Téli Sportok

6 feliratkozó

15 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 827 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
17 órája
NB2 New England Patriots 28 178 — nabege2@yahoo.com
QFM jól elkúrta a francia aranyat
18 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 827 — Kinek mit intézett a kormánya
És USA/Finn harc a bronzért

hacsak nem a svédek, Brandt nem megy ekkorát az elején... (akkor elbassza más xdd)

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
18 órája
QFM úgy döntött, legyen izgi a váltó.

Poloska vagyok.
18 órája
Toca Minnesota Vikings 20 289 — Vikings fan
Bár Odermatt vélhetően idén is elvisz 3 kis kristálygömböt meg a nagyot is, de a szezon végén jóval verhetőbbnek tűnik, mint az utóbbi években.

Braathennek (vagy McGrathnak) viszont rá kell feküdnie az SG-re, mert 2 számos versenyzőként nem fog tudni mit kezdeni Odermattal akkor se, ha pl. jövőre egyik szakágban se lesz Odermatt kiemelkedő.
Jughead
Nagyon rámentek idén a lesiklásra Odermattnál szerintem, és ennek áldozatul esett az óriás teljesen, a Super G meg félig.
somoskovig
Szerintem nem is fog nagyon valtozni ez amig megnem nyeri Kitzbuhelt vagy nem lesz a kövi olimpia.
18 órája
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 182 — Chiefs GM
Bár Odermatt vélhetően idén is elvisz 3 kis kristálygömböt meg a nagyot is, de a szezon végén jóval verhetőbbnek tűnik, mint az utóbbi években.

Braathennek (vagy McGrathnak) viszont rá kell feküdnie az SG-re, mert 2 számos versenyzőként nem fog tudni mit kezdeni Odermattal akkor se, ha pl. jövőre egyik szakágban se lesz Odermatt kiemelkedő.
Jughead
Nagyon rámentek idén a lesiklásra Odermattnál szerintem, és ennek áldozatul esett az óriás teljesen, a Super G meg félig.

20 órája
Jughead Dallas Cowboys 6 352

22 órája
Pirovano eddig dobogóra sem fért oda, most két nap két 1 százados első hely

Poloska vagyok.
1 napja
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 608 — Dolphins fan
 www.eurosport.hu/snowboard/malena-zamfirova-eletmento-mutet-reszeg-sizo_sto23277832/story.shtml

Idióta részeg barom. Ha így törik valakinek ketté egy kezdődő karrier. Remélem rendben lesz a lány.
A csávót meg....

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
1 napja
Sorozatban szerzett 6 vk győzelem:

🇫🇮Janne Ahonen (2004/05)
🇫🇮Matti Hautamaeki (2004/05)
🇦🇹Thomas Morgenstern (2007/08)
🇦🇹Gregor Schlierenzauer (2008/09)
🇯🇵Ryoyu Kobayashi (2018/19)
🇸🇮Domen Prevc (2025/26) 🆕
zacknorb
És ott a rekord 7. is ma
zacknorb
De mégsem. 😊

www.eurosport.hu/siugras/lahti/2025-2026/drama-prevc-kizaras_vid60061559/video.shtml
somoskovig
Akkor viszont Zografski podium 🤩🇧🇬

Poloska vagyok.
1 napja

🇫🇮Janne Ahonen (2004/05)
zacknorb
És ott a rekord 7. is ma
zacknorb
De mégsem. 😊

www.eurosport.hu/siugras/lahti/2025-2026/drama-prevc-kizaras_vid60061559/video.shtml

1 napja

🇫🇮Janne Ahonen (2004/05)
zacknorb
És ott a rekord 7. is ma

Poloska vagyok.
6 napja

🇫🇮Janne Ahonen (2004/05)
zacknorb
Ráadásul dominánsan

Poloska vagyok.
6 napja

🇫🇮Janne Ahonen (2004/05)

Poloska vagyok.
6 napja
NB2 New England Patriots 28 178 — nabege2@yahoo.com
Most olvasom, hogy Giacomel szezonja (lehet a karrierje is) véget ért…
Jughead
olimpia topikba raktam kedden a hírt, gondoltam ott még aktuális 😊
6 napja
És Domen veret egy sáncrekordot Kulmban. Nem meglepő módon eddig a bátyja tartotta.

Poloska vagyok.
6 napja
Jughead
Tandervoldnak is ilyen műtétje volt, pont olimpián történt vele is ez (sőt, ő roszabb állapotban volt) ha abból indulunk ki, már következő szezonban a mezőnyben lehet.
Én legalább is így próbálok hozzá állni. 🙏🤞

Poloska vagyok.
6 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 352
8 napja
Újraindult a szezon

Soldeu lesiklásban 6-15-re tették a top10et, erre a 3-5 között indult az első kettő.

Északi összetettben első sírepülés, majd egy 1/10es sífutó pálya, Herola pedig nyerni tudott, lesprintelve Lampartnert.

Sírepülésben meg a japók fele nem ért oda, Lanisek inkább el se indult mert rossz volt a ruhája, Fettnert olimpiára vártam de versenybe se jutott, és Kraft is csak úgy, hogy a végén se Nikaido se Anze Lanisek se volt.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Crans Montanan jövőre vb lesz.
Hát, a próba után ezzel a pályával sok lesz a veszély.
zacknorb
Őszintén szólva ezek sajnos sokkal inkább versenyzői, mint pálya hibák, ez egy kellemes lankás libalegelő többnyire, nem egy Kitzbühel vagy Val Gardena...

1 hónapja
Crans Montanan jövőre vb lesz.
Hát, a próba után ezzel a pályával sok lesz a veszély.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Prevc max a normálsáncon tűnik verhetőnek.
Kytosaho viszont remekel ma és 5. a tegnapi 13. hely után.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Vonn, baszki…
somoskovig
Legjobbkor...

Poloska vagyok.
1 hónapja
Vonn, baszki…

1 hónapja
Minden tisztelet mellett, de ki ez az amatőr, akit sikerült beültetni az 5 legnagyobb hagyományú alpesi sí világkupa egyikére??
somoskovig
Esküszöm, érdemes nézni, szerintem ez minden idők legrosszabb sí közvetítése. Mintha Vitár Robi es Horti Gábor szerelemgyereke nyomná, akit csecsemőként örökbe adtak Szudánba, és most lát először havat.