Téli Sportok
6 feliratkozó
1 napja
Pedig Tagscherernek szerintem bőven igaza volt, csak hát bárki kritizálni meri Ádámot egyből sértődés van belőle, mert rágalmazásnak veszi. Délután fél 1 után tudta volna használni a pályát edzésre is 😀Egy kis érdekesség: a tegnapi 5 km-es sífutó magyar kupát a Normafán a 15 éves biatlonista Allan Alberto nyerte, az olimpián induló Büki Ádám és a junior bajnok Ferbár Csongor előtt. A korosztályos biatlon versenyeken itthon bármikor indult, percekkel vert bárkit idehaza. Ő a korosztályos magyar, ausztrál és osztrák bajnok is. Ausztrál színekben versenyez, és szerintem sajnos marad is, bár van magyar és brit útlevele is, hiszen az anyukája magyar, aki Veszprémben öttusázott.Büki Ádámot meg bántották az indulás miatt, pedig konkrétan neki csak az az edzőpályája, és csak úgy tudott aznap edzeni, ha benevez.
eaglesmcnabb
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 napja
Egy kis érdekesség: a tegnapi 5 km-es sífutó magyar kupát a Normafán a 15 éves biatlonista Allan Alberto nyerte, az olimpián induló Büki Ádám és a junior bajnok Ferbár Csongor előtt. A korosztályos biatlon versenyeken itthon bármikor indult, percekkel vert bárkit idehaza. Ő a korosztályos magyar, ausztrál és osztrák bajnok is. Ausztrál színekben versenyez, és szerintem sajnos marad is, bár van magyar és brit útlevele is, hiszen az anyukája magyar, aki Veszprémben öttusázott.Büki Ádámot meg bántották az indulás miatt, pedig konkrétan neki csak az az edzőpályája, és csak úgy tudott aznap edzeni, ha benevez.
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
1 napja
Egy kis érdekesség: a tegnapi 5 km-es sífutó magyar kupát a Normafán a 15 éves biatlonista Allan Alberto nyerte, az olimpián induló Büki Ádám és a junior bajnok Ferbár Csongor előtt. A korosztályos biatlon versenyeken itthon bármikor indult, percekkel vert bárkit idehaza. Ő a korosztályos magyar, ausztrál és osztrák bajnok is. Ausztrál színekben versenyez, és szerintem sajnos marad is, bár van magyar és brit útlevele is, hiszen az anyukája magyar, aki Veszprémben öttusázott.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 napja
ott van 😀 úgy hogy kobayashi volt a legszarabb 😀
2 napja
És így Svájc meg Szlovénia pontegyenlőség 😃😆
Poloska vagyok.
3 napja
Jól beszopta...Jó lenne ha nikaido és kobayashi összekapná magát, akár az arany is összejöhet.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
3 napja
Az mekkora, csapatversenyben Prevc lécét valaki lelökte a sánc tetejéről, és hiába vitték vissza kurva gyorsan, nem ugrohat.láttam én is, de könyörgöm nem fogja senki a lécet???
Ezzel bár második sorozat van a szlovénoknak, érem kb offos.
3.9 pont a japán-osztrák aranyharc.
zacknorb
3 napja
Az mekkora, csapatversenyben Prevc lécét valaki lelökte a sánc tetejéről, és hiába vitték vissza kurva gyorsan, nem ugrohat.Plusz ha Nousiainen nem ugrik egy iszonyat rövidet, a finnek közelebb lennének az éremhez, mint az 5. helyhez.
Ezzel bár második sorozat van a szlovénoknak, érem kb offos.
zacknorb
Poloska vagyok.
3 napja
Az mekkora, csapatversenyben Prevc lécét valaki lelökte a sánc tetejéről, és hiába vitték vissza kurva gyorsan, nem ugrohat.Ezzel bár második sorozat van a szlovénoknak, érem kb offos.
Poloska vagyok.
3 napja
Feller, végre, a kevés osztrák egyike, akinek szívből tudok drukkolni. 😊
3 napja
Úgy látszik, Shiffrin szerzett egy kis önbizalmat a tegnapi óriás dobogóval, az elmúlt 1-2 versenyen közel voltak hozzá szlalomban, de most megint hülyére veri a komplett mezőnyt.Colturi meg teljesen szétesett az olimpiára fordulva.
4 napja
Lol, vegyespáros nyertes németeket kizárták, finn arany.🇩🇪 The explanation is that Marlene Fichtner did not have her hand in the harness while leaving the mat from 1 of the prone shoot. Obviously this is important because if you lose control of the rifle an accident could be catastrophic. Have not see the replay. Rule 8.5.14 #Biathlon
— Penalty Loop (@penaltyloop) January 24, 2026
Poloska vagyok.
4 napja
Odermatt idén sem nyer Kitzbühel lesiklást, Franzoni meg a legjobbkor van élete formájában.
Poloska vagyok.
4 napja
de béna ez az Odermatt 😊
7 napja
Végül is itt nálunk tél van 😛Marozsán mèg egy kör 🙂Milyen sportágban? 😊
dande2
somoskovig
7 napja
Hát, Sixo tegnapi kommentje után amikor mindent kevert mindennel ez még nem is olyan vad.Marozsán mèg egy kör 🙂Milyen sportágban? 😊
dande2
somoskovig
Poloska vagyok.
7 napja
Az AO télen van, teljesen jó ez a topik. 😀Marozsán mèg egy kör 🙂Milyen sportágban? 😊
dande2
somoskovig
7 napja
Marozsán mèg egy kör 🙂
7 napja
Robinson meg teljesen visszaesett az elmúlt 1 hónapban. Pont amikor jön a VB. Nem baj, akkor legalább simán vihet Scheib ezt a számot.
7 napja
Mi volt ez a Brignone visszatérés. Ebből olimpiai bajnoki cím lesz.
9 napja
Két jó, bár meglepő hír:Brignone rajthoz áll holnap Kronplatzon GS-ben.
Vlhova két év után zöld lámpát kapott teljes intenzitással síelni, így megpróbálja Cortinat.
10 napja
Nageci, ha Robinsonnak így megy el az olimpia...
Poloska vagyok.
10 napja
De jó, hogy elkezdődött az Australian Open, így a wengeni szlalom helyett lehet nézni, ahogy Sabalenka valami szerencsétlen niemandot püföl, köszi b*szdmeg.Max?
somoskovig

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta