, hogy a rövidebb évadra erősebb sztorit is tudnak írni, általában akkor szenvedtek az írók, ha kaptak még plusz részeket a már kész részekhez. De itt most látva az első nézettséget, ilyen nem nagyon lesz. :/

több mint 14 éve
mennyire beteg volt ez a halloweeni tbbt 😂 kár, hogy Courtney Ford csak vendégszereplőnek jött 😕kristof
az Office és a Community is nagyon odavágott az ünnepi részekkel, nem győztem levegőt venni két nevetés között 😀shawnka
Dwight és a három királyok 😀
több mint 14 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 694 — Tyrone Creek
mennyire beteg volt ez a halloweeni tbbt 😂 kár, hogy Courtney Ford csak vendégszereplőnek jött 😕kristof
az Office és a Community is nagyon odavágott az ünnepi részekkel, nem győztem levegőt venni két nevetés között 😀
több mint 14 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Az új vd rész ultragáz. Néha nem értem mennyire tehetségtelen embereket bírnak kiszemelni a forgatókönyv megírására. 😒
Valszeg mostmár végleg kiírják a szellemeket(Kár mert Annat meg Masont még el bírtam volna viselni egy darabig.) És még Rebekah sem szerepelt benne 😕Double B
hát valóban nem volt kiemelkedő 😕 a történet nem lehet, hogy a könyv miatt halad így? (bár nem olvastam, és fogalmam sincs miről szól)
Annát nem sajnálom, Masont annál inkább ill. Lexi is maradhatott volna. Bonnie - Jeremy szakítást nem bánom, hátha talál magának vmi dögös kurvát utóbbi. Mrs. Lockwood nyilván most megszereti Carolinet, jó, mivel így valszeg nem akarja majd kinyír(at)ni. Tyler-Rebekah vonal nem tudom miért maradt ki teljesen, ill Mikaelékről se tudtunk meg semmit, Klaus meg már múltkor sem volt...kristof
Nem tudom, nem szeretném elolvasni a könyvet, szóval passz 😀
Én bírtam anno az Anna-Jeremy szálat, ezért is jó hogy szakított a csokival. meg kicsit szar karakter, kb mindegyik nője mire összejön vele meghal, vagy dobja mert megcsalja a halott barátnőjével 😀

A következő részbe majd tuti kapunk egyszerre egy csomó szarságot, kár hogy Elenat nem lehet megölni, rohadtul unszimpatikus lett, főleg a végén a "nem várok egy szellemre" résznél. Egy Damon - Mason - Alaric vs Klaus azért adta volna.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mennyire beteg volt ez a halloweeni tbbt 😂 kár, hogy Courtney Ford csak vendégszereplőnek jött 😕
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
4dik évad szerintem a legjobb,és a 2dik a leggyengébb.valahogy így 4,1,5,3,2Cowboykarcsi
fú én már összekavarodtam meik évadba mi volt, de az új tökre bejövős, bár nekem mind1 csak Dexter legyen(és persze nem a rajzfilm... 😀 )

|
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
4dik évad szerintem a legjobb,és a 2dik a leggyengébb.valahogy így 4,1,5,3,2

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Véget ért számomra tegnapelőtt már Dexter 5. évad és nagyon nem nyűgözött le. Főleg a vége, egyszerűen már zavar, mennyire sok esetben a mákon múlik a dolog. Vártam, hogy Lumen lelépjen, örültem is neki, remélem hatodik évadban visszatér az egyedüli melóhoz Dexter, nem akar senkit megtanítani ölni vagy csapatba venni. Összességében nálam a legjobb továbbra is az első évad.
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
http://comment.blog.hu/2007/09/26/beismerte_a_csalast_a_discovery

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Annát nem sajnálom, Masont annál inkább ill. Lexi is maradhatott volna. Bonnie - Jeremy szakítást nem bánom, hátha talál magának vmi dögös kurvát utóbbi. Mrs. Lockwood nyilván most megszereti Carolinet, jó, mivel így valszeg nem akarja majd kinyír(at)ni. Tyler-Rebekah vonal nem tudom miért maradt ki teljesen, ill Mikaelékről se tudtunk meg semmit, Klaus meg már múltkor sem volt...
több mint 14 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Valszeg mostmár végleg kiírják a szellemeket(Kár mert Annat meg Masont még el bírtam volna viselni egy darabig.) És még Rebekah sem szerepelt benne 😕
több mint 14 éve
Operation T.I.T.S. 😀 a guest star meg mekkora volt 😀
több mint 14 éve
tenorx 14 195 — fő libsi
Community, még mindig zseniális 😀