NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
jah, várhatsz, a büdös életben nem lesz annyi időm h 6184 hozzászólást átnyálazzak. 😉 😂Danna
megértem. de ha lehet legközelebb szólj, vagy mentsd el időben, mert nagyon kíváncsi lennék, ezeket a dolgokat mikre alapozod 😊fetomy
oké. 😊
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
jah, várhatsz, a büdös életben nem lesz annyi időm h 6184 hozzászólást átnyálazzak. 😉 😂Danna
megértem. de ha lehet legközelebb szólj, vagy mentsd el időben, mert nagyon kíváncsi lennék, ezeket a dolgokat mikre alapozod 😊
több mint 13 éve
jah, várhatsz, a büdös életben nem lesz annyi időm h 6184 hozzászólást átnyálazzak. 😉 😂
több mint 13 éve
Igen, csak ezt Éváról mindenki pontosan tudja, Gigiről meg senki nem hiszi el. Ez a különbség. Mert Gigi is gond nélkül átgázolna Jerzyn, ha úgy kívánná a helyzet. És nála is meg lehet nézni, kiről hogyan beszél a háta mögött. Még Jerzyről is.

A legszánalmasabb a "háta mögött beszél" indok bárki ellen, mert minden egyes villalakó ezt csinálja. Mindegyik. Alekosz is, Olivér is, Szandika is, Éva is. De pontosan ugyanígy Laci is, Gigi is, Béci is, és mindenki más is. Az egymás szavába vágás pedig pontosan egy kategória ezzel, mivel pontosan ezt csinálja mindenki.fetomy
megpróbálta, nem jött be. Az RTL elszúrta a leplezéssel.

Ezt pedig elmentem, mert mindig pont te vagy az, aki ezek miatt kibukik (természetesen csak ha nem Éváról van szó). 😊Danna
Szintén nem emlékszem olyanra, hogy valakin kiakadtam volna, hogy hogyan beszél mások háta mögött, illetve Évát különösebben védtem volna ez ügyben. De az persze nyilvánvaló, hogy mondjuk Gigi, Béci, anno Zsófi vagy Ildi esetén, akik hevesen erőltetik ezt a témát, hogy ki hogy beszél a másik háta mögött (ugyanígy a fanjaik is), igenis felhoztam, hogy azok a kedves és egyenes emberek sem különbek a többinél. De mindegy, gondolom erre is örökké várhatok 😊
több mint 13 éve
Igen, csak ezt Éváról mindenki pontosan tudja, Gigiről meg senki nem hiszi el. Ez a különbség. Mert Gigi is gond nélkül átgázolna Jerzyn, ha úgy kívánná a helyzet. És nála is meg lehet nézni, kiről hogyan beszél a háta mögött. Még Jerzyről is.

A legszánalmasabb a "háta mögött beszél" indok bárki ellen, mert minden egyes villalakó ezt csinálja. Mindegyik. Alekosz is, Olivér is, Szandika is, Éva is. De pontosan ugyanígy Laci is, Gigi is, Béci is, és mindenki más is. Az egymás szavába vágás pedig pontosan egy kategória ezzel, mivel pontosan ezt csinálja mindenki.fetomy
megpróbálta, nem jött be. Az RTL elszúrta a leplezéssel.

Ezt pedig elmentem, mert mindig pont te vagy az, aki ezek miatt kibukik (természetesen csak ha nem Éváról van szó). 😊
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 743 — Eagles fan
BéLaci nem tudja felfogni, h Aleknek igaza van. Giginek kijött az énje a párbaj alatt, míg Éva úgy viselkedett, mint bent szokottDuff
Jó, hát 😊 :

Laci: Én tudok mindent Éváról. amit itt művelt... elmondok mindenkinek mindent
Alekosz: hát azért Gigi is mondott durva dolgokat...
Laci: Az mindegy...

LOL Anikó meg szépen kitálalja a "taktikát" Lacinak.. 😀fetomy
Nem is annyira hülye az a nő. Sztem ha Anikó kicsit kelleti magát, Laci úgy tesz, ahogy Ani fütyül.Duff
Nem véletlenül van a neve alatt a "Rossz kislány" jelző. :cool:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
BéLaci nem tudja felfogni, h Aleknek igaza van. Giginek kijött az énje a párbaj alatt, míg Éva úgy viselkedett, mint bent szokottDuff
arra azért kíváncsi lettem volna h mit kellett volna csinálnia Giginek. Így is kb. 60-40 arányban Éva kiabálta végig a műsort, ha marad csendes, akkor ez kb. 90-10 % lett volna... így is bármikor elkezdett egy mondatot, Éva egyből közbevágott h "Mondatok erre valamit?!" stb?! És persze az elfogulatlan Liluka egyből csendre intette Gigit és Évának adott szót. Benne volt az összefoglalóban korábban h direkt volt ilyen, különben Éva totálisan elnyomta volna.

Anikó érdekében remélem összefog a Laci-Béci-Jerzy hármas, mert Béci ellen esélytelen Anikó.

Éva egyenességéhez meg annyit h Anikó arcába így kedvellek és úgy jóban vagyunk, hátha mögött meg...

Abban 100 %-osan biztos vagyok h simán átgázolna Alekoszon is Éva ha érdeke úgy kívánja... ha bent lesznek ők ketten a 3-as döntőben, akkor az ő nagy barátságuknak kb. annyi is meg egy bambi, ezt most borítékolom...Danna

A legszánalmasabb a "háta mögött beszél" indok bárki ellen, mert minden egyes villalakó ezt csinálja. Mindegyik. Alekosz is, Olivér is, Szandika is, Éva is. De pontosan ugyanígy Laci is, Gigi is, Béci is, és mindenki más is. Az egymás szavába vágás pedig pontosan egy kategória ezzel, mivel pontosan ezt csinálja mindenki.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Aha, szóval Laci zseniális taktikája volt Gigi megváltozott személyisége 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Az viszont okos lenne, ha tényleg Bécit jelölnék meg, és ő menne párbajra.
Anikót kéne vinnie, és egy döntőssel, nagy esélyessel kevesebb.
Mivel Béci most nem viheti Évát, Alekoszt hülye lenne, maradna Anikó, Laci, Jerzy, és kénytelen lenne Aikót kivinni.
Tetszene ez a forgatókönyv.

több mint 13 éve
arra azért kíváncsi lettem volna h mit kellett volna csinálnia Giginek. Így is kb. 60-40 arányban Éva kiabálta végig a műsort, ha marad csendes, akkor ez kb. 90-10 % lett volna... így is bármikor elkezdett egy mondatot, Éva egyből közbevágott h "Mondatok erre valamit?!" stb?! És persze az elfogulatlan Liluka egyből csendre intette Gigit és Évának adott szót. Benne volt az összefoglalóban korábban h direkt volt ilyen, különben Éva totálisan elnyomta volna.

Anikó érdekében remélem összefog a Laci-Béci-Jerzy hármas, mert Béci ellen esélytelen Anikó.

Éva egyenességéhez meg annyit h Anikó arcába így kedvellek és úgy jóban vagyunk, hátha mögött meg...

Abban 100 %-osan biztos vagyok h simán átgázolna Alekoszon is Éva ha érdeke úgy kívánja... ha bent lesznek ők ketten a 3-as döntőben, akkor az ő nagy barátságuknak kb. annyi is meg egy bambi, ezt most borítékolom...
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Jó, hát 😊 :

LOL Anikó meg szépen kitálalja a "taktikát" Lacinak.. 😀fetomy
Nem is annyira hülye az a nő. Sztem ha Anikó kicsit kelleti magát, Laci úgy tesz, ahogy Ani fütyül.
több mint 13 éve
Jó, hát 😊 :

LOL Anikó meg szépen kitálalja a "taktikát" Lacinak.. 😀
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
BéLaci nem tudja felfogni, h Aleknek igaza van. Giginek kijött az énje a párbaj alatt, míg Éva úgy viselkedett, mint bent szokott
több mint 13 éve
Halkan jegyzem meg, te kezdted el az elvakultságot, szal ne lepődj meg ha valaki visszadobja. 😊Danna
Felőlem dobálhatja bárki, ha úgy gondolja, más kérdés kit mennyire igazolnak a hszek. 😊
több mint 13 éve
Rendben. 😊
Kapsz ajándékba egy kis Bécit 😊

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
A kritika a reklám része, értsd meg.
Direkt indukálják az effajta kommunikációt.
Ez nem a napközi, ahol gond, ha Mari néni megró.
A médiában minden kritika duplán értékes, új üzeneteket generál, megsokszorozza a direkt reklámok hatékonyságát.
Ez egy szakma, amit az RTL-nél kurva jól csinálnak.Sobri Jóska
Felfogtam, írtam is hogy jogos.
több mint 13 éve
A kritika a reklám része, értsd meg.
Direkt indukálják az effajta kommunikációt.
Ez nem a napközi, ahol gond, ha Mari néni megró.
A médiában minden kritika duplán értékes, új üzeneteket generál, megsokszorozza a direkt reklámok hatékonyságát.
Ez egy szakma, amit az RTL-nél kurva jól csinálnak.

több mint 13 éve
Továbbra is tartom, hogy ha ennyire egyértelműen geci dolog volt a képbemutatás, akkor a Gigi-fanok miért nem szavaztak?

És ezt mondjuk csak gondolom, nem tudom, de szerintem a szerda-szombat időszak alatt közel sem jön annyi sms, mint a műsor idején. Plusz sokkal reálisabb számomra az, hogy akár több százalék is változik még viszonylag kevesebb idő alatt is, minthogy semmit sem mozdul el.

Az meg a másik, hogy lehet az ember akármennyire elvakult, teljesen nyilvánvaló, hogy ha az rtl bécit akarta olivér ellen, akkor elintézték azt. Persze tudom, hogy ott nem volt látványos, Béci-fannak bizonyára nem is, viszont elég sokan azért látták, hogy mi folyik. Nem mutatták meg a képeket, de Olivér nagyon durván lett leépítve. Ott úgy intézték el Béci visszaküldését, most Éváét így. Ha szerinted fairebb volt az, ahogy Béci visszament Olivér ellen, akkor semmi értelme az ég világon, hogy tovább erről beszélgessünk.fetomy
Ha Bécit akarták visszaküldeni akkor jól csinálták, itt ha Évát akarták visszaküldeni akkor szarul csinálták, mármint a kivitelezést.JayB
Itt tévedsz.
Ezzel tematizálták a médiát, erről beszél mindenki.
Nagyon-nagyon jól csinálták, hidd el.
Nem elég a magas nézettség, kaptak mellé több ezer karaktert mindenféle újságokban, a fél bnet ezzel van tele, stb.
Nagyon durván sikeres reklám ez.Sobri Jóska
Jó ez így igaz de a műsor már eddig is sok kritikát kapott ilyen téren, erre rátettek most két lapáttal. De végülis igazad van, pár emberen kívül ez nem sok mindenkit érdekel a csatornánál.
több mint 13 éve
Továbbra is tartom, hogy ha ennyire egyértelműen geci dolog volt a képbemutatás, akkor a Gigi-fanok miért nem szavaztak?

És ezt mondjuk csak gondolom, nem tudom, de szerintem a szerda-szombat időszak alatt közel sem jön annyi sms, mint a műsor idején. Plusz sokkal reálisabb számomra az, hogy akár több százalék is változik még viszonylag kevesebb idő alatt is, minthogy semmit sem mozdul el.

Az meg a másik, hogy lehet az ember akármennyire elvakult, teljesen nyilvánvaló, hogy ha az rtl bécit akarta olivér ellen, akkor elintézték azt. Persze tudom, hogy ott nem volt látványos, Béci-fannak bizonyára nem is, viszont elég sokan azért látták, hogy mi folyik. Nem mutatták meg a képeket, de Olivér nagyon durván lett leépítve. Ott úgy intézték el Béci visszaküldését, most Éváét így. Ha szerinted fairebb volt az, ahogy Béci visszament Olivér ellen, akkor semmi értelme az ég világon, hogy tovább erről beszélgessünk.fetomy
Ha Bécit akarták visszaküldeni akkor jól csinálták, itt ha Évát akarták visszaküldeni akkor szarul csinálták, mármint a kivitelezést.JayB
Itt tévedsz.
Ezzel tematizálták a médiát, erről beszél mindenki.
Nagyon-nagyon jól csinálták, hidd el.
Nem elég a magas nézettség, kaptak mellé több ezer karaktert mindenféle újságokban, a fél net ezzel van tele, stb.
Nagyon durván sikeres reklám ez a VV-nek.

több mint 13 éve
Halkan jegyzem meg, te kezdted el az elvakultságot, szal ne lepődj meg ha valaki visszadobja. 😊
több mint 13 éve

Ha Bécit akarták visszaküldeni akkor jól csinálták, itt ha Évát akarták visszaküldeni akkor szarul csinálták, mármint a kivitelezést.
több mint 13 éve
több helyen is írták, h miután mutatták h elkezdett feljönni Éva, 48-52 volt, utána már nem lehetett Gigire szavazni, technikai okok miatt. nem tom h így volt-e, mivel én életemben nem szavaztam soha se itt, se tehetségkutatókon, de eltudom képzelni.

Az meg különösen vicces, h te beszélsz arról h vki elfogult, vagy elvakult. 😂Danna
Igen, én is hallottam sok ilyet Nikolasszal, Kökény Attilával, Szíj Melindával, satöbbi. Aztán akárkinek mondtam, hogy egyik ismerősöm ugyanígy járt, és perelni akar, keres ilyeneket, valahogy mindenki kussolt, meg ugyanazt az egy képet mutogatta mindegyik ilyen.

Valóban. Én elfogult vagyok, mivel belátom, hogy Alekoszt, Évát, Olivért ugyanúgy visszacsalták, mint a többieket. Felőlem megint jöhetsz a semmibe dobált vádakkal, de továbbra sem linkeltél vissza semmit, amivel alátámasztanád amit mondasz.

De egy valami igaz. Gigi irányába elfogult voltam, mert az ő gigantikus álszentsége valóban túl nagy ellenszenvet ébresztett bennem, ez az a tulajdonság, amit nem tudok tolerálni senkiben. De ezt elmondtam Évával kapcsolatban is, amikor eljátszotta, hogy ő a jókislány, aki olyan aranyos (az Ildi párbaj előtt asszem). De mindegy, vagdalózzál nyugodtan.
több mint 13 éve

Az meg a másik, hogy lehet az ember akármennyire elvakult, teljesen nyilvánvaló, hogy ha az rtl bécit akarta olivér ellen, akkor elintézték azt. Persze tudom, hogy ott nem volt látványos, Béci-fannak bizonyára nem is, viszont elég sokan azért látták, hogy mi folyik. Nem mutatták meg a képeket, de Olivér nagyon durván lett leépítve. Ott úgy intézték el Béci visszaküldését, most Éváét így. Ha szerinted fairebb volt az, ahogy Béci visszament Olivér ellen, akkor semmi értelme az ég világon, hogy tovább erről beszélgessünk.
több mint 13 éve
Összesen pár ezer szavazat érkezik.
Lehet a párbaj kezdetén van mondjuk 500-500, és 50-50-en van a százalékarány.
Aztán jön 1500 és 1700. Vagyis lesz 2000-2200, ami százalékban, kerekítve 48-52. Aztán jön 2600-2200, vagyis lesz 4600-4400, százalékban 51-49, és már fordult is az állás, és az utolsó 15 percben beindulnak a belső mobilok, és jön 400 és 1400, és megint fordult az állás, 5000-5800, 46% vs 54%.
Szóval nem kunszt a nagy ingadozás, mivel összességében kevés szavazatról van szó.

több helyen is írták, h miután mutatták h elkezdett feljönni Éva, 48-52 volt, utána már nem lehetett Gigire szavazni, technikai okok miatt. nem tom h így volt-e, mivel én életemben nem szavaztam soha se itt, se tehetségkutatókon, de eltudom képzelni. Danna
Szerinted ez komoly?
Ennyire dilettáns lenne az RTL? Vagy pár elkeseredett hülye kontrollálatlan vádaskodása?
Mert ha igaz lenne, akkor sima panasz a Fogyasztóvédelmi Felügyelethez, és már vizsgálják is ki. Már ha lenne mit.
Az RTL csal, of course, de nem ilyen otromba módon, se nem fogható módon.

több mint 13 éve
A Béci-Olivér párbajnál nem nyúltak bele ennyire? 😀 Ejha, lehet nem egy show-t nézünk 😊

Azt meg azért megkérdezném, hogy ha ugyan ilyen szinten egyértelmű, hogy a fényképbemutatásnál, látták az Éva-fanok, hogy mi van, és nyomták ezerrel, és tényleg ez mindenkinek világos, akkor vajon a Gigi-fanok hol voltak? Vagy az ő eszük annyira sötétbe burkolózik, hogy amikor meglátták, hogy egy lankadt hangyafarokkal vezet gigi, ők hátradőltek? De most komolyan, facebook, itt, mindenhol az megy, hogy jajj az rtl megmutatta a képet, és onnantól egyértelmű volt... Ha valaki utolóag ennyire okos, hogy ő is tudja szajkózni, amit mindenki más, akkor inkább lett volna előre okos, és mikor meglátta, hogy a kedvence vezet, nem elkezdeni farkat verni, hanem szavazni. Attól még, hogy bemutatták a képeket, senki nem mondta, hogy gigire nem lehet már szavazni...

Mellesleg ha elvakultság nélkül képes valaki megítélni a dolgokat, akkor látja, hogy minden párbaj ugyanolyan szinten van manipulálva, csak max valakinél jobban kell, ha nem annyira áll úgy, ahogy az rtl akarja. De persze biztos, amikor Béci szarráverte Olivért, akkor nem is nyúltak bele, de mikor Éva hajszállal verte meg Gigit, akkor úristen orbitális csalás. Ezt én simán elfogadom egy szellemileg alulfejlett, illetve a még álomvilágban élő naiv kisgyermekektől, de nem értelmes felnőtt, érett emberektől.

(Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy olyantól igazán nevetséges most a csalózás, aki eddig azzal jött, hogy idióta vagyok, hogy azt hiszem, hogy az rtl belenyúl...)fetomy
több helyen is írták, h miután mutatták h elkezdett feljönni Éva, 48-52 volt, utána már nem lehetett Gigire szavazni, technikai okok miatt. nem tom h így volt-e, mivel én életemben nem szavaztam soha se itt, se tehetségkutatókon, de eltudom képzelni.

Az meg különösen vicces, h te beszélsz arról h vki elfogult, vagy elvakult. 😂