Társasjátékok
15 feliratkozó
14 napja
YoungZeeZee
8 882
kaptunk disney memory games packot.mondom games?
dikk leeltem x szer tiz evet es mindig egyfelekeppen jatszottam..a leirasban van 3-4 mas jatek is.nem is tudtam roluk
oriasi😂 ja es jok
Szerkesztette: YoungZeeZee
17 napja
YoungZeeZee
8 882
nem goumet jatekazt kell h mondjam tenyleg jo.
Gyemant erdo - 5+ -tol
szeretem mikor nem akkor nyersz csak ha jot dobsz.
ez nem olyan bar itt is a szerencsenek nagyobb a szerepe, de lehet taktikazni egy ido utan es memorizalni is kell, hogy ha el akarsz kerulni minden akadalyt.
abszolut lekot, foleg hogy barmilyen "tablat/palyat" tudsz epiteni.
nem ment rossz helyre a penz.
YoungZeeZee
a palya maximum 81 lapkat tartalmaz.a kisebbeknek a 36 lapkas ajanlott, de amugy szabadon varialhatod,h mit hagysz benne, pl akadaly vagy mennyi gyemantot kell gyujteni. es a palya formajat is szabadon varialhatod
23 napja
+1 a Játszó/házhozra. Két hónapot lehet nálad nem egyet (legalábbis nekem így van). Ez elég arra, hogy ha olyan típusú a játék (pl. Oltréé) akkor ki is tudod játszani. Több nagy név is elérhető és a kínálatból megjelölheted, hogy mi az, amit mindenképp szeretnél kipróbálni és mi az, amit egyáltalán nem (pl, ami már megvan otthon). Ha nem vagy képben akkor is a jelleget segít belőni és elvileg olyan típusú játékokat küldenek. | és akkor a reklám helye 😀 friss 3 csomagos előfizetés esetén ajánláson keresztül +1 ingyen csomag az új tag és az ajánló számára is. Ha valakinek megjött hozzá a kedve PM-ben egyeztethetünk. 😊 |Egyik igen, másik meg amit ismerek a Játszó/házhoz oldal, ahol 4 társast tudsz egy hónapig kipróbálni, asszem most 9 ezerért. Mi szövetkeztünk ismerősökkel és felesbe fizettük legutóbb és cserélgettük.hogy van ra lehetoseg kiprobalni?Szellemlovasnál pl lehet kölcsönözni. Simán bontanak neked vadi újat is.
YoungZeeZee
Hanni
zavi27
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
23 napja
nekik ugye van saját társasjátékos kávézójuk is (Ignác a nyúl) ill. hétfőnként játszóházas eseményt is szoktak szervezni ahol sok mindent ki lehet próbálni, illetve online a board game arenán is rengeteg minden elérhető.Egyik igen, másik meg amit ismerek a Játszó/házhoz oldal, ahol 4 társast tudsz egy hónapig kipróbálni, asszem most 9 ezerért. Mi szövetkeztünk ismerősökkel és felesbe fizettük legutóbb és cserélgettük.hogy van ra lehetoseg kiprobalni?Szellemlovasnál pl lehet kölcsönözni. Simán bontanak neked vadi újat is.
YoungZeeZee
Hanni
zavi27
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
24 napja
Egyik igen, másik meg amit ismerek a Játszó/házhoz oldal, ahol 4 társast tudsz egy hónapig kipróbálni, asszem most 9 ezerért. Mi szövetkeztünk ismerősökkel és felesbe fizettük legutóbb és cserélgettük.hogy van ra lehetoseg kiprobalni?Szellemlovasnál pl lehet kölcsönözni. Simán bontanak neked vadi újat is.
YoungZeeZee
Hanni
24 napja
YoungZeeZee
8 882
hogy van ra lehetoseg kiprobalni?több lehetőség van most már társasok kipróbálására is otthon hetekig, egy hónapig is akár mennyire jön be az adott embernek, érdemes-e megvennie tényleg.ezt abszolut ertemItt szerintem főleg az a kérdés, hogy hányszor kerül elő.nekem semmilyen tarsas nem er meg 30 vagy akar 60ezret.30knekem a marvel unitedhez a Thanos kieg volt duplaannyi eBayről, de iszonyat jó szal okés 😊
jesszusom.
tenyleg nem kell ajanlani 😊
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
de a 10nel is mar huzzak a fogam🥹
YoungZeeZee
Ha megnézed azt, hogy hány órát játszotok vele és úgy állítod ár/érték arányba, akkor a társasjáték még mindig az egyik legjobb beruházás.
Még akkor is, ha adott esetben nem nyeri el a tetszésedet vagy a társaság nem kedveli annyira, mert elég könnyen el lehet adni különböző csoportokban.
ervinator
csak ha azt nezem , en aki nincs benne a tarsasokban, hogy mi a jo ceg, mi a meno azt latom h mondjuk 30-bol veszek 3-5 tarsast ami lekot.
pl most ez van, koszonhetoen a gyereknek.
😊
YoungZeeZee
zavi27
24 napja
több lehetőség van most már társasok kipróbálására is otthon hetekig, egy hónapig is akár mennyire jön be az adott embernek, érdemes-e megvennie tényleg.ezt abszolut ertemItt szerintem főleg az a kérdés, hogy hányszor kerül elő.nekem semmilyen tarsas nem er meg 30 vagy akar 60ezret.30knekem a marvel unitedhez a Thanos kieg volt duplaannyi eBayről, de iszonyat jó szal okés 😊
jesszusom.
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Ha megnézed azt, hogy hány órát játszotok vele és úgy állítod ár/érték arányba, akkor a társasjáték még mindig az egyik legjobb beruházás.
Még akkor is, ha adott esetben nem nyeri el a tetszésedet vagy a társaság nem kedveli annyira, mert elég könnyen el lehet adni különböző csoportokban.
ervinator
csak ha azt nezem , en aki nincs benne a tarsasokban, hogy mi a jo ceg, mi a meno azt latom h mondjuk 30-bol veszek 3-5 tarsast ami lekot.
😊
YoungZeeZee
24 napja
YoungZeeZee
8 882
ezt abszolut ertemItt szerintem főleg az a kérdés, hogy hányszor kerül elő.nekem semmilyen tarsas nem er meg 30 vagy akar 60ezret.30knekem a marvel unitedhez a Thanos kieg volt duplaannyi eBayről, de iszonyat jó szal okés 😊
jesszusom.
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
ervinator
😊
24 napja
Itt szerintem főleg az a kérdés, hogy hányszor kerül elő.nekem semmilyen tarsas nem er meg 30 vagy akar 60ezret.30knekem a marvel unitedhez a Thanos kieg volt duplaannyi eBayről, de iszonyat jó szal okés 😊
jesszusom.
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
25 napja
YoungZeeZee
8 882
nekem semmilyen tarsas nem er meg 30 vagy akar 60ezret.30knekem a marvel unitedhez a Thanos kieg volt duplaannyi eBayről, de iszonyat jó szal okés 😊
jesszusom.
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
26 napja
30knekem a marvel unitedhez a Thanos kieg volt duplaannyi eBayről, de iszonyat jó szal okés 😊
jesszusom.
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
26 napja
Hát ja. Sajnos nem olcsó dolog, ha az ember célirányosan keres játékot, vagy érdeklik a friss megjelenések. Ellenpéldának pl ott vannak a karácsonyi akciók. Ajándékba vettem a Nyugati királyság lovagjait, ami az egyik legnagyszerűbb játék rengeteg alkatrésszel, meg két kisebb top tier filler játékot(Port Royal, Királyi áru big box) és az egész kevesebb volt mint 30k. Igazából amíg egy casual pár sör, pár olcsóbb gin kocsmázás 20k+ megértem, hogy ennyi egy új játék. Az utóbbi tevékenység nélkül jól elvagyok, de egy jó társasjátékkal évekig elszórakozom, ráadásul a szoba dísze. Sajnos ilyen árak mellett kísérletezgetni így nem nagyon van lehetőség. Már most tudom miket veszek idén(Andromeda edge kiegek angolul vagy magyarul, Black Forest ha jön magyarul, Seti, + a Voidfall karácsonyra ha tényleg nem vettem semmi mást idén) de van kb egy 50-es listám amiről kb minden érdekelne, de sajnos nem fér bele a költségvetésbe(Vagy nem jön ki magyarul).30knem goumet jatekAkkor a Robinson Crusoe-t nem ajánlom. Sokat játszom szólóban, így ez az ultimate jó szóló játéknak tűnt, mert iszonyatosan tematikus, izgalmas, feszes, összetett a szabályrendszere, rengeteg dolog történhet, jól is néz ki, ráadásul annyira komplex döntéseket hozol, hogy nehéz is lenne megbeszélni ki segít be kinek(Nem a szóló verziót játszom hanem a normált 3 handed). Cserébe totál random beszívat-e a játék. Egyszerűen van olyan elkerülhetetlen eseménysorozat, ahol 2-3 rossz dobás, olyan negatív spirálba visz, hogy nem nagyon látom mivel tudtam volna elkerülni a véget. A bevezető kalandokat egy kivételével simán nyertem, ráadásul az első kalandban kb 4 80-20ból kellett volna egyet nyernem hogy egy 7 az egyhez esély ne pusztítsa el a kalandom, mondanom se kell, simán összejött ez a sorozat. Utána három kalandban esélyem se volt. Nyilván még tanulom a dolgot, biztos sok rossz döntést hozok, de brutális, hogy mennyi eszköze van a játéknak, hogy kirúgja a lábad az utolsó pillanatban. Tuti elviszem majd a a baráti társaságba, mert együtt jobb röhögni magunkon, mint egyedül számolgatni már megint mennyi esélye volt ennek az eseménysorozatnak. 😀
Gyemant erdo - 5+ -tol
ez nem olyan bar itt is a szerencsenek nagyobb a szerepe, de lehet taktikazni egy ido utan es memorizalni is kell, hogy ha el akarsz kerulni minden akadalyt.
YoungZeeZee
andree
jesszusom.
YoungZeeZee
26 napja
YoungZeeZee
8 882
30knem goumet jatekAkkor a Robinson Crusoe-t nem ajánlom. Sokat játszom szólóban, így ez az ultimate jó szóló játéknak tűnt, mert iszonyatosan tematikus, izgalmas, feszes, összetett a szabályrendszere, rengeteg dolog történhet, jól is néz ki, ráadásul annyira komplex döntéseket hozol, hogy nehéz is lenne megbeszélni ki segít be kinek(Nem a szóló verziót játszom hanem a normált 3 handed). Cserébe totál random beszívat-e a játék. Egyszerűen van olyan elkerülhetetlen eseménysorozat, ahol 2-3 rossz dobás, olyan negatív spirálba visz, hogy nem nagyon látom mivel tudtam volna elkerülni a véget. A bevezető kalandokat egy kivételével simán nyertem, ráadásul az első kalandban kb 4 80-20ból kellett volna egyet nyernem hogy egy 7 az egyhez esély ne pusztítsa el a kalandom, mondanom se kell, simán összejött ez a sorozat. Utána három kalandban esélyem se volt. Nyilván még tanulom a dolgot, biztos sok rossz döntést hozok, de brutális, hogy mennyi eszköze van a játéknak, hogy kirúgja a lábad az utolsó pillanatban. Tuti elviszem majd a a baráti társaságba, mert együtt jobb röhögni magunkon, mint egyedül számolgatni már megint mennyi esélye volt ennek az eseménysorozatnak. 😀
Gyemant erdo - 5+ -tol
YoungZeeZee
andree
jesszusom.
26 napja
nem goumet jatekAkkor a Robinson Crusoe-t nem ajánlom. Sokat játszom szólóban, így ez az ultimate jó szóló játéknak tűnt, mert iszonyatosan tematikus, izgalmas, feszes, összetett a szabályrendszere, rengeteg dolog történhet, jól is néz ki, ráadásul annyira komplex döntéseket hozol, hogy nehéz is lenne megbeszélni ki segít be kinek(Nem a szóló verziót játszom hanem a normált 3 handed). Cserébe totál random beszívat-e a játék. Egyszerűen van olyan elkerülhetetlen eseménysorozat, ahol 2-3 rossz dobás, olyan negatív spirálba visz, hogy nem nagyon látom mivel tudtam volna elkerülni a véget. A bevezető kalandokat egy kivételével simán nyertem, ráadásul az első kalandban kb 4 80-20ból kellett volna egyet nyernem hogy egy 7 az egyhez esély ne pusztítsa el a kalandom, mondanom se kell, simán összejött ez a sorozat. Utána három kalandban esélyem se volt. Nyilván még tanulom a dolgot, biztos sok rossz döntést hozok, de brutális, hogy mennyi eszköze van a játéknak, hogy kirúgja a lábad az utolsó pillanatban. Tuti elviszem majd a a baráti társaságba, mert együtt jobb röhögni magunkon, mint egyedül számolgatni már megint mennyi esélye volt ennek az eseménysorozatnak. 😀
Gyemant erdo - 5+ -tol
YoungZeeZee
26 napja
YoungZeeZee
8 882
nem goumet jatekGyemant erdo - 5+ -tol
1 hónapja
YoungZeeZee
8 882
amugy hogy picit tompitsak.ketto jatekszabaly van benne es csomo kerdesre nem ad valaszt ami feljon es tok alap lenne.5eve kb 5ert vettem13ezret nem er sztem bar igenyes no meg ez szubjektiv ,marmint az "ar-erzet"ez a magyar nepmesek tarsas ertekelhetetlen.Háromezerért értekelhető lenne? Vagy háromszázért?
anno megvettuk.jatszottunk egyet vele.
5evig fogta a port.majd most 2kor.
semmi izgalom,semmi extra.
a gyerek monopoly tobb elmenyt ad pedig ott is csak a szerencsen mulik h ki nyer,de itt.
pedig van kuzdelem , haromfele kocka,kuldetes, gyukteni kell dolgokat.
es 13 ezer a boltokban🤣
YoungZeeZee
Ennyi ma egy társas, akár jó, akár nem.
Egy Scrabble se fog azért 300ezerbe kerülni, mert nagyságrendekkel jobb a 13ezres szarnál.
Őszentsége Sobri Jóska
YoungZeeZee
ytubeon van ket magyarazo video az egyik official. az kb kepbe rakott jobbab, de akkor is vicces igy.
1 hónapja
YoungZeeZee
8 882
5eve kb 5ert vettem13ezret nem er sztem bar igenyes no meg ez szubjektiv ,marmint az "ar-erzet"ez a magyar nepmesek tarsas ertekelhetetlen.Háromezerért értekelhető lenne? Vagy háromszázért?
a gyerek monopoly tobb elmenyt ad pedig ott is csak a szerencsen mulik h ki nyer,de itt.
es 13 ezer a boltokban🤣
YoungZeeZee
Egy Scrabble se fog azért 300ezerbe kerülni, mert nagyságrendekkel jobb a 13ezres szarnál.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
ez a magyar nepmesek tarsas ertekelhetetlen.Háromezerért értekelhető lenne? Vagy háromszázért?
es 13 ezer a boltokban🤣
YoungZeeZee

1 hónapja
YoungZeeZee
8 882
ez a magyar nepmesek tarsas ertekelhetetlen.anno megvettuk.jatszottunk egyet vele.
es 13 ezer a boltokban🤣
2 hónapja
Ismerem. Játszogattam online (meg kb kétszer élőben), főleg japán/riichi-s verziót, de azért megvan a kínai rendszer is nagyjából... van kérdés/segítsek valamiben?én csak animében és filmekben láttamÍgy is lehet mondani. Bár: pénzben én még sosem játszottam.Ismeri valaki a Mahjongot? (Mah-jong.) Nem a számítógépes játékverziót, hanem az igazit.mármint mikor 4en mennek egymás ellen és kurvasok pénzt lehet vele bukni? 😀
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
személyesen nem játszottam
Negritis, a vajda
Sőt, asszem h pre-covid volt még élő bajnokság is Pesten, évente, de ilyen 20-30 fővel, full rétegsport szint... nem túl meglepó módon. Mondjuk jónéhány éve nem néztem, ki tudja lehet azóta tízezrek játsszák...
PS: a Saki-nál kevés jobb tournament anime van... csak aztán azt a való életbe ne próbálja meg átültetni az ember, mert pofára fog esni 😀
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
mi karácsonyra beruháztunk egy Splendorra, abszolút beszippantott az asszonnyal, az ötödik menetre már abszolút taktikázások mentek rajta, a harminc percesre predesztinált játszma minimum 45 perc, de inkább több 😮Nekünk is egyik kedvenc régóta. Mi most a Cascadiaval ismerkedünk, eddig bejön.
slowmotion
2 hónapja
mi karácsonyra beruháztunk egy Splendorra, abszolút beszippantott az asszonnyal, az ötödik menetre már abszolút taktikázások mentek rajta, a harminc percesre predesztinált játszma minimum 45 perc, de inkább több 😮
2 hónapja
hu.boardgamearena.com
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Ismeri valaki a Mahjongot? (Mah-jong.) Nem a számítógépes játékverziót, hanem az igazit.Yakuza játékokban elég sokat "kellett" játszani achievementekhez.
nagylaza, főpohárnok