Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 13 éve
még EB előtt jóval megtettem, hogy német 1-2, portugál 1-2 helyezést ér el... hát nagyon remélem, hogy bejön vmeik!csebinémet valószínűbb... én előzetesen is német -spanyol döntőt tippeltem, innen meg már pláne
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
még EB előtt jóval megtettem, hogy német 1-2, portugál 1-2 helyezést ér el... hát nagyon remélem, hogy bejön vmeik!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Nekem a tegnapi döntetlen pont arra volt jó, hogy nagyjából visszahozta az EB pénzemet. A döntetlen görgetése jó ötlet, (úgysem fogom beismerni, hogy nem 😀 ) de a végén már vissza kellett venni a tétek emeléséből mert ezen kívül már csak egy meccsre futotta volna ha nem jön az X.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
mai meccsre megraktam a döntetlent, a 0-0-át és az 1-1-et, meg a félidő D-vége D-t is :cool: most meg hajrá Anglia mert még angol továbbjutást is tettem 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Zsinórban 3. tippmix szelvényem jöhet be, ha spanyolok továbbjutnak! Ilyen se volt még! 😊zavi27Az előtte lévő kettő a portugálok és a németek továbbjutása volt? 😀Schleck
Nem. 😊 Még korábban volt egy spanyol 0-1ről írek ellen. +2000. aztán egy angol ukrán+olasz ír kombó +6000. és most meg egy spanyol továbbjut+cseh-portugál+német-görög hármasra +5500 ft.
több mint 13 éve
ne nevess, volt olyan haverom aki feltett egy 1.10 es oddsra 200 forintot és örült a 220 forintjának 😂Zsinórban 3. tippmix szelvényem jöhet be, ha spanyolok továbbjutnak! Ilyen se volt még! 😊zavi27Az előtte lévő kettő a portugálok és a németek továbbjutása volt? 😀Schleck
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Zsinórban 3. tippmix szelvényem jöhet be, ha spanyolok továbbjutnak! Ilyen se volt még! 😊zavi27Az előtte lévő kettő a portugálok és a németek továbbjutása volt? 😀
több mint 13 éve
Zsinórban 3. tippmix szelvényem jöhet be, ha spanyolok továbbjutnak! Ilyen se volt még! 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez csak most jutott eszembe 😉Samaras gólt szerez 6.00-os odds tippmixen, ajándék 😊kristofa fogadóirodának? 😀JoeyPorter
több mint 13 éve
A legutóbb ezeket tettem meg: Anglia-Ukrajna első félidőben 0 gól = 2.75 odds , Svédország-Franciaország 2 v. 3 gól esik a mérkőzésen = 1.98 odds.5000 Ft-os téttel 27 225 Ft nyeremény! 😀
Ilyet sem csinálok többet.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Samaras gólt szerez 6.00-os odds tippmixen, ajándék 😊kristofa fogadóirodának? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Samaras gólt szerez 6.00-os odds tippmixen, ajándék 😊
több mint 13 éve
És tényleg. Ezt benéztem.itt a pont! 😊bogec7Ne bassz. Spanyol-Ír 0:2 hendikepre jobb volt a szorzó mint a 0:3-ra? 😀ha megnézed az időt látszik hogy az első az meccs előtti a másik meg élő-fogadásdavemayer
Egyébként meg tényleg még több ilyet!kittli
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
itt a pont! 😊Ne bassz. Spanyol-Ír 0:2 hendikepre jobb volt a szorzó mint a 0:3-ra? 😀ha megnézed az időt látszik hogy az első az meccs előtti a másik meg élő-fogadásdavemayer
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 13 éve
Ne bassz. Spanyol-Ír 0:2 hendikepre jobb volt a szorzó mint a 0:3-ra? 😀ha megnézed az időt látszik hogy az első az meccs előtti a másik meg élő-fogadás
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ne bassz. Spanyol-Ír 0:2 hendikepre jobb volt a szorzó mint a 0:3-ra? 😀 Egyébként meg tényleg még több ilyet!
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
ne azt nézd hogy mennyivel, hanem hogy bejött :cool:kösz! csak "csóró egyetemista" vagyok, úgyhogy az EB-re "csak" 6e a keretem, szal a milliók nem jöttek ezzel, de azért nem rossz 😊bogec7Jajjdejó, hogy a horvátok egyenlítő gólja előtt pár perccel megtettem az X-et 4,75-ös oddsra! :cool:bogec7élő fogadással lehet a legnagyobbat kaszálni, grat 😉davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
kösz! csak "csóró egyetemista" vagyok, úgyhogy az EB-re "csak" 6e a keretem, szal a milliók nem jöttek ezzel, de azért nem rossz, legalább +ba jöttem.. 😊Jajjdejó, hogy a horvátok egyenlítő gólja előtt pár perccel megtettem az X-et 4,75-ös oddsra! :cool:bogec7élő fogadással lehet a legnagyobbat kaszálni, grat 😉davemayer
több mint 13 éve
Jajjdejó, hogy a horvátok egyenlítő gólja előtt pár perccel megtettem az X-et 4,75-ös oddsra! :cool:bogec7élő fogadással lehet a legnagyobbat kaszálni, grat 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Jajjdejó, hogy a horvátok egyenlítő gólja előtt pár perccel megtettem az X-et 4,75-ös oddsra! :cool:
több mint 13 éve
buuuuuuu a svédekre fogadni , pláne az angolok ellen buuuuuuuuu 😂Lófütty, egy szöglet kellett volna :mad: :mad: :mad: :mad:füligjimmyNálam ez a portugál-dánon volt így.
Egyébként a svéd-angolon svéd győzelem 3,6-ot ér. (betathome)zinedine5
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Nem voltak jók a svédek az ukránok ellen, de erősen gondolkozom, mert szerintem egy góllal megverik az angolokat...Lófütty, egy szöglet kellett volna :mad: :mad: :mad: :mad:füligjimmyNálam ez a portugál-dánon volt így.
Egyébként a svéd-angolon svéd győzelem 3,6-ot ér. (betathome)zinedine5
több mint 13 éve
Lófütty, egy szöglet kellett volna :mad: :mad: :mad: :mad:füligjimmyNálam ez a portugál-dánon volt így.
Egyébként a svéd-angolon svéd győzelem 3,6-ot ér. (betathome)
több mint 13 éve
horvátokat én is megraktam hogy továbbmennek valami 2,5 körüli oddsért.szerintetek az olasz- horvát 1-0 H és a spanyol-ír H-nak van vmi komolyabb kockázata? nem nagyon hiszem hogy nyernének a horvátok ill. hogy ne nyerjenek a spanyolok, ez így ha felrakok egy 10-es 16 ezret hozna.davemayerAzért az 1:0-nak van némi kockázata szerintem. Jó, tudom ezért hívják sportfogadásnak. Még az EB elején azt tettem meg, hogy a spanyolok és a horvátok jutnak tovább a csoportból ezért ne haragudj ha most ellened szurkolok majd. 😊kittli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!