Tech, mobil

19 feliratkozó

5 napja
Bruschi85 New England Patriots 1 810 — Patriots és Kaposvári KK fan
Sziasztok.
Tud nekem valaki segíteni nekem abban, hogy lehet visszajutni a Facebookra? A feleségemet kizárta a rendszer (valószínűleg feltörték a fiókját), nem tud belépni, és nem is enged új profilt létrehozni. A neve és a telefonszáma alapján szűr gondolom, és ha meglátja blokkolja.

Nekem is volt hasonló, de én tudtam új profilt létrehozni. Ezért nem értem.

Ki mit javasol? Kinek lehet írni vagy felvenni a kapcsolatot ilyen problémával?
danyly
Szia!

Nem lehet, hogy csak ideiglenesen tiltották, felfüggesztették, zárolták, átmenetileg inaktívvá tették?
Megnézted saját eszközöddel profilját, hogy esetleg más kezeli, posztol, feltörték?
Kétlépcsős azonosítást megpróbálta? Esetleg volt-e korábbi biztonsági kód?
Emailhez, telefonszámhoz, hitelesítő alkalmazáshoz hozzáfér, hogy először jelszóvisszaállítást megpróbálja?

Ha feltörték, akkor:
 www.facebook.com/hacked

Fiók helyreállítása
 www.facebook.com/help/1573156092981768?helpref
Feltört fiók
 www.facebook.com/help/132243923516844?helpref

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
5 napja
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 557 — Dolphins fan
Sziasztok.
Tud nekem valaki segíteni nekem abban, hogy lehet visszajutni a Facebookra? A feleségemet kizárta a rendszer (valószínűleg feltörték a fiókját), nem tud belépni, és nem is enged új profilt létrehozni. A neve és a telefonszáma alapján szűr gondolom, és ha meglátja blokkolja.

Nekem is volt hasonló, de én tudtam új profilt létrehozni. Ezért nem értem.

Ki mit javasol? Kinek lehet írni vagy felvenni a kapcsolatot ilyen problémával?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
12 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 377 — The Mathematician
 www.tomshardware.com/pc-components/gpus/dell-and-hp-disable-hardware-h-265-decoding-on-select-pcs-due-to-rising-royalty-costs-companies-could-save-big-on-hevc-royalties-but-at-the-expense-of-users

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
21 napja
 www.techspot.com/news/110225-microsoft-windows-becoming-agentic-os-but-users-simply.html

1 hónapja
 arstechnica.com/security/2025/10/two-windows-vulnerabilities-one-a-0-day-are-under-active-exploitation/

1 hónapja
most akkor mi lesz Andrew Tate és tsivel?

interestingengineering.com/culture/mathematics-ends-matrix-simulation-theory

1 hónapja
remontada San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 312
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem rég vettem egy S25-t és az alábbi problémám van:

Hallgatom pl. Chrome-n keresztül a soundcloudot, jön egy WhatsApp hangüzenet és megakarom hallgatni akkor alatta halkan továbbra is megy a souncloud is. Másik telefonnál alap volt hogy amint elindítottam a hangüzenetet a másik hanglejászás elhallgatott. Előre is köszönöm ha valaki megmondja hogy tudom beállítani hogy egyszerre csak az egyik szóljon
remontada
S szériás Samsungot használok, de ilyennel még nem találkoztam és nem is látok rá beállítást. Töltsd le a Soundcloud appot ezt tudom javasolni, én azon keresztül használom és nincs ilyen.
Sebii
Korábban nekem se volt ilyen problémám csak ennél a telefonnál
1 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 839
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem rég vettem egy S25-t és az alábbi problémám van:

Hallgatom pl. Chrome-n keresztül a soundcloudot, jön egy WhatsApp hangüzenet és megakarom hallgatni akkor alatta halkan továbbra is megy a souncloud is. Másik telefonnál alap volt hogy amint elindítottam a hangüzenetet a másik hanglejászás elhallgatott. Előre is köszönöm ha valaki megmondja hogy tudom beállítani hogy egyszerre csak az egyik szóljon
remontada
S szériás Samsungot használok, de ilyennel még nem találkoztam és nem is látok rá beállítást. Töltsd le a Soundcloud appot ezt tudom javasolni, én azon keresztül használom és nincs ilyen.
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 312
Sziasztok!

1 hónapja
 www.tomsguide.com/computing/office-software/microsoft-teams-will-start-snitching-to-your-boss-when-youre-not-in-the-office-and-this-update-is-coming-in-december

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 979 — #NoStress
Sziasztok.

Egy kérdés, hogy tudok gyanús vírus üzenetet kapni iMessagre egy olyan készülékre amin nincs SIM kártya? Tudom az Apple ID-tól függ, viszont a főtelefonom ezt az üzenetet nem kapta meg. Egy link megnyitását és egy betű beírását Y kérték tőlem Safariban valamilyen csomag miatt. A készülék ami megkapta iOS 16 alatti. Az üzenetet jelentettem.
KeyG
Úgy, hogy iMessage-el nem a kártyák, hanem a telefonok kommunikálnak.
Vírust meg bármire, bárhova kaphatsz ami fellép a netre.

1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 720
Sziasztok.

Egy kérdés, hogy tudok gyanús vírus üzenetet kapni iMessagre egy olyan készülékre amin nincs SIM kártya? Tudom az Apple ID-tól függ, viszont a főtelefonom ezt az üzenetet nem kapta meg. Egy link megnyitását és egy betű beírását Y kérték tőlem Safariban valamilyen csomag miatt. A készülék ami megkapta iOS 16 alatti. Az üzenetet jelentettem.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 hónapja
 www.independent.co.uk/tech/snapchat-roblox-duolingo-fortnite-down-not-working-b2848289.html

2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 720
Nekem tetszik az iOS 26. Közel sem annyira Androidos mint először képek, videók alapján gondoltam.
Tesztelés alatt van, a funkcionális része.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
2 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 912
Visszaneztem a keynoteot, hihetetlen de 2025 oszere sikerult osszehozni hogy az alap iPhoneban is 120-hz kijelzo legyen.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
4 hónapja
 newsletter.pragmaticengineer.com/p/cursor-makes-developers-less-effective

4 hónapja
ozibozi New York Giants 20 108
Average cost for 1 gigabyte of storage:

45 years ago: $438,000
40 years ago: $238,000
35 years ago: $48,720
30 years ago: $5,152
25 years ago: $455
20 years ago: $5
15 years ago: $0.55
10 years ago: $0.05
5 years ago:    $0.03
Today:              $0.01

H/t: @jonerlichman
6 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 839
AI = An Indian
6 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!
 telex.hu/techtud/2025/06/03/builder-ai-kamu-indiai-programozok-mesterseges-intelligencia

Kicsit máshogy értelmezték a mesterséges intelligenciát 😂

Pedig nem olyan rég 1,5 milliárd dolláros becsült értékű cég volt

7 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 979 — #NoStress
Telefontok Samsung Galaxy A56 5G - Tech- Protect Kevlar Pro- átlátszó előlap + plexi fekete hátlapi 360°-os tok , kitámasztható

Valaki használ hasonlót vagy ilyet? Tapasztalat érdekelne.
Sajnos az utóbbi 2 telefonom is megtört.
Ez elvileg 360 fokba védi.
Csak kérdés mennyire használható, mert elég borsos az ára egy tokhoz képest.
Bazsinho
Akkor olcsóbb, ha melóhoz veszel egy strapatelefont. Mert sima kicsúszáshoz, leeséshez teljesen jó egy random szilikon tok, de az érintőképernyős okostelókhoz nem ipari igénybevételre vannak kialakítva a tokok.

jatekszallito.hu/termek/hardphone-dupla-simkartyas-strapabiro-mobiltelefon-csepp-por-es-utesallo-bbv/?gad_source=1&gbraid=0AAAAACGeW7bNSmqDc04kAvZpdE1MGI3hI&gclid=CjwKCAjwk43ABhBIEiwAvvMEB149sckz56r4dqSLM7WmEuv0OoXulg54Bn4J36ystaj0e0uMQPONERoCwvsQAvD_BwE

7 hónapja
Bazsinho Buffalo Bills 1 200
Telefontok Samsung Galaxy A56 5G - Tech- Protect Kevlar Pro- átlátszó előlap + plexi fekete hátlapi 360°-os tok , kitámasztható

Valaki használ hasonlót vagy ilyet? Tapasztalat érdekelne.
Sajnos az utóbbi 2 telefonom is megtört.
Ez elvileg 360 fokba védi.
Csak kérdés mennyire használható, mert elég borsos az ára egy tokhoz képest.
7 hónapja
YoungZeeZee 9 370
mindig akartam,de elfelejtettem irni rola.reg is volt mobilos kerdes.

egy motorola g14-et nyuzok,tobb mint 1 eve.
olcso,nagy tarhely.sima android.
talan most erzekelem h az aksi gyengebb kezd lenni.
a napi hasznalat mellett egy dolgot tudok kiemelni ami negativ.
a kamera gyenge.foleg osszehasonlitva egy 2019es samsung a40 telefonnal.

ja es tokot sem konnyu ra talalni boltokban de netrol hamar orvosolhato.

nagy % van ra h ujra motorolat vennek.
8 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 307 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Sziasztok.

Erről egy vélemény-)

Irodai adminisztrációs munkához, táblázat kezeléshez, könyveléshez ststb munkához kéne.

www.mediamarkt.hu/hu/product/_acer-aspire-3-nx-k6teu-01f-ez%C3%BCst-laptop-15-6-fhd-core-i5-16gb-512-gb-ssd-intel-iris-xe-dos-1473183.html
steelwolf
ebben az árkategóriában én inkább felújított üzleti laptopokban gondolkodnék, pl. egy ilyenben:
 westnotebook.hu/termek/dell-latitude-7410-27-afa-5/
törölt kristof
Mediamarktban gondolkodok, mert van egy jelentősebb összegű ajándékkártyám.
De amúgy mint gép, jónak/elfogadhatónak/ titulálható?
steelwolf
már egy ideje nem követem annyira az ilyen típusú fejlesztéseket (Apple superiority complex 😀), de ránézésre igen - ha nem zavar, hogy kicsit nagy/nehéz, tehát nem lesz sokat hordozva, szerintem a fent említett célokra korrekt.
törölt kristof
Értem, köszönöm.
8 hónapja
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 253 — Browns GM
Sziasztok.

Erről egy vélemény-)

Irodai adminisztrációs munkához, táblázat kezeléshez, könyveléshez ststb munkához kéne.

www.mediamarkt.hu/hu/product/_acer-aspire-3-nx-k6teu-01f-ez%C3%BCst-laptop-15-6-fhd-core-i5-16gb-512-gb-ssd-intel-iris-xe-dos-1473183.html
steelwolf
ebben az árkategóriában én inkább felújított üzleti laptopokban gondolkodnék, pl. egy ilyenben:
törölt kristof
steelwolf
már egy ideje nem követem annyira az ilyen típusú fejlesztéseket (Apple superiority complex 😀), de ránézésre igen - ha nem zavar, hogy kicsit nagy/nehéz, tehát nem lesz sokat hordozva, szerintem a fent említett célokra korrekt.

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
8 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 307 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Sziasztok.

Erről egy vélemény-)

steelwolf
törölt kristof