Téli Sportok
6 feliratkozó
15 órája
That time when 🇬🇧 was ahead of 🇳🇴 and 🇸🇪 in the Men's Relay!🤩 Framing it! #biathlon pic.twitter.com/O2SZ1DDcYZ
— Biathlon23 (@biathlon23) March 7, 2026
Poloska vagyok.
17 órája
QFM jól elkúrta a francia aranyat
18 órája
QFM úgy döntött, legyen izgi a váltó.
Poloska vagyok.
18 órája
Szerintem nem is fog nagyon valtozni ez amig megnem nyeri Kitzbuhelt vagy nem lesz a kövi olimpia.Bár Odermatt vélhetően idén is elvisz 3 kis kristálygömböt meg a nagyot is, de a szezon végén jóval verhetőbbnek tűnik, mint az utóbbi években.Nagyon rámentek idén a lesiklásra Odermattnál szerintem, és ennek áldozatul esett az óriás teljesen, a Super G meg félig.
Braathennek (vagy McGrathnak) viszont rá kell feküdnie az SG-re, mert 2 számos versenyzőként nem fog tudni mit kezdeni Odermattal akkor se, ha pl. jövőre egyik szakágban se lesz Odermatt kiemelkedő.
Jughead
somoskovig
18 órája
Bár Odermatt vélhetően idén is elvisz 3 kis kristálygömböt meg a nagyot is, de a szezon végén jóval verhetőbbnek tűnik, mint az utóbbi években.Nagyon rámentek idén a lesiklásra Odermattnál szerintem, és ennek áldozatul esett az óriás teljesen, a Super G meg félig.
Braathennek (vagy McGrathnak) viszont rá kell feküdnie az SG-re, mert 2 számos versenyzőként nem fog tudni mit kezdeni Odermattal akkor se, ha pl. jövőre egyik szakágban se lesz Odermatt kiemelkedő.
Jughead
20 órája
Bár Odermatt vélhetően idén is elvisz 3 kis kristálygömböt meg a nagyot is, de a szezon végén jóval verhetőbbnek tűnik, mint az utóbbi években.Braathennek (vagy McGrathnak) viszont rá kell feküdnie az SG-re, mert 2 számos versenyzőként nem fog tudni mit kezdeni Odermattal akkor se, ha pl. jövőre egyik szakágban se lesz Odermatt kiemelkedő.
22 órája
Pirovano eddig dobogóra sem fért oda, most két nap két 1 százados első hely
Poloska vagyok.
1 napja
www.eurosport.hu/snowboard/malena-zamfirova-eletmento-mutet-reszeg-sizo_sto23277832/story.shtmlIdióta részeg barom. Ha így törik valakinek ketté egy kezdődő karrier. Remélem rendben lesz a lány.
A csávót meg....
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
1 napja
Akkor viszont Zografski podium 🤩🇧🇬De mégsem. 😊Sorozatban szerzett 6 vk győzelem:És ott a rekord 7. is ma
🇫🇮Janne Ahonen (2004/05)
🇫🇮Matti Hautamaeki (2004/05)
🇦🇹Thomas Morgenstern (2007/08)
🇦🇹Gregor Schlierenzauer (2008/09)
🇯🇵Ryoyu Kobayashi (2018/19)
🇸🇮Domen Prevc (2025/26) 🆕
zacknorb
zacknorb
www.eurosport.hu/siugras/lahti/2025-2026/drama-prevc-kizaras_vid60061559/video.shtml
somoskovig
Poloska vagyok.
1 napja
De mégsem. 😊Sorozatban szerzett 6 vk győzelem:És ott a rekord 7. is ma
🇫🇮Janne Ahonen (2004/05)
zacknorb
zacknorb
www.eurosport.hu/siugras/lahti/2025-2026/drama-prevc-kizaras_vid60061559/video.shtml
1 napja
Sorozatban szerzett 6 vk győzelem:És ott a rekord 7. is ma
🇫🇮Janne Ahonen (2004/05)
zacknorb
Poloska vagyok.
6 napja
Sorozatban szerzett 6 vk győzelem:Ráadásul dominánsan
🇫🇮Janne Ahonen (2004/05)
zacknorb
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
6 napja
Sorozatban szerzett 6 vk győzelem:🇫🇮Janne Ahonen (2004/05)
Poloska vagyok.
6 napja
Most olvasom, hogy Giacomel szezonja (lehet a karrierje is) véget ért…olimpia topikba raktam kedden a hírt, gondoltam ott még aktuális 😊
Jughead
6 napja
És Domen veret egy sáncrekordot Kulmban. Nem meglepő módon eddig a bátyja tartotta.
Poloska vagyok.
6 napja
Most olvasom, hogy Giacomel szezonja (lehet a karrierje is) véget ért…Tandervoldnak is ilyen műtétje volt, pont olimpián történt vele is ez (sőt, ő roszabb állapotban volt) ha abból indulunk ki, már következő szezonban a mezőnyben lehet.
Jughead
Én legalább is így próbálok hozzá állni. 🙏🤞
Poloska vagyok.
6 napja
Most olvasom, hogy Giacomel szezonja (lehet a karrierje is) véget ért…
8 napja
Újraindult a szezonSoldeu lesiklásban 6-15-re tették a top10et, erre a 3-5 között indult az első kettő.
Északi összetettben első sírepülés, majd egy 1/10es sífutó pálya, Herola pedig nyerni tudott, lesprintelve Lampartnert.
Sírepülésben meg a japók fele nem ért oda, Lanisek inkább el se indult mert rossz volt a ruhája, Fettnert olimpiára vártam de versenybe se jutott, és Kraft is csak úgy, hogy a végén se Nikaido se Anze Lanisek se volt.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
1 hónapja
Crans Montanan jövőre vb lesz.Őszintén szólva ezek sajnos sokkal inkább versenyzői, mint pálya hibák, ez egy kellemes lankás libalegelő többnyire, nem egy Kitzbühel vagy Val Gardena...
Hát, a próba után ezzel a pályával sok lesz a veszély.
zacknorb
1 hónapja
Crans Montanan jövőre vb lesz.Hát, a próba után ezzel a pályával sok lesz a veszély.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Prevc max a normálsáncon tűnik verhetőnek.Kytosaho viszont remekel ma és 5. a tegnapi 13. hely után.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Vonn, baszki…Legjobbkor...
somoskovig
Poloska vagyok.
1 hónapja
Minden tisztelet mellett, de ki ez az amatőr, akit sikerült beültetni az 5 legnagyobb hagyományú alpesi sí világkupa egyikére??Esküszöm, érdemes nézni, szerintem ez minden idők legrosszabb sí közvetítése. Mintha Vitár Robi es Horti Gábor szerelemgyereke nyomná, akit csecsemőként örökbe adtak Szudánba, és most lát először havat.
somoskovig