Téli Sportok

6 feliratkozó

1 napja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 866 — je suis poloska
Egy kis érdekesség: a tegnapi 5 km-es sífutó magyar kupát a Normafán a 15 éves biatlonista Allan Alberto nyerte, az olimpián induló Büki Ádám és a junior bajnok Ferbár Csongor előtt. A korosztályos biatlon versenyeken itthon bármikor indult, percekkel vert bárkit idehaza. Ő a korosztályos magyar, ausztrál és osztrák bajnok is. Ausztrál színekben versenyez, és szerintem sajnos marad is, bár van magyar és brit útlevele is, hiszen az anyukája magyar, aki Veszprémben öttusázott.
eaglesmcnabb
Büki Ádámot meg bántották az indulás miatt, pedig konkrétan neki csak az az edzőpályája, és csak úgy tudott aznap edzeni, ha benevez.
zacknorb
Pedig Tagscherernek szerintem bőven igaza volt, csak hát bárki kritizálni meri Ádámot egyből sértődés van belőle, mert rágalmazásnak veszi. Délután fél 1 után tudta volna használni a pályát edzésre is 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 724 — Kinek mit intézett a kormánya
Egy kis érdekesség: a tegnapi 5 km-es sífutó magyar kupát a Normafán a 15 éves biatlonista Allan Alberto nyerte, az olimpián induló Büki Ádám és a junior bajnok Ferbár Csongor előtt. A korosztályos biatlon versenyeken itthon bármikor indult, percekkel vert bárkit idehaza. Ő a korosztályos magyar, ausztrál és osztrák bajnok is. Ausztrál színekben versenyez, és szerintem sajnos marad is, bár van magyar és brit útlevele is, hiszen az anyukája magyar, aki Veszprémben öttusázott.
eaglesmcnabb
Büki Ádámot meg bántották az indulás miatt, pedig konkrétan neki csak az az edzőpályája, és csak úgy tudott aznap edzeni, ha benevez.

Poloska vagyok.
1 napja

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 napja
ott van 😀 úgy hogy kobayashi volt a legszarabb 😀

2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 724 — Kinek mit intézett a kormánya
És így Svájc meg Szlovénia pontegyenlőség 😃😆

Poloska vagyok.
3 napja
Jól beszopta...

Jó lenne ha nikaido és kobayashi összekapná magát, akár az arany is összejöhet.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

3 napja
NB2 New England Patriots 27 723 — nabege2@yahoo.com
Az mekkora, csapatversenyben Prevc lécét valaki lelökte a sánc tetejéről, és hiába vitték vissza kurva gyorsan, nem ugrohat.
Ezzel bár második sorozat van a szlovénoknak, érem kb offos.
3.9 pont a japán-osztrák aranyharc.
zacknorb
láttam én is, de könyörgöm nem fogja senki a lécet???
3 napja
Az mekkora, csapatversenyben Prevc lécét valaki lelökte a sánc tetejéről, és hiába vitték vissza kurva gyorsan, nem ugrohat.
zacknorb
Plusz ha Nousiainen nem ugrik egy iszonyat rövidet, a finnek közelebb lennének az éremhez, mint az 5. helyhez.

Poloska vagyok.
3 napja

Poloska vagyok.
3 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 677 — Chiefs GM
Feller, végre, a kevés osztrák egyike, akinek szívből tudok drukkolni. 😊

3 napja
Úgy látszik, Shiffrin szerzett egy kis önbizalmat a tegnapi óriás dobogóval, az elmúlt 1-2 versenyen közel voltak hozzá szlalomban, de most megint hülyére veri a komplett mezőnyt.

Colturi meg teljesen szétesett az olimpiára fordulva.

4 napja
Szerencsétlen Moltzan, Wendy Holdener US edition.

4 napja
Lol, vegyespáros nyertes németeket kizárták, finn arany.

Poloska vagyok.
4 napja
Odermatt idén sem nyer Kitzbühel lesiklást, Franzoni meg a legjobbkor van élete formájában.

Poloska vagyok.
4 napja
NB2 New England Patriots 27 723 — nabege2@yahoo.com
de béna ez az Odermatt 😊
7 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 859 — Így remélem megfelelek nektek.....
Marozsán mèg egy kör 🙂
dande2
Milyen sportágban? 😊
somoskovig
Végül is itt nálunk tél van 😛
7 napja
Marozsán mèg egy kör 🙂
dande2
Milyen sportágban? 😊
somoskovig
Hát, Sixo tegnapi kommentje után amikor mindent kevert mindennel ez még nem is olyan vad.

Poloska vagyok.
7 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 257
Marozsán mèg egy kör 🙂
dande2
Milyen sportágban? 😊
somoskovig
Az AO télen van, teljesen jó ez a topik. 😀
7 napja
Marozsán mèg egy kör 🙂
dande2
Milyen sportágban? 😊

7 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 859 — Így remélem megfelelek nektek.....
Marozsán mèg egy kör 🙂
7 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 593 — LIGHTS OUT!
Robinson meg teljesen visszaesett az elmúlt 1 hónapban. Pont amikor jön a VB. Nem baj, akkor legalább simán vihet Scheib ezt a számot.

7 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 593 — LIGHTS OUT!
Mi volt ez a Brignone visszatérés. Ebből olimpiai bajnoki cím lesz.

9 napja
Két jó, bár meglepő hír:

Brignone rajthoz áll holnap Kronplatzon GS-ben.
Vlhova két év után zöld lámpát kapott teljes intenzitással síelni, így megpróbálja Cortinat.

10 napja
Nageci, ha Robinsonnak így megy el az olimpia...

Poloska vagyok.
10 napja
warr_b Washington Commanders 28 420 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
De jó, hogy elkezdődött az Australian Open, így a wengeni szlalom helyett lehet nézni, ahogy Sabalenka valami szerencsétlen niemandot püföl, köszi b*szdmeg.
somoskovig
Max?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta