TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Balázs még a tegnapi összefoglalóban is aztmondta hogy "szavazzanak hiszen ha a kedvencük megy vissza már biztosan ott lesz a végső hármasban". Nem mintha bármin is változtatna csak érdekes.
több mint 14 éve
lol ez a nő volt a győzikében LOL (csilla születik)
több mint 14 éve
Hát csak eddig végig nyomták a szöveget, hogy aki itt továbbjut az már döntős stb. Szóval megint játék közben változtattak rajta. Ez az ami nekem nem túl szimpi.SchleckMert ha Béci, akkor ő nyilván, ha meg aki kiejti Bécit, az megint nyilván 😊
nem változtattak, eddig is így volt.
Éva szempontjából meg tök mindegy, hogy védett-e vagy sem, aki visszajön, ő mindenki ellen kiesik 😊
több mint 14 éve
hát a fiúk közül Korleóne és a Lassúbeszédű van benn az eleje óta, a csajok közül meg Jennifer, Niki, Alíz és Kriszta is, szóval ott nagyobb hirig leszHörivicces, mert a csajok "maguktól" nem lennének sehol. mondjuk a Lassúbeszédű sem. komoly oltás lenne, ha a végén ő nyerné tényleg
több mint 14 éve
Anikónak különben nagyon kellemes a hangja, jól cseng, műsorvezetőnek termett.
több mint 14 éve
Hát csak eddig végig nyomták a szöveget, hogy aki itt továbbjut az már döntős stb. Szóval megint játék közben változtattak rajta. Ez az ami nekem nem túl szimpi.Éva szerintem biztos, hogy nem dolgozott még semmit az életében...mi az, hogy nem szép?
Egyébként nem szép az RTL-től ez, hogy nem lesz védett a visszajutó. Mondjuk ezzel kb. kinyírták Évát, pedig a taktikázása tetszett múltkor.Schleck
ha a 5 (15) agyhalottból egyik is látott volna a VV korábbi 3 szériájából egyben végjátékot, akkor tudta volna, hogy itt már nincs immunity
de amúgy se befolyásol semmit.Höri
több mint 14 éve
Színésznek egyébként jó lenne Alekosz, mert amekkora állat, nem hogy átéli a szerepét, hanem gyakorlatilag azt is elhiszi, hogy ő tényleg az, akit játszik 😀
több mint 14 éve
Karakter-szinkronszínész.Szerintem meg pont olyan volt végig, mint amikor Rambot utánozta.PocsEgyik se volt igazán szar, kivéve az Éváé. Az borzalmas volt 😀DuffAlekosz hanghordozása inkább volt röhej, mint fain. azt hitte ált. iskolás mesemondóversenyen van vagy bábszínházban, nem is tudomHöri
Ehhez kell tehetség
több mint 14 éve
Szerintem meg pont olyan volt végig, mint amikor Rambot utánozta.Alekosz hanghordozása inkább volt röhej, mint fain. azt hitte ált. iskolás mesemondóversenyen van vagy bábszínházban, nem is tudomHöriAnikóé volt nagyon jó, fel se tűnne hogy nem profi.JayBEgyik se volt igazán szar, kivéve az Éváé. Az borzalmas volt 😀Duff
több mint 14 éve
Alekosz hanghordozása inkább volt röhej, mint fain. azt hitte ált. iskolás mesemondóversenyen van vagy bábszínházban, nem is tudomEgyik se volt igazán szar, kivéve az Éváé. Az borzalmas volt 😀DuffAlekosz még szinkronszínésznek is atom 😀DuffAnikóé volt nagyon jó, fel se tűnne hogy nem profi.JayB
több mint 14 éve
Egyik se volt igazán szar, kivéve az Éváé. Az borzalmas volt 😀Alekosz még szinkronszínésznek is atom 😀DuffAnikóé volt nagyon jó, fel se tűnne hogy nem profi.JayB
több mint 14 éve
Éva szerintem biztos, hogy nem dolgozott még semmit az életében...mi az, hogy nem szép?
Egyébként nem szép az RTL-től ez, hogy nem lesz védett a visszajutó. Mondjuk ezzel kb. kinyírták Évát, pedig a taktikázása tetszett múltkor.Schleck
ha a 5 (15) agyhalottból egyik is látott volna a VV korábbi 3 szériájából egyben végjátékot, akkor tudta volna, hogy itt már nincs immunity
de amúgy se befolyásol semmit.
több mint 14 éve
Semmit nem változtat, hogy nem lesz védett a visszajutó, tuti Anikó-Éva párbaj lesz, teljesen lényegtelen a védettség.Anikó pedig mindenben ügyes, ez kb kiderült már az összes feladatnál, egyedül a Dzsungel hét bátorság próbáján fuccsolt be.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Alekosz még szinkronszínésznek is atom 😀DuffAnikóé volt nagyon jó, fel se tűnne hogy nem profi.
több mint 14 éve
Alekosz még szinkronszínésznek is atom 😀
több mint 14 éve
Éva szerintem biztos, hogy nem dolgozott még semmit az életében...Egyébként nem szép az RTL-től ez, hogy nem lesz védett a visszajutó. Mondjuk ezzel kb. kinyírták Évát, pedig a taktikázása tetszett múltkor.
több mint 14 éve
nem még, már. vszleg nem ide adták el elsőként.mondjuk nem ártana befejezni, hibázik még egy kis festék és hidegburkolat itt-ott... 😀peachugyanott ?Hörijajaja. ezt a házat erre a műsorra (franchisenak) építették.gabtsi
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
A hátralévő pár hétben majd megbízzák Korleónét, hogy szervezzen egy brigádot, aztán 6-tól 6-ig keverik a maltertmondjuk nem ártana befejezni, hibázik még egy kis festék és hidegburkolat itt-ott... 😀peachugyanott ?Hörijajaja. ezt a házat erre a műsorra (franchisenak) építették.gabtsi
több mint 14 éve
mondjuk nem ártana befejezni, hibázik még egy kis festék és hidegburkolat itt-ott... 😀jajaja. ezt a házat erre a műsorra (franchisenak) építették.gabtsimindenesetre már készül az új, nem leszünk mulatság nélkül.gabtsiugyanott ?Höri
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
jajaja. ezt a házat erre a műsorra (franchisenak) építették.mindenesetre már készül az új, nem leszünk mulatság nélkül.gabtsiugyanott ?Höri
több mint 14 éve
mindenesetre már készül az új, nem leszünk mulatság nélkül.gabtsiugyanott ?
több mint 14 éve
mindenesetre már készül az új, nem leszünk mulatság nélkül.
több mint 14 éve
hát a fiúk közül Korleóne és a Lassúbeszédű van benn az eleje óta, a csajok közül meg Jennifer, Niki, Alíz és Kriszta is, szóval ott nagyobb hirig leszaz origo szerint még 8 játékos érkezik kolumbiába, akkor gondolom az 4 hét hátralévő időHöriviszont akkor már biztos olyan nyeri, aki az eleje óta benn van.
mondjuk 8 játékos simán lehet 8 hét is. 4 hét alatt szerintem nem is dőlhetne el, mert többen is benn kéne hogy maradjanak az elejérőlSzobi22
több mint 14 éve
az origo szerint még 8 játékos érkezik kolumbiába, akkor gondolom az 4 hét hátralévő időHöriviszont akkor már biztos olyan nyeri, aki az eleje óta benn van.
mondjuk 8 játékos simán lehet 8 hét is. 4 hét alatt szerintem nem is dőlhetne el, mert többen is benn kéne hogy maradjanak az elejéről
több mint 14 éve
az origo szerint még 8 játékos érkezik kolumbiába, akkor gondolom az 4 hét hátralévő idő