NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Hát én buktam a tippjátékot 😛 De nem bánom 😂
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 168 — #NoStress
biztos h igen.

én nem tudom elképzelni, hogy jerzy vállalható arc az rtl számára, bár sokan szeretik ott a fosót.gabtsi
Nalátod.
Te magyaráztad meg, hogy miért liebling ő.
És én is konkrétan tudom, hogy sokak kedvence.
Az RTL-nek, meg mint csatornának, mint mondtam, tök mindegy innentől ki nyer.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Béci hozta az elmúlt hónapban látott formáját: hihetetlenül, normális és emberi volt. Ezért becsülöm őt, hogy ilyen méltósággal viselte ezt a vereséget.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Nemhiszem, mert sztem az Olivér-Éva-Alekosz fanok is nyomatták Jerzyt.Duff
biztos h igen.

én nem tudom elképzelni, hogy jerzy vállalható arc az rtl számára, bár sokan szeretik ott a fosót.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
tényleg nem akarok fanyalogni, Jerzy nagyon jó gyerek de hogy ez full kamu volt abban biztos vagyok.JayB
Biztos nem volt kamu.
A közjegyző hitelesíti majd, hidd el. 😊
Ugyanolyan true volt, mint eddig bármelyik párbaj.
De mivel Jerzy liebling, így sejteni lehetett hogy nem tud kiesni.
Mint ahogy Gombi ellen sem esett ki, amikor kieshetett volna.

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
tényleg nem akarok fanyalogni, Jerzy nagyon jó gyerek de hogy ez full kamu volt abban biztos vagyok.JayB
Nemhiszem, mert sztem az Olivér-Éva-Alekosz fanok is nyomatták Jerzyt.
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 724
tényleg nem akarok fanyalogni, Jerzy nagyon jó gyerek de hogy ez full kamu volt abban biztos vagyok.
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
OMG!!!

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
DZSÖRZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ the Almighty 😂
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Alapvetően ugye nagyon nem vagyok Béci-párti, de nagyon szomorú leszek, ha egy ennyire egygyügyü ember megnyerheti ezt a játékot, mint Jerzy.Soldados
Pedig mondtad, hogy szakmai szemmel (is) nézed, és úgy semmi meglepő nem lenne benne.Sobri Jóska
Szakmai szemmel nem lehetetlen, de itt egyértelműen személyes véleményemet fogalmaztam meg.

Amúgy én még nagyn az elején 3 embert neveztem meg: Laci, Gombi, Jerzy. Az más kérdés, hogy én személy szerint Jerzyt nagyon nem szeretném. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Volt olyan aki Jerzyre tette a voksát a tippjátékban? 😊 Különben az is érdekes hogy 10 perc alatt 20% fordult, negyed órája meg stagnál az egész.JayB
Leírtam, hogy miért nem érdekes.
A párbaj elött volt összesen 3ezer szavazat, aztán jött gyorsan még ennyi, majd azóta csordogál, a lényegen ez már nem változtat.
Én még 15 főnél mondtam a Gombi/Jerzy duót, mint toronymagas favoritokat. Gombi kvázi feladta, Jerzy nem.

több mint 14 éve
Volt olyan aki Jerzyre tette a voksát a tippjátékban? 😊 Különben az is érdekes hogy 10 perc alatt 20% fordult, negyed órája meg stagnál az egész.
több mint 14 éve
Alapvetően ugye nagyon nem vagyok Béci-párti, de nagyon szomorú leszek, ha egy ennyire egygyügyü ember megnyerheti ezt a játékot, mint Jerzy.Soldados
Pedig mondtad, hogy szakmai szemmel (is) nézed, és úgy semmi meglepő nem lenne benne.

több mint 14 éve
Alapvetően ugye nagyon nem vagyok Béci-párti, de nagyon szomorú leszek, ha egy ennyire egygyügyü ember megnyerheti ezt a játékot, mint Jerzy.

több mint 14 éve
Milo: "Ha Béci kijön,be tudok neki mutatkozni" 😂 😂 😂Duff
Nagyon megmaradt benne az a Béci oltás, folyton utal rá 😀
több mint 14 éve
Ez a tordas 3 másodperc alatt képes felbaszni 😛
több mint 14 éve
Milo: "Ha Béci kijön,be tudok neki mutatkozni" 😂 😂 😂
több mint 14 éve
Jerzy 20-adszorra: "Három méter lépés távolság" 😂

több mint 14 éve
Sztárvendég: Gigi. hehe

több mint 14 éve
Eddig egy kurva százalék nem változott a párbajok során, Ráczék ellen már 30%-ot is 😀JayB
Nyilván csak szegény Ráczokkal akarnak kibaszni. 😛FViktor93
Nem a Ráczokra akarom kihegyezni csak elég pofátlanok ezek a párbajok mostanság, mármint az extrém gyors változások.
több mint 14 éve
Eddig egy kurva százalék nem változott a párbajok során, Ráczék ellen már 30%-ot is 😀JayB
Nyilván csak szegény Ráczokkal akarnak kibaszni. 😛
több mint 14 éve
Nyilván 5 perc alatt 55-45ről 45-55-re változik... 😒Laki
2000 vs 2444 45-55%.
4000 vs 3272 55-45%.

de ha 500 vs 611 -ről indul akkor 500 szavazat is változtathat.

Mert nem szeretik őket. 😊
Eddig párbajok során érkezhetett pár száz szavazat, azért nem változott. Most lehet szavaznak pár ezren a párbaj alatt.

több mint 14 éve
Eddig egy kurva százalék nem változott a párbajok során, Ráczék ellen már 30%-ot is 😀
több mint 14 éve
Hű de izgi. Már vezet is Jerzy. 😊
Lehet vagy 4-5ezer szavazat összesen.
Namost az eredményt bárki meg sms-ezheti a stúdióban ülőknek.
Nagyon furfangos a rötölö. höhö

több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Nyilván 5 perc alatt 55-45ről 45-55-re változik... 😒

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."